143
  • Bandeeka
    Hali!
    Nekem is megteccet a game,de aki nagyon belemerült már az írja már le melyik hero classnak mi a speckoja. Mert ahogy láttam elég sok van.
    Thx
  • Braveheart
    Nincs vmi ingyenes hely ahonnét le lehet szedni? Az ilyen fizetősökkel már rengeteget szívtam.. Dc-n meg 4 nap alatt a harmada jött le :(
  • KisKolok
    Összesen 174-féle egység van a játékban :DD De néhány több fajnál is előfordul, pl. a thrall nevű szolga, aki épít meg bányába megy.

Kampány csak 1 nagy van, ha sietsz hamar végig lehet vinni. De a játékban található összes fajjal köthetsz szövetséget, vagy akár háborúzhatsz is velük. Ha szöviben vagytok, akkor a területükön új lehetőségek nyílnak, pl. hősödnek pénzért xp-t vehetsz, vagy tárgyakat csereberélhetsz, stb., valamint a csatákban a másik faj embereivel is lehetsz.
    Háború esetén átvonuláskor megtámadhatnak például.

A csatákban minden egyes egység tapasztalati pontokat gyűjt, és a legtöbbet gyűjtőket a végén felajánlja, hogy tovább vihesd. Ezek szépen fejlődgetnek mindig, és persze sokkal erősebbek mint alapszintű társaik. (főleg a shadow az érdekes, mert ő xp-t lop el attól, akit megöl. Így ha egy ellenséges hősnek pont ő adja be a végső ütést, akkor kap 20000xp-t, lesz 500 élete meg 90-eket fog sebezni :) )

Jó játék, sztem érdemes kipróbálni. (ha gondolod: 7-vip.uw.hu)
  • Jonny87
    Igen, érdekes, hogy ennyi minden ráfért 1 CD-re, de arról beszél. Tényleg annyi faj, mégtöbb hero class, rengeteg map, és ingyenes multi tc/ipn keresztül. Szal ja, arról :)
  • Braveheart
    Ennyi faj van? Akkor hogy lehet hogy a főoldalon csak 3-4-et említenek? A WB3-ról beszélsz? :)
    Kb. hány egység meg pálya/kampány van? Mert ugye csak 1 cd-s a game.
  • KisKolok
    Ennél csöppet több faj van :))
    Szóval:
    Empire, ők emberek, mágusból 3féle is van nekik.
    Knight, ők is emberek, főleg a lovagokra mennek rá.
    High Elf, inkább varázslók, de van nekik unikornisuk és nagyon erős íjászuk is.
    Wood Elf, ők a főíjászok.
    Dark Elf, főként mágus.
    Swarm, rovarnépség, skorpióemberekkel, stb.
    Undead, élőholt arzénál.
    Dwarf, sok siege fegyver (nagyon durvák mert tömeget sebeznek)
    Dark Dwarf, ők a gólemekre mentek rá
    Plaguelord, ezek betegségekkel szórakoztatják az ellent, meg hidráik vannak
    Fey, na velük még nem igazán találkoztam (de asszem tündérszerűk)
    Ssrathi, ők a dinoszauruszok, de van itt a kígyópaptól kezdve minden.
    Barbarian, kevés egység, de nagy tömegben gyárthatók
    Minotaur, nekik van egy extrabrutál egységük, de nehéz elérni :)
    Daemon, jókis varázslatok és repülő dögök, így ellenük nehézkés lehet
    valamint Orc, akik sokan is vannak meg erősek is, csak lassúak :)

Valamint minden fajnak van 1-1 titánja, ami 15percig készül, de aztán begyakja a sereget, amit megtámad (ha nem ő öli meg őket, akkor azért halnak meg, mert a titán halálakor minden körülötte lévő meghal:D)

De nem "furcsa" szerintem, mert jól behatárolt helyeken vannak a fajok, engem legalábbis nem zavar :)
  • Braveheart
    Amúgy nem tudja vki honnét lehet gyorsan leszedni? Dc++-on alig jön, meg csak 1-2 embernek van meg, a warezcenter meg nem megy...
  • Braveheart
    Tehát vannak élőhalottak, lovagok, és DINOSZAURUSZOK? (ezt olvastam) Nem furcsa ez egy picit?
  • KisKolok
    Van Undead faj, nekem is kedvenceim :))
    Ők kicsit eltérnek a többi fajtól, mivel csak csontit tudnak gyártani (nomeg a repülő egységeket, de az más tészta), és abból fejleszthetők tovább a keményebb srácok.(így mondjuk lehet "csalni" is, vagyis ha már haldoklik egy srác akkor gyorsan továbbfejleszteni, ami 0 időbe kerül, és máris teljes a hpja)
    Grafikája nekem tetszik, nincs telerakva effektekkel, de az egységek/épületek kidolgozása szép. Gép nem hiszem, hogy túl nagy kéne neki, annyira jól nem néz ki :)
  • Braveheart
    Ilyen böszme hozzászólásért kár volt pocsékolni az időd...
    Épp azért kérdeztem mert OTT nincs leírva, csak 1-2 info va naz egységekről...
  • DarkHorSe
    talán nézd meg a hivatalos oldalt ha annyira érdekel
  • Braveheart
    Hali! Most gondolkodom, hogy megszerezzem-e a játékot. Pár kérdés: Vannak benne élőhalottak (kedvenceim)
    Grafika jó? Nagy gép kell neki?
    Multiban lehet nyomni crackelt változattal, avgy cd key kell neki?
  • Lemming
    GYreekek... nagy bajban vagyok. :)

Történik ugyanis az, hogy LAN játék után egyszerűen meghal a játék. Tehát vége a harcnak, győztest hirdet, de utána megfagy azaz emberem nem kap tárgyat, XP-t, veteránokat, semmit. CSak egy loss-t...

