Szellemek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Hát Dédim tavaly nyár körül halt meg. Nem hiszem hogy õ lnne, vagy igen? Ha õ, akkor miért nem jelent meg, miért csak beszélt?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

fifi
mi is itt a lényeg?
mert nézem-nézem, de semmi különös...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Üdv!
V
alaki közülletek nem rég halt meg? Mert ha igen akkor ez természetes! A lelkeknél van ez így mert ilyenkor nyugtalanok megvárják a sorukat a túlvilágba való belépéshez. De ha nem így van akkor neked egy befurakodott poltergeistel van dolgod ami nem jó jel!
mama2
ekem tegnap este olyan érzésem volt, hogy valaki beszél. Be vagyok fordulva a fal felé, megy a tévé, de valaki beszél. Mondom lehet a tévén szol valami. Megint megszólal valami(valaki), mondom biztos gépp, mert a tévén nem láttam semmit. Oda megyek a géphez felkapcsolom, semmi. Aztán nem is hallottam. Olyan volt mint a Harry Potternél mikor Harry Párszaszójul beszél. Nagyon furi volt.Meg egyszer egyedül voltam a házba, és a hangfalbol hang jön ki. Netezek, nuku hang forrás, de hang jön ki a hangfalbol. Félelmetes volt mit ne mondjak.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Üdv!

Nállam is szokott lenni szokatlan dolog a számítógépnél ülve szoktam nagyon észlelni fõleg csöndben. Néha érzek ilyen hideg áramlást a kezeim közt meg a lábaimnál is hozzá érek a kezemhez de nem hideg a kezem ez furcsa nagyon. Meg néha úgy is érzem hogy valaki folyamatosan néz engem és már nagyon idegesít fel zaklat valami és nem tudok megnyugodni. Meg akkor mikor ez történik a TV is recseg a külsõ borítása mintha valki nyomogatná. De ez akkor történik mikor egyedûl vagyok csöndben valahol. Pedíg ha ez Poltergeist lenne nem lehet mert a házunk nem átjárós.
Nálunk a családban már történt pár érdekes dolog...mindenkivel,kivéve a keresztapámmal,és a nagyapámra.Õ(mármint a keresztapám) a nagyapámra hasonlít,én apámmal,meg a nagyanyámra.Mesélték,hogy amikor kisseb voltam(nem minha most túl nagy lennék...12 vagyok... 😛 )apám valami szellemidézõs zenét hallgatott,anyámat kirázta a hideg,a papagáj rikácsolt,én meg sírtam.Nem sokkal az elõtt halt meg valamelyik szomszéd néni.
Miután a nagyapám anyja meghalt,és a mama nem tudott elmenni a temetésére,mert épp akkor szült,akkor a dédnagyanyám visszajött,mert dühös lett.Papa drága hangosan horkolt,ezért nagyanyám kiment a konyhába.Akkor jelent meg,és kezdte el fojtogatni.Mondjuk talpraesett mamám van...lehordta a szellemet.
Amikor óvodás voltam,az oviban volt egy fa,a hátsó résznél.Nem tudom miért de vonzott az a hely.Még most is vonz,ha arra felé járok(mármint az ovi környékén,mert az Ált.suli mellette van).A lényeg:gyakran jártam arra,és mindig csak egyedül.Éreztem,hogy van ott valami,és gyakran beszélgettem vele gondolatban.(kicsit fura lett volna,ha hangosan beszélek,és arra járt volna valaki,mert csak én tudtam,hogy ott van)A lényeget még nem említettem:nem féltem tõle,tudtam,hogy egy szellem,még azt is,hogy fiú,talán a nevét is,de arra már nem emlékszem.Talán csak képzelõdtem,de egyszer pár pillanatra láttam derengeni egy pár barna cipõt.Aztán hívott valaki...
Volt egyszer olyan,hogy valaki a sóstói táborban bejött a sátorba.Csak én voltam benn.Nagyon meg voltam ijedve,ezért nem fordultam hátra,gondolom azt hitte alszom.Másnap Melinda azon panaszkodott,hogy eltûnt egy tekercs klotyópapír. (?)Engem nem nagyon tudott érdekelni,jobban foglalkoztatott a tegnap este.Gabiéktõl hallottam valami tavalyi karomnyomokról a vécében. (nem épp a legszavahiheõbb forrás)
Még ma is érzem õket.Eggyel eggyütt is élek.Még ugyan nem láttam,de volt,hogy utánam jött,elkísért minden hová.Megugattak a kutyák,pedig engem szeretnek az állatok.Volt olyan,hogy ok nélkül potyogtak tárgyak,pedig semmi nem mozdíthatta el õket,és le sem csúszhattak.
Most ezek jutottak eszembe,de látszik,hogy körülöttem nagy a forgalom.
Bocs,ha hosszú voltam. 😊
Sziasztok! Velem is történt kb 3 éve egy különös eset. Barátnõimmel késésben voltunk, sietnünk kellett, hogy ne késsük le a buszt és csak akkor sikerült volna elérni, ha átvágunk a közeli temetõn. Nem volt mit tenni, bementünk...Mikor beléptem már akkor éreztem, hogy valami vagy valaki van ott, teljesen meg voltunk ilyedve. A sírok nagyon régiek voltak olyan 1800-1850 körüliek, tehát az állapotuk se volt valami kiváló. Pl. volt olyan sír ahol a koporsó volt csak meg, a holttest meg darabokban a földön szétszórva. Kb. 5 perc séta után megálltunk, mert barátnõm valamit keresett a táskájába. Ekkor vettem észre valami furcsa, világító dolgot kb. olyan mezõnyi nagyságú távolságban tõlünk. Ekkor már a bnõim is azt a valamit nézték. Nem tudtuk elképzelni mi az, de azt tisztán láttuk, hogy felénk jön. Gyorsan megfordultunk, de én még a biztonság kedvéért visszanéztem, és ekkor láttam, hogy az a valami kb 1 karnyujtásnyira van már tõlünk...nem tudtam elképzelni hogyan hiszen ez egy óriási táv, nem lehet 2 mp alatt megtenni. Elkezdtünk rohanni kifelé és amikor kiléptünk egybõl mögöttünk jött ki az a valami, amiröl megállapitottuk, hogy egy férfi valami narancssárga ruhában. Befordult a sarkon, utána futottunk de nem volt sehol...ami elég fura mert hogy tûnhet el valaki egy olyan úton ami egyenes és nincs elágazása? Azóta nem mentünk oda...
zeus89
hat lehet idegalapon van, kimerultseg, vegyel be maskor nyugtatot 😊)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Különös dolog történt velem.EGyik éjjel a munkahelyemen egy szobába ültem az ágyon,mikor arra lettem figyelmes,hogy a bejárati ajtó kilincse nyikorog és az ajtó kinyílt majd becsukódott.Az ajtónál se benn se kinn senki nem volt.Becsuktam a szemem és akkor hangot hallottam amit nem tudok felidézni pontosan hogy milyen volt.Ekkor megijedtem és kinéztem de sehol nem láttam senkit.Régebben is figyeltem már fel különös hangokra de nem sokszor.
Mi róla a véleményetek?Én nagyon megijedtem.
Ramires
Megújult !!
http://ghoststories.fw.hu/

