Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jáccc egy kicsit tovább
lefosod a bokád<#mf1>
Placebó
Azért az Omaha-n voltak elit SS alakulatok azért is volt az annyira kemény...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
hanem jóval távolabb, kamu 3. amerikai hadsereg, rádioforgalommal, programokkal? Kamu hadsereg kamu eszközök, gumitankok, ...stb. A németek beszopták egyrészt nem odavárták a szövetségeseket másrészt az SS páncélosoknak akkor csak is személyesen Hitler adhatot parancsot aki aludt akkor és felkelteni nem merték. Rommel meg elautozott párizsba elõzõ nap a lánya születésnapjára...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
Ezek itt ejtõernyõsök... és teljesen élethû a szitu, az elsõ nap voltak olyan alakulatok akik még magukkal sem találkoztak annyira szét voltak szóródva. Hitler Páncélosaim meg jóval keletebbre és északabbra voltak akkor a jó szövetséges megtévesztésnek köszönhetõen, így jelentõs páncélos aktivitás nem volt a D-napon a németek részérõl a térségben...

Placebó
És mennyi ilyen lehetett egy valós konfliktusban??:😊))

hatamoto
Egésségedre vájjék! <#hehe>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

geri15
Nah mentem BiA-zni, most jáccom Authentic-on 😄DD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
És tényleg nem ott várták. Ott voltak a leggyengébbek az egész Német haderõbõl.
Az a legviccesebb az egészben hogy mindenhol ennek a szöges ellentétét lehet hallani, ezzel fényezi magát már 50 éve az USA. Gondolod ha nem lett volna annyira gyenge a védelem a bevonulási partokon (Omaha, és társai) akkor be tudták volna venni azt a vonalat az amik, meg az angolok?

Furcsa, de ez wan...

hatamoto
Azért, hogy a mezei player beleszo(p)khasson a játékba és ne minnyá fálsimjéger meg sturmgewerr44-et kapjon nemes arcélû pofázmányába! <#vigyor3>

hatamoto
Bizonyisten megfogadtam tegnap, hogy nem megyek bele még egy ilyenbe! <#awink> De hát ezt a sületlenséget nem hagyhatám szó nélkül!

- A 44jun6-i partrasszállás azért lett "sikeres" mert AH egy nagy bráner volt és nem hallgatott arra aki nem volt az. Fujfikaszarfososztruppok védték a normandiai partokat mert nem ott várták a támadást hanem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

geri15
Egy keveset már tudok a II. Vh-ról ebbõl írtam egy kibebaszott nagy esszédolgozatot.
Nem akartam bunkó lenni, bocs, de ez az agymosottság elég idegesítõ...

David2
f@szom akkor mért ezt, a "legunalmasabb" részt rakják a játékba.

a törihez még hozátartozik,h Hitlernek a d-nap elõtt/után volt egy erõs ellentámadása, ami nagy zûrzavart okozott a szövetségeseknél

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

geri15
Igen az volt. Az megint más kérdés, hogy túl sok köze azért nem volt sem a Ryan közlegény megmentésének és egyéb ilyen témájú dolgoknak a valósághoz, de ez más kérdés.

geri15
De hallod, komolyan szerinted a németek minden erejüket a nem is várt légideszantosok ellen fordítják??
Egy kis törilecke:
1944, Európa. A keleti fronton a németek élet-halál harcukat vívják a halálos orosz hidegben, hiába nem volt tél, detto ugyanez az oroszokra is. Hitler elõször is mindenképp Oroszo-t akarta elfoglalni, és minden tapasztalt, és jól képzett hadosztályát oda vezényelte, nem vette komolyan a fenyegetést, ami nyugatról jött. Ezért lett sikeres a D-napi akció. A Normandia-i partokat a legöregebb katonákból válogatott (kb 60 év fölüli) regimentekkel töltötték fel, és lengyel, orosz, és egyéb nem nyugati hadifoglyokkal, mivel nem bíztak bennük ezért messze vitték õket a hazájuktól, és Normandiánál állították õket hadrendbe. Ezek nagyrésze az elsõ puskalövéseknél megadta magát, csak a parancsnokok nem, akik németek voltak.

