8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#5284 AZt hiszem annyi a különbség, hogy ez VIVO-s. -
fatallerror #5283 a tegnap megjelent WHQL-es drivert erre tessék -
#5282 hivatalost vagy beta-t? -
NeOhu #5281 Tudnátok nekem ajánlani egy jó nvidia drivert? 6600GT -m van. -
#5280 mielőtt betetted a régi kártyád driverét letörölted driver cleanerrel? Ha nem, akkor tedd meg. -
#5279 milyen a konfigod én a legfrissebet használom és semmi baj nincs velle
-
Radir #5278 Hi!
Lehet már tárgyaltátok, gyorsan átfutottam pár oldalt és nem láttam:
Msi 6600Gt Vtd 128Mb Lite
Ez mi? Doboz nélküli verzió, vagy van valami hardwerbeli különbség is a retail változatokhoz képest?
help!
Előre is köszi, egy volt Ati-s és leendő Nvidia-s:))
Tényleg, melyik drivert ajánljátok hozzá? Melyik a legjobb?:))
Radír
-
#5277 Próbálta valaki az új ForceWare drivert (81.85)?
Én most szedem. -
ghomby #5276 Üdv! Tegnap vettem egy MSI 6600GT videokártyát! Olyan problémám lenne vele, hogy játékok alatt a gép rendszeresen visszalép a Windowsba! Nem lép ki a játékból, csak visszatér a windowshoz! Utána egy alt+tab, és mehet tovább a játék! Ez mondjuk elég idegesítő tud lenni! Ja, és miután feltettem a kártya összes driverjét (utána a netről a legfrissebbet), elment a hangja! A line-in-en van hang, de a vezérlőpultban azt lehet olvasni, hogy nincs hangkeltő eszköz! Na ez mi a fenétől lehet? -
Rover623 #5275 Hát ha neked úgy tetszik, akkor ezt is felfoghatod Gamer Edition-nak...
Sima 6800-as 325/700MHz, ez meg 350/1000... -
Inquisitor #5274 Köszi, csak megzavart, hogy az Asus-nál a nem gagyított kártyákat Gamer Edition néven forgalmazzák, és annak is GE a rövidítése. -
#5273 Nem, mert ennek GT órajelei vannak, dupla anyni ramja ami ráadásul GDDR3...tehát sima és GT között van valahol a GE. -
Inquisitor #5272 "6800GE: 12 pipe, 5 vertex" - Ez nem a "sima" 6800?
Mert a 6800LE/XT a 8 pipeos, az tuti. -
Rover623 #5271 6800GT: 16 pipe, 6 vertex, GPU:350MHz, RAM: 256MB, 1000MHz 256 bites GDDR3
6800GE: 12 pipe, 5 vertex, többi stimmel...Asus hülyeség... -
rlz001 #5270 Nem tudja valaki, hogy mi a különbség a 6800GT és a 6800Ge között(memória, GPU órajel)? -
Rover623 #5269 Okíts lécci fórumhasználatból...:)
(Majd a kezedbe nyomok egyszer egy palmot, mikor éppen nem vagy bejelentkezve...ha elsőre sikerül "válaszol"-nod vkinek, meghajlok előtted...de még sokadikra is el lehet szúrni, hidd el...) -
#5268 ha ezt nekem irtad akkor kiprobálom
ha legközelebb irsz valakinek akkor nyomd meg a (válasz ) feliratot -
Rover623 #5267 NVIDIA WDM driver...kipróbálni meg a Movie Maker-el tudod... -
#5266 jó de melyik -
#5265 Szerintem elvileg a Gyári CD-n van hozzá valami okosság nézz körül ! -
#5264 hellósztok
úgy érzem itt az ideje hogy kiprobáljan a videokarim vivo részét
a problémám csak az hogy melyik az a program amivel nézhetem az egészet.
alul ki van irva a kártyát -
#5263 Az, hogy egy videókártyát ki tud-e hajtani egy adott alaplap/proc/ram konfigot, az az adott játéktól függ. Ahol erősen számításigényes dolgok vannak (fizika, összetett AI, 3D hang, stb.) ott értelemszerűen a gép jobban számít - ezért nem jó a 3DMark eredményekre hagyatkozni.
Általánosságban a te géped kényelmesen ki tudja hajtani azt, ami a 6600GT-ben van, legalábbis a játékok nagy részében. -
#5262 szerintem nem . -
#5261 Ki tud. -
Vonciii #5260 szevasztok!
