5546
  • GOAViktor
    Vielen Dank!
  • Serpa
    másnak is ez volt a gondja, miután futatta, ment.
  • GOAViktor
    még nem...most fut! Ha ettől menni fog, akkor....Tökre köszönöm! És majd mehet a Názi irtás!
  • hatamoto #4539
    Benne van a fizikásan lengő ejtőernyős is! A nem lengőről biztos lemaradt a szkript!
  • Serpa
    már futattad az unpack.bat -ot?
  • GOAViktor
    Nem megy az 1.02 sem...crck nélkül kéri a CD-t, 1.02 töréssel meg ugyan az a hibaüzi. Mit tegyek?
  • dr Kotász
    Fán lógó katonával ugyanez volt sajna nálam is. A Far Cry óta az ember szereti meglengetni valahogy az ilyeneket :-)
  • hatamoto #4535
    Én ezt inkább susnyóval benőtt földsáncnak nevezném... Biztos egy másik fennakadt ejtőernyőssel találkoztál... Nagyon türelmetlen vagy!
  • Danecay
    Nem makacskodni akarok, de én ezt kőfalnak tekintem, és kb. a megjelőlt helyen süvítettek ekresztül a golyók:
    Gyakorlópályának pedig az első küldetéseket mondanám ahol, gyakorlatilag a kiképzés zajlik, megtudod, hogy milyen gombal mit tudsz csinálni és hogy.
    Amit pl. még nem értek, az hogy lehet, hogy az előtzetes videókban a halott ejtőernyős katona aki a fán lóg, mozog, sőt ha jól emlékszem lövés, vagy lökés hatására az erőbehatásnak megfelelően el is mozdul, mindez demonstrálva a játék fizikáját, a játékban pedig, már ahogy én játszottam egy ugyan ilyen fennakadt katonával találkoztam de az csak mint egy darab kő rendíthetetlenül, mozdíthatatlanul "lógott" a fáról, hiába próbálrtam lökdösni lőni, mozdulatlan maradt.
  • hatamoto #4533
    Persze, persze! Beszélj má' itt hüjjeségeket. A történelmet nem csak a rájenközlegényből meg a medálofhonorból kellene ismerni. És ha ez nem is így lenne, akkor meg gondolkodni kéne egy kicsit miről is van szó!
    -A normandiai partraszállás a döntő lépés volt az II.VH. európai befejezésében.
    -Az "amiknak" nem csak normandia jutott (nem a csendesóceánregondolokitt) de olvass hozzá egy keveset!
    ...
    Azt, hogy mi okozta a keleti fronton a komplett seregek elfogását vagy elpusztítását azt bazdmeg ez (a mienk!) az ország is nyögte majd ötven évig! [teljesen kijött a sodrából][már megint]
  • bunkolaja
    Ha valami orosz rendező muksó lennék elmennék Abrahomics bácsihoz 50 M$-ért és forgatnék az orosz frontról egy olyan filmet, hogy a Hollywood beszarna. Akarom mondani sorozatot.
  • valdez
    azért teszik állandóan az arcunk elé normandiát, mert az amiknak csak ez jutott. lövésük nincs arról mi volt oroszországban. könyörgöm, ott komplett hadseregeket semmisítettek meg vagy fogtak el (100000-200000 ember egy hadsereg), a d-napon max tízezres nagyságrendben lehetett mérni az áldozatok számát. pearl harbour-ről meg ne is beszéljünk.
  • bunkolaja
    vagy lehet, hogy csak átment és nem/részben robbant fel? IMHO ha felrobban akkor annak nagyobb látható jelének is kellene lennie. Vagy jó volt a restaurátor.
  • Serpa
    futtasd az unpack.bat -ot.
  • hatamoto #4528
    Használd az 1.02-t és menni fog! AZ 1.03 nem hivatalos patch...
  • GOAViktor
    De asszem rippes...az nem jó??? és 1.03 :)

Nem lehet vele semmit csinálni?
  • Serpa
    véletlenül nem a ripes verzió van meg?
  • Glpetyus
    Belűl robban fel.
  • AnuluWork #4524
    1.03?
  • GOAViktor
    Hi all!

Amikor indítanám a gamét ezt dobja fel:
    Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2676 MHz [797857611776.000000 0] with 511MB RAM
    Video: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series (Omega 2.5.97a) (6497)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine

Ez mit jelen??? Mit tudok tenni? Nem eredeti a játék, de 1,3 pach van rajta, és 1.3 törés is....a legújabb. Valaki segítene?
  • Hamlet
    Hmm.. ez tényleg páncélököl lyuk? Tök jó. Még nem láttam ilyen képet. De miért nem égett ki, robbant fel vagy valami a sherman? Lyukas lett és leereszett? :)
  • AnuluWork #4521
    Belgium. :)

Bastogneban is sorbakák voltak először, aztán meg a 101-esek. Többek között.

