GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami tapasztalat róla?
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Aha, persze GF5200 vs GF4200, vagy GF4MX vs GF3, vagy Radeon 9000/9200/9250 vs 8500, vagy Radeon 9600XT vs Radeon 9500pro.
Akkor tehát 6800LE vagy 6600nonGT?
Fákjúal!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lehet, h 6600GT-t fogok venni.
Fákjúal!
AGP-s MSI 6800LE az milyen? Információim szerint ez ilyen "tescos" sorozat, nem?
Fákjúal!
/Sajna csak AGP-set tudok venni mert az alaplap is AGP-s.../
(Amugy a vidkártya adatai a következõek:450/1200Mhz,256mb GDDR3,256 bit...)
Elõre is köszi a válaszokat... :)
expertool
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Említettek egy oldalt, ahol képes leírás is van venticserérõl, de nem tudták pontosan. Esetleg, ha vki tudna segíteni, megköszönném.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Van nekem egy MSI GeForce NX-6200AX videókarim és az lenne a kérdésem hogy ezen a VGA-n lehet e aktiválni a +4pipeline-t?A Rivatuner szerint NV44 chipes, és 64bites. Please help!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a problémárol irtam a játékosok forumába is a segitséget kérek topicba(utolsó beírás)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Egyébként már lehet törölni mert elkelt.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Bocs, ha hosszú lett, de szerintem ötletnek nem rossz ;)
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
http://flickr.com/photos/zolika90/
Én nem szoktam mérni a hõmérsékletét a cuccnak.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Amúgy ti melyik drivert használjátok? (Márcsak a fagyás miatt: #7460)
Meg még néhány fogalmat nem értek, amit sokszor emlegetnek:
Geometriai hiba? Ez a videókártyáknál mit jelent? Mit lehet ellene tenni?
AGP FastWrite? Ez mire szolgál? Érdemes bekapcsolni?
AGP Sideband Address? (Dettó)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
a garit sajna nem tom nekem is új kari viszonylag télen vettem,de hétfõn megjön a zalman hûtõm és rárakom mert inkább menjen el a garancia de maradjon meg a kártya:)
Kipróbáltam egy HDR techdemót, tökéletesen, szaggatásmentesen ment, de közben figyeltem a hõmérsékletet és a GPU felment egész 80 fokig!! Ez már nem hiszem, hogy túl jó eredmény lenne... :\ Nem szemetelt meg semmi, de nem mertem tovább futni hagyni, nehogy szétégjen a GPU, mert gariban azt nemigen javítják.
Amúgy bekapcsoláskor 48-49, alapjáraton 50-55 fok, HL2 közben 58-64 fok, HDR terheléskor meg jött ez a 80 fok! Hány fokig normális? Hûtõt se merek cserélni, mert akkor elvész a gari. Vagy nem? Egyáltalán mikor vész el a gari?
Amúgy a pontos tipus: ASUS N6600GT AGP 128MB DDR3
Tegnap volt egy fagyásom is (kékhalál), nv4_disp végtelen ciklusba került üzenettel.
Driver az alap amit adtak hozzá a CD-n (71.24). A legújabbal amúgy mi a helyzet?
Mit csináljak?
A segítséget elõre is köszönöm. Nem szeretném, ha tönkremenne a karim, nemrég vettem. :)
PS: bocs a hosszú postért! :D