619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
  • Hajnalcat
    érdekes...
  • Zsolteecaa
    ÉS hozzáteszem a legutóbbi dolognál már tökre önfeledten aludtam és minden oks volt nem voltam feszült meg semmi erre... :S
  • Zsolteecaa
    Egy csomó minden lehet képzelgés nade ki szedte le a ház oldalát és mitől mozgott az az ing? Stb.
    Ezek szerint mégsem képzelgek.
  • Zsolteecaa
    Ha szerinted csak bemeséli az agyam akkor oks tudom hogy ez is egy lehetséges verzió,de akkor szerinted ha teljesen sötétben alszom csak akkor jön elő ez? Fura lenne...
  • Zsolteecaa
    De tudom hogy mik jönnek bentről (éles zajok) és tudom hogy mi máshonnan.
  • Steel Painter
    Sokan azt hiszik, hogy panelban, sőt többnyire újépítésű épületekben nincsenek, vagy nem lehetnek szellemek :)
    Én special szakmámból kifolyólag mostanság elég sokat vagyok építkezésen.
    Egy panellakás simán elvisz 6 áldozatot a megépüléséig.

Ahol először voltam ott csak 1 ember halt meg az építkezésen, leeset a 7. emeletről nem volt támasztó korlát.
    Most is ahol vagyok már 3 embert, kistriguláztak, ebből az egyiket felnyársalt egy cső a másik lezuhant a betonra a harmadikat megölték.
    (beletaszították a liftaknába, 3napig ott feküdt a szerencsétlen)
    Már látom, hogy menyi bosszúságot fog okozni az éjjeli őrnek az éjszakák :D
  •  Evil
    "Ami még fura érzem valami jelenlétét itt most bent."
    Halálsikoly és annyi

Hangokat hallani lakótelepen elég könnyű mivel minden áthallatszódik..

Amúgy nem tudom hogy ott nálad tényleg van-e valami vagycsak szimplán bemeséli az agyad :)
    Régebben haverral neten (TSen tartott kapcsolat alatt) sok szellemes videót, hasonlót néztünk küldözgettük egymásnak a hihetetlenebbnél hihetetlenebb és sokszor valósnak tűnő (vagy valós) videókat.
    Na az totál kész volt, eleinte mindig a szellemet kerestem még alvásnál is ki kinyitottam a szemem hogy hátha látok valamit, és mikor ugrik rám valami :D De aztán úgy hozzászoktam az egészhez hogy fél perc alatt elalszok akármilyen történetet is hallok :)
    Szóval nem kell félni nézzél minnél több ilyesmit és olvass jókis történeteket, egykét brutálisabb félelmetesebb horror film is segíthet hogy hozzászokj :)

Mondjuk haver sokkal parásabb azt amikor küldözgettem neki ezeket nem aludt, csak másnap az órán a suliban
  • Zsolteecaa
    Én is lakótelepen élek. És volt egy néni aki ugrott,de ennek már 12 éve kb de érdekes mert a szomszédunk van közvetlen mellette és azt mondta hogy ő nem szeret otthon aludni mert hangokat hall. Hümm,de ha ő lenne miért izélgetne engem? Nagyon rossz volt mikor régebben láttam őt letakarva véresen a földön suliból hazajőve.. nagyon rossz emlék.
    Voltam vagy 11 éves :S Na mindegy és alattunk is halt meg vki közvetlen,de az csak 1 éve és természetes halállal. Aki ugrott meg.. szóval mivel minden 5 éve kezdődött ezért nem hiszem hogy köze lenne hozzá.
    Amúgy most épp fél 3 van és nem merek aludni nagyon felkavar ez az egész a fenébe is. Ez így nem valami jó,de múltkor is ez volt aztán szép lassan már tudtam csukott ajtó mellett is aludni stb. most is hallok kis recsegéseket és persze mind az asztal felől jön.
    Ami még fura érzem valami jelenlétét itt most bent.
  •  Evil
    Érdekes :) Biztos lehet ezt azt megmagyarázni ebből is áramingadozás, földrengés stb. De túl sok a véletlen és nem hinném hogy itt mindenki csak úgy kitalálgatja a dolgokat, és valamien szinten elhiszem hogy létezik valami, de sohase akarok találkozni se ilyen esettel se szellemmel
  • Steel Painter
    Hello
    Én egy lakótelepi lakásban élek a 2testvéremmel és a szüleimmel. Nálunk is vannak bizonyos jelenségek.
    Ebből most csak a 2 légérdekes-sebet és egyben a legintenzívebbet emelném ki ezek majd 1 év idő különbséggel fordultak elő

