Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez nagyon betesz a játékmenetnek, széttöredezett, statikus, igazi rossz értelemben vett pc-játék szaga, és hangulata van így az egésznek.
Egy parncsnoknak nem az a dolga, hogy az embereit egyenként, vagy hármasával konkrét fedezékek alá rendelje a csatában (ha ezt csinálná azonnal nem is lenne kit rendelgetnie, emrt mind meghalnának) hanem, hogy nagyvolumenû utasításokat adjon ki, pl. lehasalni, fedezékbe, fedezettüzet adni... Azt majd az egyes katona maga eldönti, hogy melyik fa tövébe húzódik be, meg azt is eldönti, hogy melyik lõállásból ad fedezettüzet.
Errõl ha pár ezer hsz-t visszanézel nagy vita, még én dícsértem egyik legjobban a nem rambozós lövésmodellt, eztán azokon a pályákon, ahol közelharc is volt rájöttem, hogy ez még rosszabb, mint a cod. Géppisztollyal nem lehet lelõni a totál elötted álló embert 3-4 méterrõl, nevetséges + a fedezékbõl kilátszó fejet meglövöd, piros fröccsenés... és semmi. Amúgy egy vicc, hogy ha szerzel egy távcsövespuskát, akkor kb mindenkit eltalálsz, közelharcra is jobb, mint a géppisztoly. Az irányításról pedig annyit, hogy szerintem irtó bénák, maguktól képtelenek egy helyzetet megoldani, egy parancsnoknak nem ilyen hülye katonái vannak, mert az emberi ösztön különb ennél, nem, hogy a kiképzés...
Mondjuk én még az elején járok, és még ilyennel nem találkoztam, hogy kiálltak volna az MG42-es elé. Az, hogy pedig tartják magukat a kijelölt pozíciójukhoz, az nekem tetszik, mert így teljes mértékben én koordinálhatom õket, így az õ haláluk az én bénaságomon múlik. :)
A lövésmodellrõl meg annyit, hogy végre egy olyan II. VH-s FPS, amelyben nem lehet azt megcsinálni, mint a Call of Duty 2-ben, hogy beugrok a lövészárokba, és csípõbõl lelövök 5 friccet. :)
A lövésmodellrõl meg annyit, hogy végre egy olyan II. VH-s FPS, amelyben nem lehet azt megcsinálni, mint a Call of Duty 2-ben, hogy beugrok a lövészárokba, és csípõbõl lelövök 5 friccet. :)
A lövésmodell közelre, és az ostaba ai (társak, ha nem rágsz mindent a szájukba, képesek kiáálni egy géppuskatûzbe egy utcasarokra, te meg kezdheted elõrõl a pályát. Idegesítõ, és ráadásul nem is a játékos hibája.)
Én most kezdtem el játszani a Road to hill 30-al, és nekem tetszik. <#rolleyes>#rolleyes> Neked mi nem tetszik benne?
Elírtam a Hell's Highway lesz az új motorral kézült változat. Az Earned in Blood már megjelent, ez is magában telepítendõ, amúgy gyakorlatilag semmi különbség a Road-hoz képest. (Ugyanolyan szar, reméljük majd az új motor hoz valami játékmenetbeli javulást is, akinek tetszett az elsõ rész, az játsza végig, akinek nem, az le se töltse.)
Sziasztok!
A Brothers in arms: Road to hill 30 kiegje, az Earned in Blood külön játékként települ fel, vagy rá kell telepíteni az alapjátékra?
A Brothers in arms: Road to hill 30 kiegje, az Earned in Blood külön játékként települ fel, vagy rá kell telepíteni az alapjátékra?
BUÉK Ifjuság!
Alaposan visszaolvasgattam, hogy a karácsonyi ajándék játékot már játszam is. Um.: magyarított játékom van. Eddíg semmi gondom nem volt. Elértem a játékban oda ahol egy tizedes gyereket kell irányítsak. No innen nem megy! Azt mondja a szöveg, hogy a bal elsütõbillentyûvel irányítsam a tizedest. Az elsütõbillentyû elnevezés új. Mit ne mondjak: Nyomhatok én bármit, -se a "v"-re, se a szóközre,- mint eddíg, semmi nem történik! Javaslatotok, ill segedelmetek?
Öreg Csóka
Alaposan visszaolvasgattam, hogy a karácsonyi ajándék játékot már játszam is. Um.: magyarított játékom van. Eddíg semmi gondom nem volt. Elértem a játékban oda ahol egy tizedes gyereket kell irányítsak. No innen nem megy! Azt mondja a szöveg, hogy a bal elsütõbillentyûvel irányítsam a tizedest. Az elsütõbillentyû elnevezés új. Mit ne mondjak: Nyomhatok én bármit, -se a "v"-re, se a szóközre,- mint eddíg, semmi nem történik! Javaslatotok, ill segedelmetek?
