Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergobaby
Bocsánat, valóban nem volt egyértelmû, nem az én gépemrõl van szó. Az érintett hardware egy nc6000-s HPQ laptop. Proci: 1,4 GHz (1MB L2 Cache) Mem: 512 MB, VGA: ATI Mobility Radeon 9600 32 mega memóriával, vinyón még 35 giga hely van...
A játék egyébként Quick Race módban 640x480-on egyébként majdnem fullon megy mindenféle szaggatás nélkül.

Toshiba L300-2C5

zvaragabor
Hát pontosan nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani. Ahogy olvasom az aláírásodban, talán az lehet a gond hogy 256 Mega RAM-od van. Ez kevés, mert alapból az XP-nek(ha neked ez van) kell ennyi, és még az NFSU2 minimum memória szükséglete is 256Mb. De talán valaki hozáértõbb tud itt segíteni...

Chaos Anno Domini

gergobaby
Hello!
Lenne egy kérdésem:
Ma megvettem a Need for Speed Underground 2-t és egy mások által is észlelt problémával találtam magam szemben. Career módban mikor elkezdeném a játékot a Loading... képernyõnél nem jut tovább, csak mennek a csíkok, viszont a CPU-t megeszi. Viszont ha Quick Race-be akarok versenyezni, megy minden. Ez a probléma jelentkezik eredeti CD-vel is, és ha a CD image-t mountolom be Daemon Toolsal.

Toshiba L300-2C5

zvaragabor
Alapértelmezettként az ENTER van beállítva. De meg tudod nézni hogy mit kell nyomni az optionsban.

Chaos Anno Domini

ki lehet vhog hívni az úton kószáló ellenfeleket ? mert vmi fehér kocsi ikon megjelenik a mobil ikonja felett mikor közel megyek hozzájuk, de nem tudom aktiválni

zvaragabor
Kell az 1.1-es is az 1.2 elött, mert az nem tartalmazza az 1.1 javításait. A mentéseket itt találod: "C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\nfs underground 2\" Érdemes a rejtett mappákat megjeleníteni, mert enm találod akkor meg. A FELHASZNÁLÓNÉV mappában Eszközök > Mappa beállításai > Nézet fülecske > lejjebb a listán: Rejtett fájlok és mappák > Megjelenítése.

Chaos Anno Domini

Az alábbi oldalon: http://www.nfsplanet.com/nfs8_tools.php?lang=eng lejjebb a litán találod az SA <-> EU Mod-ot, töltsd le, és találsz benne egy szöveges fájlt(angol, német)amiben le van írva hogy hogy kell alkalmazni. Ha nehézséged van a nyelvekkel, akkor írj, és bemásolom ide magyarul.
Zvaragabor letudnád írni magyarul h kell ezt megcsinálni???

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

huhh, most néztem hogy írtad, tényleg hülye vagyok, azok az 1.4es peccsek az nsf underground EGYHEZ vannak, csoda hogy elsõre nem baszta el és egyáltalán tudtam vele játszani. a második versenyszériáig csináltam meg eddig

ja a mentett profilokat hol tárolja, mert nem találom a dokok között sem. és most úrja akarom telepíteni, nem lenne jó úrjajátszani megint a legelejétõl

na el is baszódott vmivel, kérte az cd 1 et tegyem be, eddig is análkül játszottam, nem volt bemountolva sem, rádobtam újra a cracket és most már fehér képernyõ jön csak be

amúgy elég neki csak az 1.2 vagy kell alá az 1.1 is ?

zvaragabor
De ha másolt a game akkor az is gond lehet, mert csak eredetivel lehet online nyomni. Nem vagyok jártas a muti résznél, nekem csak -halkan mondom- másolt van, így nem is próbálkoztam a multi résszel.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
steweee: Az alap játék az 1.0 . ezen kívül van még 2 peccs, az 1.1 és 1.2. Ezeknek a peccseknek rendszerint, de minden esetben a nevében ott áll hogy hanyas verziószámú a peccs. Több ezeken kívül NEM létezik(1.4) az NFSU2-höz, úgy hogy nem tom mit tettél rá(gondolok az 1.4-re amit írtál). A játékon belül nem tudom pontosan hol lehet megézni hogy hanyasra van peccselve a game, esetleg a multiban nézd meg.

