5546
-
Davidsned #4622 Örülök, hogy nem kell kidobni a videókarit :))
Amúgy ne nagyon irigyeljetek, mert nekem 2 percig tölt vissza egy xaros csekkpontot. -
#4621 Ez semmi komoly... Leokézod, és újrakezded a küldit, ennyi. Ez egy ősrégi hibája az Unreal 2 motorjának, volt ilyen hiba az UT2003, UT2004-nél, Splinter Cell-nél stb... Ez wan, el kell viselni :)
Ja és nem a 6800GT miatt wan :) Nekem is volt ilyen, egyszer még az UT2003 alatt. -
#4620 -
#4619 azta qva!!!!!!!! ez aztán fasza:D kell neked 6800GT -
#4618 Ja és én már átjutottam annál a résznél. -
#4617 Nekem még egyszer se csinált ilyen hibát... -
Davidsned #4616 Egyébként D-Day +3-nál tartottam, valami tanyát kell elfoglani. -
Davidsned #4615 Ááá, kicsit se bugos a játék. Vagy mi a rákért kaptam ezt az üzenetet, amikor már majdnem elértem azt a qrva checkpointot???
-
#4614 negatív értelemben ;) -
#4613 Hello emberek nekem naon teccik a gammeeee!!
Nincs vmi magyar fan oldal vagy vmi hasonlo ahol nem a veszekedésekről meg vitákrol van szo mert igy felesleges visszaolvasni!!! -
#4612 Jaj de nagy baromság! Olvass utána, hogy melyik volt a legfontosabb hadszntér! -
#4611 Alapvetően ellenségesen viselkedsz minden véleménnyel ami különbözik a tiedtől. És mivel eddig 1ik hozzászólóval sem értettél egyet, szép kis vita alakult ki. Amivel semmi bajom. De ez a " Tőled? Nem sokat... de nem érdekes." hozzáállás minden válaszodban benne volt. Jah és kérlek mondd meg mikor voltam közönséges és vádaskodó? Benned biztos valami diktátor veszett el, aki akkor érzi jól magát, ha bólogató majmok veszik körül. -
#4610 Jó éjt és békességet! Mindenkinek! -
#4609 Később izgalmazabb lesz! -
#4608 Én mégcsak most kezdtem neki a játéknak....ez végig ilyen unalmas lesz????? Mert eddig a prologon meg a gépből kiugráson kívül nemsok izgalom volt benne. Olyan langyos benne az akció, hogy menten elálmosodok. De komolyan, nem akar átjönni a feelingje...Később azért felpörög ugye?? A beszédhangok másnál is ilyen gyengék,mintha csak mono-ba szólna,meg olyan tompa -
#4607 Tőled? Nem sokat... de nem érdekes. De azért azt magyarázd már el, hogy a "Biztos egy másik fennakadt ejtőernyőssel találkoztál... Nagyon türelmetlen vagy"-al mi a baj? Nekem nincsenek idegrendszeri problémáim, nem vagyok se jobb se rosszabb az átlagnál de ha véleményem van akkor ha tehetem hangot adok neki. Az természetes, hogy ez nem esik egybe minden más fórumozó véleményével. Bumm! Ha teheti elmondja így vagy úgy. Van aki elküld az anyámba volt ilyen. Elmondom neki mit gondolok róla... aztán vagy megy mindenki a dolgára, vagy megy mindenki a dolgára. Nem történt semmi. Nem értem egy ilyen fórumbéli szócsata hogyan válthat ki egyeseknél annyira heves érzelmeket, hogy közönségesek legyenek, vagy vádaskodni kezdjenek esetleg bizonyítékokat halmozzanak fel, dehát nem vagyunk egyformák. Ez egy ilyen hely! Megrónak ha meg kell és fordítva. Lehet neked mostmár bajod lett velem hmmm... túlélem. Nekem senkivel nem lett bajom azért mert nem egyeztünk. Lehet a stílusom szokatlan és ez egyeseknek bántólag hathat de ez van! -
Davidsned #4606 Pont ezt akartam már én is mondani. -
#4605 "Biztos egy másik fennakadt ejtőernyőssel találkoztál... Nagyon türelmetlen vagy!"
#4585 ,#4572, #4533, #4520, #4483, #4473
"Nézted má' ez milyen topik ne itt ajnározd má' azt a fossot!"
Teljesség igénye nélkül... Ezekután mit vársz? -
#4604 Szomorúan jegyzem meg, hogy a CoD topikban több szó esett ma a BiA-ról mint itt a saját topikjában! -
#4603 Volt olyan eset amikor bebizonyosodott, hogy nem volt igazam és azt el is ismertem nyílt színen, bár a vita java már nem itt zajlott és le is nyelhettem volna! Sajnálom ha kötekedésnek tűnik a dolog, de lehet csak azért mert neked sem adtam igazat? Kifordítom a szavak jelentését? Ez rosszul esett! Ráadásul még kötekedőnek is neveztél! Komolyan mondom... ezt nem vártam volna! -
#4602 Szerintem, meg pont te vagy az aki mindenkivel kötekedik, és kifordítja a sazvak jelentését. Meg se fordult a fejedben, hogy NEKED nincs igazad? -
#4601 Hát nem volt eddig aki rendet vágjon köztünk! -
#4600 na mi lenne ha inkább a gammáról beszélgetnétek? hm? ideje lenne -
VO101 tvr #4599 Majd cenzúrázzák az usa-ban... -
VO101 tvr #4598 Ez így rendben is volna.
