Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vielen Dank!

Serpa
másnak is ez volt a gondja, miután futatta, ment.

még nem...most fut! Ha ettõl menni fog, akkor....Tökre köszönöm! És majd mehet a Názi irtás!

hatamoto
Benne van a fizikásan lengõ ejtõernyõs is! A nem lengõrõl biztos lemaradt a szkript! <#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Serpa
már futattad az unpack.bat -ot?

Nem megy az 1.02 sem...crck nélkül kéri a CD-t, 1.02 töréssel meg ugyan az a hibaüzi. Mit tegyek?

dr Kotász
Fán lógó katonával ugyanez volt sajna nálam is. A Far Cry óta az ember szereti meglengetni valahogy az ilyeneket :-)
hatamoto
Én ezt inkább susnyóval benõtt földsáncnak nevezném... Biztos egy másik fennakadt ejtõernyõssel találkoztál... Nagyon türelmetlen vagy!

Danecay
Nem makacskodni akarok, de én ezt kõfalnak tekintem, és kb. a megjelõlt helyen süvítettek ekresztül a golyók:
Gyakorlópályának pedig az elsõ küldetéseket mondanám ahol, gyakorlatilag a kiképzés zajlik, megtudod, hogy milyen gombal mit tudsz csinálni és hogy.
Amit pl. még nem értek, az hogy lehet, hogy az elõtzetes videókban a halott ejtõernyõs katona aki a fán lóg, mozog, sõt ha jól emlékszem lövés, vagy lökés hatására az erõbehatásnak megfelelõen el is mozdul, mindez demonstrálva a játék fizikáját, a játékban pedig, már ahogy én játszottam egy ugyan ilyen fennakadt katonával találkoztam de az csak mint egy darab kõ rendíthetetlenül, mozdíthatatlanul "lógott" a fáról, hiába próbálrtam lökdösni lõni, mozdulatlan maradt.

hatamoto
Persze, persze! <#zavart2> Beszélj má' itt hüjjeségeket. A történelmet nem csak a rájenközlegénybõl meg a medálofhonorból kellene ismerni. És ha ez nem is így lenne, akkor meg gondolkodni kéne egy kicsit mirõl is van szó!
-A normandiai partraszállás a döntõ lépés volt az II.VH. európai befejezésében.
-Az "amiknak" nem csak normandia jutott (nem a csendesóceánregondolokitt) de olvass hozzá egy keveset!
...
Azt, hogy mi okozta a keleti fronton a komplett seregek elfogását vagy elpusztítását azt bazdmeg ez (a mienk!) az ország is nyögte majd ötven évig!

Ha valami orosz rendezõ muksó lennék elmennék Abrahomics bácsihoz 50 M$-ért és forgatnék az orosz frontról egy olyan filmet, hogy a Hollywood beszarna. Akarom mondani sorozatot.

azért teszik állandóan az arcunk elé normandiát, mert az amiknak csak ez jutott. lövésük nincs arról mi volt oroszországban. könyörgöm, ott komplett hadseregeket semmisítettek meg vagy fogtak el (100000-200000 ember egy hadsereg), a d-napon max tízezres nagyságrendben lehetett mérni az áldozatok számát. pearl harbour-rõl meg ne is beszéljünk.
vagy lehet, hogy csak átment és nem/részben robbant fel? IMHO ha felrobban akkor annak nagyobb látható jelének is kellene lennie. Vagy jó volt a restaurátor.

Serpa
futtasd az unpack.bat -ot.

hatamoto
Használd az 1.02-t és menni fog! AZ 1.03 nem hivatalos patch...

De asszem rippes...az nem jó??? és 1.03 😊

Nem lehet vele semmit csinálni?

Serpa
véletlenül nem a ripes verzió van meg?

Glpetyus
Belûl robban fel.

AnuluWork
1.03?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hi all!

Amikor indítanám a gamét ezt dobja fel:
Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2676 MHz <797857611776.000000 0> with 511MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series (Omega 2.5.97a) (6497)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine

Ez mit jelen??? Mit tudok tenni? Nem eredeti a játék, de 1,3 pach van rajta, és 1.3 törés is....a legújabb. Valaki segítene?

Hmm.. ez tényleg páncélököl lyuk? Tök jó. Még nem láttam ilyen képet. De miért nem égett ki, robbant fel vagy valami a sherman? Lyukas lett és leereszett? 😊

AnuluWork
Belgium. 😊

Bastogneban is sorbakák voltak elõször, aztán meg a 101-esek. Többek között.

Mondjuk itt is a németek baszták el. Ha nem szaroznak, bevehették volna a várost, amíg az amerikaiak nem kaptak semmi utánpótlást. Erre õk bekerítették. De nagy kamu, hogy az amik mennyire ügyesen védték. A fõtéren ott van egy páncélököllel kilõtt Sherman, kb. úgy 60 éve ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hatamoto
Belga vazeee <#vigyor3><#buck>

fistin
én odamentem, csak addigra leküldtek mp40-el a fenébe!! megpróbálom majd. kösz mind2töknek

Buci
Bastogne-nál meg jól kiszurtak az amcsik a német haderõvel. Az amcsiknak már csak újoncaik, vagy elfáradt veteránjaik voltak, löszer, ruházat és légi támogatás nélkül. A nácik minden erejüket összegyüjtötték. Ha lerohanják õket, simán kiszoríthatták volna az egész hadsereget Hollandiából (hollandia ugye?) De õk inkább hátráltak és szétszóródtak...

carpe diem

geri15
Jaja, odamész az ellenséges tank mögé, és F gombot megnyomod, de ki is írja ám. Ekkor egy kis átvezetõ movie közben felmászik Baker a tankra és bedob egy gránátot 😊
A tank meg utána szépen ég 😄DD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

a tank mögé mész és az F betûvel dob gránátot a fülkébe(ha van gránátod)

fistin
mit kell csinálni(illetve hogy kell megcsinálni), amikor elõször kapok egy tankot, és jön 2 is cserébe? bízzam rá, vagy bele tudok én is avatkozni? valahogy lehet gránátot beledobni a vezetõ fülkébe nem?