DjSylent: Ha nincs fent az 1.2-es peccs, tedd fel, ha fent van akkor viszont nem tom mi a baj, kifogytam az ötletekbõl :(

Chaos Anno Domini

SZilaJMaGGoT
Dugd be a hálókábelt... :P

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nah csá megint én vok sajnos nem tudtuk elinditatni mert mindig aki csatlakozni akart a szervere annak kiirta hogy nincs bedugva a hálokábele valaki legyen szives megmondani hogy mit csináljak

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

hol lehet megnézni hogy hanyas verziószámû a peccselésem. mert az 1.4(4) el peccseltem, de csak a reloados 1.1 exével tudom indítani

zvaragabor
Hiba lehet hogy ha a játék nem telepítve volt, hanem áthúzva egy másik vincsirõl.
De az is valószínû, hogy nem a megfelelõ peccset akarod feltenni. Magyarországon az US(amerikai) verziójú játékot forgalmazzák. Az ehhez tartozó peccset kell feltenned. NFSUGv1-1US <--ijesmit keress

Chaos Anno Domini

De az a gáz hogy nem tom felrakni az 1.1-et mert valami hibát nyög ki

zvaragabor
elindítod az 1.1-es peccset, ha kész van akkor utánna az 1.2-es peccset teszed fel, majd crackeled az 1.2 crackkel.

Chaos Anno Domini

Ismét én vagyok valaki le tudná nekem irni hogy pontosan hogy tudom felrakni a két patch-et hogy utánna menjen is a játék?

zvaragabor
Igen, tedd fel az 1.1 és 1.2-es peccset. Ezek korrigálják a multi és LAN hibáit.

Chaos Anno Domini

Nah csá mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy akkor most lehet vele normálisan lanozni vagy nem?
HHa igen akkor legyen szives nekem leirni a modszert
elõre is kösszi

Jeff Gordon
kössz a zseniális tippet. máris sikerült továbbhaladni.
szóval köszi szépen:)

The only speedometer is in your head.

zvaragabor
Ajánlom min2-töknek hogy menyjetek el valameik shopba és alakiccsatok a kocsin(matricázás, festés, uj cuccok, stb.) és mehettek fotózásra, aminek a következménye URL, aminek a következménye uj versenyek.

Chaos Anno Domini

laci 700
Én is elakadtam!
A 2.szerzõdélnél járok és van 3 autóm.
Minden versenyt végigvittem teljesítettem a szerzõdésben leírtakat és nem tudom mit kell csinálnom ahoz hogy továbbjussak.
A garázsban a várostérképnél is minden teljesítva van.(2-es szakasz)
Mit kell még tennem?
Köszi!

Jeff Gordon
sziasztok!
lenne egy technikai kérdésem, elsösorban azokhoz akik végigjátszották már a játékot. sajnos nekem csak mostanában lett olyan gépem amin megy a játék tehát most gyüröm, és kb 65%nál tartok aholis elakadtam. a térképen semmilyen verseny sincs már kijelölve és ha a garázsba visszamegyek és ott rákkattintok a várostérképre, az is azt mutatja hogy minden verseny teljesítve:S. és az utolsó városrészt nem akarja odaadni, és nem is tudok uj versenyt menni.
légyszi aki tud segitsen mert nemtudom hogy mit kellene tennem.
elölre is köszi.

The only speedometer is in your head.

bazs1
thx

zvaragabor
Az alábbi oldalon: http://www.nfsplanet.com/nfs8_tools.php?lang=eng lejjebb a litán találod az SA <-> EU Mod-ot, töltsd le, és találsz benne egy szöveges fájlt(angol, német)amiben le van írva hogy hogy kell alkalmazni. Ha nehézséged van a nyelvekkel, akkor írj, és bemásolom ide magyarul.

Chaos Anno Domini

bazs1
eltod küldeni?

zvaragabor
Benne, ha beleteszed. De csak a Carrer módban lesz elérhetõ, és teljesen új carreert kell kezdened hozzá.

