619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#379 vannak a hozzád hasonló esetekből!
én olvastam olyanról h valaki felvett egy stoppost beszélgetett vele meg minden aztán egyszer csak hipp-hopp eltünt a kocsiból:)
késöbb kiderült személyleirás alapján h az illető évekkel ezelött autóbalesetben meghalt azon a részen ahol felvette autóval! -
Ted Beneky #378 Görögo.-ban is történt velem egy érdekes dolog.
Felmentünk a Meteórákhoz ( biztos tudjátok : magas hegyek tetején vannak a kolostorok és kanyargós lépcsőkön lehet feljutni hozzájuk ). Na felcaplattunk a dögmelegben, fönt meg engem nem engedtek be a papok, mert rövidgatya volt rajtam, és állítólag úgy nem lehet bemenni. ( Még érteném, ha lány lennék és nem bírnának magukkal, de így ?) Adtak volna valami rossz rongyot, hogy tekerjem körül magam vele, mint egy szoknyával, de abból meg Én nem kértem.
Szóval elhatároztam, hogy lemegyek vissza a buszhoz. Kb. féltávnál járhattam a lefelé vezető úton, amikor az egyik kanyar után szembetaláltam magam egy munkás kinézetű fazonnal aki éppen felfelé tartott. Meg is lepődtem rajta, mert ahogy jöttem le, néha be lehetett látni az alattam lévő szakasz egy részét és nem láttam senkit felfelé jönni. Az ember meg csak jött fel lehajtott fejjel, mint a faltörő kos, na gondoltam, ez se akar kikerülni, nekem kellett félre húzódnom. Mentem tovább lendületből egy kicsit, de aztán gondoltam rászólok már, hogy "többet ésszel, mintha lenne" . Megálltam és hátrafordultam. Ekkor jött a meglepi. A fazon is visszafordult és rámnézett. De nem onnan ahonnan elvileg kellett volna, hanem egy kanyarral fentebbről ! Én megtehettem 3 métert a munkás meg vagy huszat !
Most akkor vagy Ő volt az álruhás pókemberbe oltott lépcsőmászó világbajnok vagy én aludtam el menet közbe.
Később kérdeztem a többieket, de Ők nem láttak fent senki hasonlót ... -
#377 Ja egy haverommal is történt ilyen de aztán fél év mulva bevallották nek ia trükköt! -
#376 Ez az asztaltáncoltatás egy érdekes téma. Alapjába véve én nem hiszek az ilyen humbugokaban, de egy olyan ismerősöm mesélte hogy ő is átélt egy ilyet, akinek adok a szavára.... szal nem tudom, már nem állítom teljes meggyőződéssel hogy ilyen nem létezik, de hogy csak akkor fogom elhinni ha a saját szememmel látom az 100% -
#375 -
Ted Beneky #374 Katonaságnál nagyon unatkoztunk, mire valaki felvetette, hogy a postás gyerek szokott asztalt táncoltatni, menjünk le hozzá. Neki az alagsorban volt az irodája.
Voltunk mi 3-an akik csak poénból meg unalomból mentünk és rábeszéltük még egy srácot ( Tibit ), mert tudtuk, hogy ő hisz az ilyenekben. Szóval összegyűltünk este hn 12-kor és elkezdtük. A Postinak volt egy kerek asztala 5-en pont elfértünk körülötte. Össze kellett illeszteni a kezeinket az asztallapon a mellettünk ülőével. Elkezdődött a "szeánsz". A posti (aki úgy nézett ki mint Dr. Mengele ) mormogott valamit és hívott egy szellemet, hogy billegtesse az asztalt válaszolva a kérdésekre. Először nem volt semmi, pedig mi 3-an is próbáltuk lenyomni az asztalt felöllünk, hogy koppantsunk a lábával, de nem ment nekünk. Tibi szólt is hogy ne szórakozzunk, mert látta, hogy poénkodunk. Aztán egyszer csak beindult az asztal. Kérdezgettünk minden félét és úgy a háromnegyede bejött. Már nem nagyon emlékszem a kérdésekre, csak arra, hogy az egyik srác megkérdezte, hogy hány puskájuk van otthon és a válasz 2 és egy fél felemelkedés volt. Na, mondjuk : Mennyi puskátok van ? Kettő ! - jött a válasz. Kettő vadászpuskánk van otthon. Meg egy légpuskánk .
