5974
-
#971 Már jó ideje ez van - 1,5 éve tuti.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#970 Értitek ahogy érzi az nvidia a középkategoriába aránylag nyerő karesz a csúcskategoriában meg nem tud nagyot alkotni. -
Torry #969 Én is sokkal többet vártam! -
#968 Ja.Én is pont most néztem.Inkább megvárom mig az X800Pro/XT-k nek lemegy az áruk elfogadható szintre. -
#967 hát a Prohardver teszt alapján X700-at én tuti nem veszek :( -
Borg #966 Mert őszerinte ezek már Vizuális processzorok. És gyorsan levédte, hogy nehogy az nvidia is ráirhassa a chipjeire :) -
#965 Amúgy az ATI miért VPU-nak hívja a grafikus processzorait? Van valami jelentősége azon kívül hogy az ATI és NV chipes kártyákat is gyártó cégek kiírhassák az aktuális csúcsmodellre hogy "The world's most powerfull (NV-nél)GPU/(ATI-nál)VPU. -
#964 persze ha csak simán kártyát kérnek magában azt nem szoktuk kibontani max megnézzük hogy minden cucc benne van e. -
#963 nem tuningoltam az X800Pro-t se, amúgy jövőhéten valszeg tudok 1-et tesztelni, amúgy meg szerintem jobb az ha mi teszteljük (és tényleg teszteljük) a gépet mintha a vevő félóra múva hozzná vissza hogy nem müxik. -
#962 Hú, de szomorú... ne csináld már.
Tudod mit?
Én nagyon nem örülnék, ha az én újonnan vásárolt gépemet a boltosok csak úgy tuningolnák meg társaik...
Nem kell jönni a "kiszűrjük a hibákat" és hasonlókkal!
#961 nem fogok tesztelni X800XT-t pedig lett volna bent 1 3 gigás P4 is hozzá :(((( -
Anotino #960 meg gyengebb? es huzhatosaggal mi van? -
Borg #959 Hát azért az x600xt nem igazán hozza a 9600xt teljesítményét... -
#958 nem, más a chip rajta -
#957 az x600 nem egy sima 9600xt pcie csatolóval? -
#956 igen az a lényege, meg van notebook verzió is -
#955 Közben máshol is utánanéztem és azt írogatják, hogy 9600XT szinten van szóval nem nagy durranás. Meg ebből csak PCI Expressz felületű van, nem? -
#954 már elég rég megjelent az X600, árat majd melóból tudok mondani :)
teljesítményt Zetorg-tól kérdezz PV tuning topic-ban :) -
#953 Ja és a teljesítménye szerint kb. mivel lesz egy szinten na meg az ára mennyi (lesz)? -
#952 Megjelent már az X600-as kártya? Ha nem akkor mikor fog? -
#951 itt van elöttem :) -
Anotino #950 Hol van ez az olcso lista? :P En akarok venni vmi vga-t egy ideje, de a 9600pro/xt (ami raadasul csak also kategoria) meg mindig elegge 30 rugo folott van, ugyanugy mint tavaly. Pofatlanul sok. Gf3-r8500 idejeben ennyiert megvettem a 8500LE -met, es egy kicsi huzas utan volt egy csucskategorias kartyam. Mostmeg mar ezek az agyonbutitott vackok is eleg dragak. -
#949 na most rendeltek Abit X800XT-t remélem tudom tesztelni :) -
#948 • AGP 8x for 1.5v graphics cards, 6 PCI slots
Ez eléggé beszédes nem?
#947 Hali emberek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ebbe az alaplapba belemegy-e egy Ati Radeon X800PRO
Az alaplap az ez: EPOX 8RDA6+PRO
http://www.ocworkbench.com/2004/epox/8rda6+pro/g1.htm
-
#946 pl nálunk az ASUS X800Pro augusztusban 150k volt most 126k -
#945 Akkor optimista voltam...
Úgy néz ki, akkor 150 hetet kellene várnom :)))
#944 ez nem így működik egyik héten 50 forintot esik másik héten 3000 ezret + a VGA árak az első 3 hónapban rohadt sokat esnek utánna stagnálnak -
#943 rossz listát néztél :) -
#942 Bár igaz lenne...
Akkor számoljunk:
- ha hetente esnek mondjuk 1.000 Ft-al, akkor nekem most már egy 9800 XT-m lenne - 5.000 Ft-ért.
- ha várok 100 hetet, akkor egy X800 XT -m lesz 11 ezer Ft-ért...
Érdekes nem?
Zsoldos #941 Megneztem egy arlistat, kb tok ugyanaz, mint fel eve. -
#940 nagyker szinten jelenleg igen -
Zsoldos #939 Vga arak hetente esnek? ez uj -
#938 majdnem 1 árban a procik abban nincs nagy különbség, DDR2 ára se olyan vészes, alaplap se nagyon gáz, VGA árak hetente esnek, csak most kell másra a pénz :( -
#937 Jaja nekem is ilyenek kellenek majd csak amit akarok procit még drága nagyon de 1 év múlva már az sem lesz vészes. -
#936 ok, szal nekem új tokozású proci kell DDR2-vel és PCI-Express-sel -
#935 Jó ideig várhatsz akkor...
Közben ugyanis jön majd megint valami.
#934 én már mindenből az új szabványt akarom majd venni úgyhogy várok -
#933 Hát nekem is pénz kérdése amig nincs pénz addig semmit nem tud venni az ember.De én még nem is nagyon akarok venni majd csak ha nagyon kell már. -
#932 én majd tavaszkörnyékén akarok full gépcserét, ha lesz pénzem