14991

[ Garage | FAQ ]
  • Slig
    Lenne egy kérdésem: a Reloaded-féle NFSU2-höz az US vagy UK 1.1 illetve 1.2 patchet kell feltenni?
  • Truck Driver001
    Kipróbáltam.Sajnos így sem jó!:(
    Na mind1 azért köszi a segítséget.
  • zvaragabor
    Akkor passz. esetleg tedd fel elötte az 1.1-et is. ha ez is volt akkor végképp nemtom:S
  • Truck Driver001
    Feltettem.Első dolgom volt.De ígysem jó.
  • zvaragabor
    de, tedd fel az 1.2-es peccset. Az oldja meg ezt a gondot.
  • Truck Driver001
    Nem igaz hogy kell egy nyomott rúter ha lanba akarok játszani.Bedugtam a gépbe a netet,tudtam lan szervert csinálni.Összedugtam a két gépet,persze hogy kiír vlmit és nem megy.Komolyan mondom nem hiszem el..Miaz Istenek kell net,ha lanba akarok játszani.Nincs erre vlmi megoldás?
  • richee60
    online nfsu2 hamachi

név:nfsu2drifter
    jelszó:123456
  • ZAZ
    A Corsát az tom meg a 106-os.Köszönöm szépen.
  • zvaragabor
    Másmiet nem tudsz csak a corsát meg a peugeot 106-ost. más kocsi nem készült semeik verzióba sem.
  • ZAZ
    Hellósztok.Lenne egy kérdésem.Nem tudnátok olyan oldalt ahonna európai kocsikat lehetne letölteni.Az eredetiken kívül másmilyeneket.Előre is kösz.Helló
  • liverpool123
    ok má sikerült kössz a segitséget
  • liverpool123
    hát nem találom pontosan hányas mirror?
  • zvaragabor
    Nah akkor gondolom csak alapon van. Tehát KATT IDE, és a MIRROR-ok közül katt az egyikre. Osztán a letöltött fájlt kicsomagolod, és a benne találhato speed2.exe-t bemásolod az ándörgránd főkönyvtárába. (általában a C:\Program Files\EA Games\Need for Speed Underground 2\ helyen találhato) és kész. indulhatsz cd nélkül
  • liverpool123
    na aakoo most nem segitesz?
  • liverpool123
    hát ezt most nem igazán értem de az underground 2-höz kéne
  • zvaragabor
    Hát ha megmondod hogy hanyas verziójú a játék, akkor adok hozzá egy cracket amivel nem lesz szükséged a cd-re.
  • liverpool123
    császtok vki nem tudna adni egy olyan progit amihez nem kell cd hogy mennyen az underground?
  • shipu
    danman szerintem te azt buktad
  • zvaragabor
    Még 3 üres hely van, a 2-es elírás.
  • zvaragabor
    Persze, mappástól együtt. Ha gondolod ITT
    az enyém. 100%-os, a carreer módban még van egy köteg pénzem, és 2 még van 3 üres hely kocsiknak.
  • Beni521
    kössz már visszaolvastam, amúgy ha már itt járok mentést mappástól kell betenni? vagy tud adni valaki egy másikat mer ez nem ekar bejönni
  • zvaragabor
    "C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\nfs underground 2\"
  • Beni521
    hol vannak a játékban a mentések? másképp: hogy lehet beilleszteni a 100% mentést (meg vannak nyitva a rejtett fájlok)
  • zvaragabor
    Ha az U1 topicban kérdeznéd, lehet nagyobb szerencsével járnál, de biztos tud valaki itt is segíteni.
  • babetta80
    Sziasztok tudom hogy nem ide tartozik az UG 1 el hogyan lehet a neten játszani már mindent letöltöttem amit kell de mem akar kapcsolódni mikor a játékban rámegyek az online játékra
  • Toroco
    nekem 200000 volt a max eddig
  • zvaragabor
    Áhh, végre tegnap kiakasztotam a gamet megint. A végén már unalmasak voltak a versenyek, nem azért mert mindig nyertem(easy-n) hanem mert elég lapos dolog egy egész játékon keresztül ugyanazokat a verseny módokat nyomni.

Danman: Na majd próbálkozok, de eddig a csúcs az 120 ezer körül volt.(még tavaly)
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • zvaragabor
    Nyugi van! A #14076-os kommentemben le vagyon írva. Azaz 6-7 hozzászólásnyit menyj le. Ott leírtam. Csak hogy tiszta legyen a dolog, ha másolt game-d van, akkor nem kell sehova regisztrálnod, abszolut nem kell semmit sem csinálod, csak követed a #14014-es hozzászólásban belinkelt oldalon a lépéseket és kész.
  • eddie2
    gyerekek erről van szó!!!
    a segítőkészség megint uralkodott:)
    köszi szépen mindenkinek köszi
  • zvaragabor
    Rendben, még kéne pár ember hogy meg legyen. Aztán megbeszélnénk a részleteket.

tehát akkor: FIGYELEM! jelentkezőket várunk arra a nemes célra, hogy elkészítsék ezen topic Bannerjét. Minél többen, annál jobb!
  • Danman
    Igen te vagy a láma mert lusta vagy visszaolvasni és helyette felteszed azt a kérdést amit előtted húszezren feltettek és a keresőben is utánanézhetnél
  • Toroco
    jó ötlet, én benne vagyok a szavazásban.
  • zvaragabor
    Már mint úgy gondolom hogy adott határidöre készit aki akar bannert, és a végén a legjobbat tesszük ki. (én is benne vagyok)
  • zvaragabor
    Új banner kéne a topicnak. Nem illik a szín össze. Valaki vállalkozik? Vagy legyen egy verseny szavazással?
  • zvaragabor
    Ha eredeti játékod van akkor szvsz 2 év alatt volt elég időd kitapasztalni a multi részt.
    Ha másolt a játék akkor csak Hamachi-n vagy GIT-en keresztül tudsz játszani. Ezek ojan programok amikkel az interneten keresztül tudsz LAN-ozni. A Hamachi használatához a #14014-es hozzászólás neked szól.
  • Szabi1991
    olvas vissza...
    kb 10x be írtam ide , meg a garage be is...
  • eddie2
    amúgy köszi a segítséget ebből sokat értettem
  • eddie2
    én vagyok a láma amikor te nem tudod el magyarázni egy köcs_g játéknak a multiját?! ha nem tudod akkor ne is írjál. fölösleges. ok?!
  • Danman
    ott van lenn a kereső de amúgy egy hamachi nevű progival keress rá( ha nem eredeti a játékod) ha eredeti akk nagyon láma vagy mert ott van akkor a kód:D:D