Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Nekem 128 MB, Geforce 2 Ti, 2400 Proci. Ja és Rambuszos alaplap. <#nevetes1><#rinya> Jó a gépem? És fut rajta a gém. Jó néha beszaggat.

SiSkO
Szerintem a 256 ram az nagyon kevés.Az akadás biztos amiatt van.

garage-ben a world mapon megcsinalhatod a versenyeket amiket eddig nem tettel

hi! kaptam 1 üzit hogy completed the game, de abbe az ablakba ami t-betûvel jön elõ(nemtom a nevét) ott csak 68%-ot ír, mit köne még csinálni?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

wide body kitet hogy lehet unlockolni?

McGrady
hát nekem nem erõmûvem van 2400-as proci+256 ram, de nehogymá ezé akadozzon,v lüktessen...

Kuss!-magyarázta.

Duddits
Tényleg megnyitja. Köszi!

SiSkO
Igen ez a lüktetés nálam is megvolt.Leszedtem az ATI tool-t akkor jó lett de úgy vettem észre ha megy a fraps akkor is csinálja.

Duddits
Kösz. De nekem nem adta be az ACDSee emblémáját.

Nekem 30-40 fps-el megy ugyanezen a kártyán 2.6 bartonon full grafikán, viszont mégis olyan mintha szaggatna. Nem szaggat igazából hanem olyan mintha lûktetne. azt hittem akadozik, de a fraps szerint folyamatosan 30 felett van.

SiSkO
ÜDV.

Én szintén 9600xt-vel játszom és nem szaggat csak ha nagy a füst.Ezt leszámitva szépen szalad 1024*768-ban.Persze nem minden maxon van, olyan közép vagy a felett.Omega 2.5.90 drivert próbáld ki.Azért gép is kell neki.Nálam 3000+ barton és 1GB ram.Ha kb ez van nálad is akkor menni kell..

Sadist
Ez sajna ilyen. A 3.2-es procival rendelkezõk is panaszkodtak erre. Úgy látszik nem optimalizálták eléggé 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

McGrady
sztetek normális hogyha ATI 9600XT-n 800*600-as felbontásba, 1 world deatil meg hasonlók igénybevétele nélkül szaggat a játék?alapból ilyen a kártya v kell hozzá 1 legújabb driver?lécci segítsetek minél hamarabb
kösz

Kuss!-magyarázta.

Köszi! Erre nem gondoltam, de lehet hogy már van három graph. shopom. azért megnézem.

[oLe]
acdsee, iview pld
tomsolo
mert nemcsak a versenyek hanem az elfekvõ boltokat is meg kell találnod.. metál pl asszem a 3. graphics shop után kapsz

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Duddits
De már. Na de mivel tom megnyitni?

lehet valami rejtett verseny után kapom meg.

Ridley
ne izgulj én már végig toltam de még nekem sincs 😊

ma kipróbálok egy variációt ha sikerül holnap tudatom veled

AmdPower

mafiahq
Ha a játékban F12 vel fényképezek akkor hova menti a játék?, sehol se találom..

Mikor kapom meg a Metál fényt. A haverom egy napot játszott, a pálya nagy része még le van zárva és már megvan neki, én vagy 4 napja nyomom (nem éjjle-nappal) már szabad a teljes város, szinte az összes body cucc megvan de a metál még sehol.

[oLe]
jajjistenem nemar... 😞
Random_
Tegyél föl egy képlopó progit amúgy a print screen is mûködik.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Duddits
F12 de mit csináljak a .tga kiterjesztésû fájlokkal?

tomsolo
F8? F12?

hogy csináltok szkrínsátot?
printsrc-nel nem müxik

tomsolo
nekem sem de ismerek olyat akinek ez segített, próbáltam leírni az összest ami eszembe jutott..sry

Hellhammer
Jaja a BMW nagyon hiányzik 😞 A Hummer ócsakságot bezzeg beletették, de egy jó M3-as M5-ös bömbire már nem futotta. Látszik, hogy nem európaiaknak csinálták a játékot...
Nemtom McGrady kinek célozta a hsz-át, de gondolom a BMW-re utalt a csúcskategória és presztízsmárka dologgal. Nézz meg egy árlistát, hogy egy Evo VIII, egy Hummer, egy Lexus mennyibe kerül, és ahhoz hasonlítsd hozzá egy M3-as bömbi (mondjuk legyen 6-8 éves, ha már Pug206 is van) árát.

