Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Nem csak õ nem tud lõni. A célzás a BIAban kimondva vagy kimondatlanul valami irto szar lett.
Vagy ha mégis olyan jo, akkor 10/1 user tud mindig fejeseket lõni, a többi 9 nem.. hát ezesetben nemtom sztem többségben vannak akiknek nem nagyon jön be ez a célzásrendszer.

sazl : c

... a játéknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jobb is...

panther112
célkeresztet senkinek sem sikerül berakni multiban?

Ja és a hang recseg, mint állat. A kompatibilitásra nem sokat gondoltak😊

Na megnéztem ezt a cuccot! Ennél ocsmányabb garfikájú szart még nem láttam! Ráadásul közvetlen közelrõl fejbelõttem a németet, de meg se rezzent 😊))
A CoD meg a MOHAA alázza simán.
Azonnal töröltem ezt a szutykot!

webspy
sirály <#zavart1>

hatamoto
Elvileg mennie kéne rajta mert DX8 komp. de imho felejcsenel egyenlõre. A gearbox mondta aztat, hogy késõbb... <#nem írja le mégegyszer>

Nah egynlõre csõ mindenkinek mert mennem kell a fodrászhoz ... a kutyáért! <#vigyor5>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

webspy
oké, de nem Intel Extreme Graphics 2-n <#email>
valami olyasmire gondolok, hogy a game d3d-s ez a vacak meg az opengl-t tamogatja inkabb

hatamoto

Ki mennyi százalékot ad annak, hogy a topik megelõzi a Football Manager 2005-öt? <#vigyor3> Akár a nem racionális számok halmazában is! <#vigyor3><#vigyor3>

hatamoto
ABS igazad van! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3> És a második részéban (mert az is lesz, ihaj) már négyen lesznek és a kutya! <#vigyor3>

Most ha ilyeneket irogatsz akkor az EA máris nekiáll fejleszteni egy újabb szutyok Medal of Honort,amiben egy vizbe hullott ejtõernyõssel kell átháborúzni magunkat a fél német hadseregen.Ne adjunk nekik ötleteket...<#buck>

hatamoto
Valakinek volt... LENTEBB!!! <#ijedt><#csodalk><#falbav>

webspy
Hi All!

valakinek volt már olyan a gémben, hogy nem jelent meg a menü csak ment a zene és kattogtatni lehet, de nics kép??
Thx

Weby

hatamoto
Max 2! 1 gyalogos + tank vagy fire team + assault team!

hatamoto
Kivéve azok az ejtõernyõsök akik belehulltak a vízbe... De õk olyan kevesen voltak és mellesleg jól szétszóródtak a történelemben, hogy eddig még egy kvalifikált játékfejlsztõnek sem jutott az eszébe róluk játékot készíteni. <#vigyor3><#vigyor3><#zavart1>

<#ismét értelmes hozzászólást ír>

grebber
Legmaxabb mennyi csapatot irányithatok marad végig a 2+ néha tank?

Next PC upgrade: 2022

Ejtõernyõs alakulatot irányitasz,azok nem szálltak partra,ledobták õket a repülõkrõl...

hatamoto
Van, de csak minimállat látod és azt is hátulról! <#vigyor3>

hatamoto
Végül is?! Nemdebár!? De az a parancsnok aki azért nem zárja be a fedélzeti nyílást mert arra készül, hogy találatot kap, hát az egy ...

<#vigyor3><#vigyor3>

grebber
Kösz majd délután kiprobálom.

Lehet láma kérdés én nem tudom haver kérdi,de engem is érdekel van benne partraszállás?

Most minek bezárni,csak nehezebb kimászni belõle ha találatot kap...<#vigyor4>

hatamoto
Mássz fel az ellenséges tank hátulján es vágj be egy gránátot a torony nyílásán! A friccek elfeledik lezárni! <#awink><#vigyor3>

<#jól megmondta>

Ha van kézigránátod akkor semmi gond.Ellenséges tank mögé mész,akkor felajánlja hogy felmássz rá az "f" gomb lenyomásával (legalábbis nekem az volt),lenyomod,embered máris felmászik és bevág a tankba egy gránátot.

rudanjoe
kerülj a tank mögé és dobj mássz fel rá és dobj be 1 gránátot. aztán az aknavetõsöket szedd le és kész , asszem😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

grebber
Van egy pálya amikor van egy 3tagú csapatom+ 1 tankom van egy mezõ kinyirok mindkit és van egy kis rész ahol van egy pajta azt kell elfoglalni ez meg is van továbbmegyek vannak emberek kinyirom õket és van egy tank.