Chaos Anno Domini

bazs1
Nekem nem az a verzió van meg amelyikban a 106os van, az fájlait ha átküldi vki akkor benne lesz a játékban?

zvaragabor
illetve inkább emailt küldjetek. [email protected]

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ja, és ha kell valami program vagy valami a gamehoz, (minden megvan) akkor dobjatok meg egy privivel, és fellistázom hogy mim van és értekezünk.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hi! Itt egy adag NFSU/NFSU2-s site. Lehet csemegézni. http://dreamcaster.atw.hu/ , http://www.nfs-center.de/ , http://www.nfscars.net/index.php , http://www.nfsplanet.com/index2.php?lang=eng , http://gsr.try.hu/ , http://www.nfsunlimited.net/

Chaos Anno Domini

Cukros
mazda rx8 "csak segitetem"<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Bandi 18
nem...nem lehet csak versenyezni

eddie2
hy tudna nekem választ adni arra hogy lehet-e a játékban multiba, a városba szaladgálni?! elõre is kössz

(by eddie2)

Segítsen már valaki a NFSU2 -t szeretném nyomatni a hamachival.Meg is csináltuk a saját szerverünket.Be is startoltuk a Gém-et és meg is találtuk egymást de a connencting to lobby -nál elakadtunk.Ott megált és netovább.Valaki tudna ezzel kapcsolatban segítéget adni hogy mi lehet a probléma.Azért keresek hátha rátalálok a válaszra,de azért örülnék ha valaki mihamarabb kisegítene.Elöre is köszi.

üdv.<#help>

ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...

Gerygrey
14 alatt... Mit vársz :)

Nekemmeg Mazda Eriksznyócc, és szpójler van rajta meg Tizennyócas krómfelni.
Atkamon
Basszus szerinted mi a f*sz-nak van a garage????

Devil Blade
fekete alata piros neon
pirosan is világit a lápája
piros gumi van alat

Suha Ákos az isten

Devil Blade
nekem nissan skylane

Suha Ákos az isten

Devil Blade
kinek mijen kocsija van

Suha Ákos az isten

Devil Blade
sziasztok

Suha Ákos az isten

reménytelen
Már nem kell, köszi.
reménytelen
Legyen szíves, akinek megvan a Killradio - Scavenger jó minõségben, küldje el erre a címre: [email protected]
bgabor nálam ment a LAN haverral toltuk is NFSU 2-t <#email>
Megnéztem és az 1.2-es patch szinte direkt erre a problémára lett kiadva. Felraktam és azóta sem mûködik. Ahogy visszaolvasok még jónéhányan járnak ebben a cipõben.
A patch óta egyébként "javult" a helyzet, nem a "connecting to lobby" felirat után dobja vissza az embert, hanem miután elindítja a saját szerverét, amint betölt kiírja hogy "elvesztettem a kapcsolatot, kérem dugja be a hálózati kábelt".
Úgy tûnik EA gamesék valamit nagyon elqrtak az UG2 LAN részében. Az 1.2-es patchig például aktív internetkapcsoltat kellett a LAN szerver-indításhoz. Most, a második patch után még mindig nem megy.
Hatalmas égés ez egy ekkora kiadónak, és egy viszonylag népszerû játéknak, szerintem.

Kipróbáltuk a LAN-t és nálunk sem mûködik.
A 'connecting to lobby...' felirat villog egy percig, aztán visszadob hogy failed.
Mielõtt valaki leszólna hogy olvassam el a FAQ-ot, elõre is közölném, hogy a FAQ-ban a LAN rész alá az van leírva,hibásan , hogy hogyan lehet interneten keresztül játszani nem eredeti játékkal, a GIT nevû programmal. Ennek pedig ugyebár köze nincs a LAN (helyi hálózati) játékhoz.
A keresõvel rákeresve láttam, hogy másnak is volt már ugyanez a problémája, persze nem kapott választ.
Poén egyébként hogy egy ennyire Hypeolt játéknak ennyire bugos legyen a LAN része.

többször is nyersz unicue cuccot. azthogy késöbb is felveheted e azt nem tudom. én rögtön feltettem a kocsira.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sziasztok!
2 kérdésem lenne: Az egyik hogyha mondjuk a Stage 2n- nem szereztem meg a Uniqe cuccot akkor már késobb meg se kapom? (pl ha 100% lesz a game)
A másik hogy ugyebár csak 1 uniqe cuccot valaszthatok... akkor mi lesz a tobbivel?

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT