14991
-
#14111 Lenne egy kérdésem: a Reloaded-féle NFSU2-höz az US vagy UK 1.1 illetve 1.2 patchet kell feltenni? -
#14110 Kipróbáltam.Sajnos így sem jó!:(
Na mind1 azért köszi a segítséget. -
#14109 Akkor passz. esetleg tedd fel elötte az 1.1-et is. ha ez is volt akkor végképp nemtom:S -
#14108 Feltettem.Első dolgom volt.De ígysem jó. -
#14107 de, tedd fel az 1.2-es peccset. Az oldja meg ezt a gondot. -
#14106 Nem igaz hogy kell egy nyomott rúter ha lanba akarok játszani.Bedugtam a gépbe a netet,tudtam lan szervert csinálni.Összedugtam a két gépet,persze hogy kiír vlmit és nem megy.Komolyan mondom nem hiszem el..Miaz Istenek kell net,ha lanba akarok játszani.Nincs erre vlmi megoldás? -
richee60 #14105 online nfsu2 hamachi
név:nfsu2drifter
jelszó:123456 -
#14104 A Corsát az tom meg a 106-os.Köszönöm szépen. -
#14103 Másmiet nem tudsz csak a corsát meg a peugeot 106-ost. más kocsi nem készült semeik verzióba sem. -
#14102 Hellósztok.Lenne egy kérdésem.Nem tudnátok olyan oldalt ahonna európai kocsikat lehetne letölteni.Az eredetiken kívül másmilyeneket.Előre is kösz.Helló -
liverpool123 #14101 ok má sikerült kössz a segitséget -
liverpool123 #14100 hát nem találom pontosan hányas mirror? -
#14099 Nah akkor gondolom csak alapon van. Tehát KATT IDE, és a MIRROR-ok közül katt az egyikre. Osztán a letöltött fájlt kicsomagolod, és a benne találhato speed2.exe-t bemásolod az ándörgránd főkönyvtárába. (általában a C:\Program Files\EA Games\Need for Speed Underground 2\ helyen találhato) és kész. indulhatsz cd nélkül -
liverpool123 #14098 na aakoo most nem segitesz? -
liverpool123 #14097 hát ezt most nem igazán értem de az underground 2-höz kéne -
#14096 Hát ha megmondod hogy hanyas verziójú a játék, akkor adok hozzá egy cracket amivel nem lesz szükséged a cd-re. -
liverpool123 #14095 császtok vki nem tudna adni egy olyan progit amihez nem kell cd hogy mennyen az underground?
-
shipu #14094 danman szerintem te azt buktad -
#14093 Még 3 üres hely van, a 2-es elírás. -
#14092 Persze, mappástól együtt. Ha gondolod ITT
az enyém. 100%-os, a carreer módban még van egy köteg pénzem, és 2 még van 3 üres hely kocsiknak. -
Beni521 #14091 kössz már visszaolvastam, amúgy ha már itt járok mentést mappástól kell betenni? vagy tud adni valaki egy másikat mer ez nem ekar bejönni -
#14090 "C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\nfs underground 2\" -
Beni521 #14089 hol vannak a játékban a mentések? másképp: hogy lehet beilleszteni a 100% mentést (meg vannak nyitva a rejtett fájlok) -
#14088 Ha az U1 topicban kérdeznéd, lehet nagyobb szerencsével járnál, de biztos tud valaki itt is segíteni. -
babetta80 #14087 Sziasztok tudom hogy nem ide tartozik az UG 1 el hogyan lehet a neten játszani már mindent letöltöttem amit kell de mem akar kapcsolódni mikor a játékban rámegyek az online játékra -
Toroco #14086 nekem 200000 volt a max eddig -
#14085 Áhh, végre tegnap kiakasztotam a gamet megint. A végén már unalmasak voltak a versenyek, nem azért mert mindig nyertem(easy-n) hanem mert elég lapos dolog egy egész játékon keresztül ugyanazokat a verseny módokat nyomni.
Danman: Na majd próbálkozok, de eddig a csúcs az 120 ezer körül volt.(még tavaly) -
#14084 törölt hozzászólás -
#14083 Nyugi van! A #14076-os kommentemben le vagyon írva. Azaz 6-7 hozzászólásnyit menyj le. Ott leírtam. Csak hogy tiszta legyen a dolog, ha másolt game-d van, akkor nem kell sehova regisztrálnod, abszolut nem kell semmit sem csinálod, csak követed a #14014-es hozzászólásban belinkelt oldalon a lépéseket és kész. -
#14082 gyerekek erről van szó!!!
a segítőkészség megint uralkodott:)
köszi szépen mindenkinek köszi -
#14081 Rendben, még kéne pár ember hogy meg legyen. Aztán megbeszélnénk a részleteket.
tehát akkor: FIGYELEM! jelentkezőket várunk arra a nemes célra, hogy elkészítsék ezen topic Bannerjét. Minél többen, annál jobb!
-
#14080 Igen te vagy a láma mert lusta vagy visszaolvasni és helyette felteszed azt a kérdést amit előtted húszezren feltettek és a keresőben is utánanézhetnél -
Toroco #14079 jó ötlet, én benne vagyok a szavazásban. -
#14078 Már mint úgy gondolom hogy adott határidöre készit aki akar bannert, és a végén a legjobbat tesszük ki. (én is benne vagyok) -
#14077 Új banner kéne a topicnak. Nem illik a szín össze. Valaki vállalkozik? Vagy legyen egy verseny szavazással? -
#14076 Ha eredeti játékod van akkor szvsz 2 év alatt volt elég időd kitapasztalni a multi részt.
Ha másolt a játék akkor csak Hamachi-n vagy GIT-en keresztül tudsz játszani. Ezek ojan programok amikkel az interneten keresztül tudsz LAN-ozni. A Hamachi használatához a #14014-es hozzászólás neked szól. -
Szabi1991 #14075 olvas vissza...
kb 10x be írtam ide , meg a garage be is... -
#14074 amúgy köszi a segítséget ebből sokat értettem -
#14073 én vagyok a láma amikor te nem tudod el magyarázni egy köcs_g játéknak a multiját?! ha nem tudod akkor ne is írjál. fölösleges. ok?! -
#14072 ott van lenn a kereső de amúgy egy hamachi nevű progival keress rá( ha nem eredeti a játékod) ha eredeti akk nagyon láma vagy mert ott van akkor a kód:D:D