Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
visszajönnek a versenyrök meg a többi küldetések???
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mondjuk elismerem a Skyline nagyszerûségét, mert a 4 kerék hajtás + kormányzás nem semmi dolog, de nem mindenekk felett álló autó ez.
elfogytak a küldetések! így elkeztem kihivni az embereket az utszán!
szépen elkeztem gyüjtögetni a pénzem dee eltültek az ellenfelek is! mit csináljak?
AmdPower
Videókártya kihuzva
xp prof sp1-em van
Amúgy meg windowa reinstall.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elõször én is furcsán néztem mikor a garázsban nem tudtam tuningolni😊) aztán rájöttem, hogy el kéne gurulni a bótba...
The Matrix has you...
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
nekem az tetszik a skylineban, hogy totál szembõl ölni tud a "nézésével". De gondolom ez téged nem hat meg. 😊))
bár az kis fingós gyík japánban híres mesehõs..😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem a játék részeként, hanem csak úgy.
Pl. a kedvesemmel elõkotortuk a szekrény aljáról az X éves PSX-emet, leporoltuk és betettünk egy Tekken játékot.
Ebben ugye mindenféle harcosokkal kell ütögetni egymás arcát, mégis az utolsó "harcos" egy kis gyík, ami fingik, böfög, meg hasonló nagyon harcias dolgot csinál.
Ez belefér egy karate játék kereteibe?
Na mindegy, szerintem ez generációs probléma lehet...
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nekem nem sikerült elinditanom az underground2-t a gépemen.
Viszaolvastam, de nem találtam semmit sem a problémámra.
Azt írja, hogy a speed2.exe hibát észlelt, ezért leállt.
Ha valaki tudja a megoldást, akkor mondja meg legyenszíves, mert egyszerüen már nem értem mi a baja.
bye
1: Miért nem lehet a játékban Cult stílusban tuningolni? Csömöröm van a vasalódeszkáktól és hókotróktól.
2: Miért sztárolja mindenki a Skyline-t? Jó autó, de nem annyira ûberbrutál, hogy mindenhol - nem csak játékos, hanem komoly autós fórumokon is - csak azt lehet hallani, hogy Skyline így meg Skyline úgy.
A topic nem csak ezért van....
Félve teszem fel a kérdést hátha már valaki kérdezte és emiatt autómatikusan faszlámává degradálódok, fõleg, hogy már kérdeztem: nemtom tuningolni az összes kocsimat csak azt az 1et amivel kezdtem. 5let?
Lan probléma. Nem hinném, hogy service pack miatt lenne gáz mert nakam ment (nem jácottam de szervert tudtam csinálni) és egyáltalán nincs SPm. A havernál akinél a waiting for lobby fagyás volt SP1 volt. A teljesen szarrá fagyott pedig 98SE volt.
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Köszi, hogy rendesen írtad a nevemet =)
A fikázás meg azért megy, mert mikor már 86ezersokszor hallod ugyan azt a kérdést, akkor unalmas. Ha nem lenne FAQ odafent, akkor azt mondom, hogy ok (bár némi logikát azért elõ lehetne szedni), de így egyszerûen érthetetlen. Lehet, hogy Pyx-nek szólni kéne, hogy nagyobbra azt a szövegméretet, de de kérdés esetén szvsz arra kéne elõször kattintani.
Részemrõl ittavége! (remélem <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Na mindegy, sajnos tényleg a legtöbbször arról szól a topic, hogy egymást fikázza mindenki (ez nem RelakS-nak szól).
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Tehát hallgatom a konstruktív válaszodat...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
AmdPower
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mikor lesz meg a Skyline? A Civic-em fullon van, jól bírja az iramot, és van 80.000-em, úgyhogy megvárom a Nissant, de még nem adta ki.
Most kaptam meg az EVO VIII-at. Van még valamilyen autó a Skyline elött?
Más: nézegettem a mappákat amit telepített a Program Files-ba, és volt benne mentõ és taxi mappa is. Kíváncsi vagyok, hogy ezt mikor adja oda...