Szóval ilyesmik történtek. Nem mondom, hogy be voltunk sz@rva, de a végére már jó volt a hangulat -
#373 Senkinek semmi?:(( -
#372 Van valami jó storitok? -
#371 -
#370 -
#369 haha -
#368 Nem a háziorvos volt az? -
#367 Van ilyen storitok? -
#366 Megint csak a barátnőmnél voltam, és tök egyedül, a lépcsőn lépteket hallottunk, és lenyílt a kilincs tiszta félelmetes volt. De náluk már többször is volt ilyen... -
#365 Az egyik barátnőmék pár évvel ezelőtt csináltak egy fotót a házukról, és amikor előhívatták, ott volt egy fehér alak.És ezt a saját szememmel is láttam -
#364 Ez kész vicc vazzeg!Rákerestem a neten a szellemfotókra és csak ilyen szar szellemköröket és néhány gép elé belógó hajszálat találtam! -
#363 Sziasztok! Előrebocsátom, k....ra nem érdekelnek azok, akik csak poénkodnak a dolgon. Azt hisznek, amit akarnak, a "hitük" nem teszik meg nem történtekké azokat a dolgokat, amiket most leírok. Van néhány ismerősöm, akik vagy komolyabban foglalkoznak ezzel a témával, vagy pl. sátánista. A lényeg, szellemeket idéztek többek közt (ezen én nem akartam részt venni, mert előtte már volt hasonló élményem). Biztos, ami biztos, nem írnám le, melyik egyetem melyik kolijában történt az eset. Nem a látványos asztal-ugráltatásról szólt a dolog, annál komolyabbak, semmint ilyen hülyeségeket próbálgassanak. A megidézett szellemek/démonok (mindegy minek nevezzük) ott maradtak a szobában. Néha jobban, néha kevésbé lehetett érezni a jelenlétüket. Biztosra akartunk menni, hogy csak képzeljük az ottlétüket, vagy tényleg ott vannak? Ergo kb 15-17 embert behívtunk külön-külön, és megkérdeztük őket, hogy éreznek-e bármit? Jókedvük lesz-e, semleges, vagy inkább kellemetlen érzésük támad? Szándékosan eltérő sorrendben kérdeztük, nehogy az első, vagy az utolsó, hangulatra vonatkozó kérdés befolyásolja őket. Kb. 10-en egyenesen feszültnek érezték magukat, nagyon kellemetlen érzésről számoltak be. 3-4 ember nem tudta pontosan megmondani, mit is éreznek, de "azt tudom, hogy minél hamarabb ki akarok innen menni". A maradék 2-3 ember nem érzett semmit. Ezek közül az egyik csak épp bejött egy pár pillanatra, aztán el is rohant, mondván siet egy előadásra. Szóval mindenki azt hisz, amit akar, ami jólesik neki. Aki pedig próbálta ezt, az tudja miről van szó, miről beszélek. Aki csak szeretné kipróbálni, annak csak azt tudom tanácsolni, legyen óvatos, vigyázzon. És legfőképp, keressen az idézés előtt olyan szakembert, aki szükség esetén ki tudja majd űzni az ártó szellemeket/stb. Esetünben ezek szerintem az energiánkat csapolták le, ezzel is gyengítve, depresszióba döntve minket. És aki öngyilkosságot követ el, az hozzájuk kötődhet. Szégyen, nem szégyen pszichiáterhez (nekem is) kellett járnom, hogy kigyógyuljak a depresszióból. Ennyi. Aki poénkodni akar ezen, hát egészségére. Teszek rájuk... -
#362 Glillunak: mit tudsz arról,hogy az embereket szellemek veszik körül? Nekem is van egy sztorim. Egyébként a macskák látják,v. érzik őket. -
#361 tényleg!
Amikor hmm...közösülnek -
#360 a macskáknak van néha olyan hangjuk mint a síró kisgyerekeknek -
#359 nekem volt egy durva élményem még kb 10-11 évvel ezelőtt.
Kenutúrán voltunk a Tiszán 5 kenuval 12en, sátrakkal.
Volt egy szakasz, ahol szinte egész sötétedésig nem találtunk rendes táborhelyet.
