8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Árnyvadász #5324 Na az a helyzet, hogy a második Leadtek 6800 GT-m is megadta magát. Most egy Ultra változattal próbálkozom. Az lenne a kérdésem (ma megyek érte), hogy a két tápcsatlakozóba (AGP-s) külön-külön kell bedugni (egymástól független) a csatikat vagy egy tápcsatlakózó is elég és a hozzáadott elosztót kell bedugni a két helyre a kártyán? Thx.
Ja és ez is Leadtek lesz. Ja és még annyi ez hangosabb, mint a GT? DVI-VGA átalakító jól működik? (CRT-m van)
-
#5323 Ha már ennyire érted a drivereket: miben, mennyivel jobb ez DHzerOpoint_08184 driver az Extreme_driver_8185-nél ?
Nekem ez az utóbbi van fent, eddíg minden megy mint a gép, de ugyanúgy ment a 7801-el is... 3DMark-ot nem mértem, de játékokban ua.
Jó, játékokban nem is kell, hogy különbséget lássak, hiszen szinte minden fullon megy mint kés a vajban. De azért jó lenne tudni, hogy kifogtam egy fasza, stabil, gyors drivert. (jójó, tudom, mindenki erről álmodik, mármint egy álom-driverről, de próbálkozni kell, kérdezősködni, stb, és még nagyon korán van, ^^) -
#5322 rendesen be kell állitani,és a CS:S -re optimalizált beállitásokat választani
akkor nem lesz vele gond -
NeOhu #5321 Milyen tapasztalatok vannak az NGO NVIDIA Optimized Driver v1.8185 ? -
NeOhu #5320 Kipróbáltam ezt a DHzer0point_0.8184 -et de CS:S -be nagyon ingadozik az fps-em, tud valaki valmi jobbat drivert ami stabilabb? -
Rover623 #5319 Ilyen nem nagyon van...
A mag még csak-csak felhúzható 500MHz-re, de az 500-550MHz-es DDR memcsiből sosem lesz 1000MHz-es... -
#5318 ilyet nekem anno d.n.a-forceware driverrel csinált,aztán leszedtem a bétát,és felraktam az előző rendes drivert
ha esetleg hardware-re gondolsz,érdemes megnézni a memoriát (nemcsak a rendszerét, inkább a 6800GT-ét)
albérlőm mult7en vett 6600GT 256 MB-s karit,de nála már a BIOSban is voltak ilyen tünetei,nemcsak játék alatt :) neki memoria hibával cserélték ki :)
kék halála ugyan nem volt,de végülis szvsz (már amennyi tapasztalatom van) driver / memoria :)
nem hinném,h esetleg tulmelegedés lenne az oka :) -
#5317 Melyik a legjobban tuningolható sima 6600-as kártya?(ami akár megy GT órajeleken is) -
Chaos25 #5316 Hello
Van egy inno6800gt-m és kb két hete elkezdett meg állogatni játékok alatt kb 3-4 mpre megáll aztán megy tovább (frame nem esik le elötte) meg szemetelget kicsi zöld piros kockák vannak a képen és néha még ilyen fekete csíkok háromszögek is! Aztán csinál még olyat hogy kékhalállal ujraindul! A kérdés a következő: Megfagyásokat produkálhatja más is de szemetelni tud valamilyen másik hardware egység vagy software esetleg? -
#5315 an incidensre emléxem, akkor nemcsak az Xtrém driver tünt el,hanem még 1 fajta,amit előszeretettel használtam ATIhoz :( -
#5314 asus 6800gt/td az csak 128MB ddr1, 350/700 16/6 -
MacrosTheBlack #5313 Geforce Go 6600-as notebook videomemóriáját szeretném letesztelni, mivel lehetséges? -
#5312 mi a különbség az asus v9999gt és az asus v9999gt/td között? -
#5311 Aha, tényleg, más a hűtő, és halk...
Ebben (még) szerencsém van... -
#5310 Felraktam a 81.85-ös Extreme drivert, de a FEAR-ben semmit nem változott a performance test-ben az eredmény, ugyanazokkal a beállításokkal. (a sima, 81.85whql volt elötte). -
#5309 Xtreme-driverek guru3d-n is fent voltak egy ideig, de aztán volt kb fél éve vmi incidens és azóta a gurusok nem rakják fel a drivereiket az oldalukra. -
#5308 analóg csatlakozó amit monitor kábelnek hivunk általában. DVI meg a digitális csati. -
#5307 Mi az a D-Sub? -
#5306 OFF
Akkor haggyd!:)Te keddig iszol? -
#5305 Reméljük...
Ha már szeptember elején volt ilyen, akkor Aquánál csak ilyeneknek kell lenni, mivel azokról a helyekről viszik, mint a cukrot. -
#5304 nahh,most gyorsan csináltam 1et... eddig tartott a hsz-em ota...
ja,a tweak opciok listája iszonyu hosszu lesz (szeretem,ha már optimalizálva telepitődik) :)
szal összeállitani fél ora...
kiirkálni legalább 3-4 ora lesz :( -bocsi,ehhez most nincs humorom
nahh,most megyek inni,aztán kedden nekiállok kiirogatni :) -
#5303 Oké, köszi!!Várom! -
#5302 hát igen az biztos, hogy zsákbamacska, de hátha... -
#5301 Ez az új széria szerintem zsákbanmacska...
