Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
amúgy szine a nitrónak akkor van ha áll az autó és nyomod neki..de most már nézzetek elösször körül ha kérdeztek...
AmdPower
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Milyen jogon nevezel engem "LOOSER"nek, TE CSÓTÁNY?!
Sajnálhatod, hogy nem fejlõdött ki az empatikus képességed, mert akkor talán nem így beszélnél egy számodra ismeretlen emberhez.
Ne gondolod, hogy mindenki számára olyan evidensek a dolgok, mint neked, és igenis vannak olyanok, akik nem beszélnek angolul, és elkel nekik a segítség. Ehhez pedig valóban türelem, és megértés szükséges.
De legfõképpen TOLERANCIA! Ha nem ismered a szó jelentését, "fox egy szótártot és menni fog vagy megvárod míg magyarosítják"
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
SORRY
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Csak egyszerûbb kérdezni mintsem magad jönnél rá.
Shit can happen.
LOOSER
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
AmdPower
Nemtudsz akkor semmit mondani???
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nemtudom, hogy vki tudna-e választ arra, hogy miért nem megy LAN-on?
Elindítom a szervert, aztán kiírja, hogy connecting to lobby, aztán semmi!
A másik gép látja ekkor a szervert, de ha rákattintok, akkor azt írja, hogy ellenõrizzem a kábelt!!
Minden más játék megy LAN-on!!!!!!!!!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kérdés: Ti sem tudjátok forgatni az autót?
Válasz: De, a középsõ egérgombbal lehet.
Ez kulso kamerabol ervenyes?? Akinek nincs kozepso gombja az egeren?? Gorgovel sem megy!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a végén megkaptam mindent kivéve a metal fényezést?
erre vki megoldást?
AmdPower
es a level 2 all nozzle-nek mi koze van a szinhez?? nekem most ez a max opcio.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Documents and Settings\<felhaszn. név>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Azéert köszi, így nem keresem tovább! 😊))