Ami kissé elszomorít.

Nem tudja véletlen valaki ennek ellenszerét?
  • artschi
    Magyarosítani lehet-e a játékot, vagy jött-e ki hozzá magyarosítás?
  • Titan
    Köszi....sajna az előző részek kimaradtak az áletemből...:)
  • GodBadka
    Szervusztok!

Tegnap próbáltam ki. A játék nagyon jó lett. Nem igazi 3. rész, de annyi új ötlet van benne, hogy szerintem megéri beszerezni, akiknek a első kettő bejött.
    Varázslatokhoz gyorbillentyű ugyanúgy van, ahogy an az elöző részekben. Ráviszed a varázskönyvben az egérkurzort a varázslatra, majd F1-F8-ig hozzárendelsz egy funkcióbillentyűt.
  • SG
    Nem akarok belepofázni a magas röptű vitába, de aki "Kovács Pistike" fórumozó véleménye alapján dönti el, hogy játszani fog-e egy stuffal vagy sem, az meg is érdemli.

ui: bocsánatot kérek minden Kovács Pistától, ez csak egy példanév volt.
  • Titan
    Nekem is bejött ez a game...:)
    Bár arra még nem jöttem rá, hogy nincs valami gyorsbill. a varázslásokra??
  • Lammer
    nagyon ql, ahogy az első kettő is, moncca én fan vagyok, mert itt figyel eredetiben az első kettő is... Ezt is megveszem :Ð
    Nekem a játékban az fogott meg, hogy van hangulata, rengeteget skirmishelek, tehát gyúrom a hősömet, ironmode-ban, ami annyit jelent ha hullik a hősöm, akkor törli...
    Rengeteg tulajdonsága van a hősnek, sok RPG elbújhat mögötte... egységek 1enként fejlődnek, amit attól függ mekkora a karizmád(arányosan több slot) továbbvihecc magaddal, azok nevet kapnak, fejllődnek...
    hosszú lenne leírni, mert eléggé összetett a gamma, nekem nagyon bejön, aki szereti az RTS-t és szereti az RPG-t, nagyon ajánlom neki!!!
    Pááá megyek jáccani...
    PS: van 1-2 újítás, ami nagyon teccik, hogy harc közben szintet ugrik a hősöm, és oszthatom el a pontokat, plusz csata végén még kap egy csomó XP-t, ez táp egy kicsit de szerintem így ql
  • ollie
    Szóval milyen a játszhatóság?
  • lwb
    hmm... nem vagyok nagy RTS fan, de ezt megnéztem azért. hát grafikailag valahol a starcraft szintjén megrekedt (mondjuk a Warlords stratégiák sohasem a csúcs grafikájukról voltak híresek), de legalább sokféle lehetőség van benne és elég okosnak is látszik. szerintem ha valaki szereti az RTSeket, de nem mindene a csodaszép grafika, akkor az pár hónapig elszórakozhat vele.
  • Serpa
    2004-05-16 PC Game ISOs Warlords Battlecry III (c) Enlight 52x15 MB RAZOR1911 8.5
  • ollie
    remélem, hogy jó lesz
  • zaki
    aranyon van a játék
  • zaki
    nehezedre esett volna lekicsinyíteni a képeket?
  • gabi321
    Bocsi változtattak.
  • gabi321
    Én játszottam az 1-gyel és ritka sz*r volt, bár ez csak az én véleményem. Itt van néhány kép az 1-ből mindenki döntse el, hogy mennyit változott. Azért egy kicsit furcsa, hogy a grafikán csak minimálisan váétoztattak.

• antijedi
    szal wc3 clone? akkro nem szedem le :)
  • DarkHorSe
    najó de :D
  • DarkHorSe
    nekem 10 perc alatt fent volt
    szvsz nemsok köze van a warcrafthoz de nekem bejön
  • grebber
    Warcraft szerű a game.
  • grebber
    EH-EH-EH 1 óra 51 perc alatt fel is tette ezt a kis demót.
    Na most jön a proba.
  • grebber
    HÁT IGEN tapsoljuk meg vagy az én gépemben romlott el valami vagy virusos vagy nem tom mert már 1 óra 10 perce telepíti ezt a demót és még nincs kész.
    De remélem megéri kivárni.
  • grebber
    Kiakasztó ez a telepítő még jó hogy megyek el itthonról majd ha lehiggadtam felteszem.

A FAR CRY-t hamarabb tette fel ezt be sem fejeztem mert geci lassú.
  • grebber
    Na szedem kiprobálom azt majd délután irom a véleményemet.
  • zaki
    inkább innen...
  • grebber
    Lehet szedni a demót.
  • grebber
    Egyébként nem csak a grafika tetszikde nem tudom elmondani mik azok a dolgok amik még tetszenek mert nagyon sok olyan gamem van ami nem a grafikájáról hires.
  • grebber
    Na és lehordod szegény koldus fejemet csak emlékszem mit mondok (igaz nem mindig).
  • traXion
    Juj, tényleg nem mondtál ilyet.... Azt mondtad, hogy neked csak a grafika számít... Bocs, tévedtem! :)