A végén ahol kikötöttünk egy régi gyümölcsöskert volt, amit csak a víz felől lehetett megközelíteni, a másik oldalról körben már benőtte a gaz, a közepén volt egy kb 50 m2-es területen táborozásra alkalmas a hely. Én az öcsémmel aludtam egy sátorban, a haverom meg velünk szemben egy másikban.
Reggel arra ébredtem hogy valaki lépked a sátrak körül, lassú, komótos léptekkel. Pár másodperccel később az öcsém is kinyitotta a szemét, ő is azt figyelte hogy vajon mi lépked. Persze kisbalta, meg kés mindig be volt készítve "biztonsági" okokból , úgyhogy amilyen csöndben és gyorsan tudtunk felkészültünk, majd feltéptük a sátor "ajtaját" és kiugráltunk. Meglepetésünkre Peti haverom a szemben lévő sátorból is velünk egyszerre ugrott ki, mint később kiderült ő is hallotta a járkálást.
Körbeszaladtunk ahol járható volt a placc, de se embert, állatot (még madarat se) nem láttunk. Csodálkozgattunk, de sokmindent nem tudtunk csinálni.
Közben lassan felébredt mindenki, kajakészítés stb, feljebb kúszott a nap is, eltelt vagy 2 óra.
Közben mi a "dzsungelben" kóbászoltunk, és találtam egy magas, terebélyes fát, ahi alatt körben csak avar volt, gaz nem. Gondoltam felmászok és körbenézek. Felmentem kb7-8 m-t, de közben a többiek visszamentek a partra. Nézelődtem és pár perc múlva hallom hogy valaki jön a fa felé, a táborhellyel ellentétes oldalról. Hallottam ahogyan közeledik az avarban, de a levelektől nem láttam le rendesen, viszont tisztán hallottam hogy egyre közelebb ér a fához, és már alattam hallottam a lépteket, ott le is láttam, de nem láttam semmit!!
Annyira beparáztam hogy elkezdtem kiabálni öcséméknek, és csak akkor mertem lemászni mikor odaértek.
Relatíve sokat túrázunk, úgyhogy tudom hogy nem madár volt az avarban. Kis állat meg nem lehezett, mert annak nem ilyenek a léptei.
Azóta se tudjuk mi volt az, de akkor belémállt az ideg.
-
#358 és 2 év után rájött, hogy sírni kellett volna, vagy mi? -
_Vegeta_ #357 Johet epp. :D -
#356 akárki jöhet még egy ilyen törivel -
Prof William #355 Alvás közben fogékonyabb az ember a másik világra. -
#354 ezt nem én írtam hanem bejelentkezett valaki a nevemen!!!!!!!! -
Vlala #353 az a legdurvább, hogy talán csak álmodtam az egészet éjszaka. -
Braveheart #352 vaz ez durva -
_Vegeta_ #351 A szellemestortenetekrol mar mindent kitargyaltunk sajnos. -
Vlala #350 ne gumizzátok már szét.
Nyissatok a gumiban egy "Szelem" topicot, abba irkáljatok ilyeneket légyszi.
Sheke: biztosan az a sötét ruhás alak tette oda azt a keresztet :-)
Ilyen kempingezős nekem is volt, de az inkább álom lehetett... arra riadtam fel, hogy egy kisgyermek sír valahol, de mire felöltöztem-kimentem megszűnt. Aztán mégegyszer.
Reggel körbenéztem, kinek a gyermeke sírhatott éjszaka, de a tábor legfiatalabb lakója 13 éves.
Aztán megkérdezték, miért kérdezem. Két évvel azelőtt ugyanis egy kisfiú belefulladt a közeli tóba...
-
#349 LOÁL! -
_Vegeta_ #348 Bah :D -
#347 -
#346 1 x volt olyan hogy bepisiltem mert jütt egy szellem :D -
_Vegeta_ #345 Nem mondtam h nemigaz, mivel nemtudhatom. De emlexem enis lattam erdekes dolgokat kiskoromba. :) -
#344 jóvan de ez akkor is igaz -
_Vegeta_ #343 En nem vagyok oreg de mar igyis felelmetes visszagondolni. 20vagyok -
#342 hány éves vagy -
#341 én egyszer a datura magtól, de azt biztos hogy haluztam. -
_Vegeta_ #340 Kissebb koromba enis soxor lattam remeket. :))