5546
-
#5224 de jó lenne ha jó is lenne a grafikája.ez a grafika elmegy,de én nemezt vártam! -
#5223 thx -
#5222 meglestük a demót. az probléma nélkül megy:// a full meg szarakszik. gagyiság.
de azért kösz a helpet. -
#5221 Brothers in Arms: Earned in Blood
[2005-05-18 @ 20:51 - sHadeS]
Eléggé stílusos címmel (Vér által szerzett... *szip*) kerül a boltokba a Brothers in Arms várva várt folytatása. A dologról annyit kell tudni, hogy az aktuális konzolokra, és PC-re egyaránt idén nyáron jelenik meg, úgyhogy szerintem akkora változást nem kell tőle várni. Mármint ami mondjuk a grafikai részt illeti. S hogy a fejlesztők ne hazudtoljanak meg, előkerült egy pár kép is. Azért nekem egy kicsit hiányzik egy fogalom, amit "árnyék" néven ismer a történelem :)
Pár kép róla
info: Gamestar -
#5220 Fos, uninstall, bye :D -
#5219 Nem let jo a peccsel... -
#5218 Szvasztok! HELP! Ujraundul a gép..A patchet felraktam, még nem probáltam ki, 1.02! Ezzel a pecccccsel megjavul?Ha nem akkor mit kell csinálnom? THX!! -
#5217 nekem is az a film jutott az eszembe :DD -
Raszkolnyikov #5216 Nállam a Medal of Honor allied Assault a befutó. De nem a kiegészítők, hanem az alap.
nekem egy olyan FPS tetszene amiben sok a csatajelenet.
Mert:
a MOHAA-nak mi a leghíresebb pályája? Az Omaha Beache.
a MOHAAB-ban mi fogta meg elsőként az embert? A sivatagi csata.
de a SpearHead-ben is az Ardeneki lövészárkos csata tecett, amikor jönnek a tankokkal meg a sok katonával.
De a BIA egyszerű rambózás a legtöbször, ahogyan azt Bazza mondta. -
#5215 Talán a vietcong volt tökéletes játék:)
szerintem nem volt monotonabb a játékmenet, mint máshol, a mesterlövésszel én kilőttem mindent, 1 pálya volt lehangoló, a templomos, meg a tankelhárítás- társaim, fogyik, hogy nem lőnek rá???, miért kell megint rambóztatni a karaktert???
A lövésmodell szerintem csak közelre volt szar, arra viszon nem kicsit, távolra, középtávra tökéletes. A cod pedig folyamatosan jön fel, már a kiegészítője sem volt annyira blőd, mint az alapjáték.
Ott volt egy két vicces rész, géppuskázás a teherautóról, Funes egyik 2.vh-s filmjére hajazott, csak ott tökkel dobálták a németeket, sztem jobb klett volna itt is a tök, úgy tényleg max fun lett volna:) ami viszont lehangoló a codban, az a sok v2 bunker, gyár, gát elfoglalása...
na mind1 mindjárt jön a cod2 remélem az lemos minden eddigi fps-t a graf vlmi elképesztő, és szerintem a sztori is eszméletlen jó lesz.
a vietcong2 grafikája az eddigi screenshotok alapján ijesztő, erről mit gondoltok? -
#5214 Bár kíváncsi vagyok, hogy a BiA motorját átvinnénk a CoDba mi sülne ki belőle...persze kisebb javítások után :))
Mindkét játék jó vmiben, és mindkettőne vannak hibái. De ez minden játéknál így van. Ti találkoztatok már hibátlan játékkal? -
#5213 Szvsz. -
#5212 Tökéletesen egyetértek veled! De azt még hozzátenném, hogy egy II.vh-s játéktól az a minimum, hogy a történet, a szereplők, a fegyverek, a környezet, minden realisztikus legyen és ügyeljenek a történelmi hűségre. A másik pedig, hogy izgalmas, pörgős játékmenetet biztosítsanak a játékosnak. A minimumot mindkét játék elérte. A CoD készítői pedig egy elég régi motoron futott. Persze abban is voltak olyan dolgok, amikre egy igazi katona a hasát fogta volna a nevetéstől, de mondom ezt a kicsi antirealitást a régebbi motornak tudhatjuk be.
A BiA engem sem érintett meg túlságosan, nem éreztem azt a rapszódikus érzelmet mint a CoD-ban(a végén eléggé elérzékenyültem), egy kivételével, Baker monológjai igen átfűtött, érzelmes dolgokat mutattak be. A játék készítőji nagy hangsúlyt fektettek a realitásra. Én azt mondom, hogy még lehetne mit csiszolni rajta, de azért én élveztem. A játékélmény viszont kifejezetten gyenge. 1 hétig játszottam vele, de már Szerdán unni kezdtem, és csak a történet miatt vittem tovább. Egyhangú, monoton, és nem is II.vh-s akciójátéknak, hanem egy közepes II.vs köntösbe bújtatott kommandózásnak nevezném. Olyasmi mint a FullSpectrumWarrior.
Nah mindegy. Nálam is a CoD viszi a pálmát. Hiába a megscriptelt játékmenet, hiába a könnyű célzás, 8x vittem végig, és ez már nálam valami! -
Raszkolnyikov #5211 1.Lehet, hogy béna vagyok ,de akkor nem vagyok egyedül. A környezetemben senkisem zárta szívébe.
2. Nem mondtam, hogy a COD tetszett, de mindenképpen izagalmasabb volt (nekem).
3. igen mert a háború olyan, hogy 2 német bebújik az ugyan olyan fatörzsek mögé, meg az erődrendszert formázó bokrókba...
4.Nem mondtam, hogy raz a baj, hogy rosszul helyezik el, csak hogy MINDENHOL ez a felállás, és hogy a mestrlővészek azért voltak, hogy kilőjék őket.
