14991

[ Garage | FAQ ]
  • Toroco
    Köszi. Éppen reggae zenét halgattam, aztán próbáltam jamaikai stilusura csinálni
  • zvaragabor
    Ma érdekes dolgot vettem észre. Rájöttem, hogy a menetteljesítményben(írányíthatóságban csak) számít, hogy a kocsin mien külső alkatrészek (spoilerek, szoknya, légbeömlők, visszapillantók, motorháztető) vannak. Ugyanis észrevettem, hogy egy jobban felszerelt, de motortuningra
    megegyező Ford mustang hosszabb csíkot kapott az ACCELERATION-nál, mint egy kevésbé kívül-tuningolt. Amúgy nem nagy különbség van
    köztük, mindössze 1-5 miliméter attól függően, hogy mennyire van külsőleg tuningolva. Aztán kipróbáltam (amit lehet) karbonnal helyettesítve, de
    az már nem változtatott, tehát a karbon NEM javít a kocsi menetteljesítményében. Biztosan a jobb felszerelés jobb áramvonalasságot jelent, ami
    az irányíthatósággal függ össze.

Jó mi? Próbáljátok csak ki!
  • zvaragabor
    Örülök hogy írtok, de ha megkérhetném, a kocsikat a Garage-ba rakjátok pls! Ott találjátok a fórum logó alatt. Thx
  • Dudu Tekh
    Fasza kocsi!!
    Hetvegen beteszem majd az enyemet
  • Toroco
    Itt az én autóm
  • Toroco
    elég sötét a kép, de pofásan néz ki amennyit látok belőle.
  • Jacket01
    Köszi a segítséget.
    Igy már megtaláltam.
  • Szabi1991
    Focus
  • zvaragabor
    A játék mentéseire gondolsz? ha igen, akkor annak a dvd-hez semmi köze nincs, a mentést itt találod:

"C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\nfs underground 2\" Érdemes a rejtett mappákat megjeleníteni, mert enm találod akkor meg. A FELHASZNÁLÓNÉV mappában Eszközök > Mappa beállításai > Nézet fülecske > lejjebb a listán: Rejtett fájlok és mappák > Megjelenítése.
  • Szabi1991
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
  • Jacket01
    Sziasztok.
    Az a gondom hogy nem találom a gépen azt hogy a profilt hova mentette.Milyen formátum?
    Egy dvd-n van a 2 cd és nem tom hogy hova rakja.
    tudja valaki?
    köszi
  • Toroco
    vagy úgy
  • Tekergo
    Vagy bemesz Dino tuningba, es ott csinlasz egy test run-t.;)
  • Toroco
    a civic első kerekes, a 3000GT meg összkerekes, a mustang hátsó, és lexus is. ezeket használtam. De egyszerümódja hogy kideritsd, hogy costumizeban feltuningolod a motort, és kipróbálod az autót egy falnál. nekimész és figyeled melyik kerék kapar és füstöl.
  • dragon215
    Hell mindenkinek!
    Vki nekem le tudná írni hogy melyik autók az első ill. a hátsókerék meghajtásosok?
    Ha lehet akkor mindegyik autót tudni szeretném!
    Előre is köszönöm!!!
  • Szabi1991
    mien másik progi ? GIT ?
  • KomaX
    Akinek nem megy a Hamachi akkor irjon nekem . Van mas megoldas is - masik progi. [email protected]
  • Szabi1991
    Aki akar játszani lan-ba (Hamachival)
    az olvassa el ezt
    És jőjjőn erre a szerverre :
    Név: Szerv-er
    Jelszó: bármi
  • kuci06
    és most?
  • Szabi1991
    nem megy...
  • kuci06
    ha valakinek van kedve hamachin játszani jöjjön ide

név : kuci06drift
    jelsző : sg
  • Szabi1991
    sry kifagyot a netem , gyere vissza :)
  • zvaragabor
    ámen
  • Jaddz
    Problem megoldva. A Locas Settings beli Application Data-ba kellett rakni, nem csak simán a User/Application Data-ba.
  • zvaragabor
    Lehet hogy nem jól raktad bele. A mentést a mappájával együtt kell belerakni. Tehát "...Need for Speed Underground 2/mentés mappája/mentés". <--Igy nézzen ki
  • Szabi1991
    jőn vki multyra ?
    Hamachiba ezt irjátok :

név : driftszerver
    jelsző : drift
  • Jaddz
    Hali. Nekem a köv. a problémám: letöltöttem már vagy 3 mentést, (a tiédet is zvaragaor) be is raktam a C:\Documents and Settings\Jaddz\Application Data\Need for Speed Underground 2 mappába de a játék nem találja. Nem írja, hogy bármilyen nyoma lenne accountnak. HEEEELP!
  • zvaragabor
    Tölem kérded? Csak mert én nem tom kinek megy, kinek nem.
  • Szabi1991
    Megy vkinek a multy ?
  • zvaragabor
    Már egy fél éve nem volt fent a gamma nálam. Asszem itt az ideje hogy előszeggyem, és toljak vele pár menetet;) és egy kezdő autóval fogom végigtolni az egészet(szivik). Csak mert egy kocsira akarom pazarolni az összes unique cumót.
  • Szabi1991
    ;)
  • whiskeyman
    oszt itten van a TÉK
  • whiskeyman
    egy kicsi
  • whiskeyman
    na még
  • whiskeyman
    mingyá
  • whiskeyman
    3 betűset