[oLe]
Amugy a patch nem javit ilyesmin...
[oLe]
sziten megtalalod a valaszt fent a faq-ban a kep alatt...
[oLe]
thx, beirom.
Buba007
#8661-re valaki PLZ!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Random_
Megjegyzem havernak az elsõ config után pixeles volt és kellett egy game restart és akkor jó lett.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szerintem azért mert ezeket tuningolják alapból is a jónépek.
Sajnálom, hogy olyan régi Corolla van mert az új nekem jobban bejön. 😊

tomsolo
"Kérdés: Az autón kívül minden tiszta pixel. Föleg az út és az égbolt, pedig brutál X90000 Pro Ultra Extreme videokártyám van.
Válasz: Próbáld meg bekapcsolni a Full Screen Anti Aliasing-et meg a Texture Filtering-et, esetleg kapcsold ki a ködöt."

ehhez hozzá lehetne fûzni hogy: ha elõjön a hiba 1, legyen fenn a pecs,2 legyen fenn a directx 9.c, 3,tessék megnézni a video beállításoknál a texture qualityt - illetve pecseletlen esetén a registry editor - eagames - nfsu2 (rövidítve) - és itt texture quality (adjunk neki 2 -mert van hogy baszik észrevenni)

ha túlságosan belassul ---> over the bright ki (sztem így reálisabb lesz a kinézet) kb ennyi, valamint sztem sokat gyórsít is...

McGrady
ebbe a játékba nem a csúcskategóriák meg a presztis márkák kapnak helyet(pár kivétellel) hanem az alapból szar kocsik amiket ha feltuningolsz akkor megy mint a hülye

Kuss!-magyarázta.

Random_
Én gondoltam rá, hogy írjátok át gyakran ismételt kérdésekre vagy technikai segítségekre a fenti szöveget.

Random_
Én meg nem tudok kiszállni a kocsiból és bemenni az épületekbe meg lövöldözni anépre pedig a GTA3-ban lehetett itt miért nem lehet hiszen itt is városban kell menni és lehet autót vezetni szóval tök ugyanaz a game!? <#idiota>

[oLe]
😄DD
Random_
Olvass FAQ-ot!!!!

Kérdés: Mé' nem tudom átrakni a tuning cuccokat az új autómra???
Válasz: 1. szerinted passzol egy 206-os eleje egy Audi TT-re? 2. Nem eleg, hogy magát az autót ingyen megkapod? 3. Lenne értelme?

Ott megtaláltad volna a választ! Nem árt ám elötte olvasni és körülnézni mielött kérdéseket teszel föl. Ez nem csak erre konkrétan vonatkozik hanem általában az emberek nem szeretik ha sokan ugyanazt a butaságot kérdezik fõleg ha ki van írva a válasz egy leírásba!

Bocs ha lebaszós lett volna, de már unom ezt a kérdez feleleket a fórumban.

Ridley
az autóm csak elõre hátra megy..vki nem tudja,hogy mé nem tud repülni,pedig a szomjazó katonának visszavittem a wassert és közben még a varg csatában az ip blokkolót is kilõttem az angelwingel de a bfg cannon szétlõtt mindent de a textúrák alacsony minõsége miatt a starforc3-as védelmet aktiváltam...<#idiota>

AmdPower

ranGer2
részletesen magyarázd el... ezeknék még azt is le kell irni hogy mi az a FAQ és mire való... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

[oLe]
Esetleg meg egy ilyen:
FAQ = Gyakran Ismételt Kérdések...
Thx
[oLe]
lol. egybol utanam megerdezi 😉
Random_
Nem lehet és eladni se lehet pézé a tuning cuccokat.

Sziasztok. Gondolom ismét egy láma kérdés. Elõre is bocs. Hogyan tudom az egyik autómról egy másik autómra átteni a tuningot? Ha egyáltalán lehet ilyet.
[oLe]
FRISSÜLT A FAQ! TESSÉK OLVASGATNI!
examinee
Hol lehet azt megtudni hogy melyik sponzor milyen autot ad??? Ha már a skylineról van szó jó lenne nem azt adná hanem egy exilpset vagy valamit!
hm???

RelakS
passz. De lehet, hogy nincs fönn minden tuning, stb. Még nem tartok ott 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE