5546
  • sz4bee
    A Brothers in Arms: Earned in Blood-ba van olyan cheat ami feloldja az összes estrát?
  • DJviolin
    Nekem meg van "várezbe" a BIA, de sajna tényleg nincs egy talpalattnyi helyem sem, hogy feltelepítsem.
  • Evin
    Azért nem akarom megvenni, mert nekem nem kell. Kipróbáltam, és nem tetszett.
    Azért kell az SDK, mert a BIA:EIB-t fordítanánk, és az én reszortom lenne a textúra. De SDK nélkül, nem megy.
  • DJviolin
    Vagy netán az SDK-t akarod magyarosítani? Akkor bocs a kiosztásért. :) Amúgy segítenék ha tudnék, csak most nekem sincs elég szabad helyem. :)
  • DJviolin
    Szia!

Ahelyett, hogy mást rángatsz, kelj fel, ballagj el a cd-idhez, emeld le a BIA telepítő cd-jét, telepítsd fel a gémet, majd pedig telepítsd fel az SDK-t. Tisztában vagyok vele, hogy ha nincs fennnt a gém, akkor nem települ fel az SDK, és tisztában vagyok azzal, hogy te nem akarsz szenvedni eme egyszerű, ámde mégis nehéz művelettel, miszerint hogy feltelepítsd a gémet. :)

Amúgy ha a BIA-hoz akarod használni, akkor miért nem tudod feltelepíteni a játékot? Nem is értem.
  • Evin
    Segítség kellene.
    http://www.gearboxsoftware.com/index.php?p=support&dl=28
    Ezt az SDK-t fel kellene telepíteni, és kellene nekem az, amit felrakott.
    Ha valakinek lenne rá ideje, megköszönném.
  • panther112
    Én már egy olyan fps-t várok, amelyikben rendesen megoldják az emberek mozgását, amiben megírják a lendületet (mert a mostani fps-ekben az ember mozgása olyan, mintha egy autós játékban a féktől rögtön megállna az autó), így rendesen következménye lenne pl. az ugrásnak, el lehetne esni, a test nem pontszerű lenne, szépen lehetne benne mászni, nem pedig felugrani mondjuk egy dobozra, mint egy kecske. Ezzel kiküszöbölnék a multikat most szerintem játszhatatlanná tevő bunnyhoppot is... A parancsnoki poszt szerintem nem jó ötlet, mert a monitor miatt csőlátása van az embernek, ez pedig egy parancsnoknál még jobban zavaró, mint egy sima katonánál. (a wide monitor egy hor+ támogatású játékkal (BiA ilyen) sokat segít ezen)
  • Alwares
    Az új BIA remélem jobb lesz mint az eddigiek mert a hangulat és az alapötlet is jó csak pár dolgon bukik az egész. Remélem a Hell's highway-ben tényeg olyan jók lesznek a hnagok mint ahogy a videoiban voltak. Az szerintem nagyon megdobja a hangulatot, ahogy ordibál a parancsnok. A grafika meg csak még egy dolog amiért érdemes megfontolni a gépfejlesztést...
  • panther112
    Főleg akkor lesz zavaró, ha a legnehezebb fokozaton játszod majd. (én végigvittem a megnyíló képek miatt)
  • DJviolin
    Ok. Ízlések és pofonok. Nekem az elején még tetszik, de ez későbbre lehet hogy megváltozik. :)

(Azért a 2 méterről nem eltalálni nekem sem tetszik.)
  • panther112
    És ez nagyon betesz a játékmenetnek, széttöredezett, statikus, igazi rossz értelemben vett pc-játék szaga, és hangulata van így az egésznek.
  • panther112
    Egy parncsnoknak nem az a dolga, hogy az embereit egyenként, vagy hármasával konkrét fedezékek alá rendelje a csatában (ha ezt csinálná azonnal nem is lenne kit rendelgetnie, emrt mind meghalnának) hanem, hogy nagyvolumenű utasításokat adjon ki, pl. lehasalni, fedezékbe, fedezettüzet adni... Azt majd az egyes katona maga eldönti, hogy melyik fa tövébe húzódik be, meg azt is eldönti, hogy melyik lőállásból ad fedezettüzet.
  • panther112
    Erről ha pár ezer hsz-t visszanézel nagy vita, még én dícsértem egyik legjobban a nem rambozós lövésmodellt, eztán azokon a pályákon, ahol közelharc is volt rájöttem, hogy ez még rosszabb, mint a cod. Géppisztollyal nem lehet lelőni a totál elötted álló embert 3-4 méterről, nevetséges + a fedezékből kilátszó fejet meglövöd, piros fröccsenés... és semmi. Amúgy egy vicc, hogy ha szerzel egy távcsövespuskát, akkor kb mindenkit eltalálsz, közelharcra is jobb, mint a géppisztoly. Az irányításról pedig annyit, hogy szerintem irtó bénák, maguktól képtelenek egy helyzetet megoldani, egy parancsnoknak nem ilyen hülye katonái vannak, mert az emberi ösztön különb ennél, nem, hogy a kiképzés...
  • DJviolin
    Mondjuk én még az elején járok, és még ilyennel nem találkoztam, hogy kiálltak volna az MG42-es elé. Az, hogy pedig tartják magukat a kijelölt pozíciójukhoz, az nekem tetszik, mert így teljes mértékben én koordinálhatom őket, így az ő haláluk az én bénaságomon múlik. :)

