Warlords Battlecry III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jonny87
Látod, patch-ben javították is. Volt rá okuk, mondhatom. xmas, nem, nem ironman volt, de probald ki, hogy benyomsz a hösöd mellé 1 daemont, játszol vele 200+ csatát, maxos szintü lesz, aztán odaáll eléd a ferdeszemü külföldi, és a hiroddal együtt lecsapja 1-1 ütésböl. Mondhatom, szuper érzés. Tehát kb. ezzel a lépéssel hagytam abba a gamet :\

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Mekkora kib*szás ez!

War. War never changes.

Na Hi!

jó hír! Kijött két patch!!! 1.01 és egybõl 1.02!! király!
Patch!

néhány finomság:
-2 új zenebetét
-különféle stabilitási hibák elhárítása
-stabilitási hibák kiküszöbölése a multiplayer részlegben
-az egymás utáni varázslások idõlimithez lettek kötve, tehát nem lehet 3varázlatot 1mp alatt benyomni. az idõlimit függ a varázslat szintjétõl és manaigényétõl.
-az assasination esélye függ az elenfél szintjétõl!
- +rengeteg apróság módosítása (mana, idõigény, sebzés stb..)

jó böngészést és játszást!

holnap multi napközben? 10. szint körül...

üdv
Mac

szar ügy.
iron modban nyomtad 😄 ?

Jonny87
Áh, nyomtam kulfoldiekkel, egyertelmu itt is az unbalance. 56os assasinnak 80% eselye van, hogy 1bol ol barmit, amit megut. Teljesen egyertelmu, hogy az a legnagyobb allat. Odaalltam ele a 76os demon harcossal, ha meg tudom utni, lehet belehal, de nem tudtam. Raadasul maxos szintu daemonomat is 1 utesbol olte ( kb 180 csatan volt tul az a demon, ugymond mar hozzanott a hiromhoz ), aztan minden masomat is lecsapta 1 utesbol, es ennyi, vege az 1v1nek. Ennyit a balance-rol, meg a tokjo multirol.

Nem akar majd valaki multzini? Szívsesen kipróbálnám vmikor. 20-as nekróm van.

War. War never changes.

Undead/Necromancer

War. War never changes.

Titan
Nektek milyen kari jöt be a leginkább??
Nekem egy Empire/alkímista a nyerõ...😊)
Jó lenne már egy honosítás a gamehoz...😊

a fajok tulajdonságait szerintem elég jol összefoglalja a manual, megmondja melyik a ledurvább egysége, és megmondja azt is, hogy melyik nyersanyagot használja legjobban.

Lehet IP cim alapján multizni.

Van patch, a hivatalos honlapon. Nem tudom, hogy minden verziohoz jo-e 😊
hali!

nagy a pangás, pedig elég jó a gamma!

tényleg lehet ip cím alapján multizni???
milyenek a tapasztalatok?
nekem még csak egy 8.szintû Barbár Priest-em van 😄

kéne nagyon a fajok tulajdonságai! (nem csak az értékek, hanem egyéb is)

üdv
Mac

Na nekem lenne kedvem multihoz. Szoktátok még nyomni? Van egy 18-as nekrom.

War. War never changes.

hali!

hol találok részletes leirást a fajok +/- tulajdonságairól?

köszi
üdv

Hát senki sincs talpon e vidéken? 😊
Semmi újdonság? Nekem még mindig tetszik, a barátaimmal továbbra is bõszen nyomjuk, most kezdtük kipróbálgatni a multit.
Ha van valaki, aki multizna velünk, akkor az szóljon bátran 😊
Szerintem nem lehet növelni a kapott army setup pontot. Azt szoktam csinálni, hogy mikor egy-egy kisérõ hõsöm már tulságosan magas szintü lesz, akkor nyugdijba küldöm. 😊

EmThor: csak annyit tudok ajánlani igy látatlanban, hogy talán várni kellene még - tudom nagyon nehéz, ha már ott vagy. Nekem 25-ös szintû a hõsöm, és még "sehol" se vagyok. A haverom is most kb. 32-33., és még nem azt a küldit nyomja, érdemes a részharcokkal is foglalkozni. Tudom, nem sokat segít...
Kicsit emlékeztet a barbár fõnökség megszerzésére, az sem ment egybõl.
EmThor
csá tudna valaki segíteni?
már 32. szintû a hõsöm, elõholt harcos, majdnem az összes küldit megcsináltam de az utolsó pályán amikor a Gorgont kell bezárniu és 20 perctõl számol vissza, eccerûen nem megy! jönnek a murva lebegõ csontifejek a 250 hp-jukkal és odavágnak... mit tegyek? tranier-t nem akarok cheat meg nincs 😞 köszi
ET

Hello! Van valamilyen lehetõség az Army Setup Points-ot megnövelni kampány módban? Bosszantó tud lenni, hogy egy kemény csatába éppen a legjobban képzett harcosaimat nem vihetem magammal, mert kevés a pont a "megvásárlásukhoz".
Másik, hogy a hõsömet kampány módban egész szépen felfejlesztettem, a legtöbb ellenféllel nagyon gyorsan végzett a vége felé. Aztán próbaképpen skirmish-ben összehoztam egy komolyabb csatát, viszont itt már sokkal lassabban, gyengébben harcol. Elég furcsa, hogy a két módban ilyen eltérések vannak ugyanazon hõs esetében.
Jonny87
Van még 1 pár féle

Én csak az iron meg a stone golemet láttam eddig...

War. War never changes.

Jonny87
5 fajta van 😊

Hát ez a szar...miért ne lehetne pl. gólemból 5 fajta?

War. War never changes.

zaki
szasz, kérdezd meg itt

Jonny87
Braveheart a törpök a harcosokban erösek, ugyanúgy, ahogy más fajok meg másban. Dark dwares pl 2 féle egységböl áll gyakorlatilag : Harci gépek, meg golemek.

Spenser
Szasztok lessz ehez valamikor magyarosítás???

Na megnéztem a játékot. Vesztemre az élõhalottakkal, ami úgy látszik hiba volt. Ugyanis azt hitem, hogy minden fajnak annyi féle egysége van, mint nekik (ami amúgy nem túl sok) Mi az, hogy pl. a törpöknek van kb 5 féle harcoló egységük?
Vagy én vagyok hülye?

War. War never changes.

Multizni tudsz? Ha igen majd vmikor szívesen játszanék.

War. War never changes.

Jonny87
Multi megy igen, ha gondolod, majd nyomhatjuk.

Hõse? Végülis.. Szerintem nincs meghatározva, hogy hány darabod lehet, egyszerre csak egy lehet egy pályán. A kampányban is 1 hõsöd lehet, de kezdhetsz több kampányt, hõsönként egyet.
A kampányos hõst használhatod bármikor multiban és skirmishben is.
Ha meghal?
2 féle lehetõség van:
Van a normál játék, meg az Ironman mód.
Elõbbiben ha meghalsz is kapsz xpt a map végén (igaz kevesebbet), míg utóbbiban mindig kétszeres xp üti a markodat, de csak egy élete van a hõsnek! Ha legyakták, vége, nincs újjáélesztés.
Ha megölik a hõsödet, utána marad egy kincsesláda, és más hõsök felvehetik a cuccait. Hogy mennyi cuccot, azt nem tudom. Ellenséges hõsöknél én 1-2 cuccot találtam max, szal lehet hogy nem mindet dobja el.
Olvastam a hivatalos fórumot, és egy vmit még nem értek:
Hány hõse lehet vkinek? Át lehet õket vinni multiplayerbe és skirmishbe? Mivan, ha meghal?

War. War never changes.

Na már töltöm 😊
Lehet multizni crackelt verzióval?

War. War never changes.

Én meg alig tudom leszedni 😞 nincs meg vhol ingyen?

War. War never changes.

