Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Gyakorlópályának pedig az elsõ küldetéseket mondanám ahol, gyakorlatilag a kiképzés zajlik, megtudod, hogy milyen gombal mit tudsz csinálni és hogy.
Amit pl. még nem értek, az hogy lehet, hogy az elõtzetes videókban a halott ejtõernyõs katona aki a fán lóg, mozog, sõt ha jól emlékszem lövés, vagy lökés hatására az erõbehatásnak megfelelõen el is mozdul, mindez demonstrálva a játék fizikáját, a játékban pedig, már ahogy én játszottam egy ugyan ilyen fennakadt katonával találkoztam de az csak mint egy darab kõ rendíthetetlenül, mozdíthatatlanul "lógott" a fáról, hiába próbálrtam lökdösni lõni, mozdulatlan maradt.
-A normandiai partraszállás a döntõ lépés volt az II.VH. európai befejezésében.
-Az "amiknak" nem csak normandia jutott (nem a csendesóceánregondolokitt) de olvass hozzá egy keveset!
...
Azt, hogy mi okozta a keleti fronton a komplett seregek elfogását vagy elpusztítását azt bazdmeg ez (a mienk!) az ország is nyögte majd ötven évig!
Nem lehet vele semmit csinálni?
Amikor indítanám a gamét ezt dobja fel:
Build: (null)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2676 MHz <797857611776.000000 0>797857611776.000000 0> with 511MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series (Omega 2.5.97a) (6497)
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine
Ez mit jelen??? Mit tudok tenni? Nem eredeti a játék, de 1,3 pach van rajta, és 1.3 törés is....a legújabb. Valaki segítene?
Bastogneban is sorbakák voltak elõször, aztán meg a 101-esek. Többek között.
Mondjuk itt is a németek baszták el. Ha nem szaroznak, bevehették volna a várost, amíg az amerikaiak nem kaptak semmi utánpótlást. Erre õk bekerítették. De nagy kamu, hogy az amik mennyire ügyesen védték. A fõtéren ott van egy páncélököllel kilõtt Sherman, kb. úgy 60 éve ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
carpe diem
A tank meg utána szépen ég 😄DD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Vmi ami fötiszt mondta a partraszállás után, hogy akkor ha fritzek akarták volna, akkor seprüvel is leseperhették volna öket (szó szerint). Egy hajszál híjja volt az egésznek
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Milyen nikkel mész PAPP vazze? Küldjé privátot
(bocs, hogy spammelek)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Részükröl sajnos a megadás nem volt benne a játékszabályokban...
Beszúrok egy idézetet csak a pontosítás kedvéért:
"At 1430 hours, June 6th, 1944, the HJ SS Panzer Grenadier Division was ordered to proceed to Caen. This was in close proximity to the British and Canadian landing sites of "Juno" and "Sword". But as soon as the HJ SS Panzer Grenadier Division arrived in the area, they came under heavy and relentless Allied air attacks. As a result, the HJ SS Panzer Grenadier Division did not make it to its assigned attack positions until 2200 hours that night.
Although fanatical in their determination and tenacity to fight to the death, it did not take long for the division to suffer horrendous casualties. In their first engagement with the Canadiens, the HJ Division destroyed 28 Canadien tanks while losing only 6 soldiers for their efforts. They fought with a very high degree of determination. However, the odds were against them in the long run. In slightly over one month of combat, the HJ SS Panzer Grenadier Division had lost over 60 per cent of its forces due to combat actions. 20 per cent were killed and the rest of the 40 per cent were either wounded or MIA. The divisional commander, Fritz Witt, was killed when British naval fire hit his regional command center. "
<#kuss>#kuss>
Nézted má' ez milyen topik ne itt ajnározd má' azt a fossot! <#eplus2>#eplus2>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
"a codban egy teherautón platóján voltál, s páncélöklökkel kellett kilõni a német üldõzõidet, miközben 1000rel menttél a kanyargos hegyi utakon, hágón"
Hát a háború biztos ilyen volt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem a horrorra mentek rá. Nincs is idõd nagyon a hullákkal foglalkozni,egyrészt mert hamar eltünnek meg nem is vérengzõs a game.
Az viszont k@rva jó volt amikor elkezdtem rohanni,odakurtak egy gránátot ,összeestem elfehéredett minden, lassan feltápászkodtam
(alig tértem magamhoz) és mentem tovább.Jól megcsinálták😊