RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imike, hol kaptad a bünti pontod?😄😄

IMYke2.0.0.0
Elõször is:
- Nem az X800 a "legjobb ati amit kapni lehet". A jelenlegi legjobb: ATI Radeon X850XT PE 256MB

Másodszor:
- x850xl nem létezik. Amire Te gondolhatsz: X800XL. Ebbõl létezik 512 MB-os változat is. De ennek az árából már vehetsz egy erõsebb X850XT PE-t!

Harmadszor:
- Az új ATI jövevény majd az R520-as magra épülõ X900 lesz. Vélhetõleg, hozzánk decemberre bõven el fog jutni. Az ára a csillagos eget fogja verni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy kis info kéne:

Most a magyarországi boltokban, azt ati radeon x800 256 megás kártya a legjobb ati amit kapni lehet.

De hallottam valami x850xl-rõl ami 512 megás. De az elvileg nemtom melyik kártyának az 512es változata. Tehát ugyanaz csak nem 256os rammal hanem 512vel.
De elvileg valamikor most õsszel kijelenik egy olyan, ami eleve 512es lesz, tehát nem csak egy 256osnak az 512es változata.

Nemtom, hogy csak külföldön lehet-e kapni, vagy még nem jelent ki, de akkor az lenne a kérdésem, hogy mikor fog 512 megás ati kártya kijelenni, amit nálunk is lehet majd a boltokban kapni, és mi lesz a neve?

Ugyanis jólenne ha karácsonyra beszereznék egy ijet 😊.

THx

PxE
hi mitöl van az hogy a radeonomhoz(9600XT) kapt alap driver az oszes jatekot 1024x768 ban 85 hercen futatja a fris driverek pedig csak 59 hercen (cs1.6 ban)
de van uj jateknal is probleme!!!<#falbav>

ATI POWER!!!!!!!!!

Narancs
Most olvastm, hogy vszínû nem csak ez a mag lesz rajtuk, hanem az összes X800-as selejtet rápakolják. Magyarul kibaszott lutri, megint hatalmas kavarás. Amúgy tuning is van bennük bõven, itt egy R423 magos PowerColor teszt: Bõvebben link

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Mivel R480 mag van rajta, ezért tulajdonképp ez tök olyan mint a 6800LE, ami ugye alapból szinten 16/6 -os, csak gyárilag le van tiltva 8 pipe. namost a 6800LE esetében eddig mindenkinek sikerült legalább 12/5 -öst csinálni, szerencsésebbeknek 16/6 is elõjött. Ha ugyanez a helyzet az X800GT -nél is, tehát a 12/5 jó eséllyel hibátlan, akkor kibaszott jó vételnek fog számítani.

Ha ez igaz akkor ez nekünk csak jó lehet, csak sajnálom hogy featurbe nem tud mindent majd csak az új ati.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

toMpEr
meg erdekesebb, ha elolvasod ezt, eszerint (ha jol veszem ki) a Club3D a GT kartyait atnevezte RX-re, rarakott egy durva memoriat es egy BIOS update-el 16 pipeline csalogathato belole (a jelenlegi 8 helyett), igy x850 kozeli teljesitmeny hozhato ki belole.

1. pont hogy a nyári kánikulában oylan mind1 ha kurva meleg van és nincs légkondid...
2. nekem is zalman hütõm van mai nem éppen a bóvli kategória, és tudom mi mit ér meg... csak éppen az hogy most hogy valaki csak azért cserélje le az addig tökéletesen emgfelelõ hütõjét hogy 5 fokkal kevesebb legyen a proci hõmérséklet semmi értelme...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Te tudod, mindenesetre a nyári kánikulában jól jön ha van tartalék. Nekem már sült meg emiatt procim, ennyit megér egy jó hûtés, hidd el.
Narancs
X800GT teszt, érdemes elolvasni. x800gt végig lenyomja 6600GT -t, kivéve Doom3 -ban. Ígéretes cuccnak tûnik...