Mondjuk itt is a németek baszták el. Ha nem szaroznak, bevehették volna a várost, amíg az amerikaiak nem kaptak semmi utánpótlást. Erre ők bekerítették. De nagy kamu, hogy az amik mennyire ügyesen védték. A főtéren ott van egy páncélököllel kilőtt Sherman, kb. úgy 60 éve ...

• hatamoto #4520
    Belga vazeee
  • fistin
    én odamentem, csak addigra leküldtek mp40-el a fenébe!! megpróbálom majd. kösz mind2töknek
  • Buci
    Bastogne-nál meg jól kiszurtak az amcsik a német haderővel. Az amcsiknak már csak újoncaik, vagy elfáradt veteránjaik voltak, löszer, ruházat és légi támogatás nélkül. A nácik minden erejüket összegyüjtötték. Ha lerohanják őket, simán kiszoríthatták volna az egész hadsereget Hollandiából (hollandia ugye?) De ők inkább hátráltak és szétszóródtak...
  • geri15
    Jaja, odamész az ellenséges tank mögé, és F gombot megnyomod, de ki is írja ám. Ekkor egy kis átvezető movie közben felmászik Baker a tankra és bedob egy gránátot :)
    A tank meg utána szépen ég :DDD
  • HUmanHunter
    a tank mögé mész és az F betűvel dob gránátot a fülkébe(ha van gránátod)
  • fistin
    mit kell csinálni(illetve hogy kell megcsinálni), amikor először kapok egy tankot, és jön 2 is cserébe? bízzam rá, vagy bele tudok én is avatkozni? valahogy lehet gránátot beledobni a vezető fülkébe nem?
  • Falconer
    Ott is az egész azzal volt elszúrva, hogy ki volt adva parancsban, hogy nem lehet visszavonulni. Ha egy kicsit hátráltak volna a németek, újracsoportosultak volna, az amik az egész partraszállással elmehettek volna a fenébe
    Vmi ami fötiszt mondta a partraszállás után, hogy akkor ha fritzek akarták volna, akkor seprüvel is leseperhették volna öket (szó szerint). Egy hajszál híjja volt az egésznek
  • Falconer

Milyen nikkel mész PAPP vazze? Küldjé privátot
    (bocs, hogy spammelek)
  • Placebó
    Korrekt...
  • VO101 tvr
    Az Omahán úgy tünik nem volt Waffen-SS (az amik nagy szerencséjére), de a többi partraszállási zónában sem voltak 6-án. Talán a 12. Waffen-SS Hitlerjugend Páncélgránátos-hadosztály volt a legközelebb, de azok is a Jumo és a Sword parthoz...
    Részükröl sajnos a megadás nem volt benne a játékszabályokban...
    Beszúrok egy idézetet csak a pontosítás kedvéért:
    "At 1430 hours, June 6th, 1944, the HJ SS Panzer Grenadier Division was ordered to proceed to Caen. This was in close proximity to the British and Canadian landing sites of "Juno" and "Sword". But as soon as the HJ SS Panzer Grenadier Division arrived in the area, they came under heavy and relentless Allied air attacks. As a result, the HJ SS Panzer Grenadier Division did not make it to its assigned attack positions until 2200 hours that night.

Although fanatical in their determination and tenacity to fight to the death, it did not take long for the division to suffer horrendous casualties. In their first engagement with the Canadiens, the HJ Division destroyed 28 Canadien tanks while losing only 6 soldiers for their efforts. They fought with a very high degree of determination. However, the odds were against them in the long run. In slightly over one month of combat, the HJ SS Panzer Grenadier Division had lost over 60 per cent of its forces due to combat actions. 20 per cent were killed and the rest of the 40 per cent were either wounded or MIA. The divisional commander, Fritz Witt, was killed when British naval fire hit his regional command center. "
  • Nyers
    14-18 évig ez kell főleg, persze vannak kivételek.
  • fistin
    no!! az lenne a kérdésem, hogy Richard Burns-özik-e valaki?? Azért nem abba a topicba megyek, mert ott vagy nem válaszolnak, vagy meg a visszaolvasást tolják. tehát: aki játszik az tudna nekem adni egy kormánybeállítást? mert én hülye vagyok ehhez(a beálltásához) a visszaolvasást meg már csináltam, de mindegyik beállítást megpróbáltam, és nem valami fényes.
  • hatamoto #4508
    Szeretném megnézni a farkrájt a valóságban! Hol lehet megnézni a farkrájt a valóságban hogy minden maxra fel van véve? Akarom! [akarja]

Nézted má' ez milyen topik ne itt ajnározd má' azt a fossot!
  • Csuhai G
    A Far Cry?! Nézd inkább meg a valóságban úgy, hogy minden maxra fel van véve! (Reméljük bírja majd a géped ;-) )
  • EmThor
    izé, széleskörben nincs multi :P
  • EmThor
    ja mindenki betolta, ecce-kécce elég volt, nincs multi, kiegről vagy 2-ről meg semmi hír, természetes h így történt :D
  • hatamoto #4504
    Így van!!!
  • Placebó
    öööö...izéé...hát a közelben voltak azéért..:)