Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
<#integet2>#integet2><#email>#email><#bee1>#bee1>
http://www.gameburnworld.com/
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Vagy oldal ahonnan le lehet tölteni:
Létszi..
Az intro meg minden bejön, de a manü nem. csak nagy sötétség. + még a játék betöltésénél is bejön a töltés, de mikor a csávóka elkezd dumálni, ott marad a kép. Ez talán videó kártya hiba?:S
Bár az én konfigom gyengébb.
Amire gondolok: Nekem ugyan van cd key, de sem installkor, sem az indítás után nem kérte be!
Lehet ez lenne a gond?
Ha valakinek van ötlete írja le ! !
Valaki elküldené a címet priviben?
"Everything that happens, happens for a reason"
Fonok.Ki az a corporation?
Légyszi segítsetek Hogyan tudom elõhívni a konzolt hogy beirjam a cheat kódokat.Egyszer már feltettem ezt a kérdést akkor azt a választ kaptam hog, olvassak vissza mert valami file-t kell letölteni. Én visszaolvastam de nem találtam semit!<#help>#help><#conf>#conf>
Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS 😊 mindig GENERAL FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...
valaki tud errõl valami infót?
gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
hlp plíz...
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Valaki tud erre magayrázatot,meg egyáltalán mit csináljak vele?<#fejvakaras>#fejvakaras> Ja és mit jelent?
Plíííz heeeelp!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ez a kép és küldi nagyon kemény volt..még nem vittem végig amúgy a Road to Hillt.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Azon a pályán voltál már mikor vitorlázóknak kell a terepet megtisztítani? na az kemény...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8