"Hátrébb", bennt a szárazföldön még kevesebb volt a német haderõ, alig volt kiképzett osztag, itt már jelen voltak a jugend-ek, azaz a gyerekekbõl is toborzott osztagok (igaz kevés számban). Nem volt jelentõs a tank-állomány sem.
Nem azt mondom hogy sétagalopp volt visszafoglalni Franciao-t, de nehezebb lett volna, ha Németo. nem kétfrontos háborút vív.
A lényege az egésznek annyi, hogy sokszor eltúlozzák a filmek és könyvek + a játékok az egész D-napi hercehurcát, agyon hypeolják, ami érthetõ is a Pearl Harbor-i vereség, és Franciao. csúfos bukása után.
Nem volt mindig "izgalmas", akciófilmbe illõ a harc.

Ez wan.

hatamoto
"Omaha" a partraszállási terület egyik szakaszának kódja volt. Itt amerikaiak száltak partra. <#nyes>

David2
omaha is d-nap volt nem?

David2
nem azt mondom, h olyan volt, mert olyan játékot szgépre sose fognak csinálni ami pontolyan. Ha már a feelinget nézzük, akkor inkább a cod vagy a mohpa.

hatamoto
D-Nap téma izgalmairól tessék csak engem kérdezni...

...volt szerencsém ott lenni! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#buck>

PTW
én nem szállok be a vitába ,de szerinted olyan volt a háború? -hogy a te szavaiddal éljek... 8)

hatamoto
Mit lolozol ecsím! Kemény szavak ezek tetõled! Mindenki elmodhatja a véleményét ám! Azért még nem kell itt úgy viselkedned mint otthon! Ha nem bírod magad visszafogni húzzááá a sunyibaaa... ___<#mf1>

David2
lehet, h te másképp látod a dolgokat, de akkor sem kell lehülyézni senkit

a másik, h a d-napon is voltak ennél merészebb, izglmasabb akciót. Ne hogy azt hidd, h ebbõl állt az egész d-nap.

geri15
Elõször minimum vidd végig hardon (ami nem is a legnehezebb) a játékot, és aztán mondjál róla véleményt! Ez így nem fair már bocccs

hatamoto
Lesznek! Hogy fogod õket útálni! <#vigyor3><#vigyor3>

geri15
Ja és a CoD, meg a MoH(összes) arcade játék, mész és ölsz mint a RAMBO bazmeg! Semmi realitás nincs benne! Ha nem lennének társaid akkor is végig lehetne vinni bármelyik küldit! Ez a BiA-ban nem lehetséges.

PTW
kösz szépen!

geri15
Háth te síkhülye vagy! Az elsõ 6 küldetés csak a D-napon játszódik, egy darab napról wan szó! Gondolod hogy abból a több száz alakulatból mindengyiknek kellett már az elsõ nap találkoznia mesterlövészekkel, meg Tigrisekkel, meg minden második méteren MG42 fészkekkel? LOL

David2
pl.: a codban egy teherautón platóján voltál, s páncélöklökkel kellett kilõni a német üldõzõidet, miközben 1000rel menttél a kanyargos hegyi utakon, hágón. Ez engem naon megfogott.

David2
változatosabbak lennének a küldik, eddig csak sima füves terep volt, néhány géppuskással. Semmi tank, semmi mesterlövés, semmi extra. Amúgy kétlem h a háború ilyen lett volna.

hatamoto
Tényleg! Milyet szeretnél?! Milyen lenne jó szerinted?

David2
amúgy a cod vagy a mohpa 100* feelingesebb

David2
az elsõ 5 küldin vok túl, de eléggé favágóak voltak. Remélem, h a többi nem csak lõdd ki az ellent a fedezék mögül küldi lesz.

hatamoto
Megnéztem én is a PC-n ott tényleg nem olyan szép sõt! Nemúgy a monitoron! <#vigyor3>

dr Kotász
Én egy PC-n, de nekem nem olyan szép...
hatamoto
Én egy SONY-n s nekem szép! <#awink><#vigyor3>

dr Kotász
De nem találtad olyan fakónak, élettelennek? Szerintem nem túl szép, pedig maxon néztem.
hatamoto
Földsánc <> kõfal! <#zavart1>

hatamoto
Milyen aranyos! <#vigyor3>

KM
Csenben jegyzem meg, nekem tetszett ez az élettel teli grafika...