Valamik nap én és a nálam 2ével fiatalabb testvérem értunk haza előbb, mindketten munkából.
    A testvéremnek megvan a maga szokása, fogja magát és bezárkózik a szobájába lány létére és olvasással vagy gépezéssel, tanulással tölti az idejét.
    Én szokás lepihenek a tv szobában és elalszok a tv-előtt kipihenve a nap fáradalmait...
    Kb fél óra múlva úgy ébredek, hogy kegyetlenül zakatol a szívem, és hányingerem van.
    Azért hogy megelőzzem a bajt, megpróbálok eljutni a wc-ig mielőtt, kidobom a taccsot.
    De ahogy felülök az ágyból minden bajom, megszűnik.
    És azt veszem észre a szemem sarkából, hogy valaki kimegy a konyhába, az árnyéka rávetődik a szekrényekre. (gondoltam hogy a húgom)
    jah persze!
    Elindulok kifelé a szobaajtón és a nem túl hosszú folyóson, ami kb 8méter
    Ebből félúton meglepődve érzékelem, hogy amikor a parafatáblához érek hirtelen, leesik egy papír cetli egy parafatáblaszög kiséretével
    Én persze lehajolok és megvizsgálom, hogy milyért eset le a papír felveszem, és azt veszem észre, hogy felkapcsolod a konyhába a villany. :s
    Most már csak azért is megnézem, hogy mit csinál a húgom a konyhába, mert délután 6 órakor nem kapcsolgatjuk a lámpát
    (mellesleg a húgom igencsak pazarló életmódot folytat)
    Döbbenten tapasztalom, hogy senki nincs a konyhába..?
    Semmi baj gondolom én, lehet, hogy még nem ébredtem fel és csak most fogom fel agyilag, hogy mióta megjöttünk az óta világit a lámpa.
    Gyorsan berontok a húgom szobájába és leteremtem, hogy miért hagyta felkapcsolva a konyhába a lámpát.
    Ő természetesen rám förmed, hogy hogy képzelem hogy megvádolom hisz ki se tette a lábát a szobájából mióta megjöttünk.
    Nos kicsit elgondolkodtunk mikor beszámolta neki a tapasztalatomról.

De ennél sokkal poénosabb volt mikor ugyanebbe a nagyszobába ahol aludtam rá 1év elteltével mindenki otthonvolt ép a hétvégi pihenést töltöttük, kb az ebéd utáni szieszta.
    Ez nekem úgy telt, hogy beültem a faterom gépéhez, hogy megkeresek neki egy programot, jobb oldalamon, az ágyon pihentek az ősök.
    És arra riadtak fel, hogy tőlem bal oldalamon karnyújtásnyira található szekrényről egyszer csak a legfelső polcról megszökik a polc tartalma (videokazetták floppyk cd-k és vincseszterek)
    Apám felnéz, anyám üvölti: „Mi van fiam, mit borogatsz”
    Én meg halálsápadtan ledermedve néztem végig, ahogy legravitáltak a tárgyak a földre, két kezemmel a klaviatúrába kapaszkodva.
    Majd szép lassan feléjük fordítom a fejem és közlöm velük, hogy én a billentyűzetről fel sem emeltem az újacskáimat.
    Persze ők tudták hogy nem én voltam, mert máskor is megszöktek tárgyak igaz, mindig ráfogtak hogy megváltozott a fölt mozgástere vagy ilyesmi.
    Így aztán csak szépen megkértek hogy szedjem össze és rakjam vissza a polcra.

Na most azt tudni kel, hogy volt öngyilkos a házban a felettünk lakóknál, alattunk meg megözvegyült egy öreg hölgy.
    Úgy hogy jól kifogtuk a dolgokat,
    Ezek nem mindennapos dolgok, úgyhogy amikor ilyen történik csak egy, rósz tréfának, fogjuk fel és megpróbálunk nem gondolni rá, megpróbálunk újra elveszni a hétköznapokba, mintha ilyesmik nem is lennének.
  • Zsolteecaa
    Amúgy valaki mással is van ez aki a barátnőm. Neki az van hogy zsibbadás és ugyanezt érzi aztán hallja magát belül.. ahogy ver a szíve az ereiben meg folyik a vér.. érdekes lehet.
    Szerintem ő is transzba esik és ő ezt érzi akkor.
    Neki ezt mutatja.. de nekem tök mást. Amúgy mikor kezdődik úgy képzeljétek el mint a mézga családban amikor üzenet jön az a hülye hang és egyre erősebb és érzem ahogy rázkódik a testem.
    Eléggé xar ez az egész és hát nem tudom mit akar ez a izé pontosan nagyon nem tudom.