Hali!
Nekem is megteccet a game,de aki nagyon belemerült már az írja már le melyik hero classnak mi a speckoja. Mert ahogy láttam elég sok van.
Thx
Nincs vmi ingyenes hely ahonnét le lehet szedni? Az ilyen fizetõsökkel már rengeteget szívtam.. Dc-n meg 4 nap alatt a harmada jött le 😞

War. War never changes.

Összesen 174-féle egység van a játékban 😄D De néhány több fajnál is elõfordul, pl. a thrall nevû szolga, aki épít meg bányába megy.

Kampány csak 1 nagy van, ha sietsz hamar végig lehet vinni. De a játékban található összes fajjal köthetsz szövetséget, vagy akár háborúzhatsz is velük. Ha szöviben vagytok, akkor a területükön új lehetõségek nyílnak, pl. hõsödnek pénzért xp-t vehetsz, vagy tárgyakat csereberélhetsz, stb., valamint a csatákban a másik faj embereivel is lehetsz.
Háború esetén átvonuláskor megtámadhatnak például.

A csatákban minden egyes egység tapasztalati pontokat gyûjt, és a legtöbbet gyûjtõket a végén felajánlja, hogy tovább vihesd. Ezek szépen fejlõdgetnek mindig, és persze sokkal erõsebbek mint alapszintû társaik. (fõleg a shadow az érdekes, mert õ xp-t lop el attól, akit megöl. Így ha egy ellenséges hõsnek pont õ adja be a végsõ ütést, akkor kap 20000xp-t, lesz 500 élete meg 90-eket fog sebezni 😊 )

Jó játék, sztem érdemes kipróbálni. (ha gondolod: 7-vip.uw.hu)
Jonny87
Igen, érdekes, hogy ennyi minden ráfért 1 CD-re, de arról beszél. Tényleg annyi faj, mégtöbb hero class, rengeteg map, és ingyenes multi tc/ipn keresztül. Szal ja, arról 😊

Ennyi faj van? Akkor hogy lehet hogy a fõoldalon csak 3-4-et említenek? A WB3-ról beszélsz? 😊
Kb. hány egység meg pálya/kampány van? Mert ugye csak 1 cd-s a game.

War. War never changes.

Ennél csöppet több faj van 😊)
Szóval:
Empire, õk emberek, mágusból 3féle is van nekik.
Knight, õk is emberek, fõleg a lovagokra mennek rá.
High Elf, inkább varázslók, de van nekik unikornisuk és nagyon erõs íjászuk is.
Wood Elf, õk a fõíjászok.
Dark Elf, fõként mágus.
Swarm, rovarnépség, skorpióemberekkel, stb.
Undead, élõholt arzénál.
Dwarf, sok siege fegyver (nagyon durvák mert tömeget sebeznek)
Dark Dwarf, õk a gólemekre mentek rá
Plaguelord, ezek betegségekkel szórakoztatják az ellent, meg hidráik vannak
Fey, na velük még nem igazán találkoztam (de asszem tündérszerûk)
Ssrathi, õk a dinoszauruszok, de van itt a kígyópaptól kezdve minden.
Barbarian, kevés egység, de nagy tömegben gyárthatók
Minotaur, nekik van egy extrabrutál egységük, de nehéz elérni 😊
Daemon, jókis varázslatok és repülõ dögök, így ellenük nehézkés lehet
valamint Orc, akik sokan is vannak meg erõsek is, csak lassúak 😊

Valamint minden fajnak van 1-1 titánja, ami 15percig készül, de aztán begyakja a sereget, amit megtámad (ha nem õ öli meg õket, akkor azért halnak meg, mert a titán halálakor minden körülötte lévõ meghal😄)

De nem "furcsa" szerintem, mert jól behatárolt helyeken vannak a fajok, engem legalábbis nem zavar 😊
Amúgy nem tudja vki honnét lehet gyorsan leszedni? Dc++-on alig jön, meg csak 1-2 embernek van meg, a warezcenter meg nem megy...

War. War never changes.

Tehát vannak élõhalottak, lovagok, és DINOSZAURUSZOK? (ezt olvastam) Nem furcsa ez egy picit?

