Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék egyébként Quick Race módban 640x480-on egyébként majdnem fullon megy mindenféle szaggatás nélkül.
Toshiba L300-2C5
Chaos Anno Domini
Lenne egy kérdésem:
Ma megvettem a Need for Speed Underground 2-t és egy mások által is észlelt problémával találtam magam szemben. Career módban mikor elkezdeném a játékot a Loading... képernyõnél nem jut tovább, csak mennek a csíkok, viszont a CPU-t megeszi. Viszont ha Quick Race-be akarok versenyezni, megy minden. Ez a probléma jelentkezik eredeti CD-vel is, és ha a CD image-t mountolom be Daemon Toolsal.
Toshiba L300-2C5
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Zvaragabor letudnád írni magyarul h kell ezt megcsinálni???
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
amúgy elég neki csak az 1.2 vagy kell alá az 1.1 is ?
Chaos Anno Domini
DjSylent: Ha nincs fent az 1.2-es peccs, tedd fel, ha fent van akkor viszont nem tom mi a baj, kifogytam az ötletekbõl :(
Chaos Anno Domini
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
De az is valószínû, hogy nem a megfelelõ peccset akarod feltenni. Magyarországon az US(amerikai) verziójú játékot forgalmazzák. Az ehhez tartozó peccset kell feltenned. NFSUGv1-1US <--ijesmit keress
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
HHa igen akkor legyen szives nekem leirni a modszert
elõre is kösszi
szóval köszi szépen:)
The only speedometer is in your head.
Chaos Anno Domini
A 2.szerzõdélnél járok és van 3 autóm.
Minden versenyt végigvittem teljesítettem a szerzõdésben leírtakat és nem tudom mit kell csinálnom ahoz hogy továbbjussak.
A garázsban a várostérképnél is minden teljesítva van.(2-es szakasz)
Mit kell még tennem?
Köszi!
lenne egy technikai kérdésem, elsösorban azokhoz akik végigjátszották már a játékot. sajnos nekem csak mostanában lett olyan gépem amin megy a játék tehát most gyüröm, és kb 65%nál tartok aholis elakadtam. a térképen semmilyen verseny sincs már kijelölve és ha a garázsba visszamegyek és ott rákkattintok a várostérképre, az is azt mutatja hogy minden verseny teljesítve:S. és az utolsó városrészt nem akarja odaadni, és nem is tudok uj versenyt menni.
légyszi aki tud segitsen mert nemtudom hogy mit kellene tennem.
elölre is köszi.
The only speedometer is in your head.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
(by eddie2)
üdv.<#help>#help>
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Nekemmeg Mazda Eriksznyócc, és szpójler van rajta meg Tizennyócas krómfelni.
pirosan is világit a lápája
piros gumi van alat
Suha Ákos az isten
A patch óta egyébként "javult" a helyzet, nem a "connecting to lobby" felirat után dobja vissza az embert, hanem miután elindítja a saját szerverét, amint betölt kiírja hogy "elvesztettem a kapcsolatot, kérem dugja be a hálózati kábelt".
Úgy tûnik EA gamesék valamit nagyon elqrtak az UG2 LAN részében. Az 1.2-es patchig például aktív internetkapcsoltat kellett a LAN szerver-indításhoz. Most, a második patch után még mindig nem megy.
Hatalmas égés ez egy ekkora kiadónak, és egy viszonylag népszerû játéknak, szerintem.
A 'connecting to lobby...' felirat villog egy percig, aztán visszadob hogy failed.
Mielõtt valaki leszólna hogy olvassam el a FAQ-ot, elõre is közölném, hogy a FAQ-ban a LAN rész alá az van leírva,hibásan , hogy hogyan lehet interneten keresztül játszani nem eredeti játékkal, a GIT nevû programmal. Ennek pedig ugyebár köze nincs a LAN (helyi hálózati) játékhoz.
A keresõvel rákeresve láttam, hogy másnak is volt már ugyanez a problémája, persze nem kapott választ.
Poén egyébként hogy egy ennyire Hypeolt játéknak ennyire bugos legyen a LAN része.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
2 kérdésem lenne: Az egyik hogyha mondjuk a Stage 2n- nem szereztem meg a Uniqe cuccot akkor már késobb meg se kapom? (pl ha 100% lesz a game)
A másik hogy ugyebár csak 1 uniqe cuccot valaszthatok... akkor mi lesz a tobbivel?
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT