Warlords Battlecry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
War. War never changes.
jó hír! Kijött két patch!!! 1.01 és egybõl 1.02!! király!
Patch!
néhány finomság:
-2 új zenebetét
-különféle stabilitási hibák elhárítása
-stabilitási hibák kiküszöbölése a multiplayer részlegben
-az egymás utáni varázslások idõlimithez lettek kötve, tehát nem lehet 3varázlatot 1mp alatt benyomni. az idõlimit függ a varázslat szintjétõl és manaigényétõl.
-az assasination esélye függ az elenfél szintjétõl!
- +rengeteg apróság módosítása (mana, idõigény, sebzés stb..)
jó böngészést és játszást!
holnap multi napközben? 10. szint körül...
üdv
Mac
iron modban nyomtad 😄 ?
War. War never changes.

War. War never changes.
Nekem egy Empire/alkímista a nyerõ...😊)
Jó lenne már egy honosítás a gamehoz...😊
Lehet IP cim alapján multizni.
Van patch, a hivatalos honlapon. Nem tudom, hogy minden verziohoz jo-e 😊
nagy a pangás, pedig elég jó a gamma!
tényleg lehet ip cím alapján multizni???
milyenek a tapasztalatok?
nekem még csak egy 8.szintû Barbár Priest-em van 😄
kéne nagyon a fajok tulajdonságai! (nem csak az értékek, hanem egyéb is)
üdv
Mac
War. War never changes.
hol találok részletes leirást a fajok +/- tulajdonságairól?
köszi
üdv
Semmi újdonság? Nekem még mindig tetszik, a barátaimmal továbbra is bõszen nyomjuk, most kezdtük kipróbálgatni a multit.
Ha van valaki, aki multizna velünk, akkor az szóljon bátran 😊
EmThor: csak annyit tudok ajánlani igy látatlanban, hogy talán várni kellene még - tudom nagyon nehéz, ha már ott vagy. Nekem 25-ös szintû a hõsöm, és még "sehol" se vagyok. A haverom is most kb. 32-33., és még nem azt a küldit nyomja, érdemes a részharcokkal is foglalkozni. Tudom, nem sokat segít...
Kicsit emlékeztet a barbár fõnökség megszerzésére, az sem ment egybõl.
már 32. szintû a hõsöm, elõholt harcos, majdnem az összes küldit megcsináltam de az utolsó pályán amikor a Gorgont kell bezárniu és 20 perctõl számol vissza, eccerûen nem megy! jönnek a murva lebegõ csontifejek a 250 hp-jukkal és odavágnak... mit tegyek? tranier-t nem akarok cheat meg nincs 😞 köszi
ET
Másik, hogy a hõsömet kampány módban egész szépen felfejlesztettem, a legtöbb ellenféllel nagyon gyorsan végzett a vége felé. Aztán próbaképpen skirmish-ben összehoztam egy komolyabb csatát, viszont itt már sokkal lassabban, gyengébben harcol. Elég furcsa, hogy a két módban ilyen eltérések vannak ugyanazon hõs esetében.
War. War never changes.
War. War never changes.
Vagy én vagyok hülye?
War. War never changes.
War. War never changes.
A kampányos hõst használhatod bármikor multiban és skirmishben is.
Ha meghal?
2 féle lehetõség van:
Van a normál játék, meg az Ironman mód.
Elõbbiben ha meghalsz is kapsz xpt a map végén (igaz kevesebbet), míg utóbbiban mindig kétszeres xp üti a markodat, de csak egy élete van a hõsnek! Ha legyakták, vége, nincs újjáélesztés.
Ha megölik a hõsödet, utána marad egy kincsesláda, és más hõsök felvehetik a cuccait. Hogy mennyi cuccot, azt nem tudom. Ellenséges hõsöknél én 1-2 cuccot találtam max, szal lehet hogy nem mindet dobja el.
Hány hõse lehet vkinek? Át lehet õket vinni multiplayerbe és skirmishbe? Mivan, ha meghal?
War. War never changes.
Lehet multizni crackelt verzióval?
War. War never changes.
War. War never changes.
Nekem is megteccet a game,de aki nagyon belemerült már az írja már le melyik hero classnak mi a speckoja. Mert ahogy láttam elég sok van.
Thx
War. War never changes.
Kampány csak 1 nagy van, ha sietsz hamar végig lehet vinni. De a játékban található összes fajjal köthetsz szövetséget, vagy akár háborúzhatsz is velük. Ha szöviben vagytok, akkor a területükön új lehetõségek nyílnak, pl. hõsödnek pénzért xp-t vehetsz, vagy tárgyakat csereberélhetsz, stb., valamint a csatákban a másik faj embereivel is lehetsz.
Háború esetén átvonuláskor megtámadhatnak például.
