Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh...
Hát nekem 768ramom van es megse kapcsol ki a gép.. havernak meg csak 256.. és simán megy.. 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

trident
Amire gondolnék elsõ körben:
-Túlmelegedés. Egyszerûen ellenõrízheted cpu-nál, gpu-nál nehezebb lehet).
-Instabil túlhúzás. Nálam a COD volt érzékeny arra, hogy fix vagy dinamikus módon ment a memória órajele. Ez nálam nem mindig jelentkezett, idõnként behalt tõle.
-Windows. Régi, új? Frissítések? Új driver? Szvsz ez is okozhatja.
-Bia. Errõl van a legkevesebb infóm. Patch? (Jól tudom, hogy több "verzió is volt?)
Szóval hirtelen ezek a hibalehetõségekre tippelnék, végig kell rajta zongoráznod.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Akimor a vátékot néhézed, telöltsd pathc? Próbáltad nem még? Esetleg.
Lehet de copresszor melegedik túlnagyon, kélkhalál emi áll bele.
Hogy a péped zsír, nem jelent neki sok. Aká rájdverriffítés si ehet. Másnak belejön is. Reset talalán nem rosz diwnos miatt? Akad össze mivel.
Lenni te vagy pákó?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Elindul a játék a menübe mászkálhatok be enged a tanulórályába be amokor elinditom élesbe 2 lövésutén restartolja a pépet.
Ez miért lehet?
Sajna nem lett valami jól optimalzilálva (értsd:sehogy). Így a hozzád hasonló és jobb konfigokon sem suhan annyira...<#wow3>

Én power stripet használok ezzel lehet állitani hogy hány Hz henyen a képernyõ.
Még az elõbbihez a doom 3 is jól ment annak jobb a grafikája mint ennek
Zsir gépem van 2500 proci 128 mb grafika 512 mb RAM ezzel menni kéne
CaviaR
1.) Ne indítsd el a játékot
2.) Cseréld le a Gef mx400 at újabbra
3.) Ha nem ilyen karid van tegyél bele legalább 1Gb ramot

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Van egy kis prorlémám a vátékkal amikor elinditom egy pár másotperc után kikapcsolja a gépet. mit kell ellene tenni?
CaviaR
Sziasztok! Volt már róla szó, de nem emlékszem pontosan, hogyan kell megcsinálni, hogy a játékban 85Hz legyen a képfrissítés. Vmit a windowsban kell ügyeskedni, de pontosan mit is?
Köszi!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

12346
haló, pls

köszi, nem így csináltam de ésszerûnek tûnik, és igen mindenképpen kell a sok cikk cakk, különben semmi esély...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Yossarian
nah, mire beírom megcsinálja 😊)))

Nieleen

Yossarian
Én úgy csináltam, hogy a puskásokat leraktam az indulás melletti kidõlt fához, a rohamcsapatot pedig vittem magammal a jobb szélre a sövény mögé. Amikor indul a pálya, a sarokból befut elõtted 2 német. Ezeket leszeditek. A rohamosztagot ott hagyod a sövény mögött, te pedig elõre mégy a 2 szikla mögé, ahol a német hullák vannak. Én itt fel szoktam venni az MP44-et. Középen, közvetlen elõttetek egy fedezék mögött lesz 2 német. Ezeket egy kis csapatmunkával könnyû lelõni. A rohamosztagot odahívod a helyedre a sziklához és a fedezõtüzük alatt átszaladsz a baloldalra, egy kidõlt fatörzs fedezékében. Kicsit elõre mégy és pont oldalba kapsz 2 németet a túloldalon. A lövészeket erõs fedezet alatt elõre hozod a fatörzs mögé. Ha ügyesen fedeztétek egymást, akkor elvileg eddig nem sérült meg senki. Most visszakocogsz megint a túloldalra és a pálya szélén óvatosan elõrearaszolva elmégy addig a sövényig, ami mögül lövöldöznek a németek. Itt már ügyesnek kell lenni, mert a túlsó sarokból lõnek rád. Ha becserkészted a sövény mögötti németeket, akkor már egyszerûen a géppuskások mögé tudsz kerülni. Lehet, hogy kevesebb cikk-cakkal is meg lehet oldani, de nekem így jött össze. 😊

Nieleen

Na végignyomtam, nagyon kemény volt, egyszerûen lehetetlen megcsinálni, szerencsém volt....

