Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van
Rendszer : Microsoft Windows XP
Professional
2002-es verzió
Szervízcsomag 2
Számítógép : Amd Athlon(tm) XP 2500+
1.83Ghz, 1,00 Gb RAM
Videókártya : SAPPHIRE RADEON 9000 ATLANTIS PRO (Omega 2.536a)
Memória méret : 128 Mb
Hangkártya : Sound Blaster Audigy 4
( 24 bit )
De hamarosan majd veszek bele egy Ati x400-at...
Aki tud segítsen...
Ha még érdekel a dolog.
Elérhetõ vagyok itt=>msn:[email protected]
akkor nem töltöm le..
kösz a helpet
... DE, multkór megint felraktam (eredeti), multizni szerettem volna, de sajna
nem volt 1 szerver sem napokig😞 , szal nem igazán jáccák a multit, pedig marha jó volt!
Lanozni jó a tört is asszem!
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
törttel is megy?
Multiplayer Requirements:
• Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP and IPX) play supported
• Internet play requires a 100% Windows 2000/XP 56 Kbps modem or LAN connection (broadband with 64KBps upstream recommended)
ROAD TO HILL 30
March 24th, 2005
Version 1.03
Thank you for your purchase of Brothers in Arms, Road to Hill 30TM. This Readme file contains the most recent information and updates regarding Brothers in Arms, Road to Hill 30TM, for PC.
Table of Contents
1. System Requirements
a. Minimum System Requirements
b. Multiplayer Requirements......
" ez a korabbi hozzaszolasbol masolt readme file arra enged kovetkeztetni hogy igen....
csak viccelek, de egyébként szerintem nem kell ebbe a játékba célkereszt, pont így jó.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
* szerintem *
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
egyébként options-ba biztos be lehetne állítani, de minek?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
fene nagy unalmamban elõvettem ujra a game-t és valamiért nincsen benne célkeresztem és konzolom
nincs valakinek valami tipp vajh miért ??
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Foucarville ostroma címû pályán akadtam el... <#wilting>#wilting>
Adva van egy út, amit egy MG42-es fedez. Meg kellene kerülni, de nem tudom.. A csapat fedezõ tüzet ad, az MG42 indikátora szürke lesz, de ha kilépek a fedezékbõl, leszed. Tippek? Javaslatok? Elõre is nagy kösz!
DeZka
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Azt szeretném kérni, hogy a tomi, a garand és az MP44-es hangját valki tegye fel valamelyik FTP-re a hangját.
Elõre is kösz.
és nem tudok utána semmit csinálni.kiír valamit az egér használatával kapcsolatban de csak lõni és kijelölni tudok.Vajon mit kell itt csinálni?
telepítsd a játékot, a telepített mappában lévõ unpack.bat-ot indítsd el
ha kész indíthatod a játékot.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Segítsetek légyszi! Felraktam a BIA-t, a játék elindul, lemegy az intro, elkezdem az elsõ pályát és miután átugrom az elsõ kidõlt fát meghal a gép kék halállal. Csak és kizárólag a BIA-nal csinálja ezt(a RTH30 és az EIB-is). Minden már hasonló kaliberû játék fut rajta. Van valami ötletetek???
Elõre is köszi...
Nemtudjátok, hogy mitõl van az, hogy játszok a játékkal és mindíg máskor kilép egy ilyen hibaüzenettel:
Build: (null)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3279 MHz <2181901582336.000000 0>2181901582336.000000 0> with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (8198)
General protection fault!
