RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
GanXstaZolee#2709
persze hogy az nem mindegy!
Én azt mondtam Pl x850PE 256, 512 ugyanaz a gyártó és ugyanaz a RAM Típus
,késleltetés!
Így igaz amit én mondtal!
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyedül a felbontés és a sheaderek növelésével, bekapcsolásával érezhetõ az 512 ram!
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Az 512 MB VRAM nem mindegy, hogy milyen alapokon van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha bekapcsolsz bizonyos szûrõket akkor nem terheli a GPu-t!
PL Anti A, Sheader-eket!
Nagyon jól fogják majd használni az 512Mb VGA-ramot!
a F.E.A.R demó is azt igazolja, hogy nemártana 128 helyett 256 vga ram
PL mikor bekapcsolod a SOFT SHADOW-ot! A gpu teljuesítményét nemigazán befolyásolja ez az árnyékjavító eljárás, inkább ram függõ!
szerintem nyerõ az 512 videó ram!
Másodszor, nincs különösebben nagy tudásom ilyen téren mégis "lejön".
Nem Uri Geller vagyok.
Ja, majd nézd már meg a kedvemért a FEAR demót, ami egyszerûen összeszarja magát a 9800XT kártyámon, mert kevés neki a memória. Be sem enged állítani egy csomó opciót, nagyobb tereken, ahol nem tud hova pakolni egyszerûen kriminálisan visszaesik a képfrissítés.
Hagyj már lógva!
- a világ összes kincséért sem vennék 512 MB-os VGA-t... fõképp akkor nem, ha bizonyíthatóan nem gyorsabb, mint egy 128-as vagy 256-os VGA.
- a R9500 Pro nem csoda kártya
4, Ha elõtted lenne a 2 kárya az egyik 512 rammal a másik 256 -tal, melyiket választanád?
5, A memória soha nem elég.
6, Azért írtad a 3-as pontot, mert te is úgy éreznéd és valóban jobban is mutat.
7, 1 -es pont: Neked lenne, te vernéd itt a melled legjobban, ahogy eddig is tetted a csodakártyáddal a 9500Pro val. Nekem is volt de 2 éve egy kalap szart nem ér.
8, Megint nem bírod ki, hogy ne köss bele?
1, vagánykodáshoz
2, azt hiszi, hogy gyorsabbak lesznek majd a játékok / betöltések
3, úgy érzi, jól mutat majd a PC-jének ismertetésekor
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
igaza van Grebbernek!
A francba. Nekem akkor is 512 megás kártya kell 😄D. Ha karácsonyig nem jelenik ki egy normális akkor feladom, és veszek egy 256osat.
Ati driverral is lehet tuningolni? Mert nvidia driverral lehet.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gratulálok az értelmes eszmefuttatsodhoz 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A GF6800 és 7800 csak Shaderekre épít. S lehet, hogy 2006 évvégétõl az kevés lesz.
Ja hogy nem tudsz egyrõl sem.
Nem csoda - kifizet a 7800-asért 145 ezret és kiderül 3 hónap múlva
A GF7800 GTX 2007 tavaszán már gyenge lesz.
Amikor majd valóban realtime renderel nekünk egy VGA és nem lesz szükség hatalmas, tömörítetlen textúrákra és a hibákat elfedõ fénybravúrkodásokra a jó minõséghez, na, akkor leszünk közel a tökéleteshez!
5 év múlva hasunkat fogva röhögünk majd a GF7800 GTX-et és Ultrát éltetõ cikkeken.
Jobban belegondolok, pl. vegyük példának a doom3at ultra high grafikán.
Ha most veszek egy olyan kártyát, ami ezt elbírja, akkor pl. 5 év múlva nem hinném, hogy lesz olyan gama, aminek a min., konfigja ennél jobb grafikájú lenne.
Szntem kezd lassúlni ilyen téren a technika fejlõdése, mert ugye a majdnem tökéletest egyre nehezebb tökéletessé tenni.
Na mind1
Ha csak nem játszol mindent 1600*1200 ban, akkor a 128 mega is elég.
De karácsonyig még rengeteg idõ van, pont most jönnek az új kártyák, biztos találsz megfelelõt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
És azé pl. doom3 max grafon csak 512 megás kártyával megy. Nem mintha ezér szeretnék 512 megás kártyát, de hiába van egy profi 256 megás kártyád, ha 500 megabájtnyi textúra van egy gameba.
És egy év múlva szntem megfog nõni az ilyen gamek száma.
Azt fogom csinálni, hogy várok kb. Novemberig, azt akkor megnézem mik a legújabb cuccok, amiket megéri venni, és akkor az lesz karácsonyra
7800gtx 520MHz-e az érthetõ 1040-ek is, a radeon 900MHz-e meg 450 valójában.
Vak paraszt pedig azért lennél, mert az 512 megás kárta parasztvakítás, nem egyébb. Ha ennyi dellád van, tényleg vegyél 7800GTX -et, esetleg várd meg az ATI új cuccait, hamarosan itt az R520...
Csak nemtom hol van már az a cikk. De mutatták képen a kártyát és elég jól nézett ki.
A 7800 gtx meg csak asszem 520 mhz? Monnyuk ha van jó hûtöm, tom videódriverral is tuningolni 😄. De akko inkább a 900 mhz-ra szavazok.
Angol ára 4xx dollár volt. Kiszámoltam az ft-ba 80 ezer huff.
De 1. Mostmár megy fel a dollár ára megint.
2. Itt magyarországon úgyis sokkal drágább
Csak egy nyomorult 512es ati kéne karácsonyra <#nyes>#nyes>
Szntem 150 e huffnál nem lesz drágább.