Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
Na ezt kérdeztem. THX megyek és kipróbálom.

nice legs. what time to open?

IMYke2.0.0.0
Igen.
Ugyanis, hiába visezl fel egyet (mondjuk az elsõt, amivel gyártod a pénzmagot), ahhoz, hogy a másodikra és a harmadikra feltehesd a feloldott (unlock) tuning-cuccokat, néhány versenyt meg kell nyerned az aktuális (2. és 3.) autóddal és szponzort is kell kapnod.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Randal
Kérdés: Mi a különbség az amcsi és az európai U2 között?
Válasz: Az EU-s változatban a Honda Civic Si Coupe és az Acura RSX helyett a Peugeot 106 és egy Opel Corsa szerepel.

IMYke2.0.0.0
Le kell gyõznöd három ellenfelet és akkor a minimapon lévõ halvány narancs színûek közül az egyik egy Unique ellenfél. Na azt gyõzd le és már mehetsz is a jutalmadért, a többi meg a ráadás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Stann
És h apl. 3 kocsim van, akkor mindhárom Visual Ratingjét fel kell vinni?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

SASboy
Én nem azt kérdeztem anem azt h mennyi Outrunt kell menni kb.?

Mondjuk nemtom egyaltalan miert reagalok egy "mejik" tipusu irasra :-)
IMYke2.0.0.0
Na jó.
#9357 a válasz a küldetés elfogyásokra!

Csak azert reagalok mert ilyen napom van. Egyebkent kirohognek egy ilyen hozzaszolast:
"4wds turbós szal nem egy szar verda de itt nem errõl szól hogy mejik hány lovas alapból hanem meggyire lkehet megcsinálni pl suprabol láttam már 1000 pacisat is de golfból nem... eclips is egy tuning vas nézd meg az fnf 1 et és meglátod meggyi eclips van bennne. az egy ilyen street racinges verda tuningra született..."

1, AWD
2, 220LE az mi? Ennyit az ELSO M3-as BMW tudott a 80-as evek vegen, illetve az E30 M3 Sport Evo 238LE es az kozel 20 eve volt, ma egy atlagos csaladi bimmer erosebb ennel, a sport verziokrol nem is beszelve M3, M5, M roadster
3, Akkor nezzel igazi drag versenyeket, lattam mar Supra alazo Golfot. Mindent lehet, mindenbol, csak akarni kell es az sem art, ha meg van hozza az anyagi forras.
4, Az eclipse egy nagy rakas xar. Igazi tuning orultek nem foglalkoznak vele, drag versenyeken alig van belole es azok sem szoktak dobogo kozelben lenni. Igazi sztritreszinges, az.
Egyaltalan olvastal mar drag-al foglalkozo ujsagot?
Lattal mar rendes drag versenyt?
Voltal mar valamilyen drag versenyen? (a magyarorszagi G1, rabaring, stb. nem jatszik, semmi kozuk a valodi versenyekhez) Amugy nem kell az USAnkaig elmenni, komoly versenyek vannak, hollandiaban, svedorszagban, angliaban, stb.
A drift, stb. nem is emlitem, nyilvan RWD autok viszik a primet. Azt hiszem lezartam a temat :-)
SASboy
Megakadtam a gameba. Elfogytak a küldetések ,de még csak 42%-nál járok. Tudom benne van a FAQ-ban h menjek Outronokat de már mentem 1 párat és semmi. Kb. mennyi Outront kell menni vagy mi lehet?

Dzsega
ilyenkor az a para hogy már megint itt egy hülye kérdés mert szerintem csak az elmúlt 3 oldalon legalább 5ször tették fel ezt a kérdést.

#9403: ok

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

A patch a hiba?

Stann
Hali!

Kb. 1 napja játszok a gamával, 25%-nál járok, és már nincs küldetésem abszolút, csak flangálok a városban, 3-4 rejtett versenyt is megcsináltam, de semmi. Mi lehet a para?
A boltok közül 2-t még nem találtam meg, de már minden alkatrész nyitott.
Ilyenkor mi a teendõ, mert már elég unalmas!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

IMYke2.0.0.0
OK. Semmi gond. Csak nálam a szó a rosszabbik értlemében létezik.