Kíváncsi leszek, hogy Aquának melyik van meg... -
#5300 OFF
jövö7 péntekig összegyüjtöm,miket szedtem ki (tulképp mindent,ami felesleges) :)
nem lesz rövid lista,mivel bele is integráltam minden fontos drivert,hogy ne kelljen alaplapi + VGA driverek miatt állandoan ujrainditgatni,hanem telepitéskor fenn legyen :)
amugy ahhoz h tudjam,miket szedtem ki,kell csinálnom 1 ujabbat 1 teljes telepitőből,mer külön nem jegyeztem fel sehol,csak kiszedtem,ami nem tetszett :)
na,ezenken a feljegyzése tart majd sokáig :)
majd PÜ-ben elküldöm a listát
ON -
#5299 erről a saját telepítőjű win-ről tudnál vmit mesélni?:) Hogy csináltad? Miket kapcsoltál ki konkrétan? -
#5298 Szia! Nekem is Inno-m van és ha az új szériásból veszel, amin ezüst hűtőborda van, akkor nem kell rá raknod semilyen ventit,mert ez már nem hangos.Tapasztalatból mondom,nekem is ilyenem van.Pár hónappal ezelött itt már beszéltünk róla. -
#5297 ja,amugy izé...
mennyi idő,mig lefuttat 1 normális tesztet?
10 /c? 20? fél ora?
nem kötexem,csak csodálom a türelmed,hogy 3x képes voltál drivert rakni, és tesztelni :) -
#5296 nem 80.85-öt,hanem 81.85 :)
amugy a 3Dmark05 nem egészen azt méri,amit a játék :)
hiába dobna ki a 3dmark05 x millio y ezer pontot,ha a játékok szaggatnának
akkor meg jönne a kérdés,hogy miért...
nem vagyok megelégedve az nvidia hivatalos drivereivel,ahogy az ATInál se voltam :)
tesztekre meg őszintén szolva nem adok, inkább tapasztalatokra... hiába jo a teszt,ha a játék csak 800*600*16-on játszhato minden minimum beállitással :)
nekem a driver bevált,bár az is igaz,hogy saját kreálmányu winFOS telepitőt csináltam,amiből kihagytam ezt-azt,ami alapbol benne van,és csak lassitja a rendszert és a teljesitményt (media playerre és feleslegesen betöltödő memoria foglalo hülyeségeire,és egyéb winfos gagyiságokra gondolok)...
az én winFOSom telepités után ~700 MB a szokásos 1,2 GB helyett
szal lehet,h nálam ezért vált be :)
de mint tudjuk, 2 ugyanolyan konfigon ugyanolyan driverrel,ugyanazzal a tesztprogival nem ugyanaz a teszt eredménye,ha az 1ik gép winFOSa több erőforrást foglal
szal az eredményeid alapján a 7801-et ajánlom :) -
#5295 Sziasztok. Szeretnék venni egy InnoVision 6600 GT PCI-Express videókártyát, de mivel eddig is Inno 6600GT-m volt, csak AGP-s, tudom hogy milyen hangos a gyári hűtője. Nos a PCI-Express-esre milyen hűtőt érdemes rátenni? Erre is a Zalman VF-700-ast, vagy van olyan, ami a házból is kivezeti a hőt? -
#5294 78.01
Én is azt használom. A legújabb 81.85 ös driver egy nagy határ... -
The Fugitive #5293 Leszedtem amit mondtál, és:
van egy Gigabyte GV-N66T128D karim, ezen futtattam a 3Dmark05öt. az eredmények a következők:
78.01 Forceware ---- 3231 pötty
80.84 DHzer0point ---- 2979 pütty
80.85 Forceware ---- 3173 pötty
a gépem további adatai: Asus P4S800D, P4 3.00GHz HT bakapcsolva, 512Mb 400MHz Samsung ram.
na erre most mit mondtok? akkor melyik driver maradjon? -
#5292 32bites winFOS, 64bites winFOS
az ngo driver meg nem rossz, de nem véletlenül tértem át DHzer0pointra :) -
Gabe18 #5291 Üdv!
Most készülök egy 6600Gt vidókártyát venni,viszont a gépemben csak egy 300W táp található.Ez igy működne vagy nagyobb tápra kell cserélnem?
A gépben amugy nincs olyan sok dolog pluszban,egy vinyó,egy DVD iró. -
The Fugitive #5290 ez érdekelne engemet is!
meg az, hogy mit jelent az a 32bit meg 64bit?
és melyiket érdemes akkor leszedni? és meg egy: :) mi az az NGO Nvidia optimized driver? -
#5289 Xtreme mi?
ilyennel még nem találkoztam,de kiprobálnám :) -
#5288 én az Xtreme-driverekre esküszök :) -
#5287 minden 6600 GT-snek ajánlom a DHzer0point_0.8184-[GURU3D.COM].exe nevű fájlt, aminek a nevében is benne van,honnan lehet letölteni :)
tisztán kell telepiteni, szal akinek van fenn drivere, az szedje le, kül. szinte semmit nem ér (rosszabb esetben kék halál) :)
a 81.85-ös forceware-hez képest ugrott (jo)pár FPS-t a F.E.A.R és a SS2 (legalábbis nálam),holott mint a fájlnévből is látszik, ez csak 81.84-esből készült :)
a quake 4 meg még nem jött le, de márcsak 1,5-2 óra,szal erről nem tudok nyilatkozni FPS számérték kategoriában :( -
Radir #5286 Ok, köszi.
Mondjuk a video in-ről le tudnék mondani...nagyon nem fogom kihasználni sztem:(
Meg1x köszi!
Radír -
#5285 Mármint a VTD jelzés miatt írtam, hogy VIVO-s, a Lite nem jelent hardwer-beli különbséget.Link