De mivel nem vagyunk már gyerekek, a mesét nem kell elhinni... -
#4597 Hacsak nem készít valami vietnámi banda egy játékot! -
VO101 tvr #4596 Az amerikaiak szárazföldi csapataik gyengeségeit a légierejükkel tudták böségesen pótolni. Mire a német hadosztályok a frontra értek 30-50%-os veszteségeket szenvedtek a légierötöl. És nem is tudtak idejében odaérni... Így teljes a kép. -
#4595 Hát igen, az ilyen játékokban /2.vh/ mi mint ellenség vagyunk jelen történelmileg, lévén a németekkel voltunk. Ezért ettöl jobb is ha elvonatkoztatunk ilyenkor.Multi részben bárki lehet német persze, de a sztori mindig antinácira van irva. Ez valószinü mindig igy lesz. Tendenciózus? Persze. Mint ahogy vietkongként singliben amerikaiakat irtani sem fogunk sürün. Pedig "vietnámos" játék havonta egy kb.várható még egy darabig. -
#4594 Basszus diletantizmus=dilettantizmus -
#4593 Bocsánat a "tahó" szót te mondtad! Keleten diletantizmus és sztálin volt ezért volt a sok veszteség. Ráadásul Az oroszok rengeteg oroszt irtottak ki! A partizánok nem azok a jóságos bácsik voltak amiket a történelem tanárnéni mesélt. Bementek a falvakba mert elfogyott a kaja lelőttek 5 nőt 5 gyereket majd azt aki ferde szemmel nézett rájuk ha felzabáltak és megdugtak mindent amit lehetett ezután meg elhúztak!
Igen egy partraszállás közel esélytelen vállalkozás! Fussál csak 100métert közel fedezék nélkül akár csak 1, percenként 1200 lövést leadó fegyverrel szemben! Természetesen csak gondolatban. Ezután visszatérhetünk a kérdésre!
Megígérem, hogy legközelebb hátul lesznek az agaraim ha olyat írsz amiben nem kell "sajnálnom" a ruszkikat! -
valdez #4592 félreértesz. nem vagyok olvasatlan tahó. kikérem magamnak.
a lényeg a gyengébbek kedvéért: a partraszállás és pearl harbor túl van misztifizálva az ameriakiak részéről, hogy ők mennyi véráldozatot stb. szenvedtek. baker is folyamatosan ezt a "majdnem-esélytelenség" dolgot pedzegeti.
hát vazze akkor keleten mi volt.
erre akartam kitérni. legközelebb hátrébb az agarakkal. legalább addig míg gondolkodsz. -
#4591 Na jólvan ...
-
#4590 Persze hogy voltak, annyi ranger a világon nincs -
#4589 A szó szerint partraszálló egységek között voltak reguláris alakulatok (csak US(nem a rangerek!)). Ezek pedig alacsony harcértkűnek számítanak! Főleg az MC-vel szemben! -
#4588 Alcsonyabb harcértéküeket? Észnél vagy? Nagyon jol tudták hogy ez mennyire fontos, és a lehetö legjobban felkészültek. Majdnem egy évig tervezték és gyakorolták az egészet, mert tudták, hogy ezen áll vagy bukik minden, te meg erre beírod hogy ide alacsonyabb harcértékü csapatokat küldtek?! Te nem vagy normális -
#4587 Szerény meglátásom szerint ezt a #4531 nek akartad címezni! Mert azzal, hogy azt írtam "nem a csendesóceánregondolokitt" az olasz és afrikai bevetésekre emlékeztem!
- Mellesleg a légimozgósított egyéségek NEM alacsony harcértékűek... -
hofitom #4586 Az USA a második vh-ban Okinava szigetén végrehajtott egy ugyanekkorra partraszállást sokkal rosszabb körülmények között. Sőt, a tarawai vagy akár Iwo Jima Saipan sokkal de sokkal rosszabb volt mint a normandiai. Az európai hadműveleteknél direkt a gyengébb harcértékű hadsereget vetették be míg a távol-keleti hadszíntéren a sokkal magasabb harcértékű tengerészgyalogságot. -
#4585 Tényleg nincs értelme! Mindig valaki egy-egy a témát nem alátámasztó hanem csak jobban összekuszáló elemmel bővíti! Nem tudom csak kormolásból szándékosan vagy csak a már valaki által említett vagdalkozásból [azért sejti] ... gondolok itt a az aranykészletre meg a Marshall segélyre.
A Sulinetre tett megjegyzésemhez és amúgy az egész magyar oktatási rendszerre tett mejegyzésemhez nem egy disszertációt hanm inkább egy
mellékelnék!
QUIT -
#4584 Kell partraszállásos térkép hadosztályokkal? Berakhatok -
bunkolaja #4583 Itt nincs értelme vitázni. A Sulinetre tett megjegyzésedhez mellékelj történész doktori disszertációt. :)
BTW nem csak hadianyagot, hanem más felszerelést, élelmiszert is vittek valamint az angol bank aranykészlete -legjobb tudomásom szerint- nem csak biztonságoi okokból hajózott át az óceánon. Az USA gazdasága megerősödve került ki a háborúból és ennek nem csak az volt az oka, hogy a területén nem volt harci cselekmény.
A háború után még a Marshall segélyt is beindították, vajon miből fedezték? :)
Részemről lezártam.