cenobite
nekem kicsi...
Kamehame
semmi mert minek kénne lennie?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

REALista
Nézd legalább 1 percig és meglesz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kamehame
1 haverod 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
háááá szerencse!!!! pont megált a letöltés, mivel nekem lassu a netem és nem szedte le értitek? pont addig ment el a piros csik és nem ilyedtem meg csak 1 kép volt 😄DD

Kamehame
hol?

Helló!!
basszameg most kellene javában lennie a szellemjárásnak a discoveryn de ehejett valami tök mást adnak, aasszem a notredamust, most nagyon ki vagyok akadva... nemtuggyátok h miért nem aggyák??????

óüdv:
FRC#0032
csgery
a japan ghost videos 6, ami nekem nagyon bejöttt (hello mindenki)
Brolly
Ez faxa videó, elég hiteles ghost

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ramires
http://ghoststories.fw.hu/ <#eljen>

PJack
<#csodalk>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ezt ismerem.

REALista
Keressétek a képen a szellemet!Csak ha sokáig nézed a képet akkor lehet észrevenni!!!

Sziasztok!

A http://www.atudashatalom.hu oldalon található egy szellemekkel foglalkozó film, kb 30-60 perces le sem kell tölteni egybõl nézhetõ... Egy kutatócsapat a legmodernebb felszerelésekkel ellátogat egy szellemjárta házba!
Japanese Ghost Movie - Ghost Picture Mix vol.1
Ez nagyon durva! Meg milyen idegesítõ zene megy alatta...

War. War never changes.

xy21
A www.youtube.com-on a keresõbe írjátok be hogy japanese ghost movie vagy japan ghost és olyan videókat fog kiadni hogy beszartok😄

Annakin
szellemek márpedig léteznek. sõt, démonok is. óvatosan kell ánni velük!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

itt egy kis bizonyíték:www.deamons.gportal.hu

c115

Annakin
magam is egy szellem vagyok.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

<#zavart2>
PESK
Én is szellem vagyok!!!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#wow1><#wow1><#wow1>

ArtlessDesign!!!

tigeroo
ha arra ébredek hogy már nem alszok akkor az szellem?:c
Hogy a faszba ne hinnék bennük!De hiszek amugy!

c115

tigeroo
ja leskelõdhetnek a nyomik:c
hen-tes
És ezek a szellemek teljes tudatában vannak annak, hogy õk milyen rohatt jó helyzetben vannak? :S
Mer akkor tök jó lehet nekik :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tigeroo
nekem még egy parás élményem se volt..ja de egyszer 6 évesen, néztem az eget, ment egy repülõõ, belement a felhõbe azt nem jött ki töbet belõle ...:llllll

én max. a reinkarnációban hiszek, meg a "nem keresztény" istenben..anyám szereti az ilyen lélekvándorlás, gyógyító energiák stbiek könyveket, szal beleolvastam a beszélgetések istennel nevû könyvbe...fulldurva!😊 googlén keressen rá aki akar..szazl MONDJATOK TÖRTÉNETEKET VELETEK MI TÖRTÉNT Muax!
jointeer
fú, én négyévesen láttam egy szellemet, fehér lepedõ volt meg minden, egész éjszaka nem tudtam aludnye, mert féltem, végig az ágy végében állt, szarvolt <:|

köcsög

flippy
Valaki írjon még ilyenrémisztõ történetet

flippy
<#wow1><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Pyotr
vannak a hozzád hasonló esetekbõl!
én olvastam olyanról h valaki felvett egy stoppost beszélgetett vele meg minden aztán egyszer csak hipp-hopp eltünt a kocsiból😊
késöbb kiderült személyleirás alapján h az illetõ évekkel ezelött autóbalesetben meghalt azon a részen ahol felvette autóval!<#wilting><#csodalk>

&#9608;&#9608;

Görögo.-ban is történt velem egy érdekes dolog.
Felmentünk a Meteórákhoz ( biztos tudjátok : magas hegyek tetején vannak a kolostorok és kanyargós lépcsõkön lehet feljutni hozzájuk ). Na felcaplattunk a dögmelegben, fönt meg engem nem engedtek be a papok, mert rövidgatya volt rajtam, és állítólag úgy nem lehet bemenni. ( Még érteném, ha lány lennék és nem bírnának magukkal, de így ?) Adtak volna valami rossz rongyot, hogy tekerjem körül magam vele, mint egy szoknyával, de abból meg Én nem kértem.
Szóval elhatároztam, hogy lemegyek vissza a buszhoz. Kb. féltávnál járhattam a lefelé vezetõ úton, amikor az egyik kanyar után szembetaláltam magam egy munkás kinézetû fazonnal aki éppen felfelé tartott. Meg is lepõdtem rajta, mert ahogy jöttem le, néha be lehetett látni az alattam lévõ szakasz egy részét és nem láttam senkit felfelé jönni. Az ember meg csak jött fel lehajtott fejjel, mint a faltörõ kos, na gondoltam, ez se akar kikerülni, nekem kellett félre húzódnom. Mentem tovább lendületbõl egy kicsit, de aztán gondoltam rászólok már, hogy "többet ésszel, mintha lenne" . Megálltam és hátrafordultam. Ekkor jött a meglepi. A fazon is visszafordult és rámnézett. De nem onnan ahonnan elvileg kellett volna, hanem egy kanyarral fentebbrõl ! Én megtehettem 3 métert a munkás meg vagy huszat !
Most akkor vagy Õ volt az álruhás pókemberbe oltott lépcsõmászó világbajnok vagy én aludtam el menet közbe.
Késõbb kérdeztem a többieket, de Õk nem láttak fent senki hasonlót ...

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

REALista
Ja egy haverommal is történt ilyen de aztán fél év mulva bevallották nek ia trükköt!

GregSB
Ez az asztaltáncoltatás egy érdekes téma. Alapjába véve én nem hiszek az ilyen humbugokaban, de egy olyan ismerõsöm mesélte hogy õ is átélt egy ilyet, akinek adok a szavára.... szal nem tudom, már nem állítom teljes meggyõzõdéssel hogy ilyen nem létezik, de hogy csak akkor fogom elhinni ha a saját szememmel látom az 100%

flippy
<#wow1><#circling>

Katonaságnál nagyon unatkoztunk, mire valaki felvetette, hogy a postás gyerek szokott asztalt táncoltatni, menjünk le hozzá. Neki az alagsorban volt az irodája.
Voltunk mi 3-an akik csak poénból meg unalomból mentünk és rábeszéltük még egy srácot ( Tibit ), mert tudtuk, hogy õ hisz az ilyenekben. Szóval összegyûltünk este hn 12-kor és elkezdtük. A Postinak volt egy kerek asztala 5-en pont elfértünk körülötte. Össze kellett illeszteni a kezeinket az asztallapon a mellettünk ülõével. Elkezdõdött a "szeánsz". A posti (aki úgy nézett ki mint Dr. Mengele ) mormogott valamit és hívott egy szellemet, hogy billegtesse az asztalt válaszolva a kérdésekre. Elõször nem volt semmi, pedig mi 3-an is próbáltuk lenyomni az asztalt felöllünk, hogy koppantsunk a lábával, de nem ment nekünk. Tibi szólt is hogy ne szórakozzunk, mert látta, hogy poénkodunk. Aztán egyszer csak beindult az asztal. Kérdezgettünk minden félét és úgy a háromnegyede bejött. Már nem nagyon emlékszem a kérdésekre, csak arra, hogy az egyik srác megkérdezte, hogy hány puskájuk van otthon és a válasz 2 és egy fél felemelkedés volt. Na, mondjuk : Mennyi puskátok van ? Kettõ ! - jött a válasz. Kettõ vadászpuskánk van otthon. Meg egy légpuskánk .
Szóval ilyesmik történtek. Nem mondom, hogy be voltunk sz@rva, de a végére már jó volt a hangulat <#csodalk>

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

flippy
Senkinek semmi?😞(

flippy
Van valami jó storitok?<#csodalk>

flippy
<#bdead>

REALista