14991

[ Garage | FAQ ]
  • gio1969
    győr,saturn áruház
  • zvaragabor
    Egyébként 2ezerért hol vetted? Annyiért lehet engem is érdekelne.
  • zvaragabor
    Nekem is van ijen problémáém elég gyakran. Nekem azért mert túlmelegszik a proci(vagy a vidkari, nem tudom pontosan meik), és ha a gamet is elinditom, ojankor betelik a pohár, és ujraindul. Mindez azért mert gyengébb konfigom van. Lehet hogy neked is ijen gondod lehet. Esetleg takaritsd ki a gépházat a kosztól, főleg a proci és a vidkari ventijét takaritsd meg. Ráadásul én levettem közepesre a grafot, igy nem terheli annyira a gépet. Remélem sikerül.
  • gio1969
    Üdv.Most vásároltam meg a játékot kemény 2000ft-ért.Gondoltam ennyit megér egy kis netes zúzás.Csakhogy:feltettem a játékot,utána a patcheket,és mikor el akartam indítani,a gép fogta magát és újraindult.Patchek nélkül is ez van.Frissítettem a directx-et,a vga drivert,az audio drivert,a chipset drivert,de semmi javulás.Ha vki tud segíteni,írjon.Köszi
  • [oLe] #14147
    Hi all.
    Ha valakinek hiányzott volna, akkor újra működik a FAQ.
  • zvaragabor
    Letöltöd EZT, majd telepíted, majd letöltöd EZT, kicsomagolod, és crackeled a játékot. Ha ezután sem megy, akkor nem tom majdcsak tud valaki segíteni itt.
  • miszizo
    Nem tettem fel hozzá semmilyen patch-et.
    Jó lenne ha valaki megírná hogy azzal műkszik e és ha igen pontosan
    melyikkel!!
  • zvaragabor
    Én is próbáltam, de nekem sem sikerült hamachizni. Én is láttam a másikat, de nem csinált semmit a game csak lobby... . Esetleg feltetted az 1.2-es peccset a gamehoz? Ha igen, akoor nem tudom, hátha van valaki aki tud segíteni itt.
  • miszizo
    Hali!

Valaki írja már + hogy hogyan lehet játszani egymás ellen a neten keresztűl. Próbáltuk a hamachival.Látom is amit a haver kreál, de nem tudok hozzá csatlakozni. Esetleg kell hozzá valami patch?

itt a címem : [email protected]
    előre is köszi
  • zvaragabor
    Eddig én válaszoltam, ha tudtam, most én kérdezek.
    Unique part-okat csak 1 autóra tudok feltenni, vagy más autókkal is meg lehet szerezni az egyes partokat az egyes stagek-ben? És ha már végigvittem 100%-osan egyetlen egy autóval, amire megszereztem az összes unique partot, akkor utánna lehet még egy másik autóra? Vagy mivel már az végigvittem, így nem?
  • Solt
    Csak úgy magától elmúlt? :)) Na ilyet sem hallottam még! :))) Köszi!!
  • zvaragabor
    Ilyen nekem is volt. speed2.exe-re hivatkozva hibát észlelt. Nem tudtam mire véljem a dolgot, szóval hagytam. Mostanában már nem csinálja.

A FAQ én sem tudom, hogy hova tűnt. Pontosan mire gondolsz? Kiegészítők nincsenek, patcheket ITT találsz(US verziójú patchet tedd fel ha fel akarod).
  • Solt
    megy szépen a játék, de egyszer csak kidob vissza a winfosra! :( ez miért van?
  • Solt
    sziasztok! nem jön be a FAQ! :( hol találok patcheket és kiegészítőket a játékhoz? köszi...
  • zvaragabor
    Nah ha valaki akar, megprobálhat jönni hozzám. jelszo név ugyanaz.
  • zvaragabor
    Nem jo, szal nem is probalkozzatok.
  • zvaragabor
    hamachi valaki?
    név: nfsu2circuit
    jelszo: 6960
  • zvaragabor
    Hát a haverok nagyon rosszindulatúak, ha egy játékot nem képesek kiírni. Amúgy torrent oldalakról le tudod szedni ingyen.
  • laci1993
    hy valaki nem tudja hogy ingyen honnan lehet leszedni a gémet mert a haverok lusták nekem kiírni.
  • zvaragabor
    Kiadták a Carbon demót. Hatalmas nagy pangás van a topikjában. Nem ártana ha itt is fellendülne egy picit.
    Van valaki aki pár napon/heten belül megin kiakasztja az U2-t?
  • daf xf
    Okok pont hogy beraktam a képet énis észrevettem.
  • zvaragabor
    Fasza lett! De lécci legközelebb a kocskat a garage topicba linkeld be. ott van a topic bannerja alatt a garage topic.
  • daf xf
    Na szal ezaz.:
  • daf xf
    Opp faxom sorry.
  • daf xf
    Egyépként itt az én kis morcos gépem:)
  • daf xf
    Aha értem thx.
  • zvaragabor
    Letöltöd a Music Extractort-t. Ezzel ki tudod szedni az összeset.
  • daf xf
    Sziasztok a zenéket vhogy kilehet venni a játékbol?
    Mert van 1-2 szám ami tccik:)
  • laci 700
    Talán a boltból:P
  • Slig
    Valaki tudja honnan lehet megszerezni az európai UG2-t?
  • liverpool123
    ok kössz
  • zvaragabor
    az sem lesz már.
  • liverpool123
    kössz és lesz még dvd boritó meg ilyenek?
  • zvaragabor
    Új autó már nem, azt megkaptad az URL versenyekkel. Festés, alkatrészek kiegészítőket nem tom, most akasztottam ki megin nem rég, de nem figyeltem hogy mi volt meg eleve, és mit kaptam meg 100% után. Azt tudom, hogy customize menüben akkor kapod meg a wide body kitet, unique festéseket, meg még 1-2 dolgot, ha már 100%-os. Tehát emiatt már érdemes teljesen kiakasztani.
  • liverpool123
    és akko még lesz benne új autó festés meg új cumók?
  • zvaragabor
    Elmész a Car Lot-ba, kiválasztod a megfelelő autót, és kicseréled a garézsban lévők egyikére. Asszem.
  • zvaragabor
    Bemész a garázsba, és a World Map-ban kiakasztod az 1-5-ös "stage"-ben a "NOT COMPLETED" versenyeket.
  • liverpool123
    császtok amikor kb 72%-nál tartok azt irja végigment a játék hogyan lehet felnyomni 100%-igÍ?
  • Jacket01
    Sziasztok.
    Megtudjátok nekem mondani hogy hol lehet és hogy lehet eladni a garázsból azokat az autókat amik már nem kellenek?
    és akkor az autó értékét viszakapom?
  • zvaragabor
    US 1.1, 1.2. Az, hogy meik cracker csapat törte föl, nem függ össze azzal, hogy meik patchet kell rátenni.