Lenne egy kérdésem authetic-be hogy lehet játszani, csak ha megvan mindenbõl a silver medál?

az utolsó elõtti, ahol érdemes meghalni valami ilyesmi a pálya neve, fák meg bokrok körülöttünk mindentütt, van 2 csapatom, de akármit csinálok kinyírnak, ha nem én megyek elõre akkor a csapatomat darálják le, rohadt nehéz....

Nem emlékszem erre a pályára. Melyik is az?

Valaki tud a 30-as hegyhez valami taktikát? Mert normálba vagy 30x loadoltam, de ledarálnak, be vannak védve mindenhol, egyszerûen nem lehet kinyírni õket...

12346
látom még mindig divat a Critical erroros üzi:// kipróbáltam anno a ripet, az is ezt írta, a full dvd is, még az 1.03-as patch után is. új kíndóznál is meg mit tom én. fx van, dx9c meg miegymás, szal kizárt a hw problem. van erre vmi épkézláb megoldás, vagy ilyen "jó" ez a game?
thx.

Nézzél bele az extrákba.ott mutatja hol tartasz .

forza milan
aha,elég érdemes felrakni.13.pályán már megkaptam a snipert,de akkor senki se tudja hogy tényleg 21 mapos-e vagy mennyi akkor?

Yossarian
szerintem is tök jó.
Gyakorlatilag kész van. Pár apróság és az extrák nincsenek lefordítva, de a játékhoz szükséges dolgok 100%-osak.

Nieleen

Big Daddy
A feladatok+a párbeszédek teljesen jók.A menüt nagyon körülményes lenne lefordítani,asszem az nem is készül.Egyébként tök jó,érdemes felrakni.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Jo? Nemtudod mikor lesz kész teljesen.
Yossarian
igen

Nieleen

Valaki feltette a magyarosítást ami a #5057-ben van.
Nyers
Nope, azért nem csinálunk belõle vitát! <#smile>

My Life for Freedom!

Kit--Kat
sztem te nemérted a mondandóm lényegét😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nyers
Akkor menj és keresd a realitásokat a BF-ben! <#vigyor>

My Life for Freedom!

Kit--Kat
áhhh de ilyennel elcseszni.... hát ez vicces, így nem tudom mit akarnak a nagy realitásukkal, a BF-ben tovább látszanak a hullák<#idiota>
elmehetnek a nagy kamus katonai tanácsadójukkal a bal sarokba

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Konzolátirat, normális mentés nélkül. Mit vársz? 😊

A medve nem játék.

Kit--Kat
ájj nekem kb 10mp után eltûnnek, ez az 1 zavar a játékba mer így naggyon lerontja a beleélést

nemhiszem hogy lehetne allitani a hullakon
odex
sztem azért nem válaszolnak mert nem tudják mint ahogy én se 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kit--Kat
nem tudnátok erre válaszolni????? hol lehet kikapapcsolni, hogy a hullák nem tûnjenek el?????

Yossarian
vegyél s3triót, azon jobban megy...

Nieleen

CaviaR
nem

xaxtok! sikerult valakinek gef2 mx400-al elinditani? nekem a menunel nem jon be a kep!
Kit--Kat
hol lehet beállítani, hogy a döglött németek ne tûnjenek el??:o

hát az nem jó
DarkJedi
Nehezebb fokozatokon is végig kell vinned.

Van a játékban egy olyan hogy EXTRAS.Na ott vannak képek ,szövegek...ott nekem csak két érem van.A többit akkor kapom meg amikor végigviszem a játékot vagy küldétések után is kaphatok?
forza milan
én ugy számoltam ki hogy 21 map a game.tudjátok ahol loadolni kell,ott ki lehet számolni.de lehet hogy nem annyi.

Yossarian
van mentés... valahol a "documents and setting\...\application data\gearbox software" útvonalon.
legegyszerûbben úgy találod meg, ha rákeresel a bia.ini fájlra, ugyanabban a mappában van.

Nieleen

forza milan
11. mapon tartok de beszarásul nehéz.de én nem csitelek.semmi érteleme.

Eisenhower
1) unrar allaccess.rar into your \Documents and Settings\\Application
Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\

2) launch the game then load the profile BLeH! (reconfigure options if need be)

3) now all chapters are playable at any difficulty level (including authentic)

4) in-game cheats (old movie, infinite ammunition, super squad) are unlocked :
just press when playing and click on the menu cheats to switch them on

5) have phun! and please buy this fine game if you are a Band of Brothers fan :p

tessék

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

odex
nem tudom

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

😞(

És valami kód, hogy az összes mapot berakja?

odex
azt sajna nem lehet

De mástól nem tudok mentést kérni?
Mert winreinstall volt és nincsen kedvem újrakezdeni.