619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#419 Hát Dédim tavaly nyár körül halt meg. Nem hiszem hogy ő lnne, vagy igen? Ha ő, akkor miért nem jelent meg, miért csak beszélt? -
#418 mi is itt a lényeg?
mert nézem-nézem, de semmi különös... -
PcBalu #417 Üdv!
V
alaki közülletek nem rég halt meg? Mert ha igen akkor ez természetes! A lelkeknél van ez így mert ilyenkor nyugtalanok megvárják a sorukat a túlvilágba való belépéshez. De ha nem így van akkor neked egy befurakodott poltergeistel van dolgod ami nem jó jel! -
#416 ekem tegnap este olyan érzésem volt, hogy valaki beszél. Be vagyok fordulva a fal felé, megy a tévé, de valaki beszél. Mondom lehet a tévén szol valami. Megint megszólal valami(valaki), mondom biztos gépp, mert a tévén nem láttam semmit. Oda megyek a géphez felkapcsolom, semmi. Aztán nem is hallottam. Olyan volt mint a Harry Potternél mikor Harry Párszaszójul beszél. Nagyon furi volt.Meg egyszer egyedül voltam a házba, és a hangfalbol hang jön ki. Netezek, nuku hang forrás, de hang jön ki a hangfalbol. Félelmetes volt mit ne mondjak. -
PcBalu #415 Üdv!
Nállam is szokott lenni szokatlan dolog a számítógépnél ülve szoktam nagyon észlelni főleg csöndben. Néha érzek ilyen hideg áramlást a kezeim közt meg a lábaimnál is hozzá érek a kezemhez de nem hideg a kezem ez furcsa nagyon. Meg néha úgy is érzem hogy valaki folyamatosan néz engem és már nagyon idegesít fel zaklat valami és nem tudok megnyugodni. Meg akkor mikor ez történik a TV is recseg a külső borítása mintha valki nyomogatná. De ez akkor történik mikor egyedűl vagyok csöndben valahol. Pedíg ha ez Poltergeist lenne nem lehet mert a házunk nem átjárós. -
Zoe99 #414 Nálunk a családban már történt pár érdekes dolog...mindenkivel,kivéve a keresztapámmal,és a nagyapámra.Ő(mármint a keresztapám) a nagyapámra hasonlít,én apámmal,meg a nagyanyámra.Mesélték,hogy amikor kisseb voltam(nem minha most túl nagy lennék...12 vagyok... :P )apám valami szellemidézős zenét hallgatott,anyámat kirázta a hideg,a papagáj rikácsolt,én meg sírtam.Nem sokkal az előtt halt meg valamelyik szomszéd néni.
Miután a nagyapám anyja meghalt,és a mama nem tudott elmenni a temetésére,mert épp akkor szült,akkor a dédnagyanyám visszajött,mert dühös lett.Papa drága hangosan horkolt,ezért nagyanyám kiment a konyhába.Akkor jelent meg,és kezdte el fojtogatni.Mondjuk talpraesett mamám van...lehordta a szellemet.
Amikor óvodás voltam,az oviban volt egy fa,a hátsó résznél.Nem tudom miért de vonzott az a hely.Még most is vonz,ha arra felé járok(mármint az ovi környékén,mert az Ált.suli mellette van).A lényeg:gyakran jártam arra,és mindig csak egyedül.Éreztem,hogy van ott valami,és gyakran beszélgettem vele gondolatban.(kicsit fura lett volna,ha hangosan beszélek,és arra járt volna valaki,mert csak én tudtam,hogy ott van)A lényeget még nem említettem:nem féltem tőle,tudtam,hogy egy szellem,még azt is,hogy fiú,talán a nevét is,de arra már nem emlékszem.Talán csak képzelődtem,de egyszer pár pillanatra láttam derengeni egy pár barna cipőt.Aztán hívott valaki...
Volt egyszer olyan,hogy valaki a sóstói táborban bejött a sátorba.Csak én voltam benn.Nagyon meg voltam ijedve,ezért nem fordultam hátra,gondolom azt hitte alszom.Másnap Melinda azon panaszkodott,hogy eltűnt egy tekercs klotyópapír. (?)Engem nem nagyon tudott érdekelni,jobban foglalkoztatott a tegnap este.Gabiéktől hallottam valami tavalyi karomnyomokról a vécében. (nem épp a legszavahiheőbb forrás)
Még ma is érzem őket.Eggyel eggyütt is élek.Még ugyan nem láttam,de volt,hogy utánam jött,elkísért minden hová.Megugattak a kutyák,pedig engem szeretnek az állatok.Volt olyan,hogy ok nélkül potyogtak tárgyak,pedig semmi nem mozdíthatta el őket,és le sem csúszhattak.
Most ezek jutottak eszembe,de látszik,hogy körülöttem nagy a forgalom.
