Szellemek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vége nagyon ütõs, tegnap este majdnep leestem a székrõl 😄D

Factor_007
up!
vonaglig a topic 😞(((

Gladiator
Na, hol vaneza szellemtanya, és hogy mûködik? vki mondja el, mert semmi kedvem nem volt lefordítani.

oh, thanx! ilyeneket még úgysem láttam 😊

tamogatom az otletet! mar nem penzzel mert csoro vagyok, de mindenkeppen teccik az elgondolas 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Factor_007
szervezzünk kirándulást a szellemtanyára 😊)))

jah igazad van!
ki tud vmi szep szellem tortenetet, amit szekalhatunk. ? ;DDD

mi ez a szornyen nagy idiotasag ?
amugy rulz 😄

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Factor_007
na nehogy má' lesüllyedjen ez a topic
up!!

Szellemek pedig nincsenek! ( a hangok a fejemben mindig ezt mondják)
Factor_007
nem rossz...

Factor_007
a tolókocsis képek kisértetiesen hasonlítanak a Silent Hill 3-ban látottakhoz.

glillu
há nekemsenincsen:/

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Nekem is most lesz ereccsegi csak marhara semmi kedvem tanulni 😉

glillu
úgy érzem lehet nem kellene megnéznem:/ eléggé ijedõs vagyok😞 egyedül nem szoktam horrorfilmet néznise😄

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

glillu
mondjuk nekem lesz éreccségi de hátha kapok segiccséget😉

hétvége okés. uccse keszulok ereccsegire, es egy kis szellemuzes jot tenne lelkiismeretemnek.

glillu
aham:/ nah mind1. akkor mikor jó?

Az a helyzet h holnap pialni akartam. ;>

hen-tes
biztos hogy nem ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

glillu
holnap indulhatunk

FtranX
nem is kevés igazság van benne...

ranGer2
Ugye? nekem is tetszik.. és azért van benne némi igazság...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jol nez ki! Mikor megyunk ?

FtranX
na ez egy jó idézet!

beszívott...😊
ranGer2
"Az emberi faj Istentõl való félelme megszûnt. Meg is kapta érte azután a büntetését; hiszen önmagától kezdett félni, életre hívta a fantasztikumot, most pedig saját képzeletének e teremtményétõl reszket." (Kierkegard)
Milyen érdekesen látja a dolgokat... de most komolyan.. nem?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Vajon hogyan került a lépcsõ tetejére az a tólószék?

The Garrett
Uuuuu szellemtanya uuuuuuu
viccen kívül érdems végignézegetni. Egyik Leghangulatosabb hely talán a világon.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
lehet egyszer álmodni fogysz róla 😊

FtranX
sztem attól még tudat alatt akarhatja. pl. egy UFO-hívõ, aki fél az idegenektõl, retteg egy találkozás gondolatától, de valamilyen szinten napjai részét képezik a kicsi szürke lények (olvas róluk, (ál)dokumentum filmeket néz), és valahol kíváncsi rájuk.

Factor_007
Huhh én szeretném látni J.Lo-t pucéran. Ezekszerint csak akarnom kell. Ez megnyugtató 😊)

glillu
és mivan ha olyan lát ilyen dolgokat aki nem akar?

FtranX
egy pszichomókus mondta a TV-ben, hogy ha az ember tudat alatt nagyon akar valamit látni, azt elõbb utóbb látni is fogja. Nem véletlen, hogy Szûz Mária pont a keresztényeknek szokott megjelenenni és nem mondjuk a buddhistáknak. Ugyan ez a helyzet az UFO-hívõkkel is.

Tikal
nekem sem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nekem nem szokott fájni, szerintem menjél el orvoshoz😊)
Tikal
igen mindenevõ, de ugye nem véleltlenul szokott fájni a gyomor jo kis husos ételek után... 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lacc
A kenyérgyárban belehánynak a tésztába. Komoly. De engem nem izgat, kellenek az ásványi anyagok 😄DD
az hogy pl a marha szemét is beledolgozzák a hamburgerekbe rohadtul nem érdekel, amíg ízlik, gusztusosan van tálalva és nem lesz tõle semmi bajom...
garettel egyetértek, az ember alapvetõen mindenevõ...(sõt egyes eszkimók csak fókahúson élnek😊)
egyébként az ember ösztönösen tudja, hogy mit kell ennie a környezet adta lehetõségek közül válogatva...
semmi bajom nincs a vegákkal, mondjuk én se nagyon szeretem a húst😊
The Garrett
de még a sarki zöldségeschengwongnál is

Guest
Az ember az egész tápcsatorna berendezkedése alapján mindenevõ, tehát a hús is részét képezi étrendjének. "Érdekességek" pedig pl. a kenyérgyárban is vannak...
The Garrett
Aki húst eszik az se mértéktelenül teszi. szal nem hust hussal. 😊
De amugy a többi igaz. Anyám 2 évig dolgozott "húsiparban" és láttam 1-2 érdekességet húsgyárban/feldolgozóban.

Tikal
talán más baja volt... talán sokat gyogyszerezik...öregnénik néha képzelegnek pl....

És sokan szeretik ha roluk van szo, ennek érdekében megtesznek sok mindent, pl hazudnak is.

glillu
csak azt mondd meg nekem: h miért hazudná valaki h látja a szellemeket? nem tudott aludni rendesen hónapokig... és állandóan félt. ezt szerinted szivatásból megcsinálná valaki? én nem lennék a helyében...

FREAK
nagyon egyszerû... amikor ilyen filmben látott sztorikat hallasz, ne hidd el, mert nyilvánvaló, hogy egy befolyásolható tinédzser hülye képzelgéseirõl van szó

én ismerek egy srácot, akinek az anyját a halálból hozták vissza, õ meggyõzõ történetet mesélt el, valamint a halott nagymamával kapcsolatban is történtek furcsa dolgok, de könyörgöm, ennek az egésznek semmi köze a fekete csuklyás férges hullákhoz, ez már Hollywood

Riszpekk

Tikal
petét? 😊

Tikal
elõfordulhat hogy belepisálnak stb, arrol nem is beszélve hogy az állatnak nem csak a husrésze kerul bele, hanemmás testrészeit is beleapritják. Egészségetekre! 😄

Tikal
én csak annyit mondok hogy az ember gyomra nem a mértéktelen husevésre van berendezkedve, ez szintiszta biologia. A husevõk bélrendszere nagyon rovid, éppen azért hogy minél elobb távozzon belole a felesleg, a növényevõké pedig hosszu, az embereé pedig inkább hosszu mint rövid 😊

Egyébként menjetek be egy husfeldolgozoba, konzervgyárba és meglátjátok mibõl készul a felvágott amit minden reggel megeszel, azt hiszem egy életre elmegy tõle a kedved. Ha már hust eszik az ember akkor hentesnél vegye, de semmiképpen ne felvágottat meg konzerves szarokat.