5546
-
#5546 Nekem se sikerül az ubi.com-ra regelni, a játékban és a honlapjukon se. -
syberia2 #5545 tényleg ez volt, de én arra vagyok kiváncsi hogy miként regeljek, hisz bármilyen jelszó felahsználónév párosítást írok be, nem engedi meg:((
Segítsetek!! -
#5544 PC Guruban ez lesz a teljes játék -
Szolgálat 467 #5543 Valaki eltudná mondani, neten hogy lehet ezzel játszani? mert nekem eredeti, amikor a menübe beírom a CD kulcsot azt írja ki a verzió nem egyezik meg ilyenek és nem lehet a szerverre csatlakozni, valakinek valami ötlet? -
roland987654321 #5542 Van a játékhoz magyar szinkron ha van akkor honnan tudom letölteni? -
nono 26 #5541 Sziasztok!Full magyarositás van hozzá? -
Akylleus #5540 sziasztok.
hamachi segitsegevel tudnank lanban jatszani, 4 ember osszesen.
volna kedve valakinek kiprobalni ezt a lehetoseget?
ha lehet privatban szoljatok, koszonom. -
#5539 Egy 1944 június 9 dátumú küldetés során szembesültem egy továbbjutásomat akadályozó problémával:
Miután egy két szintes kőház mögül elindulok félholt kis csapatommal a kb. akkor megkezdődött "becsapódás - zápor" elől a kő / bokorfalak mellé húzódva a misszió célhelyszínéhez, rövidesen egy német tank csövébe kényszerülök bámulni. Ezt a meglehetősen nagy német túlerőt jelentő lánctalpast kikerülve az iránytű szerint már el is értem uticélom: egy Medal of Honor: Spearhead-ben már megcsodált fegyvert körülguggoló német csoportot. Ennek likvidálása után a kijelölt helyszínen felveszek a végtelen számú gránátból 5-öt, és ártalmatlanítom a mezőről támadókat. A tankot viszont páncéltörő híján nem tudom. Gránátokat már úgy hullattam rá, ahogy a szalvétaficniket az újdonsült házaspárra szokás, de sejthetően mit sem ért.
Hogyan végezzek a tankkal?
A küldetés egyébként a borús égbolt alatt zajlik (a könnyebb részazonosítás kedvéért). -
#5538 Mily fajta? -
#5537 szevasztok!! nem játszik itt valaki az earned in blooddal? segítség kellene. -
Elveon #5536 Brothers In Arms képek! -
#5535 magyaritasok.hu -
#5534 honnan tudok magyarositast szedni hozza? -
#5533 Köcce! -
handrx #5532 Hello. Majd valamikor Novemberben jön az új rész. -
#5531 Csőtök a Hell's Highway kijött már? -
#5530 Call of Duty-t csinálsz belölle, akkor nem lesz élvezetesebb. :-P -
DJviolin #5529 Sziasztok!
Tudtok valami módot a játékhoz, ami csökkenteni picit célzás közben a célkereszt kóbászolását, hogy picit élvezhetőbb legyen a játék? -
hgabesz #5528 Üdv!
Nekem is ez volt a problámám. Aztán szóltak, van egy unpack.exe. Ezt elindítod. Csomagol egy kis ideig (gép függő, kb 3-6 perc). Ha nincs ilyened akkor nemtudom.
-
officer bálint #5527 nekem a Earned in Bloodban miután betölti a küldetést ujraindul a windows. mitöl lehet ez??plz segitsetek -
llaci63 #5526 Köszi a tippeket, kipróbálom őket! -
Druzsba #5525 Egyszerűbb, ha indítasz egy új profilt és névnek azt írod: MATTBAKER. Így elvileg az összes pálya elérhető és azon játszol, amelyiken csak szeretnél. -
handrx #5524 Találtam neked valamit, remélem jó lesz :) Csak tölcsed le talán segít.
http://www.nicouzouf.com/en/?id=brothersinarmsroadtohill30 -
llaci63 #5523 Sziasztok!!
Olyan gondom lenne: újra tettem a widows-ot, ezért eltüntek a mentéseim, pedig már a végefele jártam (Cole's charge nevű pályán voltam). Legyetek szívesek küldeni egy mentést, lehet végigjáttszott is.
Nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]
-
#5522 nekem is -
handrx #5521 Nekem meg van. :) -
#5520 Senki? -
#5519 Meg van valakinek a BiA:Road to Hill 30 magyar kiadásban?
Megbeszélhetnénk PM-ben a nyelvi fájlokat? :D
-
#5518 Megy magában is, ez nem kiegészítő.
Bizonyos értelemben, BIA2. -
#5517 Ez megy magában is vagy kell neki vmi extra cucc? -
HUmanHunter #5516 up
Build: (null)
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1819 MHz [944339877888.000000 0] with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (9371)
General protection fault!
History: UGameEngine::Init <- InitEngine valaki nemtud valami megoldást rá? -
gerro #5515 CD esetében csinálta és úgyse volt jó, hogy lemezképet készítettem róla és azt bemountoltam
köcce a segítséget
újra beszereztem a játékot -
steweee #5514 ok,thx -
handrx #5513 Ön magában játszható, tehát nem küldetés lemez. Amúgy meg régen meg jelent, tavaly Októberben volt 1 éves :)Van benne Coop mod is, szal ketten is lehet vele játszani a gép elen, s most már csak 2990 ft a GalaxisNeten. -
steweee #5512 Brothers in Arms: Earned in Blood ez vmi küldetéslemeze az alapjátéknak?
megjelent már? -
#5511 Köszi, már nem érdekes a dolog. Megoldódott. -
handrx #5510 Vagy tölcsed le ezen az oldalon található oldalak valameikéről :) >> http://www.gearboxsoftware.com/index.php?p=support&dl=28 -
handrx #5509 Ha gondolod el küldhetem e-mailbe, 14,7MB a Bia Eib DVD-men találtam, talán ezt keresed: BiAEiBSDKv1.0.exe. -
handrx #5508 Hát.. nem valószínű mert nem tudja olvasni a lemezt. Nem tudom igazi cd-nél vagy Image fájlnál csinálja ezt? Mert ha mondjuk Image fájlnál, akkor próbáld meg átrakni mondjuk másik virtuális meghajtóba. Vagy ha sehogy sem sikerül akkor meg kell szerezni ujra a hibás cd-t/cd képet. -
gerro #5507 telepíteném a játékot, de a 2CD közben ezt kapom:
Cliquez ici pour visualiser l'image
tudom orvosolni?