14991
-
#10638 Ebben vitatkoznék Veled, mert nekem miután végignyomtam, volt kedvem egy kicsit drift-elni és a kedvenc járgányommal nyomtam a rekordokat. Nos, mint utóbb kiderült korántsem szereztem meg minden bónusz autót a versenyek alatt, hanem később a quick race-ben szereztem meg őket és ahogy azt tudod, ott már nincs olyan értelemben verseny, csak repu. pont...szerintem -
#10637 Sztem semmi más nem számít csak hogy minél nagyobb előnnyel nyerj, én úgy láttam hogy 7 másodperc mindíg elég a 300 rep pont hoz, talán csak a dragban( aho sztem kevesebb is elég), és a driftben van máshogy. -
#10636 Nem, az egyben csak a vynileket nyitotta a rep, minden mást a versenyek. -
#10635 Nem, itt a vynileket a versenyek és az újonnan megtalált üzletek nyitják meg. -
#10634 Nem hiszem, az 1-ben mindent a reputation nyitott, vagy nem? -
#10633 az 1-ben a reputation nyitogatta a vinyl-t. Elvileg itt is, nem? -
#10632 Én is azért nem foglalkozom már vele, mert eddig mindig az Outrun-ok hozták az igazán ütős dolgokat...szerintem -
#10631 Valaki leírta a múltkor, hogy minden versenytípusnál más számít: nem szabad koccanni, nem szabad elrontani a powerslide-ot, nagy előnnyel kell nyerni, meg ilyesmi. De nemtom hogy érdemes-e ezen szenvedni, hogy minden versenyt nagy reputation ponttal fejezzünk be, vagy nembaj, ha néhányszor nulla.. -
#10630 Speciel még Én sem jöttem erre rá, de, mint azt korábban már kérdeztem, hogy az mitől függ, hogy mikor mennyit ad, még ez sem tiszta, mert mindegyik amit írtatok igaz volt:)) Teljesen logikátlanul adta a pontokat... -
#10629 Valaki rájött már, hogy a reputation mire jó? Látszólag csak gyűlik, de semmi extrát nem kapok érte. -
#10628 Jaja egyrészt másrészt pedig maximalizáld a fordulatszámot, hogy ne menjen pirosba mert csak akkor pirosodik első tuningnál, ha egyrész piros részen bemész valaki mögé draft-olni másrészt 5-ösben vagy 6-osban ész nélkül tolod neki a nitrot még bővena piros részben is.. Harmadrészt pedig a váltó beállítást told inkább top speed felé de ne legyen teljesen a top speeden mert kkor szarul fog gyorsulni (én ezért segítek rá nitróval:) és próbálj perfect shifteket csinálni... Akkor nem fognak lenyomni.. -
Gear #10627 Én is így jártam de sikerült. Még az elején megkell szerezni a vezetést és nem a végén tolni neki észnélkül a nitrót,hanem váltások között nitro hogy hamarabb elérd a köv fokozatot. Nekem ez bejött és nyertem;). -
#10626 A garázsban állítsad át a kocsid drag-ra. -
#10625 A pálya gyorsulási és tök egyenes(ráadásul az amelyiken nekem kell váltani!)csak néha van rajta akadály vagy forgalom!
Az a hosszu gyorsulási amelyik a felső városrészben van(ha így tudjátok!)ezenkívül minden kész van(a World Map-os versenyek is)így amig meg nem nyerem addig nemtudok továbblépni! -
#10624 Mit tegíek,hogy több kocsibol választhassak és vehessek 2-es szintü cuccokat is? -
#10623 Sokkal gyorsabbak még nitroval sincs esélyem(mellesleg,ha nitrozok leég a motor!)!
Jelenleg a következő kocsikbol tudok választani:Peugeot 206,Ford Focus,Toyota Corolla,Nissan 240SX,Mazda Miata MX5,Honda Civic,Hummer H2,Lincoln Navigator,Cedillac Escelade,Hyundai Tiburon CT V6(őt kipróbáltam és gyengébb,mit az enyém!)
