5546
-
#5264 helló!
nem tom hogy volt e már veletek olyan,hogy 800/600-rol 1024/768-ra állitom de a betöltések után 800/600-ra vált vissza!
help,please! -
#5263 tuti hogy több stuki lesz ahogy olvastam vagy négy fajta sniper 5 fajta gépityu és +a revolver megfelel? -
#5262 de remélem hogy lesz benne néhány uj jó kis stuki,és sztem ezzel nemvok egyedül.mondjuk nemtom milyen uj fegyvert tudnának beletenni. -
#5261 ebböl következtetve sztem a kieg nehezebb lesz a már igen nehéz hill 30-tól is.mondjuk ezzel nemtom ki hogyvan,és hogy volt a hillben,mámint a nehézséggel. -
#5260 azt irják az egyik cikkben,hogy a kiegben sokkal fejlettebb intelligenciájú lesz az ellenfél.sztem nem csak az ellenfél,hanem a társak intelligenciáját is lehetne fejleszteni erösen,mert a hill 30-ban azok a géppuskafészek elé kiszaladások má qvára idegesitettek! -
#5259 má sikerült -
#5258 aggyy egy msn címet átküldöm -
#5257 van -
#5256 Van a játéknak magyarítása?
-
#5255 A géppuskafészkeket mindig meg lehet oldalról, hátulról valami ösvényen közeliteni, szemböl gránát semmit se ér, meg mire eldobod lelö, tehát kerülni kell... -
#5254 hehe jó van csak egyszerre sokminden jutott eszembe -
#5253 Levegöt vegyél azért.. -
#5252 szerintetek a cod2 jobb lesz stem hangulatba veri a codot a bia de grafikailag ellenkező de sztem nem lesz olyan jó a cod2 a bia kiegje jobb lesz má namgyon várom -
#5251 nekem is volt ilyen hiba de letöltöttem egy új drivert azóta megszűnt légyszi add meg milyen video kártyád van akkor többet tudok segíteni -
#5250 haljátok hogyan kell a nemtom hanyadik mapon de úgy kezdődik hogy egy hulla ott van és 3 társam van na ott átmegyek a kordonokon kinyírom a folyónál az embereket és aztán hopp egy hosszzú úton egy géppuska fészkes őrült fojamatosan lő engem na ott mit kell gránát az nem ér sokat a társaim meg nem tudnak célozni még is mit kell plízz help! -
#5249 az lenne a kérdésem hogy a 30as hegyen meghalunk amikor Legget meghal? -
#5248 Hali! Engem is érdekel a critikal error megoldása!!!!!!4 -
sz4bee #5247 értem -
#5246 Earned in Blood E3 2005 Hands-On by Hunters -
sz4bee #5245 következő részbe nem baker lesz a csávonk? -
redfox2 #5244 Nagy gondom van a játékkal. Az elején játék közbe restartol a gépem. HOODLUM verzióm van. Aki tud, kérem segítsen!!!!!!!!!! -
#5243 "milyen felületes emberek járnak ide ..." Sztem az a felületes, aki ez alapján ítéli meg az embereket... -
#5242 aki szerint a cod jobb, mint ez a game, miért nem vesz egy konzolt, és megy egymaga leölni a full német sereget, ejtöernyősként elpusztitva tengeralattjárókat, repülőgéphordozót, full német légvédelmet, falvakat ....
vazz, ami nem pörög mint az ut2004, nem hentelhetsz rambóként (ebben a játékban max legkönyebb fokozaton), nem azonnali a sikerélmény az már fos? milyen felületes emberek járnak ide ...
az alap moha óta ez az első game, ami ujat hozott ... pedig nem vagyok egy nagy ww2FPS fan :) -
redfox2 #5241 Nagy gondom van a játékkal. Az elején játék közbe restartol a gépem. HOODLUM verzióm van. Aki tud, kérem segítsen!!!!!!!!!! -
#5240 Engem érdekel!!! -
#5239 thx.
de mért nem érdekel sekkit a kritikál error ellenszere? -
#5238 Persze be kell kapcsolni azt, hogy lássad a rejtett fájlokat... -
jarpi #5237 szia,
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\profile
A felhasználó név és a profile helyett értelemszerűen a saját adataid kellenek.
Vagy a keresőbe írd be a bia setupban megadott profile nevet. -
#5236 helló!
nemtudjátok hogy hova taszi a savekat? -
#5235 már rájöttem,bocs a sorért.nem vettem észre az utat. -
#5234 helló!
megoldottam a critical errort,ha valakinek kell a recept, elmondom.
ja,s elakadtam amikor megkapom az első emberem,de mit csináljak vele? -
#5233 Azért nem sok ilyen grafikájú hansonlo game van. -
#5232 nekem is!de lehetett volna ezerszer szebb is,no!csak ezt akarom mondani! -
#5231 Nekem tetszik a graf semmi gondom vele.
-
#5230 miért,neked annyira teccik a grafika?a fények jók lettek,de a grafika nem ámulatba ejtö! -
#5229 Talán túl nagy a szád...Hogy jössz ahhoz h más véleményébe beleugass? -
#5228 Hogy lett "Én" helyet 86? -
#5227 86 meg háromszor vittem végig, annyira megfogott.
A FSW viszont nem FPS, mégha hasonlít is a BIAra. Ennyi erővel a COD meg tiszta Conquer AD 1086, hisz abban is volt FPS rész, mégha középkori is ... -
#5226 "De a BIA egyszerű rambózás a legtöbször, ahogyan azt Bazza mondta."
LOL! :)
Nem igazán nyomtad ezzel a programmal, ha te itt Rambózást emlegetsz.
Amúgy "nálam" ... -
bunkolaja #5225 "én nemezt vártam!"
Hinni csak a templomban kéretik.