Öreg Csóka
Na ki fordítja ezt le nekem emberi nyelve? <#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3>
hahó, valaki segítsen már<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
:(
senki?
patchel meg a nélkül is
ezt miért írja ki? <#idiota>#idiota>
megy nélküle, én ugy játszottam
Hi! Multiplayer-ben milyen játéklehetõségek vannak LAN formára? Vannak botok vagy ilyesmik? Vagy csak annyi játékos van egy pályán amennyien csatlakoztak?
http://video.google.com/videoplay?docid=-3123536194275654872&q=Battlefield+2142
ez a játék kijött e már??és multiba lehet nyomni?
ez a játék kijött e már??és multiba lehet nyomni?
ja igen, mert akkor a garanciának is lõttek, ami nagyon fontos, mert sok a hibás VGA kártya...<#shakehead>#shakehead><#nemtudom>#nemtudom>
Qwerty4
dobozt nem dobunk ki!
Elméletileg kéne lennie egy "kuponnak" amivel egyet fel lehetne oldani lehetne de azt nem találtam a dobozban. Magát a dobozt meg kidobtam tehát ha azon volt valami matricán akkor szívás.
Hát nemtom...én ezt olvastam errõl.. :S
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Hát nem tudom. Bejött egy webes felület az mutatta mennyi idõt játszhatok aztán amikor letelt kiléptetett a játékból és most csak a vedd meg menüpont van.
Én ezt úgy tudom, hogy a DVD-den van 4 teljes játék. Azok közül 1-et (azaz egyet) kiválaszthatsz, és aktiválhatod. Ezután megvan a full verzió, amivel brmennyit játszhatsz!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A videokártyámhoz kaptam egy DVD-t amin 4 játék van köztük a BiA.
Mind a négy teljes játék és mindegyikkel 1 órát lehet játszani aztán meg kell venni neten keresztül (gondolom valami kódot). Meg lehet oldani ,hogy fusson a játék anélkül ,hogy fizetnék?
Tudom kissé warez de a videokariért tripla annyit fizettem mint amennyibe a játék újonnan került. Ha már annyira reklámozni akarták a játékokat miért nem demokat tettek rá ,vagy miért ne lehetett volna egyet kiválasztani a négy közül amivel korlátlanul lehet játszani a többit meg vedd meg ha akarod.
Mind a négy teljes játék és mindegyikkel 1 órát lehet játszani aztán meg kell venni neten keresztül (gondolom valami kódot). Meg lehet oldani ,hogy fusson a játék anélkül ,hogy fizetnék?
Tudom kissé warez de a videokariért tripla annyit fizettem mint amennyibe a játék újonnan került. Ha már annyira reklámozni akarták a játékokat miért nem demokat tettek rá ,vagy miért ne lehetett volna egyet kiválasztani a négy közül amivel korlátlanul lehet játszani a többit meg vedd meg ha akarod.
Megy nélküle is.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Köszi
sztem igen de nézz utána jobban egy kicsit, nem vagyok 100%-ig biztos ebben.
csak így logikus, mert ha nem menne RTH30 nélkül ez kellene legyen a neve:BIA - RTH30 - Earned in Blood.
csak így logikus, mert ha nem menne RTH30 nélkül ez kellene legyen a neve:BIA - RTH30 - Earned in Blood.
Qwerty4
Akkor megy a Road to Hill nélkül?
az Earned in Blood a Brothers In Armsnak az egyik része, akárcsak a Road To Hill 30
Qwerty4
Az Earned in Blood a kiegészítõje a Road to Hillnek vagy külön játék?
Hello!
Most tettem újra fel a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy van-e már a játékhoz nem béta magyarítás? Mert én csak bétaát találtam?
Most tettem újra fel a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy van-e már a játékhoz nem béta magyarítás? Mert én csak bétaát találtam?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Vagy driver vagy szar a kártya.
Ez a 9000 SE hol éri el a megkívánt 9000 szintjét? Sehol. Persze ha ez van, akkor ez van.
Ez a 9000 SE hol éri el a megkívánt 9000 szintjét? Sehol. Persze ha ez van, akkor ez van.
Volt-e olyan akinek Ati Asus radeon 9200 SE 128 MB 64 bites videókártya mellett az elsõ 2 misszióban foszforeszkálós szinek jelentek meg?A 3. misszió pedig elindult és kidobott 5 mp. múlva?Mi lehet a probléma?
Az egyik haveromnak érdekes ugyanezzel a videókártyával nem volt baj a játékkal.
Az egyik haveromnak érdekes ugyanezzel a videókártyával nem volt baj a játékkal.
Qwerty4
pedig irja a gépigényébe h ATI 9000
ugyanaz a hiba
sajna az sem
Nah csirke4 meg van ám nekem a Brothers In Arms Earned In Blood
AZ OLYAN NAGY BAJ HA SOUND BLASTER AUDIGY 4 HANGKÁRTYÁM VAN ??? SZÓLJATOK ...
VAGY IRJATOK MINÉL ELÕBB !!! NAH MAJD IRJATOK...SIESSETEK
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#help>#help><#taps>#taps><#beka3>#beka3>
VAGY IRJATOK MINÉL ELÕBB !!! NAH MAJD IRJATOK...SIESSETEK
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#help>#help><#taps>#taps><#beka3>#beka3>
Miért baj a SB hangkártya ?? Hiszen az jó az a hangkártya. mi bajod van vele ?? Sound Blaster AUDIGY 4 24 bit...mi bajod van vele ?? És ez szerinted nem jó neki ?? Irj !