5546
  • sherlock1
    Nekem se sikerül az ubi.com-ra regelni, a játékban és a honlapjukon se.
  • syberia2
    tényleg ez volt, de én arra vagyok kiváncsi hogy miként regeljek, hisz bármilyen jelszó felahsználónév párosítást írok be, nem engedi meg:((
    Segítsetek!!
  • sherlock1
    PC Guruban ez lesz a teljes játék
  • Szolgálat 467
    Valaki eltudná mondani, neten hogy lehet ezzel játszani? mert nekem eredeti, amikor a menübe beírom a CD kulcsot azt írja ki a verzió nem egyezik meg ilyenek és nem lehet a szerverre csatlakozni, valakinek valami ötlet?
  • roland987654321
    Van a játékhoz magyar szinkron ha van akkor honnan tudom letölteni?
  • nono 26
    Sziasztok!Full magyarositás van hozzá?
  • Akylleus
    sziasztok.
    hamachi segitsegevel tudnank lanban jatszani, 4 ember osszesen.
    volna kedve valakinek kiprobalni ezt a lehetoseget?
    ha lehet privatban szoljatok, koszonom.
  • ReaL KiLLeR
    Egy 1944 június 9 dátumú küldetés során szembesültem egy továbbjutásomat akadályozó problémával:
    Miután egy két szintes kőház mögül elindulok félholt kis csapatommal a kb. akkor megkezdődött "becsapódás - zápor" elől a kő / bokorfalak mellé húzódva a misszió célhelyszínéhez, rövidesen egy német tank csövébe kényszerülök bámulni. Ezt a meglehetősen nagy német túlerőt jelentő lánctalpast kikerülve az iránytű szerint már el is értem uticélom: egy Medal of Honor: Spearhead-ben már megcsodált fegyvert körülguggoló német csoportot. Ennek likvidálása után a kijelölt helyszínen felveszek a végtelen számú gránátból 5-öt, és ártalmatlanítom a mezőről támadókat. A tankot viszont páncéltörő híján nem tudom. Gránátokat már úgy hullattam rá, ahogy a szalvétaficniket az újdonsült házaspárra szokás, de sejthetően mit sem ért.

Hogyan végezzek a tankkal?

A küldetés egyébként a borús égbolt alatt zajlik (a könnyebb részazonosítás kedvéért).
  • bricsi01
    Mily fajta?
  • butcher20
    szevasztok!! nem játszik itt valaki az earned in blooddal? segítség kellene.
  • Elveon
    Brothers In Arms képek!
  • bricsi01
    magyaritasok.hu
  • setuh
    honnan tudok magyarositast szedni hozza?
  • DarkSector
    Köcce!
  • handrx
    Hello. Majd valamikor Novemberben jön az új rész.
  • DarkSector
    Csőtök a Hell's Highway kijött már?
  • bricsi01
    Call of Duty-t csinálsz belölle, akkor nem lesz élvezetesebb. :-P
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tudtok valami módot a játékhoz, ami csökkenteni picit célzás közben a célkereszt kóbászolását, hogy picit élvezhetőbb legyen a játék?
  • hgabesz
    Üdv!
    Nekem is ez volt a problámám. Aztán szóltak, van egy unpack.exe. Ezt elindítod. Csomagol egy kis ideig (gép függő, kb 3-6 perc). Ha nincs ilyened akkor nemtudom.
  • officer bálint
    nekem a Earned in Bloodban miután betölti a küldetést ujraindul a windows. mitöl lehet ez??plz segitsetek
  • llaci63
    Köszi a tippeket, kipróbálom őket!
  • Druzsba #5525
    Egyszerűbb, ha indítasz egy új profilt és névnek azt írod: MATTBAKER. Így elvileg az összes pálya elérhető és azon játszol, amelyiken csak szeretnél.
  • handrx
    Találtam neked valamit, remélem jó lesz :) Csak tölcsed le talán segít.

http://www.nicouzouf.com/en/?id=brothersinarmsroadtohill30
  • llaci63
    Sziasztok!!
    Olyan gondom lenne: újra tettem a widows-ot, ezért eltüntek a mentéseim, pedig már a végefele jártam (Cole's charge nevű pályán voltam). Legyetek szívesek küldeni egy mentést, lehet végigjáttszott is.
    Nagyon megköszönném!
    e-mail: [email protected]
  • tomas10
    nekem is
  • handrx
    Nekem meg van. :)
  • Shield
    Senki?
  • Shield
    Meg van valakinek a BiA:Road to Hill 30 magyar kiadásban?
    Megbeszélhetnénk PM-ben a nyelvi fájlokat? :D
  • Evin
    Megy magában is, ez nem kiegészítő.
    Bizonyos értelemben, BIA2.
  • Scottt
    Ez megy magában is vagy kell neki vmi extra cucc?
  • HUmanHunter
    up
    Build: (null)

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1819 MHz [944339877888.000000 0] with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (9371)

General protection fault!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine valaki nemtud valami megoldást rá?
  • gerro
    CD esetében csinálta és úgyse volt jó, hogy lemezképet készítettem róla és azt bemountoltam
    köcce a segítséget
    újra beszereztem a játékot
  • steweee
    ok,thx
  • handrx
    Ön magában játszható, tehát nem küldetés lemez. Amúgy meg régen meg jelent, tavaly Októberben volt 1 éves :)Van benne Coop mod is, szal ketten is lehet vele játszani a gép elen, s most már csak 2990 ft a GalaxisNeten.
  • steweee
    Brothers in Arms: Earned in Blood ez vmi küldetéslemeze az alapjátéknak?

megjelent már?
  • Evin
    Köszi, már nem érdekes a dolog. Megoldódott.
  • handrx
    Vagy tölcsed le ezen az oldalon található oldalak valameikéről :) >> http://www.gearboxsoftware.com/index.php?p=support&dl=28
  • handrx
    Ha gondolod el küldhetem e-mailbe, 14,7MB a Bia Eib DVD-men találtam, talán ezt keresed: BiAEiBSDKv1.0.exe.
  • handrx
    Hát.. nem valószínű mert nem tudja olvasni a lemezt. Nem tudom igazi cd-nél vagy Image fájlnál csinálja ezt? Mert ha mondjuk Image fájlnál, akkor próbáld meg átrakni mondjuk másik virtuális meghajtóba. Vagy ha sehogy sem sikerül akkor meg kell szerezni ujra a hibás cd-t/cd képet.
  • gerro
    telepíteném a játékot, de a 2CD közben ezt kapom:

Cliquez ici pour visualiser l'image

tudom orvosolni?