Bocs,ha hosszú voltam. :) -
JBGirl #413 Sziasztok! Velem is történt kb 3 éve egy különös eset. Barátnőimmel késésben voltunk, sietnünk kellett, hogy ne késsük le a buszt és csak akkor sikerült volna elérni, ha átvágunk a közeli temetőn. Nem volt mit tenni, bementünk...Mikor beléptem már akkor éreztem, hogy valami vagy valaki van ott, teljesen meg voltunk ilyedve. A sírok nagyon régiek voltak olyan 1800-1850 körüliek, tehát az állapotuk se volt valami kiváló. Pl. volt olyan sír ahol a koporsó volt csak meg, a holttest meg darabokban a földön szétszórva. Kb. 5 perc séta után megálltunk, mert barátnőm valamit keresett a táskájába. Ekkor vettem észre valami furcsa, világító dolgot kb. olyan mezőnyi nagyságú távolságban tőlünk. Ekkor már a bnőim is azt a valamit nézték. Nem tudtuk elképzelni mi az, de azt tisztán láttuk, hogy felénk jön. Gyorsan megfordultunk, de én még a biztonság kedvéért visszanéztem, és ekkor láttam, hogy az a valami kb 1 karnyujtásnyira van már tőlünk...nem tudtam elképzelni hogyan hiszen ez egy óriási táv, nem lehet 2 mp alatt megtenni. Elkezdtünk rohanni kifelé és amikor kiléptünk egyből mögöttünk jött ki az a valami, amiröl megállapitottuk, hogy egy férfi valami narancssárga ruhában. Befordult a sarkon, utána futottunk de nem volt sehol...ami elég fura mert hogy tűnhet el valaki egy olyan úton ami egyenes és nincs elágazása? Azóta nem mentünk oda... -
#412 hat lehet idegalapon van, kimerultseg, vegyel be maskor nyugtatot :)) -
kidlacee #411 Különös dolog történt velem.EGyik éjjel a munkahelyemen egy szobába ültem az ágyon,mikor arra lettem figyelmes,hogy a bejárati ajtó kilincse nyikorog és az ajtó kinyílt majd becsukódott.Az ajtónál se benn se kinn senki nem volt.Becsuktam a szemem és akkor hangot hallottam amit nem tudok felidézni pontosan hogy milyen volt.Ekkor megijedtem és kinéztem de sehol nem láttam senkit.Régebben is figyeltem már fel különös hangokra de nem sokszor.
Mi róla a véleményetek?Én nagyon megijedtem. -
#410 Megújult !!
http://ghoststories.fw.hu/ -
#409 9 perc körül a japó gyerek... Brrrr..... -
Amorf Girl #408 nekem kicsi... -
#407 semmi mert minek kénne lennie? -
#406 Nézd legalább 1 percig és meglesz... -
#405 1 haverod :D -
#404 háááá szerencse!!!! pont megált a letöltés, mivel nekem lassu a netem és nem szedte le értitek? pont addig ment el a piros csik és nem ilyedtem meg csak 1 kép volt :DDD -
#403 hol? -
frc0032 #402 Helló!!
basszameg most kellene javában lennie a szellemjárásnak a discoveryn de ehejett valami tök mást adnak, aasszem a notredamust, most nagyon ki vagyok akadva... nemtuggyátok h miért nem aggyák??????
óüdv:
FRC#0032
-
#401 a japan ghost videos 6, ami nekem nagyon bejöttt (hello mindenki) -
#400 Ez faxa videó, elég hiteles ghost -
#399 http://ghoststories.fw.hu/ -
#398 -
Hajnalcat #397 Ezt ismerem. -
#396 Keressétek a képen a szellemet!Csak ha sokáig nézed a képet akkor lehet észrevenni!!!
-
Cephas #395 Sziasztok!
A http://www.atudashatalom.hu oldalon található egy szellemekkel foglalkozó film, kb 30-60 perces le sem kell tölteni egyből nézhető... Egy kutatócsapat a legmodernebb felszerelésekkel ellátogat egy szellemjárta házba! -
Braveheart #394 Japanese Ghost Movie - Ghost Picture Mix vol.1
Ez nagyon durva! Meg milyen idegesítő zene megy alatta... -
#393 A www.youtube.com-on a keresőbe írjátok be hogy japanese ghost movie vagy japan ghost és olyan videókat fog kiadni hogy beszartok:D -
#392 szellemek márpedig léteznek. sőt, démonok is. óvatosan kell ánni velük! -
c115 #391 itt egy kis bizonyíték:www.deamons.gportal.hu -
#390 magam is egy szellem vagyok. -
el bruja #389 -
#388 Én is szellem vagyok!!! -
#387 ha arra ébredek hogy már nem alszok akkor az szellem?:c -
c115 #386 Hogy a faszba ne hinnék bennük!De hiszek amugy! -
#385 ja leskelődhetnek a nyomik:c -
#384 És ezek a szellemek teljes tudatában vannak annak, hogy ők milyen rohatt jó helyzetben vannak? :S
Mer akkor tök jó lehet nekik :| -
#383 nekem még egy parás élményem se volt..ja de egyszer 6 évesen, néztem az eget, ment egy repülőő, belement a felhőbe azt nem jött ki töbet belőle ...:llllll
én max. a reinkarnációban hiszek, meg a "nem keresztény" istenben..anyám szereti az ilyen lélekvándorlás, gyógyító energiák stbiek könyveket, szal beleolvastam a beszélgetések istennel nevű könyvbe...fulldurva!:) googlén keressen rá aki akar..szazl MONDJATOK TÖRTÉNETEKET VELETEK MI TÖRTÉNT Muax! -
#382 fú, én négyévesen láttam egy szellemet, fehér lepedő volt meg minden, egész éjszaka nem tudtam aludnye, mert féltem, végig az ágy végében állt, szarvolt <:| -
#381 Valaki írjon még ilyenrémisztő történetet -