A csatákban minden egyes egység tapasztalati pontokat gyûjt, és a legtöbbet gyûjtõket a végén felajánlja, hogy tovább vihesd. Ezek szépen fejlõdgetnek mindig, és persze sokkal erõsebbek mint alapszintû társaik. (fõleg a shadow az érdekes, mert õ xp-t lop el attól, akit megöl. Így ha egy ellenséges hõsnek pont õ adja be a végsõ ütést, akkor kap 20000xp-t, lesz 500 élete meg 90-eket fog sebezni 😊 )
Jó játék, sztem érdemes kipróbálni. (ha gondolod: 7-vip.uw.hu)
Kb. hány egység meg pálya/kampány van? Mert ugye csak 1 cd-s a game.
War. War never changes.
Szóval:
Empire, õk emberek, mágusból 3féle is van nekik.
Knight, õk is emberek, fõleg a lovagokra mennek rá.
High Elf, inkább varázslók, de van nekik unikornisuk és nagyon erõs íjászuk is.
Wood Elf, õk a fõíjászok.
Dark Elf, fõként mágus.
Swarm, rovarnépség, skorpióemberekkel, stb.
Undead, élõholt arzénál.
Dwarf, sok siege fegyver (nagyon durvák mert tömeget sebeznek)
Dark Dwarf, õk a gólemekre mentek rá
Plaguelord, ezek betegségekkel szórakoztatják az ellent, meg hidráik vannak
Fey, na velük még nem igazán találkoztam (de asszem tündérszerûk)
Ssrathi, õk a dinoszauruszok, de van itt a kígyópaptól kezdve minden.
Barbarian, kevés egység, de nagy tömegben gyárthatók
Minotaur, nekik van egy extrabrutál egységük, de nehéz elérni 😊
Daemon, jókis varázslatok és repülõ dögök, így ellenük nehézkés lehet
valamint Orc, akik sokan is vannak meg erõsek is, csak lassúak 😊
Valamint minden fajnak van 1-1 titánja, ami 15percig készül, de aztán begyakja a sereget, amit megtámad (ha nem õ öli meg õket, akkor azért halnak meg, mert a titán halálakor minden körülötte lévõ meghal😄)
De nem "furcsa" szerintem, mert jól behatárolt helyeken vannak a fajok, engem legalábbis nem zavar 😊
War. War never changes.
War. War never changes.
Õk kicsit eltérnek a többi fajtól, mivel csak csontit tudnak gyártani (nomeg a repülõ egységeket, de az más tészta), és abból fejleszthetõk tovább a keményebb srácok.(így mondjuk lehet "csalni" is, vagyis ha már haldoklik egy srác akkor gyorsan továbbfejleszteni, ami 0 idõbe kerül, és máris teljes a hpja)
Grafikája nekem tetszik, nincs telerakva effektekkel, de az egységek/épületek kidolgozása szép. Gép nem hiszem, hogy túl nagy kéne neki, annyira jól nem néz ki 😊
Épp azért kérdeztem mert OTT nincs leírva, csak 1-2 info va naz egységekrõl...
War. War never changes.
)
Grafika jó? Nagy gép kell neki?
Multiban lehet nyomni crackelt változattal, avgy cd key kell neki?
War. War never changes.
Történik ugyanis az, hogy LAN játék után egyszerûen meghal a játék. Tehát vége a harcnak, gyõztest hirdet, de utána megfagy azaz emberem nem kap tárgyat, XP-t, veteránokat, semmit. CSak egy loss-t...
Ami kissé elszomorít.
Nem tudja véletlen valaki ennek ellenszerét?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tegnap próbáltam ki. A játék nagyon jó lett. Nem igazi 3. rész, de annyi új ötlet van benne, hogy szerintem megéri beszerezni, akiknek a elsõ kettõ bejött.
Varázslatokhoz gyorbillentyû ugyanúgy van, ahogy an az elözõ részekben. Ráviszed a varázskönyvben az egérkurzort a varázslatra, majd F1-F8-ig hozzárendelsz egy funkcióbillentyût.
ui: bocsánatot kérek minden Kovács Pistától, ez csak egy példanév volt.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Bár arra még nem jöttem rá, hogy nincs valami gyorsbill. a varázslásokra??

Nekem a játékban az fogott meg, hogy van hangulata, rengeteget skirmishelek, tehát gyúrom a hõsömet, ironmode-ban, ami annyit jelent ha hullik a hõsöm, akkor törli...
Rengeteg tulajdonsága van a hõsnek, sok RPG elbújhat mögötte... egységek 1enként fejlõdnek, amit attól függ mekkora a karizmád(arányosan több slot) továbbvihecc magaddal, azok nevet kapnak, fejllõdnek...
hosszú lenne leírni, mert eléggé összetett a gamma, nekem nagyon bejön, aki szereti az RTS-t és szereti az RPG-t, nagyon ajánlom neki!!!
Pááá megyek jáccani...
PS: van 1-2 újítás, ami nagyon teccik, hogy harc közben szintet ugrik a hõsöm, és oszthatom el a pontokat, plusz csata végén még kap egy csomó XP-t, ez táp egy kicsit de szerintem így ql

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan