619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#459 -
#458 Hogy tagadja figyelitek? :D -
#457 nem vagyok kövér disznó -
#456 Igazán vehetnétek egy szünetmentes tápot + egy rendes gépet aszt akkor a 100éves zárlatos PC táp nemindulna ujra :D Amugy áram ingadozásnál van ilyen hogy újraindul a gép gondolom ezért villant a lámpa is párat. Ebbe semmi félelmetes nincs :)
Viszont Djkonya története azmár érdekesebb :) Bár az ajtóra helyből rálehet fogni hogy a huzat... És az hogy úgy érezte hogy nembír futni mert 500kilosnak érzi magát ezt is kőnyű megmagyarázni nembirja a futást a kövér disznója hosszútávon Csövest meg jól megkeltett volna verni.. Ha meg nemazvolt akor gáz van :)
Persze mindent meglehet magyarázni utólag de azért túl sok a furcsa eset és ha ebből 1% is igaz... -
Hajnalcat #455 De amúgymeg szívesen megnéztem volna azt a régi házat, biztos jó lehetett. :) -
Hajnalcat #454 Számítógép nálunk is szokott csak úgy magától kikapcsolni. Én a nagy melegre fogom.
Bár múltkor olyan volt, hogy kikapcsolt, aztán utána újra bekapcsolt magától (resetált), miközben Osiris a reinkarnáció urát néztem a gépen. :O
Régebben volt olyan, hogy ki-be kapcsolódott egymás után többször is, meg közben a villany is le-fel kapcsolódott néhány helyen. Na akkor mondjuk megilyedtem. -
#453 csöves volt :S -
#452 az az emberi alak nem lehet h egy csöves agy?:D -
#451 sziasztok nekem is van pár storrym, kezdem először két gyengébbel, egyik ismerősöm mutatott egy képet amit fényképezett az uncsitesójárol, estefelé fényképezték, pár nappal utána előhívták a képet és ott állt a csaj melett egy halványan látható emberi alak. elég fura. Mi egy teljesen felújjított házban élünk már pár éve, és mikor még egy másik szobába volt a gépem éjszaka sokszor arra ébredtem hogy hallom hogy sípol a gépem, tudjátok mikor némelyik gépet bekapcsolod és sípoleggyet, és sokoszor éjszaka bekapcsolt a gép. Tavaly haverokkal kint voltunk a faluba így este, volt egy rozoga paraszt ház már pár hónapja nem lakott benne senki, bementünk a házba szétnézni nem volt bent egy bútor semmi csak csupasz fal meg padló, 4-en voltunk belépünk a kapun és egyből kirázott a hideg, szívem szerint visszafordultam volna de kiváncsiságból bementünk mind a 4-en ,belépünk az ajtón, előre megyünk 2-3 métert és egyszer valami vagy valaki iszonyatos erővel bebaszta az ajtót, rohadtul megijedünk de mentük tovább elmentünk az elsőszobába ott kopogásokat hallotunk, és barátnőm mondta hogy olyan érzése volt mintha valaki megsimogatta volna az arcát. Utána átmegyünk a középső szobába, mennénk be a 3. szobába és ott ált egy emberi alak. Nem kellet sok hanyatt homlok elkezdtünk kifele szaladni, kiszaladunk még az ajtót se zártuk be szaladok a kapu felé és olyan volt mintha lennék vagy 500kilós egyszerűen nem bírtam magam vonszolni, de kifutottam a kapun, pontosabban kiugrottam a kapun és minden elmúlt. Nagyon félelmetes volt:S
azóta azt a házat ledózerolták és építettek helyette egy amerikai stílusú házat. azt ottlakó csávó haverom mondta hogy a házban nem történik semmi ilyen de a pince az az ami a régi házhoz volt és mondta hogy volt már olyan hogy lement a pincébe befőttér és egy csomó minden szét volt dobálva. nekem ez a 3 élményem van amiről mondhatom hogy vannak szellemek:O -
#450 nem hiszek. még egyet se láttam -
#449 Elég lol Közelembe ne gyere! :D -
Robicsek #448 jah és ez egy vicces eset: Erdélyben a Korondi sörfesztiválon voltunk unokatesómmal.amikor már mentünk hazafelé a sötét utcában kb 1 órakor valami hátulról ektakálta a fejemet.mondom:AU és ami a furcsa az unokatesóm is AU-zott.kérdem mio a baj mondja seggbe találta valami lanézünk a fődre és kukoricacsutkák voltak.hátranéztünk de nem volt senki a közelben... -
Robicsek #447 ez tavaly történt velem:Erdélyben nyaraltam nagymamámnál és unokatesómmal elmentünk egy napra sátorozni a hegy aljába.éjjel bementünk a faluba szétnézni a mi utcánk ahol lakunk Piac utca,mert szombatonként ott van piac és vannak piacasztalok amiket egy nagy tető alá építetek. Ültünk az asztalon és beszélgettünk.egyszar csak a fejünk fölött nagy csattanést hallottunk és egy kő legurult a tetőről. Mi gyorsan kimentünk a tető alól.egy kis sarokban árnyék volt és kigurult onnan egy üveg.aztán egy kő esett le pont mellettünk.bfutottunk megint a tető alá és megint csattanás és legurult egy kő. nekünk se kellett több,elkezdtünk futni a hegy felé,de mögöttünk még futott valaki/valami mai napig sem tudjuk mi volt az,gondoltunk arra,hogy a közelben lakó cigányok akartak megijeszteni,de nem volt senki sem arrafelé. -
#446 Durva:O... -
daviddavid #445 én állandóan hallok fura hangokat és kopogást,csapkodást sőt vmikor látom is vmi furcsa alakot a sötétbe öltönyben de az sztem apám lehetett, anyám és a nővérem is tapasztalt ilyeneket abba a szobába de még a garázsból is a kazánt csapkodja vmi kb hajnal fél 5-kor de azt én még nem hallottam mert én akkor nagyon mélyen alszok bátyám és anyám már sokszor hallotta.
öreganyámnál is lehet hallani éjjel a padlásról a feljárón ugy kopog mintha azt akarná h kinyissa valaki ő meg szerintem nagyapám :s -
Madgamer88 #444 Itt az én storym:
Elég hosszú lesz, de remélem elolvassa majd valaki azért.
Régi házunkba ahol régen laktunk előttünk lakott egy idős házaspár előttük megy egy fiatal pár hát annyira nem fiatal de nem ez a lényeg.
A férfi megölte feleségét pincébe aztan saját magát felakasztotta hátúl pajta szerüségbe,meg volt sok pénze akkor még papír százasok többek közt azt elégette pincébe. Balta ment kútba, rendőrségi helyszínelésen még anyám meg nővére volt tanu veszik ki fejsze kútból, kellet tanu rá.
Aztán lakott ott idős házaspár, aztán megvettük ház vakolat tégláig le, teljes felújítás hozzáépítés, így pince már étkezőből nyílott.
Anyám semmennyire se hitt ezekbe dolgokba elég földhöz ragadt volt. Ezért se zavarta, hogy a házba mi történt. De mikor már ott laktunk, mindig érezte mintha figyelné valaki, de ha fater otthon volt nem félt, mindig azzal magyarázta egyedül van biztos azért fél.
Olyan is volt egyedül volt otthon és mintha én kiabáltam volna neki azt hallotta, meg is ilyedt kirohant udvarra.
4 éves lehettem mikor oda költöztünk, azt mondják 4 éves korig látják gyerekek szellemeket, azért van hogy szörnyet látnak szekrénybe meg monjdák ott egy bácsi és nincs ott senki.
Én ilyenre nem emlékszem arra koromra, csak arra, hogy énis mindig féltem anyám átment mamámhoz, de 13 éves koromig laktunk ott szal jó pár évig. Én féltem valamitől valakitől bezárkoztam szobámba eltorlaszoltam ajtó. De ugy emlékszemo da nem jött már.
Volt egy állandó álmom hetente 1-2 szer kb. Pincébe vagyok menekülni probálok futok lépcső felé ott lebénulok megnémulok érzem hogy jön valaki jön, mikor odaér felébredek.Pincébe nem is mertem lemenni, de ha fater lenn volt akkor igen nem tudom tőle tartottak szellemek?
De fura érzés figyelés mindig megvolt szinte. Na is itt jön lényeg én nekem hogy mi történt házunkba rá hogy elköltöztünk kb fél évre lett elmondva, de ahogy elköltöztünk rögötönm megszünt álom, meg érzések, anyámnál is megszunt félelem stb.
Szóval nem lehetett attól hogy tudom mi volt ott és beképzelem ez miatt, ha tudtam volna akkorlehet ma is azt hinném beképzeltem csak.
Anyám azóta nagyon hisz ezekbe angyalok szellemek szinte minden ezotéria, megváltozott.
Pár évig nyugi volt de jó ideje vannak álmaim régi házunkba vagyok, pl pince ajtóig megyek nyitva lenézek de sose megyke le és akkor el akarom zavarni őket. Félek, és álmomba pl néha ott lakunk megint és nem akarunk elköltözni.
De volt már olyan amibe mintha ott lettem volna tényleg, mert nem tudom álomba minden mindig torz, de ez mintha ott lettem volna tényleg és akkor szoktam pince ajtót nézni.
Tömören ennyi.
-
Gibor #443 jah azt hogy nemértem amit leírtak az pl arra értettem hogy látni csak a szem sarkában lehet látni... de én tapasztalataim alatt az embernormálisan látja hogyha a szellem azt akarja hogy lássa... -
Gibor #442 Én az egyik oldalon leírtak a szellemekről mindent de nem értem amúgy meg minek fehérzaj? Ha akar velem egy szellem beszélni bármikor megteheti, nem akarok most nagyon leírni mindent de már hozzám szólt nemegyszer apám csak őszintén bevallom nem merek válaszolni... -
#441 szerintem törölj le minden ilyesmit :S < ez egy jó tanács volt -
#440 Fehérzaj:EVP Electronic voice phenomenon, elektronikus hangjelenségek a tulvilágrol. Így akarnak a halottakkal komunikálni. Már értek el sokmindent. Írd be a gugliba hogy EVP és giad egy magyar oldalt. Csak kell egy progi amivel leveszed a sistergést, mert akkor nem hallasz semmit.Durva. Mondjuk én már töltöttem le, de nem hallottam semmit, a sistergés miatt és nem tudom milyen progival lehetne azt levenni. -
Gibor #439 Elnézést nem vagyok profi de mi az a fehér zaj? Meg aurát látni lehet? -
PcBalu #438 Én már mentem bele semmi fix nem történik. A tévét figyeld tekerd a rádiót! :D És ne félj akkor se mert ha félsz jobban csinálják!!!! -
#437 Fehérzajba nem megyek bele, ltod mi lett a vége a filmben is:D. Amúgy most is tök furi érzésem van: Felriadtam, a fal felé voltam fordulva, de mint ha(ezt már sokszor mondtam: valaki figyelne), de semmi, se aura se semmi. Kintröl, mitha járkálna, vbagy én nem is tudom mit csinálna valaki:P. Nem merek aludni. Hiába mondjátok hogy ne féljek, mert a szellemek magyarán abbol nyernek erőt, nem lehet nem félni na:P. -
PcBalu #436 Ha Fehérzajt állítasz elő az is jó lehet. -
PcBalu #435 Ja lehet szerintem próbáld meg. -
#434 Értem. Majd megpróbálom. Mondjuk lehet nincs is szellem a házba, csak beképzelem magamnak:P. Amúgy az álmainkon keresztül, fel lehet valahogy venni a kapcsolatot az elhunyt szeretteinkel? Mert valami ilyet hallottam, de nem biztos:P. -
PcBalu #433 Egyébként beszélj hozzá mégha nem is látod és nem válaszol. Lehet hogy furcsa de ha eljátszod vele azt mint a Csper filmben akkor biztos fog hatni valamit. Beszélj hozzá hogy mi okból vagy itt meg ilyesmi nem baj ha nem tud válaszolni mivel már egy lélek szellem. Én nekem is volt egyszeri ilyen érzésem hogy nézett valami és a szememsarkából láttam is a szellemt fehér aurával de hirtelen oda pillantottam eltűnt, és szóltam hogy miért vagy itt hagyj békén nem tudom kivagy! Aztán azóta nincs ilyen érzésem. -
#432 Egyépként tényleg lehet hogy szellem van a házba. Mer vagy 100 méterre tőlünk van egy temető(még annyi se):P. Tegnap is olyan érzésem volt mint ha lenne valaki a szobámba, sőt még a wécébe is követett. De megmondtam neki hogy tőlem lehet itt, csak ne kövessen -
#431 Nekem megkarmolódott a kezem a multkor:P. Mint ha álmomban megkarmoltam volna:P. -
PcBalu #430 De ha nagyon csöndes sík tanyán laksz vagy ilyesmi akkor ott lehet hogy előfordul 1x 2x meghúzódó szellem az ilyen tanyai házakban. De nem biztos csak lehet! -
PcBalu #429 Hát nem tudom pontossan de sok embernél volt úgy akiknél lakozik a szellem hogy reggel felébrednek és karom nyomok vannak a testén meg más egyéb... Ja az átjárós ház már említettem az hogy dimenzión keresztűl járnak tehát vándorolnak. -
#428 Mi az hogy átjárós ház? Szellemek fordulnak meg benne? Mert ha ige akkor az enyém nem az, mert én tanyán lakom:P. -
#427 Tud bántani valamilyen formában? -
PcBalu #426 A poltergeist német nevén azaz kopgó szellem. Ha kopgó szellemel van dolgod az nem jó mert az addíg fog zaklatni míg nem hivsz egy papot vagy médiumot aki kiűzze a szobádból lakozó rossz szellemet. -
PcBalu #425 Hát ha átjárós a házad akkor szívás. :D Mert a szellemek azt úgy használják mintha más dimenzióba lépnének ha jól tudom. -
#424 Hát olyat még nem tapasztaltam szerencsé... A FASZOMAT. ITT REPÜLT EL MELLETTEM A HARRY POTTER 7.!!!!!!!!(viccel). -
#423 Hmm életkor 14 alatt :) Hát szerintem ne törődj vele szépen lassan felejtsd el és majdcsak eltűnik álmaidból :D
Poltergeist amugy tárgyak mozgatásáról híres főként, amig nem röpködnek a tárgyak adig nincs gond :) Ha pedig ien tapasztalsz én kiugranék az első ablakon az tuti
+ Video rola -
#422 Mert mit jelent ha Pottergeistel van dolgom? Mesáljetek már, kinek volt még dolga szellemmel? -
#421 Csak figyeld az ajtót, közelröl, egy 2 percig, és meglátod a léyneget. -
#420 Időnként végigszalad egy "szellem" de látszik hogy egy sima fake mozgokép azaz gif :D