Dzsega
szerencsétlen az nálam nem egy sértés de ha ez téged bánt akkor sorry nálam a szerencsétlen a szerencsétlen marharépa meg az ilyenek nem bátások. de ha megbántottalak vele akkor sorry.

Cujo01
Patch nem kell hozzá!

Nem megy a játék lan-ba.Van rá vmi megoldás?

Csinálok 1 servert amire tudnak csatlakozni majd, creálok 1 gémet amit viszont a többi gép nem lát,de a jobb felsö sarokba kiírja hogy van 1 creált gém.A patch fent van!A windows tüzfalon kivül semmi nem megy,És a hálo és tökéletes.

IMYke2.0.0.0
"szerencsétlen"????? Kapj a fejedhez azért! Hol írtam én így hozzád?!
Még az elõzõ hozzászólásom végén is ott a sok szmájli ember!

Dzsega
te szerencsétlen a listán nem láttam...

Dzsega
nem ez egy hibás lista mert van benne civic és az nincs ezen a listán és pl corsa nincs benne az meg van. ez egy kb lista ilyesmi verdák lesznek vannak benne. többnyire azé jó de ez már merha régen linkeltem be.

IMYke2.0.0.0
Civicet nem láttad a játékban?! Akkor nekem tuti a Need For Speed Underground 3 van meg 😊)))

Dzsega
szerintem marha jól lehet irányítani. az a baja hogy full hátsó kerék de ha megszokod akkor nagyon üt és gyors mint atom

na neee... tényleg ez lenne az autókínálat? Errespórolni fogok, ha két hónapig kell hizlalnom a malacot, akkor is kell. (Hol lehet a játékot részletre megvenni?)

civic alap auto. A mustang miert koran? Eros es gyors de baromira nem jol iranyithato...

Egyebkent nehany TT-s probakoron kivul eddig sok auto nem mozgatott meg annyira, hogy jatszak is vele. Nyitas: 240sx, aztan RX-7 es varjuk a Skyline-t, ha az megjon, akkor drag azzal, minden mas RX-7-el.

al
Hellhammer
Nemtom már hol láttam, de annyi biztos hogy az index valamelyik autós fórumába linkelték be.

Jagi
Az enyémmel versenyen mentem 304-et

Dzsega
az nesemmi azt még nemláttam pedig ilyen téren múvelõdök (más téren SEMMI esetre SEM!)

#9389: mármint a corsa ugye?

Duddits
De kár hogy nekem sincs benne! És SENKINEK!

Na, én meg a Hummer-rel vertem el egy Rx-8-at! Ami szinte képtelenség!

Hellhammer
Láttam már olyan golfot amibe egy bigblock V8-at raktak kompresszorral. Szal minden csak elhatározás, fanatizmus és pénz kérdése 😊

Dzsega
4wds turbós szal nem egy szar verda de itt nem errõl szól hogy mejik hány lovas alapból hanem meggyire lkehet megcsinálni pl suprabol láttam már 1000 pacisat is de golfból nem... eclips is egy tuning vas nézd meg az fnf 1 et és meglátod meggyi eclips van bennne. az egy ilyen street racinges verda tuningra született...

Eclipse rulez... Jah. Rulez bizony egy fwd vagy awd auto (a jatekban enmtom melyik verzio van, kell a ganynak), melybol az erosebbik verzio is csak 220 lovacska :-)
Ha amr itt tartunk,a jatek szerint az audi A3 es TT is jobb, mint a supra. :-) Ez amolyan ki fizet tobbet jatek.

RX-7 rulez tovabbra is, ha mar BMW nincs, akkor wankel power :-)
Dzsega
Egy kis észrevétel mi mikor jön (nem jáccotam még végig és nem is tudom hogy mejik miror jön pontosan csak úgy kb írom meg a saját véleményemmel:

