14991

[ Garage | FAQ ]
  • Blint
    Hunositas nincs, de szerintem folos leges. Teljessen egyertelmu jatek.
    Az egy is az volt ennek ellenere volt magyarositasa, bar jo bugos volt...
    Amugy ennek a szoveg fajla eleg komplikalt, nem konnyen atirhato, ez is keslelteti a munkat.
  • Blint
    DVD borito: ITT
  • Patesz
    Magyarosítását honnan lehet leszedni?
  • RelakSfromhome
    nem volt olyanhoz szerencsém
  • bld
    amikor hatalmas driftet csinálsz ilyen több tízezrest akkor azt írja ki
  • pasquale
    hello vkinek megvan .jpgben az ug2 dvd tokos borítója?? mert ha vkinek igen akkor annak megköszönném ha felraknbá.. kösz
  • RelakSfromhome
  • bld
    a drift king felirat!
  • RelakSfromhome
    arról van szó :) Mire összehoztam azt a k******tt 150000 pontot...
  • bld
    főleg az ilyen hegyi meneteknél
  • RelakSfromhome
    Egyébként úgy megnyugszik az ember, mikor lekoccol egy 21000-res driftet, nem?
  • RelakSfromhome

Elvoltam, mi?
  • bld
    gondolom a kormányt már csatlakoztattad, próbáltad már játszani is vagy csak kérdezed h lehet-e?
  • bld
    dugd be a kormányt:) jó vicceltem pill. megnézem
  • bld
    akkor menj a garázsba onnan world map és ott keress küldiket
  • RedDragon
    Lehet kormánnyal tolni? Hogyan?? Pls help!
  • davos80
    Igen, pont kész van minden feladat, és most kéne gyorsulgatni, h jöjjön még feladat.
  • bld
    csináld a rendes feladatokat majd megjelennek
  • davos80
    Újra elővettem a gémet, 50%-nál tartok.
    Már jácottttam kb. 20 percet, és egy büdös autó sem jelent meg, akivel tudnék gyorsulni.
    Mi a f*sz a baj?
  • Extracsaba
    hogy tudok belépni a teamspspeak-be?
  • threeman
    LEHET!!! Itt a cím, ahol le van írva, hogyan: http://nfsu2online.uw.hu/
    Ellenfélkeresés: irc: quakenet -> #nfsu2.hu [és] teamspeak: ideaweb.hu:8767 (általában itt vagyunk)
  • Laciiiiiii
    Hali!Lehet már neten nyomni ?THX
  • tomgrey
    Üdv,
    Segítsetek légyszi mi a teendő quick race loading problemnál.
    Nincs energiám végigolvasni mind a 80 oldalt.
    Előre is kösz...
  • TwiceR
    Honnen lehet letölteni az nfsu2 soundtrackot?? Múltkor láttam valamelyik nfsu2 fórumban, de nemtom már melyikben, és hol?! lécci adjatok linket!:)
  • Botti
    Nekem is ez volt a problémám, de aztán rájöttem, hogy amikor a hibát írja, akkor abba a meghajtóba kell rakni a 2-es CD-t, amelyik meghajtót írja. Tehát neked a H meghajtóba kell beraknod a 2. cd-t és aztán katt a RETRY-ra és megy tovább az install.
  • bigapó
    a tied meg szerintem hibás, mert nálam nem írt hibát sosem és másnál sem akit ismerek.
  • bigapó
    a 3.hoz annyi, hogy csak csere van:) végül is az adás-vétel:)
  • piamania
    Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
    A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
    Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?

Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
    Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
  • Blint
    Valaszolva a #10505. bejegyzesben szereplo kerdesekre:

1. Nyomsz jatek kozben egy t billentyut
    2. En ugy lattam, hogy nem
    3. Autot nem lehet eladni
    4. Egyik kocsirol a masikra nem lehet a cuccokat atteni
  • piamania
    HI!Nem akarok sürgetni senkit,de válaszolna vki,mert jó volna már játszani!!
  • RelakSfromhome
    ha valaminek nagyon nekimész, akkor törik, de amint visszakerülsz az útra, megint teljesen jól néz ki :(
  • nyni
    Hello
    Igaz,hogy ebben a részben ossze lehet törni a kocsit?De mégis,hol lehet ezt az opciot bekapcsolni,mert nekem nem törik ossze.
  • bld
    ha állóhelyzetben nitrózol az kifüstöl a motorból és annak a füstölésnek a módját, illetve színét tudod kiválasztani a spec. boltban
  • piamania
    Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
    A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
    Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?

Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
    Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
  • bigapó
    válaszok: ha sokat outrun-ozol egyszer kapsz olyat is. ezt majd később. nem tudom. látványelem és olyan mint a csúsztatás verseny alatt, magyarán nitróvisszaszerző:). tényleg király. nem tudom...:))
  • bigapó
    FAQ - közvetlenül a banner (a játék címét és egy audi elejét tartalmazza) alatt van!

Srácok, egyébként aki illetékes ebben, az igazán átírhatná már a FAQ-t GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK-re, mert sokan még mindig nem tudják mi az!
  • berlinboy6329
    A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
    És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.mire jó a nitrous purge?Amúgy ez az outrun király. főleg az autópályán.lesz következő rész?:)
  • MinIM3
    hy
    valaki nem tudja hol talalom a menteseimet az NFSU2ben??
    THX
  • CSOCSO
    kicsit supra is lomhan reagal... pedig nem igy kene lennie...
    de vegulis asupra nem gaz.. egy fokkal jobb mint az elso reszben..sooot kifejezetten szepeket lehet kezifekezni...
  • bigapó
    Szerintem nem, mert a később jövő autók eleve jobb értékekkel rendelkeznek (gyorsulás, max seb., irányítás) és ha ezeket tuningolod, akkor természetesen a végeredmény is jobb, nagyobb, szebb, gyorsabbbb...SZERINTEM... :))