Melyiket ajálljátok? -
#10622 szerintem mindegy mivel mesz.. es mindent meg lehet nyerni csak taktika kell hozza... jol venni a kanyarokat. nem driftelve mert csak idovesztes.. es csak agresszivan... akivel lehet basszal ki... 2-3 szor megcsinalod es sikerulni fog -
#10621 marmint a magazin szovegeben volt hogy burnout -
#10620 csinaltam es veletlen ki is irta hogy burnout -
#10619 Elmentem kajálni, és mire visszajöttem, ekkora dugó alakult ki:
Mellesleg ti csináltatok burnoutos magazinképet? :D
-
#10618 semmi sem lehetetlen, de a következőt már ne a nissannal csináld
-
#10617 Szerintetek van esélyem megnyerni vagy idelye a kocsiváltásnak?
-
#10616 most ültembe egy Escaledbe és SUV versenyeken megyek, talán ezzel tovább tudok menni -
#10615 nincsenek outrunok? -
#10614 SEGÍTSÉG Stage 5-nél (Coul Harbor West) tartok, ateljes játék 63%-nál!
Nem jutok tovább, összes jelenlévő pályát és összes szabadon császkáló autót kivégeztem, de nem kapok újat, pedig a statisztika kiírja, hogy maradt még egy World Evantem és egy URL-em, de nem tudom hogy miért nem mehetem le őket. Az autóim 6,34; 6,86; 7,94; 9,18 és 10,00 csillagon vannak pénzem pedig szinte 0...
Mit kell csinálnom? -
#10613 elvileg masolttal nem lehet -
#10612 :) nemtom.. most vagy hulye vagyok vagy tenyleg megtisztelo -
#10611 heeeeeeeeeeeeeeeee a logooooooom :)))))))))))))))) -
Dodey #10610 ááááááááááááá!ugyanaz nem értem!elvileg fullon jol kéne futnia?vagy nem? -
#10609 na lenne egy pár kérdésem:
1, Na 76% nál járok van 1 URL em meg vagy 4 fotózásom abbol egy uniq cucc. NA van már kiszélesítésem is és az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem hogy ha simán quick race-ben mek akkor miért nem tok a kocsikra rakni kiszélesítést (ja ez is uniq cucc)?
2, Van 3 szintű front és rear bumperem és side skirtem, na ezekkel meg az a gond hogy nem mindegyiket lehet rárakni egy kocsira ez miért van? Pl: Rx-8 ra rá raktam egy bumpert de ugyanazt a bumpert nem tudtam rárakni egy másik kocsira... -
#10608 helló mindenki -
#10607 hi! mi kell a játékhoz hogy menjen neten?
mert nincs meg az eredeti game a patchet már leszedtem de még kéne valami hozzá mint az elsőrészben is volt egy nocd crack.
valaki segítsen please vagy linkelje be.
köszike. -
Dodey #10606 megnézem!thx -
#10605 tegnap talalkoztam vele eloszor. .a virusirto ellenorizte az egesz gepet.. miutan kikapcsoltam ment minden -
#10604 uhhh:( akkor ne ide. hanem a garageba.. es hasznald a keplinkelot...
( barkinek a kis kepere ranyomsz. majd fent baloldalon al ogo. mejd feltoltod a kepet.. es a thumbnailos cuccos kell -
Dodey #10603 Sziasztok!Az mitöl van hogy játék közben belassul a game(mintha nem birná a vga kártyám)radeon 9800 pro 128 mb!a legujabb driver van fent!hiába veszem vissza a felbontást akkor is csinálja!tudja vki mitöl van?találkozott már vki ezzel a prob.-val?elöre is thx -
#10602 Nem nemfogom csak minden jobbat! -
#10601 takszolasosan a LOL... -
#10600 nem kell ám mindet beszurnod ...:) -
#10599 Ez nekem is megvan.