5. Azért avn meg a játék, hogy kipróbáljam, hogy majd szórakoztató lessz meg IZGALMAS, de ez idegesítő és unalmas. -
#5210 hát béna vagy erről van szó, mégis mit gondolsz miről szól a háború??? földalatti V2 bázisok tömeges elfoglalásáról, mint a codban, meg a többi szemétben????
az embereidet meg tanuld meg irányítani, és gondolhatod, hogy a géppuskafészkeket jól helyezik el, mivel a német hadsereg legfőbb csapatfegyvere volt... gondolod kar puskákkal lehetett volna elérni olyan eredményeket, az így használt géppuska az egyik legnagyobb erőssége volta németeknek.
ha meg unod az ejtőernyősöket eleve, akkor minek vetted meg/ töltötted le??? -
Raszkolnyikov #5209 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a játék kezd az idegeimre menni:
1.órákig célozgatok a karabéllyal , hogy eltaláljam. Feláll az ellen oda sorosz egyet a géppisztollyal és meghalok.
2.ez egy csapat játék lenne, de a katonáim lazán kimennek a gépuskatűzbe, így teljesen használhatatlanaok. Fedezékbe kell őket vinni és természetesen nekem kell mindent egyedül csinállni. De akkor meg minek a többi katona?
3.Idegesítően egyhangúak a pályák. Másról sem szól, minthogy elbújnak a németek, megkerülöd őket, kilövöd, de őket meg fedezi egy géppuska fészek.
4. Ahozképest, hogy a GF2 nem tud valamit ami kellene ehez a játékhoz, elég pocsék a grafikája.
5.A géppuska fészkekből nem lehet kilőni a katonát még a mesterlövész puskával sem, pedig a mesterlővészeknek ez lenne az egyik fő feladatuk...
6.Az meg végképp abaszurd, hogy csak olyan ajtón lehet bemenni ami tárva nyitva van. Te nem tudsz ajtót nyitni.
7.Iszonyat unalmas, hogy ez már az ezredik játék, ami az amerikai ejtőernyősökről szól.
Egyenlőre ennyit. Én eléggé felhúztam magam a játékon és a szememben hatalmasat bukott. -
big boss #5208 Emberek! Nem tudom kinyitni a Super Squadron módot.Megvan a 4 medál,írja ,hogy a cheat menü ben in game nyitható, de nem mozdul.Segítség! Kössz. -
#5207 Nyugi lesz csak kicsit odébb. -
sz4bee #5206 Jó lenne egy 2. rész. -
#5205 áh, annyira biztos, hogy nem érdekel:D
mellesleg kipróbáltuk más vason is, amiben fx helyett gf4 volt meg 3ghz és ott se volt hajlandó megmozdulni. -
#5204 Achtung Gránáte biztos volt ilyen előzménye..:) -
#5203 [URL=http://img.tar.hu/alohateam/img/12435154.jpg#3]"Nehéz a dolga a katonának..."[/URL] -
wertyx #5202 most vettem meg...elég jó csak még nehéz -
Torry #5201 Hát eredetileg az, hogy ahány Hz-n megy a monitorod annyi FPS-el megy a játék.
PL ha 85Hz-n meg a monitor 85 fps-ed lesz. Ugyanis hiába több az fps, te akkor is csak 85-t látsz.
Sokan írták, hogy ez megoldja, de nem tudom hogy miért... -
bunkolaja #5200 kérj kölcsön egy másik videokártyát és próbáld ki azzal.
na én vagyok a bölcs rabbi :) -
#5199 ez az... semmi húzás, új driverek, más meg tökéletesen megy. és nem vagyok ultra láma:) -
:) #5198 na za a bajom vele hogy lassan reagál a gémsz elhúzom gyorsan mondjuk az egeret balra, akkor a célereszt kb fél másodperc késéssel ér oda:(
a gépem nem lassú meg a videjókártyámn se szar:( nektek nincs ilyen gondotok ? -
bunkolaja #5197 Ugye nem húzod a gépet, driverek frissek? Más, újabb játék megy rendesen? -
#5196 de akkor mi a baj?? eleinte minden második embernek ez volt a nyűgje. azóta hogy oldódott meg, vagy mi van? -
Raszkolnyikov #5195 Igen? Mert az mi? -
#5194 Alátámasztom a megjegyzést... meg az #5192-is ..:) -
#5193 nalam fut normalisan -
Torry #5192 Options-ba V-sync et vagy valami ilyesmit vedd ki. -
bunkolaja #5191 1 GB RAMmal el tudod kerülni. Nálam a reload 5-10 másodperc. -
bunkolaja #5190 nekünk meg megy patch nélkül is, szal ott ülsz te is a talicskán! :) -
#5189 nekem iso van és mind2 a két peccs után fakanál error volt, szűz kíndózon is. szal egy talicska ez a játék. -
Raszkolnyikov #5188 Hi!
Nállatok nem tölt olyan baromi sokat amikor reload chekpoint van? nem lehetne ezt valahogyan ekerüllni, mert nagon idegesítő, hogy 10 percet töltöget. -
#5187 friss tulajdonosa vagyok ennek a proginak:
1. beállítom, hogy legyen célkereszt, mégsem látszik
2. ebből adódott az a probléma is, hogy pl. multiban az ubi.com-on simán, közvetlen közelről sem tudtam a delikvens lelőni, pedig ellőttem szinte egy egész tárat, ellenben ő mellém sétált, és simán lepuffantott.
ez így első körben elég zavaró
-
Sith #5186 Lasunak? ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? Nekem nem tünt lasunak.. -
#5185 Egyátalán nem szar az irányitás.