Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Mondjuk nálad nem feltétlenül,de sztem ez lehet az oka,hogy nem látod.

DJ Bee18
Az viszont igaz, hogy a sok hülye kérdést hanyagolni kéne. Én is már 3x megakadtam, de magamtól rájöttem. PL. hol vannak a boltok, egyszerû szép lassan kell furikázni és nézelõdni, elõbb-utóbb megtalálja az ember

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ridley
híjj a szócsata nem volt semmi 😊

amúgy szine a nitrónak akkor van ha áll az autó és nyomod neki..de most már nézzetek elösször körül ha kérdeztek...

AmdPower

DJ Bee18
Maksi. Igazad van. Miért lennék én is looser, mert nem angolt tanultam, hanem németet??? Nem volt választási lehetõség, ez volt és kész. Mellesleg többször jár az ember Ausztriába, mint angol nyelvterületre, úgyhogy ennyit errõl.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Jagi
De a particle systemet kapcsold be, (ha verseny van meg ki mer' nállam ilyenkor lassul)

Jagi
HÁÁÁÁÁÁ, Bazz elég legyen
NÉZZÉTEK A FAQ-t azé' lett csinálva!

Nekem meg mindig nem tiszta ez a nitrous purge. Nem kellene ennek valami lathato dolognak lenni?? En ugy ertelmezem hogy nitro kifuvas. Mint ahogyan a gozmozdonyok a faradt gozt kinyomjak. Hulye vagyok?? 😊

Milyen jogon nevezel engem "LOOSER"nek, TE CSÓTÁNY?!
Sajnálhatod, hogy nem fejlõdött ki az empatikus képességed, mert akkor talán nem így beszélnél egy számodra ismeretlen emberhez.
Ne gondolod, hogy mindenki számára olyan evidensek a dolgok, mint neked, és igenis vannak olyanok, akik nem beszélnek angolul, és elkel nekik a segítség. Ehhez pedig valóban türelem, és megértés szükséges.
De legfõképpen TOLERANCIA! Ha nem ismered a szó jelentését, "fox egy szótártot és menni fog vagy megvárod míg magyarosítják"

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

karikusz
Szinte minden ugyan az..egy kicsit csillogósabb, de szinte semmi nem változott

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

clio1616v
Ja és ez a topic azért van hogy beszéljünk a játékról és nem azért hogy annak segítsünk minden 5. hozzászólásban annak aki nem tud angolul, fox egy szótártot és menni fog vagy megvárod míg magyarosítják...

SORRY

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Segits magadon ha senki nem segít én egyszer se kérdeztem meg hogy mér pixeles azégmegaföld? - kiléptem állítottam a videósettingsen és kész.
Csak egyszerûbb kérdezni mintsem magad jönnél rá.
Shit can happen.

LOOSER

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SZevasztok srácok! Egy kis gondom lenne, mégpedig az, hogy csak 2 gombos az egerem. Ez kapásból azt jelenti, hogy nem is tudom forgatni az autómat?

Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.

Random_
Követni kell ha sikerül megelõznöd te döntöd el merre mentek a lényeg, hogy le kell hagyni annyira, hogy a képernyõ bal felsõ részén a zöld csík végigérjen. Ameddig õ vezet addig õ dönti el merre mentek amikor te vezetsz te döntöd el.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gugger
CSOCSO haver csak rád emlékszem NFSU1-bõl! Mesélj valamit érdemes a 2. részt kipróbálni? Itt már jól megy a Supra? 😄DD Jobb a game vagy rosszabb? stb stb stb ...

Gugger
Nos az lehet 😄 szal akkor keresgéljek vagy van URL ?

Ha leálk a városba egy kicsival versenyezni mit kell vele csinálni ?

apró fáziskésés 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ridley
feltettem egy map-ot reggel,többen is mondták,hogy egy graphics shop hiányzik..lehet,hogy ezért nincs metál fényezésem a végére??<#confused>

AmdPower

MikX
Nekem XPSP1 van!
Nemtudsz akkor semmit mondani???

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gugger
Hi!

Lemaradtam valamirõl? Már kiadták a gamát? Honnan lehet letölteni? Köki...

Hi én is próbáltam lanon de sok sikerrel. Az én gépemen ment de az egyik haver gépén ugyanaz volt mint nálad, a másiknál pedig szétfagyott az egész. Az utóbbi 98se volt.

A görgõ a harmadik gomb. Van még akinek ez enm tûnt fel?

MikX
Hi!
Nemtudom, hogy vki tudna-e választ arra, hogy miért nem megy LAN-on?
Elindítom a szervert, aztán kiírja, hogy connecting to lobby, aztán semmi!
A másik gép látja ekkor a szervert, de ha rákattintok, akkor azt írja, hogy ellenõrizzem a kábelt!!
Minden más játék megy LAN-on!!!!!!!!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hmuda
A garázsban érvényes és ne görgesd a görgõt, hanem nyomd le.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FAQ-bol:
Kérdés: Ti sem tudjátok forgatni az autót?
Válasz: De, a középsõ egérgombbal lehet.

Ez kulso kamerabol ervenyes?? Akinek nincs kozepso gombja az egeren?? Gorgovel sem megy!!

Ridley
aj..

nebasz...híjj akkor nemtom mi lehet a gond mert már végigvittem de az hiányzik 😊

AmdPower

Jagi
downhil=downhill

Jagi
Találtam downhil driftet! zsír! a demo után gyerekjáték volt.

Jagi
Melyik verda megy a legjobban?

metál már ugy 10%nál megvolt...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Duddits
Tényleg! A legfölsõ Body Shop mellett van még egy Graphic shop.

Ridley
azoktól akik már végig tolták vagy sokáig eljutottak:

a végén megkaptam mindent kivéve a metal fényezést?
erre vki megoldást?

AmdPower

es ez mikor latszik es hol??
es a level 2 all nozzle-nek mi koze van a szinhez?? nekem most ez a max opcio.

[HUN]Crassus
thx😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pyx
nitrószínt tudsz változtatni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

BaLeeX
Nem azért nem látod mert rejtett?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pyx
rejtett fájl

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]Crassus
Cookies,Desktop,favourites,Start menu,user data,my documents vannak csak....nem értem

[HUN]Crassus
na ez érdekes,de nincs local settings mappám......

BaLeeX
Kár hogy az US-bõl kimaradt, remélem valahogy bele lehet aplikálni az EU változatból, kíváncis lennék rá. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A car specialties shop-ban van egy Nitrous Purge. Ez mire jo es hogyan lehet hasznalni a jatekban??

Keresd az eu verzióban.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Ridley
opel corsa 😊

lol

ilyet kereshetsz nincs benne.

AmdPower

M@TriX
már sok verdával összefuttam, de még az Oõpel Corsa-val nem pedig már össze vissza mászkálok a városban... valaki tudja melyik boltban van, bvagy mentés vagy ilyesmi?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ridley
jó volt a gamma csak rövid volt 😊
jöhet a multi...

AmdPower

Jagi
Nem oda teszi, hanem ide:

Documents and Settings\<felhaszn. név>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

[HUN]Crassus
Tudom NooB kérdés ,de merre vannak a játékmentéseim az NFSU2 mappából??

Jagi
Ja, nekem még at elsõ pack van meg sztem az mind fehér, de nem tudom mert nem rég kaptam meg.
Azéert köszi, így nem keresem tovább! 😊))

BaLeeX
Késõbb kapsz színes füstöket sztem színezni nem lehet csak a meglévõ színekbõl meg párosításokból válogatni.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE