5546
  • rezes
    Sajna nem tudom mert egy pillanatra felvillan aztan ujraindul a gep.Azt irja hogy az illesztoprogramokat szedjem le? illetve hogy valamilyen rendszerdiagnosztizalo programmal meg tudom allapitani hogy mi nem mukodik megfeleloen
    Radeon 8500 es most rakom fel az uj omega drivert.
  • fistin
    ja én tom. frissíts drivert. nekem is ez volt. ha nvidiad van, akkor szedd le az nvidia.com-ról. ott van egy márciusi. asszem 7.1.8.4.-es. és azután nem fogja ezt csinálni, ha minden igaz. bár nekem csak akkor csinálta, ha alt-tab-ot nyomtam, meg ha ki akartam lépni a játékból. szal lehet hogy nem ez lesz a baj forrása, de megér egy próbát!!
  • gameplusz
    Írd be az üzit pontosan. Amúgy, videókártyád és a verziószám érdekelne még...
  • gameplusz
    Egyébként hozzá tennék még valamit, amit én már nagyon régen várok egy ilyen fajta játéktól: Rangok. Igen, tudom, h kapsz ilyen medált, de ennek semmi hatása sincs a játékra nézve, és csak bizonyos fokon lehet kapni. Pl mi lenne, ha egy sikeres küldetés után rangot ugorhatnánk, hősies tetteinkért érmet kapnánk? Ezáltal pl. már több embernek is parancsolhatnánk... Ez kellett volna ebbe a játékba, nomeg egy jó fizika, és nálam ez maradt volna az örök klasszikus, a viszonyítási alap.
  • rezes
    A grafika minimalis mar.Valami rendszerdiagnosztizao programot ker egy kekhatteres uzenetben majd kiakad.Esetleg tud valaki ilyesmi progit?
  • gameplusz
    Tal patch-el először, vagy próbáld meg a graf-ot lejjebb venni, ha gyenge a géped. Vagy esetleg a Windózs kailkodik...
  • rezes
    Sziasztok
    Volna egy kis problemam a jatekkal.Elinditas utan elkezdodik az elso kuldetes ami par masodperc utan lefagy.Pontosabban nem is lefagy hanem resetel egyet a gep.Valaki tudja hogy miert csinalhatja ezt?
  • fistin
    wazze, be akarok menni játszani a BIA-val, de már előre félek a töltéstől. veszek egy szar gépet, az bevágja rögtön. csak akkor meg nem lesz jó a graph.
  • robotnyk
    el
  • Gazsó Csaba
    gef2 van , akkor elfelejthetem a játékot vagy van más megoldás?
  • robotnyk
    gef2, gef4 mx nem támogatott, esetleg ilyened van?
  • Gazsó Csaba
    Megszereztem a játékot és mikor elindítittam nem volt kép a menüben ,majd elkezdtem tapogatózni valószínűleg a new game re mentem és ekkor a betöltéskor lett kép de mikor hallottam hogy indul a küldetés megint nem volt kép.Járt még valaki hasonló módon?Kérlek segítsetek
  • Shep
    biztos vmi módosított video volt, mint a driveres képek, rányomtak a videora vmi szűrőt azt kész, vagy a fene tudja.
  • fistin
    bazz, jó neked
  • Danecay
    A HC Gamer-en elolvastam a játék értékelését és grafikával kapcsolatosan, a cikk írója Flynn szerint csak "atomerőművel" rendelkezők érhetnek el olyan grafikai minőséget mint amilyet az előzetes videókban láttunk. Nos én nemtudom, lehet hogy én néztem el valami beállítást, bár e hozzászólás megírása előtt direkt megnéztem, és hát szóval, egy ATHLON 64-el és egy GF6800-al FULL grafikai beállítások mellett bekapcsolt HDR, 8X-s FSAA 16AF- mellett nekem még mindíg nem tűnik olyannak a grafika mint azokban a videókban, sőt. Lenne esetleg olyan beállítás amit nem vettem volna észre?
  • Makkmag
    Nah én is végigtoltam , nem volt rossz . A befejezés elég bénára sikeredett , de lehet csak azért , hogy könnyen lehessen folytatni...