akkor nem értem miért, nekem 77 foknál elkezd fagyni a videókártya 😞(( és ezt eddig nem tette.
példának modntam de ugytünik nem érted..., de az a msot hú 50 fok helyet nekem legyen 45 csak oylan szinten értelmetlen hogy hihetetlen...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sztem te keverted ezt:

ezzel:
Narancs
Amíg össze nem olvadnak a tranyók addig semmi gáz<#nyes>

Melyik léghûtés hût -50 fokra? 😊
Narancs
nem sok

terhelés alatt viszont a memória 77fok körül van, az nem sok?
igazad vann, hütsed géped -50 fokra, sok értelme lessz 😊 mongyuk akinek kruva sok fölös pénze van annak tényleg megérheti de amugy csak ezért új hütõt venni tök fölösleges szvsz 😊

Nem pont azért kéne hogy kevesebb legyen?: )
ami tegyük hozzá tök fölösleges ha igyis csak ennyi 😊

Gagyi hûtõvel az normális. CoolerMaster Hyper 6+, VapoChill Micro, vagy Thermalright XP-120 jobban lehûti.
Punkerwork
az nem gáz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Köszi szépen!

És hány foknak kell a procinak és a memóriának lennie normál esetben? Nekem terhelés nélkül 57C.
kircso13
ja, és az nem mérgezõ! 😊

Az élet eleme a lét!

Á, egyszerûbb kézzel. Ha szénné ég, akkor kell egy jobb hûtés. 😉

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Punker
a legtöbb kézi mérõ nem bírja a 70-80 fokot, venni kell lézeres mérõt és kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kircso13
de van ami nem higanyos😊

Az élet eleme a lét!

bin Laden jegyzetel... 😄

Valami echte ruszki. +- néhány fok belefér. 😄

Punker
a hagyományos 42 fokig mér max aszem, rögtön szétrobbana és mint tudjuk a higany erõsen mérgezõ stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kircso13
de melyik? a digitális vagy a hagyományos? 😊

Az élet eleme a lét!

lázmérõ 😉

Punker
everest

Skaccok!

Szerintem melegszik az ATI X800-as (Asus)
videókártyám. Hogyan tudom megnézni, hogy hány fokos?

Köszi,
Punkerwork
bánom én is hogy nem tudtam ATI-t venni 😞

GanXstaZoleeWrk
akor meg pláne senki nem fogja venni.

de én az 6600gtre gondoltam hogy most sem biztos hogy megéri megvenni egy jobbat 40-ert ha 55 nettoért lehet HIS X800XL-t kapni ami azért tuti 😊

GanXstaZolee#2709

Punkerwork
nem azt írja a cikk hogy kinti áron 30-40? és itthon 50-60 körül lesz?

Gabesz amd64
fene se tudja

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

GanXstaZoleeWrk
egyebkent sem értem mivel gt a cik szerint netto 30-40 ropi között van addig egy jó x800xl van netto 55 körül is már. A teljesítmény különbség meg ugye ennél jóval több.

GanXstaZolee#2709

Gabesz amd64
ezt már multkor olvastam!

gt a gt ellen!

szörnyû!

igazad van mit kell jobban butittani már egy kártyát!hihetetlen

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
X800 GT, hát f@szom az ATI-ba ne a régi kártya butításait adja már ki 😞

Free
köszönöm kipróbálom.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

IMYke2.0.0.0
BIOS-ban iktasd ki a "Halt by fan fail"-t. és ne engedd a BIOS-nak a ventillátor sebességét sem kontrollálni: állítsd be Te!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Free
az az érdekes, hogy mnb re téve a cpu fant a cpu hûtõ megy rendessen. arra gondoltunk még hogy nem elég neki az alaplapi energia de sztem nincs összefüggésben. kipróbáltuk egy ati radeon 9600 pro val azzal meg nincs semmi gond. meg játék(il2) közben szaggat. lehet kevés neki a 2,53 gigás intel proci meg az 1 giga ram ???
vagy az új catalyst lenne szar ???
amúgy a cpu fan rendessen volt van rádugva mert a 9600 al símán megy

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Narancs
CPU Fan? Be van dugva rendesen? Másik csatira teszed rá akkor se megy?

Free
szia mindenki egy kérdés adott egy msi neo 865peNeo2 alaplap és egy Ati Radeon X850 XT Pe amikor összeraktuk akkor a CPU Fan nem ment 420 Wattos a táp. van valakinek ötlete? találkozott már hasonlóval valaki ?

Koszi! De akkor sem inno<#hehe>
Narancs
miniteszt magyarul...hasznos ez az oldal<#hawaii>

Koszi!