ANNYI kérdésem lenne hogy ki tud- e hajtani egy Gforce 6600G-t ez a gép:
P4 2,8 ghz ; 1gb ram ; qdi platiniX 2E/333 ??? -
#5259 Nah valszin megoldódni láccik a szívás az Inno 3D -s 6600GT vel! A megoldás eccerű mivel ez már a 2. csere úgy hogy egyeltalán nem jó a kari ill használhatatlan így áttérek az MSI féle 6600GT -re remélem nem csalódok a jó öreg MSI féle kártyában!! -
#5258 Ezzel én is így vagyok.
Kivétel azért van (és erősíti a szabályt :D) : A FEAR SP demó full max beállításnál beakadozott időnként, de ez állítólag memória és optimalizáció kérdése (ugyanúgy beakadt egy 7800gtx-en is, de 2 GB memóval nem).
(de most megnézem a fullt, most ért véget a telepítése, szal... csáááá!) -
#5257 Akkor ne húzd,nehogy vmi baj legyen vele.Sztem próbálj ki vmilyen Nvidiás játékot,ha ott hozza a megfelelő teljesítményt,akkor nincs baj,valszeg játék vagy driver a hibás. -
mochee #5256 Hát nincs, de azér megpróbálom ujrarakni. -
#5255 Nekem is volt moddolt 6800 simám, és kurvaszépen ment vele minden! Format C: és XP reinstall...egy próbát megér, lehet vmi IRQ akadás van. TV tunered nincs? Mert nekem az produkált fagyáskat, el is adtam a répába... -
mochee #5254 Nekem nem az eredménnyel van gondom, hanem azzal hogy nem folyamatos a játék vele! Én nem keveslem a pontszámomat, az nem érdekel, csak összehasonlításra jó. A játék a lényeg ami szvsz siralmas. Ráadásul Cifu se talált olyan gammát ami "megfektette volna" a GT-t. Mondjuk neki 256MB-os van. Ezért nem értem a dolgot.
De lehet hogy ez a kártya ennyit tud produkálni játékokban, és akkor nincs mit tenni. De azért furcsán alulteljesít, én csak ezt mondom, a pontszámtól függetlenül. -
#5253 Eddig nekem nem sikerült olyan játékot találnom, amely megfektette volna a 6800GT-t 4xAA és 8xAF esetén, 1024x768-as felbontásban, full részletesség mellet. HL2 még skinpack esetén is 50+ FPS, Lock-On keményen customizálva 30+ FPS, SWG a legnagyobb PvP csatáktól eltekíntve 20-30 FPS...
Az lehet, hogy az adott kártya hibás, de én inkább arra gyanakszom, hogy valami másban kellene a hibát keresni... -
#5252 ezt mondtam Én is az elején!
de nem értem mér nem lehet felfogni,hogy jó az az eredmény! -
mochee #5251 15 giga helyem van, a GPU 51 fok, GPU memória 55 fok. Ha tényleg jó az eredményem, akkor csak egyszerűen nem elég már ez a konfig az új játékok 1024-ben való futtatásához jó grfikai beállítások mellett. Engem csak az zavar, hogy sokkal gyengébb gépen a Dungeon Siege ugyanígy futott mint az enyémen, vagyis szarul. -
#5250 Normásilan működik a kártyád, ezt mutatja a 3dmark ponty is. XP reinsallt csináltál már? Mennyi hely van a vinyódon? -
#5249 Nem melegszik tul a GPU ?
Mert akkor lekorlatoz konnyen lehet aaz a gaz a kartyaddal.
Tipikus Inno hiba. -
mochee #5248 Igen, de szerintem nem működik normálisan a 6800GT-m, mert akadnak vele a játékok. Csak nem tudom, hogy egy 6600 GT mire képes. -
#5247 Ha jól értem, egy 6800GT kártyáról váltasz 6600GT-re? Mert ez esetben biztos, hogy nem fogsz plusz sebességet kapni. -
mochee #5246 Hát...őőő...de. Abbahagyom.
Azt mondja meg valaki, hogy ha veszek egy 6600 GT-t a gépembe, akkor elvileg jobban kéne hogy menjenek a cuccok vagy nem? Vagyis képes leszek szép grafika mellett 40 FPS fölé emelni az átlagot, vagy nem érek el semmit, ugyanez lesz a helyzet. -
#5245 Komolyabb kockázata nincs, egyszerűen csak figyelni kell arra, hogy ne melegedjen túl a proci.
Viszont nem túl offtopic ez már itt?