Macccy
a vesémbõl szólsz bajtárs ... <#wink>

De nem fikázta, ez erõs, "kis csalódottságnak adott hangot" - ne bántsuk, segítsük. <#idiota>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

AnuluWork
- Nincs gyakorlópálya!
- Van rá esély, hogy nem egy irányból lõttek rád.
- Arra is van, hogy alacsony volt a kõfal, vagy nem is kõfal volt, hanem pl. egy kerítés, vagy egy sövény. (Az elején nincs is kõfal - ha jól emlékszem - azokon a területeken, ahol action van ...) Az is lehet, hogy kilátszódott a fejed búbja, és a sisakodat találták el. Engem lassan két végigjátszás után sem lõttek le igazi kõfalon át!
- A sebesülést meg tudod nézni, ha megnyomod a V-t, és megnézed a health csíkod. Minden más csak repesz, nem találat, szóval nem feltétlenül sebesültél meg ...

Kár ezért fikázni ISMÉT a játékot.

Volt aki a megfordult kép miatt is a programozókat okolta, holott ...

Grafika. 2005 ide, 2005 oda, de ugye idén kijött egy Warcraft is, egy Driv3r is, és egy KOTOR II. is. (Még sorolhatnám.)

Nos, a Warcraft kivételével, egyik sem PCre jött ki alapból, mint pl. az összes BIAnál "szebb" progi. Szerinted miért nincs itt egy Far Cry szintû grafika? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Macccy
ez végülis elõferdült velem is, de nem sima közkatonánál, hanem MG42-nél <#finom>
Amúgy amikor nem freccsen vér a szemedbe csak fehér homály villan akkor sztem. nem golyótól sebzõdsz sose, csak repesz vagy max súrolt a lövedék. Sõt, szinte biztos. Azok nem komoly sebesülések, lehet törmelék.

(biztos kõfal volt? nem megin egy fa vagy buja növényzet? csak kérdés)<#violent>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Danecay
Hát sajnos, csak nem rég volt lehetõségem kipróbálni a játékot. Tényleg csak kipróbáltam mert csak a gyakorlópályánál járok de sajnos egy kis csalódotságomnak kell hangot adjak. Tudom, hogy a grafika még nem minden de azt hiszem egy 2005-ben kiadott játékhoz nem méltó. Ezen a 8X FSAA és a 16X AF-sem segített. Mindezek mellett hibákba is belefutottam, mint pl. fedezékbõl lõttem egy német katonát, de miután visszahúzódtam a fedezékbe még mindíg sebzõdtem, majd csak ez után vettem észre, hogy arányaiban véve kb 1m-re voltam behúzódva a fedezék mõgé de a német katona képes volt átlõni a kõfalon és azon keresztül sebezni. Na sajna ez van. Majd még azért póbálkozom vele mert azt olvastam, hogy a gyakorlópálya után egész jó lesz.

[Jakuza]
Egyszeru, kicsit tovabb kene az F billentyut nyomvatartani. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

AnuluWork
Erõsítés érkezett.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

rezsofiz
"nem lehet eltalálni az ellent rendesen "

....

sazl : c

rezsofiz
Én élvezem : ) Csak néha felhuz

sazl : c

Promi
c:\Documents and Settings\felhasznaloneved\Application Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\amijen nevet adtal magadnak a jatekba\es itt van 3 file bia.ini,SP_SAVE_GAME,User.ini.
PTW
meg tudná nekem valaki mondani , hogy hol vannak a játék mentései?

köszi

hatamoto
Nah befejeztem! Mék alcsizni! <#fogmosas>

hatamoto
Megmondom neked én most is! <#eplus2> A program folyamatosan írja a küldetés alatt, hogy a friccek erõsítéseket küldenek! Ezért lesz ott mindig valaki ha õrizetlenül hagyod! De nem oda spawnolak az azért szar lenne szépen odafutnak X helyrõl! A megoldás: szard le azt a fészket mikor elfoglalod, akkor robbants fel mindent a környékén és menj tovább. Azt hiszem nem ez az egyetlen ilyen géppuskafészek! De minddel így járj el és már el is felejtetted ezt a mapot! <#vigyor3>