Warlords Battlecry III
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm... nem vagyok nagy RTS fan, de ezt megnéztem azért. hát grafikailag valahol a starcraft szintjén megrekedt (mondjuk a Warlords stratégiák sohasem a csúcs grafikájukról voltak híresek), de legalább sokféle lehetõség van benne és elég okosnak is látszik. szerintem ha valaki szereti az RTSeket, de nem mindene a csodaszép grafika, akkor az pár hónapig elszórakozhat vele.
Bocsi változtattak.
Én játszottam az 1-gyel és ritka sz*r volt, bár ez csak az én véleményem. Itt van néhány kép az 1-bõl mindenki döntse el, hogy mennyit változott. Azért egy kicsit furcsa, hogy a grafikán csak minimálisan váétoztattak.
szal wc3 clone? akkro nem szedem le 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nekem 10 perc alatt fent volt
szvsz nemsok köze van a warcrafthoz de nekem bejön
szvsz nemsok köze van a warcrafthoz de nekem bejön
Swedish people are albino monkeys
EH-EH-EH 1 óra 51 perc alatt fel is tette ezt a kis demót.
Na most jön a proba.
Na most jön a proba.
Next PC upgrade: 2022
HÁT IGEN tapsoljuk meg vagy az én gépemben romlott el valami vagy virusos vagy nem tom mert már 1 óra 10 perce telepíti ezt a demót és még nincs kész.
De remélem megéri kivárni.
De remélem megéri kivárni.
Kiakasztó ez a telepítõ még jó hogy megyek el itthonról majd ha lehiggadtam felteszem.
A FAR CRY-t hamarabb tette fel ezt be sem fejeztem mert geci lassú.
A FAR CRY-t hamarabb tette fel ezt be sem fejeztem mert geci lassú.
inkább innen...
Egyébként nem csak a grafika tetszikde nem tudom elmondani mik azok a dolgok amik még tetszenek mert nagyon sok olyan gamem van ami nem a grafikájáról hires.
Na és lehordod szegény koldus fejemet csak emlékszem mit mondok (igaz nem mindig).
Juj, tényleg nem mondtál ilyet.... Azt mondtad, hogy neked csak a grafika számít... Bocs, tévedtem! 😊
Mingyárt elõkeresem azt a topicot jó? Akkora szarfaszú vagy, mért nem vallod be, hogy igazam van? Még magadnak is hazudsz!
Ezt elkurtad kispajtás.
Engem a történet egyátalán nem érdekel mivel legtöbb játéknak amivel játszottam játszok azt sem tudom mirõl szól.
Nálam a grafika van a toppon meg hogy ránézésre tetszik-e,
Engem a történet egyátalán nem érdekel mivel legtöbb játéknak amivel játszottam játszok azt sem tudom mirõl szól.
Nálam a grafika van a toppon meg hogy ránézésre tetszik-e,
Faszt, egyik topicban ott tolta, hogy õ a történetre bukik, grafika neki mindegy! Szóval, ellent mond saját magának. Gratulálok grebber! 

De majd pénteken jön a demó leszedem kiprobálom ha tetszik akkor tetszik ha nem nem.
gondolom neked is a grafika az 1., mint sokan másoknak. ez a baj. ha már jó a grafikája, és a játék neve is nagy, akkor az neked már tetszik. no comment. sorry az offért
Hát alakulgat a gama.
igaz nekem csak az elsö rész jött be,de az nagyon.Kár,hogy ha törölted a gamát akkor oda lett a hero is😞Ezt nagyon sajnálom.Igaz nemtom mennyira hasonlit ez a része a 2.-höz ugyanis az sajna szvsz annyira rosz lett,hogy csak na.Szinte semmi ujjitás nem volt benne,azon a pár ujj fajon kivül.Ok a térképes okosság az jo poén volt,csak kár hogy iszonyat hamar bedurvultak az ellenfelek,és semmi diplomácia nem volt az egészben.
igaz nekem csak az elsö rész jött be,de az nagyon.Kár,hogy ha törölted a gamát akkor oda lett a hero is😞Ezt nagyon sajnálom.Igaz nemtom mennyira hasonlit ez a része a 2.-höz ugyanis az sajna szvsz annyira rosz lett,hogy csak na.Szinte semmi ujjitás nem volt benne,azon a pár ujj fajon kivül.Ok a térképes okosság az jo poén volt,csak kár hogy iszonyat hamar bedurvultak az ellenfelek,és semmi diplomácia nem volt az egészben.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
WBC talán nem a grafikájával hódít, de ilyen játszható rts kevés van szvsz. Anno a 2. rész (pedig igen sztoritlan volt) elég jó volt ahhoz, hogy ötletet adjon a Rise of Nations-hoz is.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azért mert nem te nyitottad? 😄 Te is ilyen szintû játékoknak nyitsz topic-ot nagyobb rendszerességgel.
és itt a hivatalos honlap
WB 3 demó pénteken
<2004-04-14 @ 06:47 - Mantis>2004-04-14 @ 06:47 - Mantis> (kommentek: 0)
Ahogy arról olvashattok, elsõként a GameSpoton lesz fönt a Warlords Battlecry III szépséges demója, mely pénteken jelenik meg. A kipróbálható verzió 280 megát nyom, található benne a 4 pálya mellett 2 gyakorló hadszíntér is. A 28 féle hõs közül 4-et próbálhatunk majd ki ezúttal. Ebben segítségünkre lesznek majd a dwarf és a swarm lényecskék, hajmeresztõ külsejük mellett vérfagyasztó gonoszságukkal is 😊.
info: Gamestar
<2004-04-14 @ 06:47 - Mantis>2004-04-14 @ 06:47 - Mantis> (kommentek: 0)
Ahogy arról olvashattok, elsõként a GameSpoton lesz fönt a Warlords Battlecry III szépséges demója, mely pénteken jelenik meg. A kipróbálható verzió 280 megát nyom, található benne a 4 pálya mellett 2 gyakorló hadszíntér is. A 28 féle hõs közül 4-et próbálhatunk majd ki ezúttal. Ebben segítségünkre lesznek majd a dwarf és a swarm lényecskék, hajmeresztõ külsejük mellett vérfagyasztó gonoszságukkal is 😊.
info: Gamestar
← ElőzőOldal 3 / 3