14991

[ Garage | FAQ ]
  • Hyper Snake
    Mondja már meg valaki mi az a "LOÁL" ?
  • ScoobyDoo
    info
  • gerg82
    VValaki megtudná mondani hogy kell Onlineba játszani??
  • CSOCSO
    ugye nem fogod az osszeset belinkelni?
  • trabant
    Hmm, most nézem hogy rossz topicba írtam. A Half Life 2-be akart volna menni.
  • Magic Boy
    Az igen!
  • DJ Skyline
    LOÁL!:))
  • RelakSfromhome
    meg kell tanulni kihasználni őket, néha olyan közel csúszok hozzájuk, hogy csak úgy folyik a pont. Ennek ellenére megőszülök, mire megnyerek egy ilyet
  • RelakSfromhome

nekem ilyet még nem csináltak
  • Buba007
    Szórakoztunk tegnap este egy kicsit! Lehet csemegézni!
    Video

Video
    Video
  • Hmuda
    Tényleg, itt is több pénz jár nehezebb szinten? Én eddig végig mediumban nyomattam.
  • 3P
    Ki mire tippel melyik masina legjobb?
    Nekem a toyota Celica-mat nem igazán üti semmi. A Mitsubisi 3000 GT-t gondoltam, hogy végre jobb lesz, de boltbol maxra felkszerelve mindenben elmarad tőle. Gondolom sok spéci cucc lehet a Celica-n...
    Ez azért szomorú, mert később még visszaüthet, hogy minden ütős dolog csak a Celicara kerül, mert mindig az a leggyorsabb, pedig már elég régóta ez a kocsim...
  • Hmuda
    Mire gondolsz? Én már az első megjelené óta azon futtatom.
  • trabant
    Létezik már valami megoldáss a játék cd emulátorral való futtatására?
  • Magic Boy
    A második magazincímem!
  • DJ Skyline
    kilehet kapcs a quick raceban! köcsög off!
  • CSOCSO
    en utalom aztat'. .mindig szembejonnek a kocsogok...
  • CSOCSO
    es minek az?
  • DJ Skyline
    szerintem jó a downhill drift...legjobb driftre szerintem az Impreza...
  • davos80
    Semmire, mert szar, de azt hittem, azt is fel kell tuningolni a továbblépéshez.
  • davos80
    Ja, azt hittem ugyanazt íród amit Relaks.
    Viszont már meg van oldva trainerrel, kösz, van 9999999999999 pénzem.
  • RelakSfromhome
    és mire volt jó a hummer? Nem gyors, viszont lassan gyorsul...
  • CSOCSO
    nekem nem mert tovabbmennek es ok vezetnek.. szar:(
  • CSOCSO
    úgyis folyamatosan tuningolta a kocsiját
    nahja.. de az emberek nem jonnek csak ugy ra hogy ha a lvl 1 et rateszik az lvl3 ra akkor meg jobb lesz az autojuk.. en is csak veletlen jottem ra...
  • davos80
    Ez a kibebaszott játék tele van hülye hibákkal.
    Nem igaz, h nem lehet addig továbblépni, amíg ki nincs csicsázva az autó.
    Én megelégedtem volna a minimális optikai tuningal, úgysem az a lányeg, hanem, h mivan belül.
  • Sadist
    Léci olvasd már el amit írtam! Belépsz a World mapen indítasz egy már teljesített versenyt, de kezdéskor újraindítod (gyk. restart) (akár még a rajt előtt is), utána megnyered és kapsz lóvét. Ha nem restartolsz, akkor nem kapsz semmit. De ha restartolsz, akkor a completed versenyekért is kapsz dellát.
  • davos80
    Ja, csak már elbasztam a lét a Hummerre.
    Mind1, tréner megoldja.
  • Sadist
    Menj a Garage-ba, ott World Map, kiválasztasz egy versenyt, kezdéskor restartolod, megnyered, lóvét zsebreteszed, örülsz.
  • davos80
    Megcsináltam mind, de semmi.
    Autók NINCSENEK.
    Valszeg 6 csillag fölé kell vinnem a kocsit, viszont nincs lóvém! (~300$)
    Erre nem láttam megoldást a fakúban...
  • CUCLI
    #10563?
  • Blint
    Az mindegy nem, hogy outrunban ugyanazal az emberel megyek 5x vagy masokkal? Akkor is megkapom az unique cuccokat nem?
  • Sadist
    Vagy egyszerűen megpöccinted a hátulját, hogy keresztbeforduljon :)
    Persze ezt is autópályán érdemes, mert ott gyorsabban el tudsz húzni. Meg érdemes full nitróval odamenni, vagy szélárnyékban menni, amíg fel nem töltődik és csak azután elfogadni a kihívást.
  • RelakSfromhome
    én egyre gyakrabban csinálok olyan szivatást, hogy föl az autópályára, majd a feljáró végén VISSZAFELÉ megyek föl azt autópályára, a hordókat megkerülve. Eddig bejött
  • Sadist
    Én tudtam De szerintem mindenki úgyis folyamatosan tuningolta a kocsiját, úgyhogy ez nem okozott sok gondot.
  • CSOCSO
    amugy most komolyan eddig ki tudta azt hogy level 3 utan instalalod az elsot vagy masodikat es lehet hogy jobban megy az auto??.. mert eddig senki nem mondta, mikor en beirtam akkor meg: mivan te nem tudtad??
  • CUCLI
    nem megy a lan.. a 2 gép látja egymást de nem látja magát a servert csak annyit hogy valaki csinált de nem lehet joinolni. help
  • CSOCSO
    50 % korul elvileg mindenbol meglesz a lvl 3...
    outron ? en nem csipem...
    1)amikor en nyomok egy nagy kanyart es az ellenfel tovabbmegy akkor atveszi a helyem.. ha az ellenfelnel van ugyan ez akko meg en szopok.. mehetek vissza. olyan is volt hogy beragadt valami kis beuroba.. es nem mehettem tovabb..vissza kellett mennem az autohoz es meg ott ketszer elindulnom mire aszonta oke.. en vezetek.. hat hurra.. szal nekem soxor szarul kezeli az egeszet a jatek.. nem tetszik:( meg eskuszom.. egymas utan 3 szor nyomtam ugyan azzal az emberrel..pedig 3 an voltak ellenfelek a terkepen.. nah mindegy
  • RelakSfromhome
    Davos80, vaze, FAQ!

Mellesleg bemész a garázsba, ott a térképre, és a Not Completed versenyeket csinálgatod.
  • davos80
    Megvan csinálva az összes küldetés, és autók, special event sehol.
    Most tartok 67%-nál.
  • DJ Skyline
    max az SMS-ek miatt érdemes magyarosítást csinálni de ahogy mondtad eléggé egyértelmű a játék...