14991
-
Blint #10558 Hunositas nincs, de szerintem folos leges. Teljessen egyertelmu jatek.
Az egy is az volt ennek ellenere volt magyarositasa, bar jo bugos volt...
Amugy ennek a szoveg fajla eleg komplikalt, nem konnyen atirhato, ez is keslelteti a munkat. -
Blint #10557 DVD borito: ITT -
#10556 Magyarosítását honnan lehet leszedni? -
#10555 nem volt olyanhoz szerencsém -
#10554 amikor hatalmas driftet csinálsz ilyen több tízezrest akkor azt írja ki -
pasquale #10553 hello vkinek megvan .jpgben az ug2 dvd tokos borítója?? mert ha vkinek igen akkor annak megköszönném ha felraknbá.. kösz
-
#10552 -
#10551 a drift king felirat! -
#10550 arról van szó :) Mire összehoztam azt a k******tt 150000 pontot... -
#10549 főleg az ilyen hegyi meneteknél -
#10548 Egyébként úgy megnyugszik az ember, mikor lekoccol egy 21000-res driftet, nem? -
Elvoltam, mi? -
#10546 gondolom a kormányt már csatlakoztattad, próbáltad már játszani is vagy csak kérdezed h lehet-e? -
#10545 dugd be a kormányt:) jó vicceltem pill. megnézem -
#10544 akkor menj a garázsba onnan world map és ott keress küldiket -
#10543 Lehet kormánnyal tolni? Hogyan?? Pls help! -
davos80 #10542 Igen, pont kész van minden feladat, és most kéne gyorsulgatni, h jöjjön még feladat. -
#10541 csináld a rendes feladatokat majd megjelennek -
davos80 #10540 Újra elővettem a gémet, 50%-nál tartok.
Már jácottttam kb. 20 percet, és egy büdös autó sem jelent meg, akivel tudnék gyorsulni.
Mi a f*sz a baj? -
Extracsaba #10539 hogy tudok belépni a teamspspeak-be? -
#10538 LEHET!!! Itt a cím, ahol le van írva, hogyan: http://nfsu2online.uw.hu/
Ellenfélkeresés: irc: quakenet -> #nfsu2.hu [és] teamspeak: ideaweb.hu:8767 (általában itt vagyunk) -
#10537 Hali!Lehet már neten nyomni ?THX -
tomgrey #10536 Üdv,
Segítsetek légyszi mi a teendő quick race loading problemnál.
Nincs energiám végigolvasni mind a 80 oldalt.
Előre is kösz... -
TwiceR #10535 Honnen lehet letölteni az nfsu2 soundtrackot?? Múltkor láttam valamelyik nfsu2 fórumban, de nemtom már melyikben, és hol?! lécci adjatok linket!:) -
Botti #10534 Nekem is ez volt a problémám, de aztán rájöttem, hogy amikor a hibát írja, akkor abba a meghajtóba kell rakni a 2-es CD-t, amelyik meghajtót írja. Tehát neked a H meghajtóba kell beraknod a 2. cd-t és aztán katt a RETRY-ra és megy tovább az install. -
#10533 a tied meg szerintem hibás, mert nálam nem írt hibát sosem és másnál sem akit ismerek. -
#10532 a 3.hoz annyi, hogy csak csere van:) végül is az adás-vétel:) -
piamania #10531 Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet! -
Blint #10530 Valaszolva a #10505. bejegyzesben szereplo kerdesekre:
1. Nyomsz jatek kozben egy t billentyut
2. En ugy lattam, hogy nem
3. Autot nem lehet eladni
4. Egyik kocsirol a masikra nem lehet a cuccokat atteni -
piamania #10529 HI!Nem akarok sürgetni senkit,de válaszolna vki,mert jó volna már játszani!! -
#10528 ha valaminek nagyon nekimész, akkor törik, de amint visszakerülsz az útra, megint teljesen jól néz ki :( -
nyni #10527 Hello
Igaz,hogy ebben a részben ossze lehet törni a kocsit?De mégis,hol lehet ezt az opciot bekapcsolni,mert nekem nem törik ossze. -
#10526 ha állóhelyzetben nitrózol az kifüstöl a motorból és annak a füstölésnek a módját, illetve színét tudod kiválasztani a spec. boltban -
piamania #10525 Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet! -
#10524 válaszok: ha sokat outrun-ozol egyszer kapsz olyat is. ezt majd később. nem tudom. látványelem és olyan mint a csúsztatás verseny alatt, magyarán nitróvisszaszerző:). tényleg király. nem tudom...:)) -
#10523 FAQ - közvetlenül a banner (a játék címét és egy audi elejét tartalmazza) alatt van!
Srácok, egyébként aki illetékes ebben, az igazán átírhatná már a FAQ-t GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK-re, mert sokan még mindig nem tudják mi az! -
#10522 A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.mire jó a nitrous purge?Amúgy ez az outrun király. főleg az autópályán.lesz következő rész?:) -
MinIM3 #10521 hy
valaki nem tudja hol talalom a menteseimet az NFSU2ben??
THX -
#10520 kicsit supra is lomhan reagal... pedig nem igy kene lennie...
de vegulis asupra nem gaz.. egy fokkal jobb mint az elso reszben..sooot kifejezetten szepeket lehet kezifekezni... -
#10519 Szerintem nem, mert a később jövő autók eleve jobb értékekkel rendelkeznek (gyorsulás, max seb., irányítás) és ha ezeket tuningolod, akkor természetesen a végeredmény is jobb, nagyobb, szebb, gyorsabbbb...SZERINTEM... :))