143
-
#23 Jó kersed meg kiváncsi leszek rá.
Várom. -
#22 Mingyárt előkeresem azt a topicot jó? Akkora szarfaszú vagy, mért nem vallod be, hogy igazam van? Még magadnak is hazudsz! -
#21 nm -
#20 Ezt elkurtad kispajtás.
Engem a történet egyátalán nem érdekel mivel legtöbb játéknak amivel játszottam játszok azt sem tudom miről szól.
Nálam a grafika van a toppon meg hogy ránézésre tetszik-e, -
#19 Faszt, egyik topicban ott tolta, hogy ő a történetre bukik, grafika neki mindegy! Szóval, ellent mond saját magának. Gratulálok grebber! -
#18 Nem néztem igazából :) -
#17 De majd pénteken jön a demó leszedem kiprobálom ha tetszik akkor tetszik ha nem nem. -
#16 gondolom neked is a grafika az 1., mint sokan másoknak. ez a baj. ha már jó a grafikája, és a játék neve is nagy, akkor az neked már tetszik. no comment. sorry az offért -
#15 kösz szépen -
#14 miért ez milyen szintű gamma? mert történetesen ez a jobbik fajta, megsúgom -
#13 Bannernek (bár a mérete nem a legtökéletesebb):
-
VGQ #12 Hát alakulgat a gama.
igaz nekem csak az elsö rész jött be,de az nagyon.Kár,hogy ha törölted a gamát akkor oda lett a hero is:(Ezt nagyon sajnálom.Igaz nemtom mennyira hasonlit ez a része a 2.-höz ugyanis az sajna szvsz annyira rosz lett,hogy csak na.Szinte semmi ujjitás nem volt benne,azon a pár ujj fajon kivül.Ok a térképes okosság az jo poén volt,csak kár hogy iszonyat hamar bedurvultak az ellenfelek,és semmi diplomácia nem volt az egészben. -
#11 WBC talán nem a grafikájával hódít, de ilyen játszható rts kevés van szvsz. Anno a 2. rész (pedig igen sztoritlan volt) elég jó volt ahhoz, hogy ötletet adjon a Rise of Nations-hoz is. -
#10 Azért mert nem te nyitottad? :D Te is ilyen szintű játékoknak nyitsz topic-ot nagyobb rendszerességgel. -
#9 nem tetszik :( -
#8 -
#7 -
#6 -
#5 és itt a hivatalos honlap -
#4 -
#3 -
#2 WB 3 demó pénteken
[2004-04-14 @ 06:47 - Mantis] (kommentek: 0)
Ahogy arról olvashattok, elsőként a GameSpoton lesz fönt a Warlords Battlecry III szépséges demója, mely pénteken jelenik meg. A kipróbálható verzió 280 megát nyom, található benne a 4 pálya mellett 2 gyakorló hadszíntér is. A 28 féle hős közül 4-et próbálhatunk majd ki ezúttal. Ebben segítségünkre lesznek majd a dwarf és a swarm lényecskék, hajmeresztő külsejük mellett vérfagyasztó gonoszságukkal is :).
info: Gamestar -
#1 csodálkozom, hogy még nem volt a játéknak topicja...