Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Kuss!-magyarázta.
Én szintén 9600xt-vel játszom és nem szaggat csak ha nagy a füst.Ezt leszámitva szépen szalad 1024*768-ban.Persze nem minden maxon van, olyan közép vagy a felett.Omega 2.5.90 drivert próbáld ki.Azért gép is kell neki.Nálam 3000+ barton és 1GB ram.Ha kb ez van nálad is akkor menni kell..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
kösz
Kuss!-magyarázta.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ma kipróbálok egy variációt ha sikerül holnap tudatom veled
AmdPower
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
printsrc-nel nem müxik
Nemtom McGrady kinek célozta a hsz-át, de gondolom a BMW-re utalt a csúcskategória és presztízsmárka dologgal. Nézz meg egy árlistát, hogy egy Evo VIII, egy Hummer, egy Lexus mennyibe kerül, és ahhoz hasonlítsd hozzá egy M3-as bömbi (mondjuk legyen 6-8 éves, ha már Pug206 is van) árát.
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sajnálom, hogy olyan régi Corolla van mert az új nekem jobban bejön. 😊
Válasz: Próbáld meg bekapcsolni a Full Screen Anti Aliasing-et meg a Texture Filtering-et, esetleg kapcsold ki a ködöt."
ehhez hozzá lehetne fûzni hogy: ha elõjön a hiba 1, legyen fenn a pecs,2 legyen fenn a directx 9.c, 3,tessék megnézni a video beállításoknál a texture qualityt - illetve pecseletlen esetén a registry editor - eagames - nfsu2 (rövidítve) - és itt texture quality (adjunk neki 2 -mert van hogy baszik észrevenni)
ha túlságosan belassul ---> over the bright ki (sztem így reálisabb lesz a kinézet) kb ennyi, valamint sztem sokat gyórsít is...
Kuss!-magyarázta.
Kérdés: Mé' nem tudom átrakni a tuning cuccokat az új autómra???
Válasz: 1. szerinted passzol egy 206-os eleje egy Audi TT-re? 2. Nem eleg, hogy magát az autót ingyen megkapod? 3. Lenne értelme?
Ott megtaláltad volna a választ! Nem árt ám elötte olvasni és körülnézni mielött kérdéseket teszel föl. Ez nem csak erre konkrétan vonatkozik hanem általában az emberek nem szeretik ha sokan ugyanazt a butaságot kérdezik fõleg ha ki van írva a válasz egy leírásba!
Bocs ha lebaszós lett volna, de már unom ezt a kérdez feleleket a fórumban.
AmdPower
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
hm???