Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
bocs, itt a cím: http://www.nfsplanet.com/nfs8_patch.php?lang=eng :D

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Jó ne szenyózzunk, menny rá erre a címre, és az 1.2 és az 1.1-bõl is az US verziót szedd le, majd 1.1>1.2 sorrendben telepicsd öket. ennyi. Ja, meg nem árt crackelni 1.2-re a gamet.

Chaos Anno Domini

Atkamon
Hallottál már a www.google.co.hu oldalról? Ajánlom neked...

norby1007
honnan lehet leszedni ien patcheket ???

zvaragabor
Tedd fel az 1.1 és 1.2 es patchot, majd nem árt crackelni az 1.2-es crackel.

Attila12: Ha jól tom, a SUV-okhoz nincs is széles kasztni. De lehet hogy csak én sem kaptam meg.:S

Chaos Anno Domini

sziasztok,új vagyok itt. Az elsõ kérdésem,hogy végignyomtam az u2-t de a dzsippeknél nem adta meg a széles kasztnit. lécci segítsetek
Stralis 91
csáó mindenkinek
VKI MONDJA MÁ EL LÉCCI HOGY LEHET AZ UNDERGRUND 2 VEL NETEN EGYMÁS ELLEN NYOMNI
FONTOS LENNE
KÖSZ
IDE IRJATOK [email protected] ra nain megköszönném vagy ide irjatok be
császtok

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!!!! Én az NFS Underground 1-2 vagy Most Wanted menüjét(gombok stb.) szeretném alakítgatni, illetve az autók matricáit (vinil)szerkesztgetni. A Bintex nevû progit ismerem de az csak az Underground 1-hez jó, ill. ott sem minden bin fájlt nyit meg. Jó lenne ha valaki tudna nekem ezügyben tanácsot adni, FONTOS!!! Elõre is köszi ([email protected])
Kit--Kat
Helló! Van 1 kis problémám a játékkal. Nemrég kapatam 1 kis memória bõvítést (RAM) és most kipróbáltam azóta 1. a játékot, a menüben méfg minden klappol, de ha elkezdek vele jéátszani hihetetlenül beszaggat. Azóta letöröltem és számtalanszor újraindítottama gépet. A játék eredeti. Tudtok valami 5letet mi lehet a gond?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Én játszanék veled csak megkéne beszélni, hogy mikor.
duran5r
érdekes eccer csak úgydöntött megjavul... azóta tökéletesen megy :S

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
Ez oké meg minden ismerem a gitet és a hamachit is de a lan game ígysem megy... bevan patchelve a game , alapértelmezett átjáró bevan lõve meg minden tuti de igysem szuperál... probléma a köv : Létrehozom a lan szervert, belépek a lobbiba.. ugye ekkor kéne a másik géppel csatlakozni csatlakozna is a haver ha tudna de csak félóráig csatlakozás... aztán hibaüzi... esetleg vmi nemt ud vmit? bár kétlem hisz mindenki ezzel küzködik ... ha esetleg mégis tudtok vmi yó megoldást plz írjátok már le... köfe

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Én tudom ,hogy kell hamachizni.msn:[email protected]

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

zvaragabor
A kérdésedbõl ítélve neked is tört verzió van, tehát van ez a Hamachi-s megoldás(errõl abszolut nem tok semmit, nem ismerem), meg van a GIT-es megoldás, ami arra megy ki, hogy van egy program ami elhiteti a játékkal hogy LAN-ozol. Tul képpen LAN-ozol, csak az interneten.

Chaos Anno Domini

manutdzoli
Hogy lehet neten egymás ellen játszani??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

ericsson ga628
köszi

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)

zvaragabor
ftp://gabooweb:[email protected]/NFS/nfsu2/programok/magyaritás/nfs_underground2.rar

Chaos Anno Domini

ericsson ga628
tud nekem mondani egy jó magyarositást ami müködik?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)

Szal megkerestem a NFSUG2 Bank Modifiert a neten. Innen lehet letölteniBankMod.zip
ez nem vírusos. én is ezt használtam, és nem lett vírusos a gépem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

laci 700
Vírus nélkül nincs?<#idiota>

manutdzoli
köszi

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

manutdzolinak ment, csak nem válaszra nyomtam

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

leszedheted innen.

Létezik egy "Bank Modifier", amivel sok pénzed lehet (a játék bármely részében).
manutdzoli
Van olyan 100%-os mentés hogy egy csomó pénzem van a játékban??

Hali.Ha valaki szeretne Hamachin keresztül multizni szó[email protected]

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Danman
Valaki ha akar még ezzel az "õsi" játékkal multizni GIT-tel szóljon pls

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

zvaragabor
Illetve bocs, google nem talál semmit. Ugyhogy nem tom. Valójában azt se tudom mi ez.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Beírod a googleba: "serverdfc", majd megkeresed hol lehet letölteni és annyi.

Chaos Anno Domini

maffioso
nem

\"If in doubt, flat out!\"

Csá! Tudnátok nekem segíteni?? a hamachi mellégprogramja néke nkem. a serverdfc asszem ez az mer a haver már átküldte csak azzal valamiért nekem nem megy neki meg igen. kösz.
Helló. Teszedtem valami patchet asszem berak két autót (Opel Corsa + Peugeot 106-ot). Karrier módban játszok vele addíg amig az elején szponzort kell választani és hiába nyomok entert meg bármit a világon egyszerûen nem ugrik tovább arra a listára ahol ki lehet választani a szponzort.Az alap játékhoz képest nagyon kevés helyen lehet entert használni mindenhol egérrel kell szarakodni. (Neten lehet játszani nem eredetivel?)

peeter22
Csak arra vigyázz ha több autót tuningolsz hogy valamennyi pénz legyen tartalékban mert még lesz ilyen a késõbbiekben is hogy csak akkor mehetsz tovább ha megvan a megfelelõ visual szinted legegyszerûbb ha egy kocsidba rakod az összes uniqe cuccost és akkor arra nem kell sokat költeni hogy mindíg a toppon legyen. További jó száguldozást:D

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Belton
Jaja köszike a segitseget meg oldottam meg tegnap este ^^ télleg az volt a baj hogy el kellett érni a 6.00as visualst :P(Nem is figyeltem a visualsra mert több kocsit is csinalok és nem naon pakolok bele extrakat csak alapot :P
De köszi a helpet .

BF:2-3-4(oORedstarOo)

peeter22
Belton az elõzõt neked szántam :D

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Lehet az is a gond hogy nem elég magas a népszerûségi szinted magyarán a kocsira kell pakolni jobb spoilert matricát egyéb kiegeket ezután adnia kell azt az url-t.
De ez csak egy tipp hirtelen ez ugrott be.

Belton.Nekem is csinált ilyet,csináld azt h hívd ki az ellenfeleket versenyre és egy idõ után adnifog.

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

Belton
Hat csinaltam böven versenyt és meg se ad semmit a lol az egeszbe az hogy amikor ki jott a jatek vegig toltam 2x is most elövettem Funbol de ijet regeben nem csinalt East coal harbor aszem itt jarok 52% es ugy irja 30verseny kell 35 van kesz es valami 106.8% ba van kesz a regio van meg ott hogy URL event na az 7 van és 6van kesz csak de nem adja tovabb xoval nem is tudhatom hova menjek :S

Atkamon
Csináld meg a versenyeket a garázsban a world mapen, ha ugy se megy akkor csinájj outrun-okat!

Belton
Hali egy kerdesem lenne aki tudja a valaszt annak meg koszonom 50% nal vok lenyomom a T-t es azt irja hogy meg lenne egy URL event de semi nincs mar a terkepen semijen pálya semmi csak a tuning mühelyek, ötlet mit csinaljak?

Atkamon
M3BK-FZ3B-VM5L-BD8R-XCCD
Z9WN-A95D-9NM3-ELRH-ZCCD
R2PP-URR7-RF4G-JBUD-9CCD
HVEW-Q3EK-YR98-AHE8-QCCD
RL6W-W9QS-9LTV-9K5A-RCCD

sziasztok egy Cd kulcsot szeretnék kérni,ha esetleg van hozzá
Atkamon
Kell hozzá Music Extractor!

takibalint
Azt tudja valaki, hogy a zenek hol vannak? A cd-rol olvassa be, vagy a gepre telepiti? Hogy lehet kiszedni, hogy hallgathato legyen a jatekon kivul is?

bocs!! csak [email protected]! köszönöm

Atkamon
Nagyon okos ember lehetsz... Egy kérdõ mondat végére felkiáltójel... És nem tom hogy gondoltad ezt az elküldést... Semmi e-mail vagy msn cím... azt akarod hogy kitegyük ide neked a fórumba vagy mi?<#lama><#lama><#banplz><#bdead><#bdead>

szasztok!! valaki meg dobna a zenéjével!!nan örülnék

zvaragabor
Akkor viszont tényleg nem tom mi lehet a baj, bocsi. De remélem egy ehhez hozzáértöbb tud majd segiteni.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Na szóval...

Ugye nekünk csk az EU mappa(és annak tartalma) kell. Az EU mappában található CORSA és PEUGEOT106 mappát másold be az NFSU2 fõkönyvtárában található "CARS" mappába. A "Saves" mappában található 2 másik mappát(CORSA és PEUGEOT106) pedig másold be a játék mentéseihez(lásd az #13886-as hozzászólásban leírt útvonalat).
Már csak annyi a dolgod hogy elindítod a játékot, és azt a mentést választod, ameik autóval szeretnél játszani.

FONTOS: Az autókat CSAK Carreer módban tudod használni, Quick Race és Customize módban NEM!
A mentést úgy kezded mintha most vetted volna meg a boltban az elsõ autód, tehát késõbb nem tudod újra megszerezni.
Az autók teljesen átalakíthatóak.

Chaos Anno Domini