Falconer
Ott is az egész azzal volt elszúrva, hogy ki volt adva parancsban, hogy nem lehet visszavonulni. Ha egy kicsit hátráltak volna a németek, újracsoportosultak volna, az amik az egész partraszállással elmehettek volna a fenébe
Vmi ami fötiszt mondta a partraszállás után, hogy akkor ha fritzek akarták volna, akkor seprüvel is leseperhették volna öket (szó szerint). Egy hajszál híjja volt az egésznek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer

Milyen nikkel mész PAPP vazze? Küldjé privátot
(bocs, hogy spammelek)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Placebó
Korrekt...<#eljen><#taps>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Az Omahán úgy tünik nem volt Waffen-SS (az amik nagy szerencséjére), de a többi partraszállási zónában sem voltak 6-án. Talán a 12. Waffen-SS Hitlerjugend Páncélgránátos-hadosztály volt a legközelebb, de azok is a Jumo és a Sword parthoz...
Részükröl sajnos a megadás nem volt benne a játékszabályokban...
Beszúrok egy idézetet csak a pontosítás kedvéért:
"At 1430 hours, June 6th, 1944, the HJ SS Panzer Grenadier Division was ordered to proceed to Caen. This was in close proximity to the British and Canadian landing sites of "Juno" and "Sword". But as soon as the HJ SS Panzer Grenadier Division arrived in the area, they came under heavy and relentless Allied air attacks. As a result, the HJ SS Panzer Grenadier Division did not make it to its assigned attack positions until 2200 hours that night.

Although fanatical in their determination and tenacity to fight to the death, it did not take long for the division to suffer horrendous casualties. In their first engagement with the Canadiens, the HJ Division destroyed 28 Canadien tanks while losing only 6 soldiers for their efforts. They fought with a very high degree of determination. However, the odds were against them in the long run. In slightly over one month of combat, the HJ SS Panzer Grenadier Division had lost over 60 per cent of its forces due to combat actions. 20 per cent were killed and the rest of the 40 per cent were either wounded or MIA. The divisional commander, Fritz Witt, was killed when British naval fire hit his regional command center. "

Nyers
14-18 évig ez kell fõleg, persze vannak kivételek. <#vigyor>

My Life for Freedom!

fistin
no!! az lenne a kérdésem, hogy Richard Burns-özik-e valaki?? Azért nem abba a topicba megyek, mert ott vagy nem válaszolnak, vagy meg a visszaolvasást tolják. tehát: aki játszik az tudna nekem adni egy kormánybeállítást? mert én hülye vagyok ehhez<#zavart2>(a beálltásához) a visszaolvasást meg már csináltam, de mindegyik beállítást megpróbáltam, és nem valami fényes.

hatamoto
Szeretném megnézni a farkrájt a valóságban! Hol lehet megnézni a farkrájt a valóságban hogy minden maxra fel van véve? Akarom!

<#kuss>

Nézted má' ez milyen topik ne itt ajnározd má' azt a fossot! <#eplus2>

Csuhai G
A Far Cry?! Nézd inkább meg a valóságban úgy, hogy minden maxra fel van véve! (Reméljük bírja majd a géped ;-) )

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

EmThor
izé, széleskörben nincs multi 😛

EmThor
ja mindenki betolta, ecce-kécce elég volt, nincs multi, kiegrõl vagy 2-rõl meg semmi hír, természetes h így történt 😄

hatamoto
Így van!!! <#hawaii>

Placebó
öööö...izéé...hát a közelben voltak azéért..😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

hatamoto
Súlyosan a 9. helyre zuhant a topik!<#buck> Mondjuk nem csodálkozok nagyon!

Placebó
fejbõl nem megy... de utána nézek a pontosság kedvéért...

hatamoto
Szerintam a Fárkráj azé' jobb mer' abba van bumpmepping meg ótó!

Promi
<#papakacsint>
Azt mondod a háború nem olyan volt mint a BiA-ban.De:
"a codban egy teherautón platóján voltál, s páncélöklökkel kellett kilõni a német üldõzõidet, miközben 1000rel menttél a kanyargos hegyi utakon, hágón"

Hát a háború biztos ilyen volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

panther112
Mondjatok már olyan játékot, aminek jobb a grafikája, mert látom mindenki szidja ezt, és isteníti a Far Cryt, ami a screenshotok alapján 1 nagy 0 ehhez képest.

A pontosítás kedvéért konkrétan meg tudod nevezni az alakulatokat?

McFrost
SOLDIERS! EZ A JÁTÉK KURVA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem a horrorra mentek rá. Nincs is idõd nagyon a hullákkal foglalkozni,egyrészt mert hamar eltünnek meg nem is vérengzõs a game.

Az viszont k@rva jó volt amikor elkezdtem rohanni,odakurtak egy gránátot ,összeestem elfehéredett minden, lassan feltápászkodtam
(alig tértem magamhoz) és mentem tovább.Jól megcsinálták😊
Csuhai G
Véres játék ez nagyon? Remélem nem egy Shellshock Nam... 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"