Egyszer nagyon régen amúgy (most ne nevessetek!) akkor is ez volt és láttam valami fehér alakokat körülöttem aztán egy fehér vmit mint egy ufo boncolást aztán sorban álltak az emberek egy asztal mellett és ez az egész úgy volt hogy kezdődött és 10x próbáltam meg felébredni belőle és mindig újra kezdődött. De ez már 3 éve volt kb. ezért már nem tudom pontosan amire emléxem az ez. Fehér volt minden és rázkódtam akkor is mint régebben. Ugyanaz volt és ugyanazt éreztem de akkor még nem vágtam mi ez. :S
  • Zsolteecaa
    Nem,ez nem halucinálás.
  • DJKonya
    én meg reménykedek benne hogy it maradok a földön szellemként azt majd minden este leem a jó csajokat:P
  •  Evil
    Ejj na ottse aludnék szívesen..
    Persze ha belegondolsz mindenki megfog halni előbb vagy utóbb ez az élet rendje és én reménykedek a mennyországban és hogy gondtalanul fogok élni valahol, és nem az lesz hogy megszűnök és annyi.
  • DJKonya
    hát ez elég fúrcsa persze sokan nevetnek ezen de engem inkább a hidág ráz mint a nevetés keringet, nekem egy időben a gépem kapcsolt be magátol, de csak adddig amíg a másik szobába volt és úgy tudom hogy az előző tulaj abba a szobába kapott szívrohamot és halt meg.
  •  Evil
    No ez már azé súlyos

Nem drogozol véletlen? Hátha csak hallucinálsz.
  • Zsolteecaa
    21 gramm kokó? :D
  • Froopy
    az a 21 gramm az nem egy átlag súly volt?
  • Zsolteecaa
    Ez hülyeség lécci ne írj baromságokat.
  • Zsolteecaa
    Nekem is vannak történeteim és nem hiszem hogy a wifi meg hasonló faxságoktól kevesebb szellem lenne ez baromi nagy hülyeség.
    Az én dolgaim 5 éve kezdődtek kb. pont mikor anyuék eladták a telkünket benne pedig lerombolták a régi faházat ahol nagyapaám halt meg.
    Néha felriadtam álmomból és éreztem vmi bizsergést ami egyre erősebb lett aztán valami világos izét láttam magam előtt és szerintem ilyenkor transzállapotba kerülök mert azóta már többször megtörtént és miután érzem hogy ez történik velem megpróbálok felébredni,de nem megy :S egy ideig aztán mégis sikerül,de ha nem vagyok elég erős akkor 1 másodperc múlva újra keződik ez az egész. Visszazuhanok ebbe a "végtelenbe" vagy nem tudom mi ez. Biztos hogy nem álmodom mert ha felébredek érzek magamon valamit. Valamit ami egész testemre ránehezedik és csak nyom lefelé aztán elkezdődik a véleményem szerinti transzállapot amikor hangokat hallok egyre erősebben és mintha más dimenzióba kerülnék,de utálom ezt az egészet és valahol félek is tőle ezért mindig igyexem felébredni belőle kilépni ebből az egészből. Volt már hogy úgy éreztem hogy valami elkezd simogatni aztán rámnehezedik és megindul az az egész.
    Hogyan jellemezzem azt a dolgot? Nem tudom de nem túl jó :S de nem is rossz.. úgy érzem az egész testem remeg,rázza valami erős dolog és ez egyre csak erősödik és ha hagyom magam akkor nem is nagyon múlik el csak ha felkelek. Az egész kihagyásokkal van mert volt hogy egy évig nem volt semmi aztán újra előjött ez az egész.
    De mostmár talán több szellem is lehet mert év elején volt hogy felkeltem és mozgott egy ing alja és olyan szabályosan tette ezt hogy azt elképzelni sem lehet :S 9kor keltem fel és láttam az egészet ablak csukva nem okozhatta huzat ajtó is be volt csukva a redőny félig lehúzva szóval félsötét volt az ami fogason mozgott az ing ott meg nincs semmi hőáramlás szóval az sem okozhatta. Szabályosan mozgott ilyet nem láttam még.
    Aztán a következő fura dolog követte rá 2 hétre kb. van egy számítógép a fal mellett szinte közvetlen a szoba egyik elég sötét sarkában. Tudni kell hogy nálam mindig sötét van mert én így érzem jól magam. Szóval ott egy gép oldala mindig le volt jőve és más nem csinálta sőt ahhoz még hozzáférni is nehéz és jól rá volt rakva és legalább 3x történt mindez én ebből semmit sem tudtam v. láttam apu szólt hogy miért cseszegetem a gépét folyton vagy mit vettem ki belőle mondom én semmit :S
    Olyan helyen van ahol senki sem férhet hozzá.
    Azóta furán müxik az a gép újraindulgat meg ilyenek :S
    Több ilyen dolog nem történt,de ezekre nincs magyarázat azóta sem.
    Úgy érzem itt van néha mert tegnap pl. ablak becsuk és az ablak recsegett néha többször is mikor tök új meg minden persze ez lehet bármitől na de itt mellettem van egy fogas és ott alatta sötét van és pont onnan jöttek ilyen hangok amiket nem tudnék mihez hasonlítani :( lpések zaja is lehet éppenséggel nemtom.. de éreztem hogy mellőlem jött az egész. Nem kicsit féltem nem is mertem lámpa nélkül aludni és ez így megy már hónapok óta. 3 napja már lámpa nélkül aludtam erre újra éreztem azt az egészet amit már leírtam az a transzállapot amiből nehéz feljönni,de minél előbb annál jobb...
    További fura amúgy hogy a gép oldalát nem lehet elmozdítani csak ha vki előretolja mondanom se kell hogy nem volt az előretolva hanem csak látszott hogy felnyitotta valami.