A lövésmodellről meg annyit, hogy végre egy olyan II. VH-s FPS, amelyben nem lehet azt megcsinálni, mint a Call of Duty 2-ben, hogy beugrok a lövészárokba, és csípőből lelövök 5 friccet. :)
  • panther112
    A lövésmodell közelre, és az ostaba ai (társak, ha nem rágsz mindent a szájukba, képesek kiáálni egy géppuskatűzbe egy utcasarokra, te meg kezdheted előről a pályát. Idegesítő, és ráadásul nem is a játékos hibája.)
  • DJviolin
    Én most kezdtem el játszani a Road to hill 30-al, és nekem tetszik. Neked mi nem tetszik benne?
  • panther112
    Elírtam a Hell's Highway lesz az új motorral kézült változat. Az Earned in Blood már megjelent, ez is magában telepítendő, amúgy gyakorlatilag semmi különbség a Road-hoz képest. (Ugyanolyan szar, reméljük majd az új motor hoz valami játékmenetbeli javulást is, akinek tetszett az első rész, az játsza végig, akinek nem, az le se töltse.)
  • panther112
    Teljesen külön játék, más grafikus motor(ue3)...
  • DJviolin
    Sziasztok!

A Brothers in arms: Road to hill 30 kiegje, az Earned in Blood külön játékként települ fel, vagy rá kell telepíteni az alapjátékra?
  • Öreg Csóka
    BUÉK Ifjuság!
    Alaposan visszaolvasgattam, hogy a karácsonyi ajándék játékot már játszam is. Um.: magyarított játékom van. Eddíg semmi gondom nem volt. Elértem a játékban oda ahol egy tizedes gyereket kell irányítsak. No innen nem megy! Azt mondja a szöveg, hogy a bal elsütőbillentyűvel irányítsam a tizedest. Az elsütőbillentyű elnevezés új. Mit ne mondjak: Nyomhatok én bármit, -se a "v"-re, se a szóközre,- mint eddíg, semmi nem történik! Javaslatotok, ill segedelmetek?
    Öreg Csóka
  • Bugz
    Most meg megnéztem ezt az oldalt..félig meddig vágom..
    De nem sokat segitett...
  • Bugz
    Megpatcheltem..most meg azt irja h a korrekt cd-t rakjam be
  • Bugz
    Hol ez az unpack.bot me nem találom!!!
  • Bugz
    törölt hozzászólás
  • mac83
    Na ki fordítja ezt le nekem emberi nyelve?
  • mac83
    hahó, valaki segítsen már
  • mac83
    :(
  • mac83
    senki?
  • mac83
    patchel meg a nélkül is
  • mac83

ezt miért írja ki?
  • csoola
    megy nélküle, én ugy játszottam
  • panther112
    "Brothers in arms: hell's highway" ennek nem kéne új topikot nyitni?
  • Humesz
    Hi! Multiplayer-ben milyen játéklehetőségek vannak LAN formára? Vannak botok vagy ilyesmik? Vagy csak annyi játékos van egy pályán amennyien csatlakoztak?
  • oniel
    http://video.google.com/videoplay?docid=-3123536194275654872&q=Battlefield+2142

ez a játék kijött e már??és multiba lehet nyomni?
  • Qwerty4
    ja igen, mert akkor a garanciának is lőttek, ami nagyon fontos, mert sok a hibás VGA kártya...
  • toza #5471
    dobozt nem dobunk ki!
  • Adam II
    Elméletileg kéne lennie egy "kuponnak" amivel egyet fel lehetne oldani lehetne de azt nem találtam a dobozban. Magát a dobozt meg kidobtam tehát ha azon volt valami matricán akkor szívás.
  • Csuhai G
    Hát nemtom...én ezt olvastam erről.. :S
  • Adam II
    Hát nem tudom. Bejött egy webes felület az mutatta mennyi időt játszhatok aztán amikor letelt kiléptetett a játékból és most csak a vedd meg menüpont van.
  • Csuhai G
    Én ezt úgy tudom, hogy a DVD-den van 4 teljes játék. Azok közül 1-et (azaz egyet) kiválaszthatsz, és aktiválhatod. Ezután megvan a full verzió, amivel brmennyit játszhatsz!