'04 Pontiac GTO Kicsit késõn szerintem a tt után kellet volna jönnie.
'05 Ford Mustang GT túl hamar én a végén adtam volna csak meg vagy csak nagyon a végén
Audi A3 nagyon késõn supra meg eclips után??? viccc
Audi TT jókor jött
Cadillac Escalade túl korán
Ford Focus ZX3
Honda S2000 túl késõn már van skyline és még nincs meg
Hyundai Triburon jókor
Infiniti G35 (Coupe or Sedan) késõn egy két verdával hamarabb
Lexus IS300 jókor
Linclon Navigator túl korán
Mazda MX-5 Miata jókor
Mazda RX-7 jókor
Mitsubishi 3000GT jókor
Mitsubishi Eclipse korán
Mitsubishi Evo 8
Mitsubishi Lancer Evolution
Nissan 240SX korán
Nissan 350Z kicsit késõn
Nissan Sentra SE-R Spec-V
Nissan Skyline GT-R R34 korán (nem vagyok fan de jó verda a vége felé kellet volna rakni a mustang elé)
Opel Corsa
Peugeot 206 S16
Subaru Impreza WRX / STi késõn
Toyota Celica
Toyota Corolla
Toyota Supra korán nagyon korán

amikhez nem írtam az vagy jókor vagy még nem kaptam meg vagy nem érdekes. de itt nem is látok pl civicet??? és hol a corsa???? na mind1

Randal
hülye kérdés:
magyarosítás van?😊

egyébként az elején nem tudtam hogy mi a xarér nem kapok lóvét a csúsztatásokért, meg ütközéselkerülésekért, aztán meg láttam, hogy ez pumpálja a nitrót. Mondjuk ez egy akkora hülyeség...
nincs valami patch ami ezt kikapcsolná?
engem idegesít, hogy versenyek közben állandóan nitrózhatok.

IMYke2.0.0.0
Gyorsabban össze lehet csukni 😊)))

Hellhammer
A golfban biztos több pohártartó van, meg nagyobb is a csomagtere 😊

Dzsega
ja meg gyorsabb is<#idiota>

Hellhammer
Biztos azért van mert a góf cultabb autó mint a supra 😊

Dzsega
van benne csak még nem kaptad meg. tutti hogy van benne mert azt írták hogy az összes autó és tuning benne lesz a kettõben is csak még hozzácsapnak egy csomó másikat.
egyébként eléggé érdekes mert a lancert késöbb kapom meg mint a skylinet no meg a subarut is késöbb kaptam meg. az meg mekkora szarság hogy a supra elöbb megvolt mint a szaros golf!?!?!?!?!? ez mi??? egy golf jobb mint egy szupra?????
na mind1 szerintem egy két verdát túl késõn ad meg egy kettõt meg túl korán.

#9320: nemsokárra asszem 47% nál jön most 50 nél vagyok és azóta már kaptam lancer is meg subarut is.

De mindezek ellenére Eclipse Rulez!!!!!

IMYke2.0.0.0
Az én Civicemet sem lehet leverni dragban - most 328,3 km/h a vége...

Sadist
<#mf2>Igenis az egyik legjobb kocsi volt. Dragben semmivel nem lehetett leverni 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Anyuuuuuuuuuuuuu, nincs benne esketezer, anyuuuu segiccs, a kedvencem volt es most mar enm fogok tudni soha tobbe ertelmesen beszelni es a pszihiater pszihologus jojjon hamar gyorsan, jajjmostmilesz.
Sadist
Ne mondjátok már hogy nincs S2000! Úgy írták, hogy az is benne lesz. Elsõ részben az volt az egyik kedvenc kocsim!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MikX
Egyébként mi a véleményetek a Gaméról?
nekem bejön, csak mediumon túl könnyû, de elkeztem elölrõl hardon, ott azért valamivel nehezebb talán!
Megy sztem túl hamar megad mindent, és utána unalmas kezd lenni!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Akkor nemvágom a logikát!
(Ha egyáltalán van benne!?)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

IMYke2.0.0.0
Nem lehet beletenni.

MikX
Tom, de akkoris minek?
Én arra gondiltam, hogy belehet tenni az 1-bõl, vagy ezeket az 1-be Betenni!

MikX
De ha itt megnézed, akkor a Ferrari hang, pl. az RX-8 nak van, ha minden 3-as szintü!
Én kipróbáltam, mert felcseréltem a hangokat, és akkor kiberült!

clio1616v
Ha jobban megnézed akkor azok csak vinilek... 😄 nincs benne geometria.bin meg ilyenek....

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Azért hogy foglalja a helyet, a demoba is voltak ferrári hangok, de itt ferrárinak se híre se hamva... 😞 SAJNOS meg nincs lambo sem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Jobbat tudok, keress rá a nickedre amit megadtál a carrier elõtt 😉