És aludtam már más szobában is anyuéknál ott csak 1x történt vmi a 10ből mikor ott voltam akkor lefeküdtem és éreztem vmi közelségét utána mintha vki az ujjával a lábam mellé döfött volna 2x szinte egymás után az első után mozdulatlan maradtam. Szóval talán akar tőlem vmit? Mert úgy néz ki követ ez a vmi.
  • Pistike 007
    Mondjuk ettől függetlenül vannak észlelések...
  • mama2
    :O. Nemá:S.
  • Pistike 007
    Ez érdekes:|
  • noti83
    állítólag a mobiltelefonok sugárzása + wifi + infra+ ultrahangjelek miatt ha lennének se jelenhetnek már meg soha
  • Pistike 007
    Nem csak egyszer.
  • Trashking
    túl sok filmet nézel :DDD
    am volt mi emberke aki ezzel foglalkozott és többszőr mérte az emberek súlyát de csak 1x jött ki a 21 gramm :D
  • Pistike 007
    HE?:D
  • Pistike 007
    Én még nem hallottam róla.
    Részleteznéd?:)
  • Tomo15
    Bár már a paranormális jelenségek topikba belinkeltem, de ezt a halálközeli élményekkel foglalkozó oldalt neked is ajánlanám, főleg a "híres halálközeli élményeket". Kb. 21 darab van, érdemes őket elolvasni, naponta 1-1-et, megéri. Még ha nem is minden igaz szóról szóra, elolvasásuk után, akkor is le tudod vonni mi lehet igaz, mi nem. Nekem hihetetlen sokat segítettek mikor meghalt a nagypapám.

Amúgy ti az "Istenfoltról" mit gondoltok?
  • Hajnalcat
    hogy mik vannak... :O ezt nem is tudtam.
  • Pistike 007
    Nyugi, nem a kiválsztottban láttam először...
    Nem tudom hogy az kamu-e vagy nem, a lényeg hogy meg tudják mérni;)
  • gotchaaa
    Állítólag igen...
  •  Evil
    Ezt amúgy valaha valaki is mérte? Vagy csak azért lesz könnyebb az ember mert elengedi magát és a szeleit is ha meghal?
  • gotchaaa
    Vicces, hogy még vannak, akik ma is elhiszik ezt a lélek tömege = 21 gramm mesét. :)))
  • Pistike 007
    :)
  •  Evil
    Jogos, érdekes téma érdekel :) Viszont azért élőben egyel se akarok találkozni soha mert ott halnék szörnyen.
  • Pistike 007
    Állítólag a kopogószellem az embernek a saját kivetülése. Tehát a lelked mélyén depressziós vagy akkor este a 'lelked' kiöntia dühét hülyén fogalmazva.
  • Pistike 007
    Hát, ez elég hosszú lenne ha el kéne mondani...:D
    A lényeg, hogy mikor az ember meghal, 21 grammal könyebb lesz a teste, tehát kiszáll belőle a lélek konyhanyelven fogalmazva.
    Ha ez a lélek nem tud átmenni egy másik síkra, ahol a helye lenne, akkor ittragad valamiért, és hülye formákban tud előtörni, amikor meglátjuk...
    Ezért azt hisszük meg akar ilyeszteni...
  •  Evil
    Ha elkezdek azé gondolkodni akkor felmerül hogyha tényleg vannak szellemek azok mit csinálnak mért ijesztgetnek, persze lehet igen hogy tragikus gyilkosság stb miatt bosszút próbálnak állni de ez csak elvileg ritkán fordul elő, a többi időben mit csinálnak esznek-e egyáltalán stb? Esetleg másis lehet szellem ha meghal meg mi az hogy szellemnek lenni és mitől válik valaki vagy valami azzá? :D
  • Pistike 007
    +fav
    Szerintem azt hogy "hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban"-t át kéne írni másra.
    Számomra legalábbis egyértelmű hogy léteznek.
    Ez nem hit, hanem agyi kapacitás, felfogás kérdése:)