Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
kösz a semmit.... Még csak FAQ sincs itt...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
segítsetek! Légyci!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

kössz
<#integet2><#email><#bee1>

Eisenhower
gamecopyworld.com
http://www.gameburnworld.com/

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hello Crackot feltud na valaki rakni?
Vagy oldal ahonnan le lehet tölteni:
Létszi..

Hello jó játék ez?

Speedbreaker
Hadd tudakoljam már meg, hogy a játékon kívül hogy tudok grafikát állítani, mert mikor indítom a játékot, túl nagyra van téve, és a monitorom nem bírja.
Az intro meg minden bejön, de a manü nem. csak nagy sötétség. + még a játék betöltésénél is bejön a töltés, de mikor a csávóka elkezd dumálni, ott marad a kép. Ez talán videó kártya hiba?:S

bricsi01
Arra a peccs a megoldás.
A cd-keyt az MP hez kéri.

Nálam szintén ezt a hibaüzenetet adja :#5356
Bár az én konfigom gyengébb.
Amire gondolok: Nekem ugyan van cd key, de sem installkor, sem az indítás után nem kérte be!
Lehet ez lenne a gond?
Ha valakinek van ötlete írja le ! !

forza milan
vagy keress valami ingyen warezt!

forza milan
torrentek,dc-k,és más fájlcserélö kliensek!

Honnan lehet letölteni a Road To Hill-t ingyen?
Valaki elküldené a címet priviben?

"Everything that happens, happens for a reason"

R0sc0
de van.

Blood

EARNED BLLOD nak nincs topicja? <#nemtudom><#conf>

littleNorbi
hogy kell,tudod már??

rezes
nekem is ez a gaz nagyjabol hasonlo configgal. Az intro resz meg megy de a valos jateknal kiakad a gep.Valaki tudna segiteni?

Fonok.Ki az a corporation?

Fenrir
mind a 67 oldalt visszaolvastad? 😛

A halál csupán a kezdet...

Szevasztok
Légyszi segítsetek Hogyan tudom elõhívni a konzolt hogy beirjam a cheat kódokat.Egyszer már feltettem ezt a kérdést akkor azt a választ kaptam hog, olvassak vissza mert valami file-t kell letölteni. Én visszaolvastam de nem találtam semit!<#help><#conf>

Hali!

Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS 😊 mindig GENERAL FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...

valaki tud errõl valami infót?
gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
hlp plíz...
Akkor tán nyissam meg most a 2008-t?<#hehe><#hehe>....meg talán 2015ig simán és nem lenne probléma téma nyitogatással kapcsolatban<#hehe><#banplz><#lama>

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

littleNorbi
2007-be jó lesz.

Hupsz vazze....nem én nekem akartam válaszolni,hanem neked littlenorbi......de ekora LOL-t már....2007-s fifa topikot nyitni.....juujjjjj......leestél egy magas helyrõl és azért nyitottad,vagy mi?<#hehe>

hmmmm...mekkora LLOOOOL...mi a fasznak nyitottál te Fifa 2007 topikot 2005-beeen???<#hehe><#hehe><#banplz><#banplz>....azok a hsz-k ott nagyon LLOOOLL<#hehe><#banplz>

"Na mi kell?".....<#hehe>.....több órányi várakozás után betoppansz és így kérdezed tõle.....szép<#hehe>.....amúgy olvass vissza1-2 sort és rájössz,hogy mit akar.

littleNorbi
Na, mi kell?

bricsi01
Csúcs idõ van:

!!PLEASE HELP!!

Nincs mit.

bricsi01
köszi.

Az a baj,hogy nagyon kihalt ez a topik......talán próbáld meg az Earned in Bloodba.....hátha ott gyorsabban kapsz választ.

bricsi01
!!PLEASE HELP!!

Én nem értek ehhez,bocs.....várj a többiek válaszára.

bricsi01
kérlek,segitsetek!

elõre is köszi!

bricsi01
www.gamershell.com www.filefront.com www.gamestar.hu

Minek demo?Szedd le a wanadoo-ról a fullt<#hehe>.

Seithennin
Lécci adjatok linket a demóhoz mármint az 1.rész demójáthoz PLS fontos a 2. nagyon bejöt<#banplz><#violent><#falbav><#gun>

bricsi01
helló!

segitsetek:van egy olyan cucc ami kiveszi a cdkey ellenõrzését,de hogy tegyem fel?

BIA-4HE8-G13V-TPN3-2FWM Elvilleg ez yo....nemtom.

Cs valaki tudna küldeni egy inditó cd keye kódott a Brothers in Arms-hoz. kösz

már mindegy..végig vittem és bocs a kép méretéért.

Váhh....ott voltama 30-s domb közelében és épp egy német tankot akartam kselezn,hogy mindig a háta mögött megyek és,ha megfordul,vele fordulok meg<#hehe><#hehe>...egy ideig bírta a gép,azt pufff...kilépett és ezt írta ki:

Valaki tud erre magayrázatot,meg egyáltalán mit csináljak vele?<#fejvakaras> Ja és mit jelent?

Plíííz heeeelp!!<#help><#help><#help>

Húú bakker....nem semmi a játék..

Ez a kép és küldi nagyon kemény volt..még nem vittem végig amúgy a Road to Hillt.

Képzeld el hogy a patchek is megtalálhatok a gamecopyworldon mind a három oficiális patch és ugyanúgy a crackek is.Utánanézhetsz
Eisenhower
gamecopyrol max a különbözõ verziok crackjeit találod meg patcheket tuti nem 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
Ezen túljutottam már...haverom segített msn-n.Oszlopokat kellett felrobbantani.

A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
Nemtom😄...lehet,hogy ott vagyok,passz...de azt tudom,hogy most homkzsákok vannak egy nagy területen,bennük MG42 meg egy nagy légelhárító cucc...azt felrobbantottam,de mikor MG42-tõl megyek el,valami Field poles-t ír ki...és elmagyarázza,hogy tegyek rá bombát F-fel,meg,hogy "get to close"...csak nem vágom,hogy mi is ez<#hehe>

McFrost
mondom , én még nem jártam így, pedig elég sûrûn nyomkodom😊
Azon a pályán voltál már mikor vitorlázóknak kell a terepet megtisztítani? na az kemény...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Yo elhiszem,hogy hasznos<#hehe>...csak hát ne legyen több ilyen,hogy fejjel lefelé vannak a cuccok<#hehe>.