5546
  • bricsi01
    helló!
    nem tom hogy volt e már veletek olyan,hogy 800/600-rol 1024/768-ra állitom de a betöltések után 800/600-ra vált vissza!
    help,please!
  • Sheke
    tuti hogy több stuki lesz ahogy olvastam vagy négy fajta sniper 5 fajta gépityu és +a revolver megfelel?
  • forza milan
    de remélem hogy lesz benne néhány uj jó kis stuki,és sztem ezzel nemvok egyedül.mondjuk nemtom milyen uj fegyvert tudnának beletenni.
  • forza milan
    ebböl következtetve sztem a kieg nehezebb lesz a már igen nehéz hill 30-tól is.mondjuk ezzel nemtom ki hogyvan,és hogy volt a hillben,mámint a nehézséggel.
  • forza milan
    azt irják az egyik cikkben,hogy a kiegben sokkal fejlettebb intelligenciájú lesz az ellenfél.sztem nem csak az ellenfél,hanem a társak intelligenciáját is lehetne fejleszteni erösen,mert a hill 30-ban azok a géppuskafészek elé kiszaladások má qvára idegesitettek!
  • Sheke
    má sikerült
  • Sheke
    aggyy egy msn címet átküldöm
  • Sheke
    van
  • Örm
    Van a játéknak magyarítása?
  • Ma2ska
    A géppuskafészkeket mindig meg lehet oldalról, hátulról valami ösvényen közeliteni, szemböl gránát semmit se ér, meg mire eldobod lelö, tehát kerülni kell...
  • Sheke
    hehe jó van csak egyszerre sokminden jutott eszembe
  • Ma2ska
    Levegöt vegyél azért..
  • Sheke
    szerintetek a cod2 jobb lesz stem hangulatba veri a codot a bia de grafikailag ellenkező de sztem nem lesz olyan jó a cod2 a bia kiegje jobb lesz má namgyon várom
  • Sheke
    nekem is volt ilyen hiba de letöltöttem egy új drivert azóta megszűnt légyszi add meg milyen video kártyád van akkor többet tudok segíteni
  • Sheke
    haljátok hogyan kell a nemtom hanyadik mapon de úgy kezdődik hogy egy hulla ott van és 3 társam van na ott átmegyek a kordonokon kinyírom a folyónál az embereket és aztán hopp egy hosszzú úton egy géppuska fészkes őrült fojamatosan lő engem na ott mit kell gránát az nem ér sokat a társaim meg nem tudnak célozni még is mit kell plízz help!
  • bricsi01
    az lenne a kérdésem hogy a 30as hegyen meghalunk amikor Legget meghal?
  • ROTI
    Hali! Engem is érdekel a critikal error megoldása!!!!!!4
  • sz4bee
    értem
  • Nyers
    Earned in Blood E3 2005 Hands-On by Hunters
  • sz4bee
    következő részbe nem baker lesz a csávonk?
  • redfox2
    Nagy gondom van a játékkal. Az elején játék közbe restartol a gépem. HOODLUM verzióm van. Aki tud, kérem segítsen!!!!!!!!!!
  • Yossarian
    "milyen felületes emberek járnak ide ..." Sztem az a felületes, aki ez alapján ítéli meg az embereket...
  • arty
    aki szerint a cod jobb, mint ez a game, miért nem vesz egy konzolt, és megy egymaga leölni a full német sereget, ejtöernyősként elpusztitva tengeralattjárókat, repülőgéphordozót, full német légvédelmet, falvakat ....

vazz, ami nem pörög mint az ut2004, nem hentelhetsz rambóként (ebben a játékban max legkönyebb fokozaton), nem azonnali a sikerélmény az már fos? milyen felületes emberek járnak ide ...

az alap moha óta ez az első game, ami ujat hozott ... pedig nem vagyok egy nagy ww2FPS fan :)
  • redfox2
    Nagy gondom van a játékkal. Az elején játék közbe restartol a gépem. HOODLUM verzióm van. Aki tud, kérem segítsen!!!!!!!!!!
  • Herold
    Engem érdekel!!!
  • bricsi01
    thx.
    de mért nem érdekel sekkit a kritikál error ellenszere?
  • Csuhai G
    Persze be kell kapcsolni azt, hogy lássad a rejtett fájlokat...
  • jarpi
    szia,
    C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\profile
    A felhasználó név és a profile helyett értelemszerűen a saját adataid kellenek.

Vagy a keresőbe írd be a bia setupban megadott profile nevet.
  • bricsi01
    helló!
    nemtudjátok hogy hova taszi a savekat?
  • bricsi01
    már rájöttem,bocs a sorért.nem vettem észre az utat.
  • bricsi01
    helló!
    megoldottam a critical errort,ha valakinek kell a recept, elmondom.
    ja,s elakadtam amikor megkapom az első emberem,de mit csináljak vele?
  • grebber
    Azért nem sok ilyen grafikájú hansonlo game van.
  • forza milan
    nekem is!de lehetett volna ezerszer szebb is,no!csak ezt akarom mondani!
  • grebber
    Nekem tetszik a graf semmi gondom vele.
  • forza milan
    miért,neked annyira teccik a grafika?a fények jók lettek,de a grafika nem ámulatba ejtö!
  • bazza
    Talán túl nagy a szád...Hogy jössz ahhoz h más véleményébe beleugass?
  • a.carkey
    Hogy lett "Én" helyet 86?
  • a.carkey
    86 meg háromszor vittem végig, annyira megfogott.

A FSW viszont nem FPS, mégha hasonlít is a BIAra. Ennyi erővel a COD meg tiszta Conquer AD 1086, hisz abban is volt FPS rész, mégha középkori is ...
  • a.carkey
    "De a BIA egyszerű rambózás a legtöbször, ahogyan azt Bazza mondta."

LOL! :)

Nem igazán nyomtad ezzel a programmal, ha te itt Rambózást emlegetsz.

Amúgy "nálam" ...
  • bunkolaja
    "én nemezt vártam!"

Hinni csak a templomban kéretik.