Nekem semmilyen problémám nem volt , se a töltéssel , se a grafikával , se semmivel , pedig 1024X768 max-on játszottam ( AA4X , de ennél többet soha nem szoktam beállítani ) :)
  • gameplusz
    Vegytek vissza a graf-ot, én azt ajánlom, ha úccse jó, akkor más a bibi...
  • Alexease
    Probaljatok a virtualis memoriat a fizikalis RAM ketszeresere allitani, es FIX-re! Ez ennel a jateknal csak egy tipp, de ez amugy is erosen ajanlott lenne alapbol...
  • Davidsned
    Huh, végre vége lett, nem kell többet várnom a töltéseket :))
  • Davidsned
    Szerencséd van!:)
    Egyébként így én is hamar megunom az egészet.
  • gameplusz
    Addig kimész egy cigire, kávéra, sütire... :D
  • Shep
    2500+@3200+ A giga ram 6800GT és teljesen jó, pillanatok alatt betöltött és teljesen jól is ment.
  • fistin
    valamit kitalálhatnának rá, mert már kedvem sincs játszani vele. tegnap csak 2-3-szor lőttek le, de ott már meguntam:)
  • fistin
    így van:O
  • gameplusz
    Úgy látszik a komolyabb konfigokat nem szereti... :D
  • 0ppika
    Nekem is nagyon lassú, talán 2 perc is van, 1 giga rammal ...
  • Seth
    Valami nagyon nem stimmel akkor, nálam kb 10 másodperc lehet
  • fistin
    nekem másfél perc. lemértem. és 1 giga ramom van:P:P:P
  • Davidsned
    De bazz nekem 1 giga ramom van és mégis van, hogy 2 percig tölt!!
  • EmThor
    odamész másik fegyver felé, kiírja h cserélhetsz, ha f-et hosszabban nyomba tartod, asszem az volt a fegyvercsere, amúgy tab-al váltasz másik fegyverre, g-t meg gránátdobáshoz nyomjad, ha van nálad
  • gameplusz
    Na ja, nem lehet. Ezen buktam meg én is, és úgy mentem, h 6 embert egyszerre lazán puskatussal leszedtem. Vagy ha ilyened lesz, akkor próbálj meg csicskáztatni az embereket, és oda a baj.
  • berczy #4711
    Ibrik: Köszi, megvan... Még egy kérdés lenne hozzátok: MI a gyikommal kell fegyvert eldobni, majd ujat felvenni, mert rohadt gyorsan ellövön az alapot!
  • ibrik
    A beállításokban nézd meg, hogy mire van beállítva neked.
    És amíg azt a gombot nyomod, a célra rámutatsz és jobbkattintás (a cél támadása: ugyanaz a billentyű és kattintás bal egérgombbal)
  • ibrik
    A sok töltésnek a RAM mennyisége az oka.
    512 MB memóriát és 1024x768-as felbontást és "high" teljesítmény beállításokat feltételezve töltéskor a piros csík 1/3-áig tart a memória (maradéka), a többi pedig a virtuális memóriába megy (swap)
  • berczy #4708
    Segítsetek! Amikor találkozom az egyik emberemmel akkor valahogy elő kell hozni valami parancsnoki menüt, és a veteményes kertre kell irányítani az emberemet... Csak épp azt nem tudom, hogy mindezt hogyan kell kivitelezni!
  • Davidsned
    Hol lejjebb???
    Nekem minden maxon és nem túlzok, ha azt mondom mosott szar minden tereptárgy (ettől a játék még jó, meg amúgy az effektek se rosszak). Jah így egyébként 30-40 fps-el megy.
  • gameplusz
    Tört szerver használat: 9900Ft

A leírás lejjebb van a töltést illetőleg. Eseleg állíts mindent low-ra a játékban (még így is gyönyörű!)
  • Torry
    Tört szerver?
  • Davidsned
    Ez lenne nekem is a kérdésem. Amúgy neked meddig tölt?
  • fistin
    tehát mi rvosolja a sokáig való töltést??