History: ALevelInfo::execSaveGameSavePackage <- UObject::execClassContext <- (gbxMissionMan D2_1000_FALLOFSTCOMEDUMONT.gbxMissionMan4 @ Function Engine.gbxMissionMan.SaveCheckpointID : 0544) <- UObject:😛rocessEvent <- (Script_Checkpoint_Two D2_1000_FALLOFSTCOMEDUMONT.Script_Checkpoint_Two0, Function gbxScripted.TriggeredScript.Tick) <- AActor::Tick <- ATriggeredScript::Tick <- ULevel::Tick <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UGameEngine::Tick <- UGameEngine::Tick <- CMainLoop::RunLoop <- MainLoop
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Csak pár dolgot kifogásoltam:
1. Sas-szem ellenség! A fritzek easy fokozat kivételével gyanúsan (botosan-csalósan) gyorsan és jól céloznak. Ha kidugod a fejed a fedezékbõl akkor kb 50% esélyed van, hogy nem látnak meg (ha nem arra néznek épp) és ha észrevettek, akkor valahányszor elõbújnak tüzelni MÁR az elõbújásuk pillanatában tüzelnek is és 80% hogy karcol a lövésük. Reálisbb lett volna, hogyha "blokkolják" a készítõk a botokat és adnak nekik 1-1,5 másodperc "tökölési"/célzási idõt VAGY felváltva szórhatnak is de ilyenkor meg legyenek kúrva pontatlanok ... És az ég szerelmére! Lehet, hogy az SzPk nagy érték, de könyörgöm, ha kilesek a fa mögül felmérni a helyzetet, akkor ne csak rám célozzanak azok az állatok! Ejh! <#falbav>#falbav>
2. A társak! Az a baj velük, hogy az AI néha túl precízen akarja végrehajtani, hogy "ide menj" és ezért csóri Red és társai az esetek 5-10%-ában a fedezék rossz oldalára is átfutnak. Korrigál persze az AI csakhogy túl lassan és mire visszabújna általában már halott. Ha pedig elesik valaki, akkor vagy vergõdjön, nyögjön és halkan jajgasson "Medic!" -et, vagy tûnjön el a következõ pályákról és helyettesítse a program egy random másik névvel. Nem nehéz ez!
3. A csudaszép flóra! Ez összefügg az elsõvel, a "túlreagens" AI-al. A természetes fedezékeket (bazi kõ, sár, földtöltés és farönk) benövõ borostyán növények zöldellõ levelei csodálatos látványt nyújtanak ebben az évszakban és a harmatos párával és köddel együtt remekül harmonizál. DE az ég szerelmére, ha egyszer nem látok át rajta normálisan ÉN, aki 15-20 centirõl les át rajta (megjegyzem ha az is homályosodna fókuszáláskor, mint a valóságban, az nagy ötlet lenne!!) akkor a fritzek 15-20 méterrõl hogy vesznek észre?! Nem bosszantó csak kissé zavaró a szorult helyzetekben, amikor a terep megköveteli, hogy kilõjük õket, mert nem lehet kerülni (ez fõként az utolsó, NO BETTER SPOT TO DIE c. küldetésben és a CRACK OF DAWN c. küldetésben egy helyen zavaró).
Mindezektõl eltekintve és attól, hogy a hullák megmaradása és a vér találatkor spriccelése csak a bia.ini-vel kapcsolható be, ez a játék a legeslegjobb és máris rávetem magam az Earned In Blood letöltésére.
Ja és mégegy ötlet, hátha valakinek eszébe jutott szintén, esetleg elpostázza a készítõknek ... <#wink>#wink> : az olyan felesleges küldetések helyett mint pl. a TOM AND JERRY én csináltam volna bele "átvezetõ küldetéseket" ahol (mint az extrák közti elõzményekben) esténként egy-egy frissen bevett rögtönzött parancsnoki álláson vagy pihenõhelyen a csapat tagjai történetmeséléssel és a következõ hadmûveletek tervezésével töltik az idõt, illetve lehetett volna néha olyan eset, hogy tüzérségi tûz miatt vagy bombázástól kis zavar támad és bújni kell, vagy menteni. Ezzel jobban össze lehetett volna illeszteni az egészet és nem lenne olyan mintha alapból csak "skirmish"-szerûen lépkednénk a történeten végig.
Najó, nem pofázok csak még friss az élmény ... inkább töltöm a 2-t <#worship>#worship>. Kösz a figyelmet, remélem megkésett élménybeszámoló miatt nem jár BAN <#kuss>#kuss><#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Sokan vannak szervereken?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Nem tom lehet-e itt kérdezniu ilyet de ha igen akkor azt szeretném tudni hogy tört játékkal lehet e multizni a neten és ugyanúgy ASE-val mint a cod?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
A játék óriási. Sokan leszólták, hogy a CoD2 jobb de szerintem nem teljesen ugyanaz a kategória. Itt a csapatmunkát te irányítod.
Szóval taktikáznod kell. A CoD-ban elég ha csak rohansz a többiek után.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"