Na itt mit kell csinálni mert a tankom lebombázták?
Tank nélkül nem lehet megcsinálni,mert én szorom az ellen tankjára a gránátokat de semmi?

hatamoto
A feeling további fokozása érdekében halgassátok közben a Chemical Brothers: Push the Button-tot! <#csak akinek bejön><#akinek nem az ne><#eljen>

Placebó
Volt itt szó több fajtáról is az elején, én nem tudom milyen a sajátom csak azt hogy teljesen rendben van. Ja D-Day+5 nél tartok, lassan adagolom minden nap csak egy-két rész hogy sokáig tartson...😊 Néha idegesít egy két hülyeség de összességében még mindig egy frankó játék és megérte várni rá ennyit...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

hatamoto
<#vigyor3>

Mégis milyen törések között?? Én a Hoodlum-os DVD-t használom és sztem nagyjából mindenki azt, vagy nem?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Placebó
Ja és tegnap fel is raktam a magyarosítást hozzá, semmit nem csökkent a töltési idõ vele. Szal szvsz nam az a probléma. Érdekes hogy ekkora szórás van a törések között...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Tényleg???
<#falbav><#falbav><#falbav>

hatamoto
Nyugalom a hosszúéletritka! <#vigyor3>

Mi a rák?? Mind1 csak idegesebb leszek 😊

hatamoto
Gyakorlatilag viszont NEM! <#vigyor3><#awink>

Placebó
nekem 20mp-et tölt max és már Ticsung is van..😊

Komolyan adjál már egy címet, csináltam róla screenshotot!!

hatamoto
Kûdd priv!

2perc10mp-ig tölt, de az is qrva sok, ha nem éppen ott volt a checkpoint ahol meghaltam. Amúgy 1 giaga ram van a gépben(ezért is vagyok kicsikét ideges).<#falbav>

Adj egy mailcímet priviben és elküldöm mi van benne.

AnuluWork
Elvileg elég az a chapter, diffen, ami azt adja ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hatamoto
Igen ez jó húzás volt megírni az elforgatás megoldását!

- Bevallom én is azt hittem ez egy bug. De így ezen dolog tudatában nem is csodálkozom hiszen a numpadot a büdöséletbese nyomtam meg a játék alatt. Fõleg nem töltés közben, miután is elforgatva jelent meg a kép!

Így döntsd el bug-e vagy sem! <#confused><#vigyor3>

hatamoto
A képeket kiszedni? Hát Használj Hyper Snap Dx-et.

Authentic??? Ahhoz be kellene fejezni Difficulton...

Macccy
Én is ezen röhögtem, mert sokan itt anyázták a készítõket, hogy "nemtunnak ezek még egy normális játékot se megírni, pörög itt a kép" és közben meg csak rátenyerelnek a NUMPAD gombokra.
Pontosan, HE HE!<#sniffles>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

panther112
ja és a fotókat, videókat, hogyan lehet kimenteni a játékból, az extras részre gondolok? amúgy authenticalon ki hol tart?

panther112
lanban, multiban senki sem tudja betenni a fix keresztet, vagy karikát?

AnuluWork
Igaz amit írsz, csak amiatt!

hatamoto
Az erõltetett story az amiatt van, hogy valódi emberek elmondása és harci jelentések alapján dolgozták fel ezt a 8 napot.
A csapattagok halálának kezelését imho csak úgy tudták volna megoldani, hogy ha meghal vége a küldetésnek és kezdheti a mezei player az utolsó checkpointtól. <#ticking> Ez pedig elég idegesítõ lenne valljuk be.
A szuper team pedig elérhetõ ha végignyomod authenticen! <#awink><#vigyor3><#vigyor3>

AnuluWork
Olvasd szépen végig!

Ott írja, hogy az elkövetkezendõ patchekben újabb kártyákat is bevesznek a támogatottak közé.

AnuluWork
Milyen kártyád van?