Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem 768ramom van es megse kapcsol ki a gép.. havernak meg csak 256.. és simán megy.. 😊
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
-Túlmelegedés. Egyszerûen ellenõrízheted cpu-nál, gpu-nál nehezebb lehet).
-Instabil túlhúzás. Nálam a COD volt érzékeny arra, hogy fix vagy dinamikus módon ment a memória órajele. Ez nálam nem mindig jelentkezett, idõnként behalt tõle.
-Windows. Régi, új? Frissítések? Új driver? Szvsz ez is okozhatja.
-Bia. Errõl van a legkevesebb infóm. Patch? (Jól tudom, hogy több "verzió is volt?)
Szóval hirtelen ezek a hibalehetõségekre tippelnék, végig kell rajta zongoráznod.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lehet de copresszor melegedik túlnagyon, kélkhalál emi áll bele.
Hogy a péped zsír, nem jelent neki sok. Aká rájdverriffítés si ehet. Másnak belejön is. Reset talalán nem rosz diwnos miatt? Akad össze mivel.
Lenni te vagy pákó?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez miért lehet?
Még az elõbbihez a doom 3 is jól ment annak jobb a grafikája mint ennek
2.) Cseréld le a Gef mx400 at újabbra
3.) Ha nem ilyen karid van tegyél bele legalább 1Gb ramot
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Köszi!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nieleen
Lenne egy kérdésem authetic-be hogy lehet játszani, csak ha megvan mindenbõl a silver medál?
thx.
Gyakorlatilag kész van. Pár apróság és az extrák nincsenek lefordítva, de a játékhoz szükséges dolgok 100%-osak.
Nieleen
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elmehetnek a nagy kamus katonai tanácsadójukkal a bal sarokba
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
legegyszerûbben úgy találod meg, ha rákeresel a bia.ini fájlra, ugyanabban a mappában van.
Nieleen
Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\
2) launch the game then load the profile BLeH! (reconfigure options if need be)
3) now all chapters are playable at any difficulty level (including authentic)
4) in-game cheats (old movie, infinite ammunition, super squad) are unlocked :
just press
5) have phun! and please buy this fine game if you are a Band of Brothers fan :p
tessék
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
És valami kód, hogy az összes mapot berakja?
Mert winreinstall volt és nincsen kedvem újrakezdeni.