Szellemek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ki tud vmi szep szellem tortenetet, amit szekalhatunk. ? ;DDD
amugy rulz 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Milyen érdekesen látja a dolgokat... de most komolyan.. nem?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

viccen kívül érdems végignézegetni. Egyik Leghangulatosabb hely talán a világon.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
garettel egyetértek, az ember alapvetõen mindenevõ...(sõt egyes eszkimók csak fókahúson élnek😊)
egyébként az ember ösztönösen tudja, hogy mit kell ennie a környezet adta lehetõségek közül válogatva...
semmi bajom nincs a vegákkal, mondjuk én se nagyon szeretem a húst😊
De amugy a többi igaz. Anyám 2 évig dolgozott "húsiparban" és láttam 1-2 érdekességet húsgyárban/feldolgozóban.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És sokan szeretik ha roluk van szo, ennek érdekében megtesznek sok mindent, pl hazudnak is.
én ismerek egy srácot, akinek az anyját a halálból hozták vissza, õ meggyõzõ történetet mesélt el, valamint a halott nagymamával kapcsolatban is történtek furcsa dolgok, de könyörgöm, ennek az egésznek semmi köze a fekete csuklyás férges hullákhoz, ez már Hollywood
Riszpekk
Egyébként menjetek be egy husfeldolgozoba, konzervgyárba és meglátjátok mibõl készul a felvágott amit minden reggel megeszel, azt hiszem egy életre elmegy tõle a kedved. Ha már hust eszik az ember akkor hentesnél vegye, de semmiképpen ne felvágottat meg konzerves szarokat.