Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Placebó
EHHH, erre most én nem reagálok...:S

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

hatamoto
Apukááám! Gratula!!! <#guluszem1><#vigyor3>

Mellesleg minden tiszteletem a tiéd mert megoldottad ezt a problémát. De legalább ne árultad volna el a mikéntjét! <#wow3><#wow3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

most hogy visszaraktam a controlt defaultra most már jó😄

hatamoto
Az a baj, hogy túl sok energiát fordítunk egy 1000x megválaszolt kérdésre! És a kedves/nem kedves idetévedõ baszik visszaolvasni 10-20-30-40 hozzászólást!

Placebó
Na még valaki? 😄DDD

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Akkor nem jól csinálod.
Lenyomod azt a csapat irányitó gombot,nyomva tartod ugye.Lesz kék jel,azt ráhúzod a bábura,lesz piros célkereszt.És akkor amikor piros célkereszt,nyomsz egy tûzgombot az egéren.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hatamoto
Egér jobb gomb nyomvatart céloz még mindig nyomvatart és balgomb!

De csinálhatod úgyis mint fent! <#vigyor3><#vigyor3>

Placebó
Akkor nem adod ki...

jobb gomb nyomvatart a célon majd megnyom ba és elenged... ennyi

de nem csinál semmit ha kiadom hogy rohamozzon
csak ugyanúyg lövi tovább

Placebó
Akarom mondani...😊

Azért jó hogy a szöveg végére mindig odairod hogy mit kell gondolni a szövegrõl...<#nyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hatamoto
A monológ megy át befordultba... <#awink>

Placebó
Hát igen ott megy át a dialogus is befordultba...😊

McFrost
jobb égergomb, aztán bal egérgomb,végig a bábun tartva célzást!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

én a szalmabábunál akattam el😄
ma kezdtem el vele jáccani😊
hogy lehet kiadni neki hogy rohamozzon?

hatamoto
Te fogadjunk gírboxos vagy! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

McFrost
O.K. Thx!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hatamoto
Yes... <#nyes> 9=9 nap

AnuluWork
KB.

Ahogy bemész Carentanba, vagy pontosabban be akarsz oda jutni, enyhén brutális lesz a game. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hatamoto
Én találtam egy bugot, találtam egy bugot! <#vigyor3><#eljen> A Buying the Farm nevû pályán virágzó gyümölcsfák vannak! Érted virágzó gyümölcsfák! <#vigyor5>

McFrost
Mi 9? 9 nagy rész, azon belül sok kisebb?

Én is végignyomtam Hardon. Jó volt, ha lesz idõm végigviszem authenticen is. Hmm... furcsa módon én nem találkoztam (komoly) buggal. Az AI is kiváló. Szóval: 90%. Csak azért 90, mert a grafika szép, de azért ennyire nem kellene gépigényesnek lennie. XP2Ghz, 9600XT, 1Gb ram: 800x600 low-medium:30-40fps max. A templom tetején 640x480 minden minimum, hogy kipréseljem a 20 fps-t.

Gépigénytõl eltekintve 99%, de csak azért, hogy a BiA2 megkaphassa a 100%-ot 😄

Placebó
Nemtom..😊 ne vedd magadra..😊

hatamoto
Ezt most mérr nekem mondod?

hatamoto
9 <#vigyor3>

Placebó
Pl... van rá idõ vagy nincs.. akkor sem az volt a lényeg. Normandiában volt sok SS és Waffen SS alakulat is de rengeteg kényszersorozott, lengyel, cseh, orosz, magyar katona is akik meglátták az ami egyenruhát egybõl megadták magukat. ha meg megadják magukat had lehessen eldönteni hogy akkor mi is legyne szerencsétlen sorsa...
Amúgy egy szorongatott bekerített helyzetben az Waffen SS azér megadta magát...

McFrost
Aha. S meddig tart ez a szöszölés? Egyáltalán milyen hosszú a cuccos? Hány rész? Azt tom , hogy 7 nap.

hatamoto
Próbálj egy mg42 elõtt futkorászni még easy fokozaton is! Az eleje amatõr friccel van megáldva (ost truppen), hogy felvehesd a tempót!

McFrost
Üdv. Én tegnap kezdem el jáccani ezzel a gémmel, nyomtam kb. 45 percet, de egybõl tetszett. Jobb mint a MOH PA! Azt viszont nem értem, hogy az eleje ilyen gyakorló rész? Már bekapam 1csomó ólmot, de még nem feküdtem ki! Ez direkt ilyen? Amúgy full állat minden, tök realisztikus!

hatamoto
Mondjuk akkor, mikor fullra le van szorítva és a fedezék mögül kihajintja a puskáját, bicskáját, kiflijét vagy amije éppen kéznél van magasba emeli a még megmaradt végtagjait és elkezd üvölteni: nihttsíszen, nihttsíszen... <#vigyor3>

AnuluWork
Mikor van idejük megadni magukat? 😊 Miközben lövöd õket, és lövés alatt vannak, vagy miután megkerülted õket és mind megölted a bandát? 😊

Vagy netán amikor õk vannak túlerõben? 😊

AnuluWork
... mivel itt nincs mentés ...

hatamoto
Ez mindegy! Egyébként az ejtõernyõs és az SS is megadta magát lásd pld. Berlin! De a hullákat bazz nevegye már le! Inkább veszek még egygigaramot a gépembe de NE vegye le a hullákat!!! <#ticking><#ticking><#ticking>

Mellesleg a hullák mentése miért probléma a csekpojint miatt? Hullánként 2 bájt! <#guluszem1>

AnuluWork
Nincs újraéledés.

Eltûnés meg tényleg gáz, de mivel itt mentés nem hinném, hogy épeszûen meg lehetett volna csinálni a dolgokat (checkpointrendszer van).

A kihajolás, lehasalás tényleg gáz, de nagyon az sem hiányzott.

Nálam csak töltés közben nem tudott ki -és visszamászni desktopra és vissza. 😊

A MOHPA-t a repülõs rész után dobtam. Sajnáltam, hogy nem vittem végig, de ritka irányíthatatlan volt a légi rész.

AnuluWork
Mert nincs idejük! 😊

Ejtõernyõs és SS ritkán adta meg magát, akik meg töltelékek, azokkal az elején végzel.

hatamoto
Ezt viszont hiába mondtad! Még ~70.000 hozzászólás lesz ami fikkantya a célzást! <#vigyor3> Sok sok <#lama>

hatamoto
Azért az nagyon jó, hogy vannak olyan emberek akik leírják azokat a dolgokat amire gondolok! Éjjen!!!<#taps><#taps><#taps> Minden betû gilt!

Bár nekem taszkváltás után visszamegy! <#awink>

MoHPA-nál véletlenül nem az volt a gondod, hogy nem a bombázókat lõtted, hanem a sima vadászokat? Elõször én is amiatt hagytam abba majdnem. Amúgy sztem MoHPA BiA-val simán van egy szinten (grafika jobb is).

\"Hard to see, the dark side is.\"

hatamoto
Hát ezt akartam volt mondani de inkább visszafogtam magam! Tökre igazad van csak mire a CoD2 meggyön addig megint elhull egy generáció HW. (Senki ne dõljön be a jelenlegi megjelenési dátumoknak! <#ejnye1>)

Placebó
A célzás szerintem nagyon is rendben van... és UFF

Placebó
Szerintem összességében nagyon jó kis gém ez. Természetesen nem tökéletes, de mi az ezen a piacorientált infopiacon? Ahhoz képest mik jönnek ki néha nagyon is jó, játékélményben über szvsz. Igaz vannak idegesítõ dolgok is. Miért nincsenek haldokló németek, egyik sem adja meg magát, azért akkor elég sok német katona esett fogságba. Nincs kihajolás, nincs fekvés, nincs sprint csak sima futás. A célzás nem egyszerû, de azért a távcsöves cucc elég pontos és halálos is, de ne tünjenek már el a hullák 20mp-mulva, ez zavar. Scriptelt újraéledõ nácik is kicsit izéék.
Grafika szerintem rendben van, igaz maxra fel van tolva és az élsimítás 8x-on van nálam és megy rendesen. Nekem nem jött elõ egy általatok leírt hiba sem eddig, csak egy hogy alt+tab, vagy windows gombra desktopra gémbõl után nem hajlandó visszamászni a játékba..😞 ki kell lõni hozzá...😞

Én egy hasonló gémre vártam már rég óta, pörgõs, nem olyan hülye a MI-sem. Szal szvsz egy nagyon jó kis gém ez. A COD és MOHAA átérékelõdött bennem a BIA után fõleg a MOHPA amiben engem a lõjjünk le idõre zérókat légvédelmi gépágyúval különben lebombáznak "ügyességi" versenynél feladtam és ba*tam a kukába az eglszet kidagadó halántékerekkel. Ez a gém nekem most az über.

Azért nem kell rögtön leszarozni õket 😊<#ejnye1> CoD2-t hasonlítsd majd a BiA-hoz!

\"Hard to see, the dark side is.\"

hatamoto
A gyengébbek kedvéért: laser pointer = lézerpointer ! <#ravasz1>

<#nyugodt a lelkiismerete>

panther112
errõl van szó, lõdözz lézer pointerrel és meglátod mekkora szuperkatona vagy. Aki valaha is lõtt puskával nem szidja a BiA lövésmodelljét, hanem dícséri, mert a cod, mohaa stb, mind 1 nagy rakás szar a BiAhoz képest, és sokkal kevésbé élethû....

hatamoto
Mint már megannyi türelmes ember itt elmagyarázta (vagy nem?) a célzás azért rossz mert lassú a géped és a lowframerate miatt nem tudod kiigazítani a csövit aminek ki kellene vagy ha ez nem((!) általában ez senkinek nem), akkor pedig fogj egy seprût celluxxozzá rá egy laser pointert és nézzed meg, hogy mit csinál 5méteren a falon (ha nincs akkora a aszoba menj ki az udvarra <#vigyor3>) és akkor ez még nem is 4kg (bár egy súlyzót is ráköthetsz <#vigyor3>)...

panther112
senki nem multizik???

hatamoto
Öcsém akko' húzz a bótba és vegyél egy normális alaplapot vagy hangkártyát magadnak!

rezsofiz
Mármint grafikábol kell lejjebb venni?

sazl : c

AnuluWork
Egyszerûen lejjebb kell venni pár dolgot, és ugyanolyan szépen kinézve simán fogsz tudni célozni. Ha nem, akkor sem a játékban a hiba.

AnuluWork
Meg nekünk is! Nem irogat ide, hanem megy CODozni. 😊

Biztos Õ is elakadt a szalmabábunál az elején a bika gépével és a programozási hibából adódó elfordulással, aztán abba is hagyta ...