War. War never changes.

Van Undead faj, nekem is kedvenceim 😊)
Õk kicsit eltérnek a többi fajtól, mivel csak csontit tudnak gyártani (nomeg a repülõ egységeket, de az más tészta), és abból fejleszthetõk tovább a keményebb srácok.(így mondjuk lehet "csalni" is, vagyis ha már haldoklik egy srác akkor gyorsan továbbfejleszteni, ami 0 idõbe kerül, és máris teljes a hpja)
Grafikája nekem tetszik, nincs telerakva effektekkel, de az egységek/épületek kidolgozása szép. Gép nem hiszem, hogy túl nagy kéne neki, annyira jól nem néz ki 😊
Ilyen böszme hozzászólásért kár volt pocsékolni az idõd...
Épp azért kérdeztem mert OTT nincs leírva, csak 1-2 info va naz egységekrõl...

War. War never changes.

DarkHorSe
talán nézd meg a hivatalos oldalt ha annyira érdekel

Swedish people are albino monkeys

Hali! Most gondolkodom, hogy megszerezzem-e a játékot. Pár kérdés: Vannak benne élõhalottak (kedvenceim)
Grafika jó? Nagy gép kell neki?
Multiban lehet nyomni crackelt változattal, avgy cd key kell neki?

War. War never changes.

GYreekek... nagy bajban vagyok. 😊

Történik ugyanis az, hogy LAN játék után egyszerûen meghal a játék. Tehát vége a harcnak, gyõztest hirdet, de utána megfagy azaz emberem nem kap tárgyat, XP-t, veteránokat, semmit. CSak egy loss-t...

Ami kissé elszomorít.

Nem tudja véletlen valaki ennek ellenszerét?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

artschi
Magyarosítani lehet-e a játékot, vagy jött-e ki hozzá magyarosítás?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Titan
Köszi....sajna az elõzõ részek kimaradtak az áletembõl...😊

Szervusztok!

Tegnap próbáltam ki. A játék nagyon jó lett. Nem igazi 3. rész, de annyi új ötlet van benne, hogy szerintem megéri beszerezni, akiknek a elsõ kettõ bejött.
Varázslatokhoz gyorbillentyû ugyanúgy van, ahogy an az elözõ részekben. Ráviszed a varázskönyvben az egérkurzort a varázslatra, majd F1-F8-ig hozzárendelsz egy funkcióbillentyût.
Nem akarok belepofázni a magas röptû vitába, de aki "Kovács Pistike" fórumozó véleménye alapján dönti el, hogy játszani fog-e egy stuffal vagy sem, az meg is érdemli.

ui: bocsánatot kérek minden Kovács Pistától, ez csak egy példanév volt.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Titan
Nekem is bejött ez a game...😊
Bár arra még nem jöttem rá, hogy nincs valami gyorsbill. a varázslásokra??

Lammer
nagyon ql, ahogy az elsõ kettõ is, moncca én fan vagyok, mert itt figyel eredetiben az elsõ kettõ is... Ezt is megveszem :Ð
Nekem a játékban az fogott meg, hogy van hangulata, rengeteget skirmishelek, tehát gyúrom a hõsömet, ironmode-ban, ami annyit jelent ha hullik a hõsöm, akkor törli...
Rengeteg tulajdonsága van a hõsnek, sok RPG elbújhat mögötte... egységek 1enként fejlõdnek, amit attól függ mekkora a karizmád(arányosan több slot) továbbvihecc magaddal, azok nevet kapnak, fejllõdnek...
hosszú lenne leírni, mert eléggé összetett a gamma, nekem nagyon bejön, aki szereti az RTS-t és szereti az RPG-t, nagyon ajánlom neki!!!
Pááá megyek jáccani...
PS: van 1-2 újítás, ami nagyon teccik, hogy harc közben szintet ugrik a hõsöm, és oszthatom el a pontokat, plusz csata végén még kap egy csomó XP-t, ez táp egy kicsit de szerintem így ql

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ollie
Szóval milyen a játszhatóság?