Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
nem tudjátok hogy hova lehet betenni a 100%-os mentést?
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jó konfig.
A gondolm az hogy mevettem a játékot eredetiben és nem megy a neten.
Csináltam accountot is meg minden megy de a listán nem lát egy servert sem.
A tüzfalat kikapcsoltam és ugy sem megy mit csináljak?
Jó konfig.
;)
Meg tudnátok mondani nekem, hogy tudok neten játszania game-val??!!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Kéne egy kis segitség!!!
Megvan az underground 2 szereztem hozá 100% save-t aztán nem birom berakni!!!
Aki tudja hogykell létszi irjon
Köss
Tudna valaki segíten abba hogy hogyan lehet lanolni, mert fel van patchelve a game (v1.2), a tûzfalak ki vannak iktatva, van csinálva virtuális hálózat (hamachi ugyan olyan mint GIT)és ha valaki csinál servert akkor nem lehet hozzá csatlakozni, mert nem nged be a lobbyba!
Elõre is thx!