True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
aha fagyott vele...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

fhsasa
addigra talán én is megszerzem
jolenne ha kijönne egy honosítás...vki már nekiállt csak nem volt jo

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

PAYNE
hehe! 😄
az pech!
(nekem csütörtökön jön meg)

fhsasa
mert nincs meg 😛

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

PAYNE
akkor mért nem nyomod? 😊

fhsasa
nem hiszem
1 hét alatt 100%osan ki lehet játszani ahogy olvasom 😊
de már nyomatnám!

PAYNE
nehéz játék egyébként

PAYNE
francba...

nincs

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

fhsasa
skacok
nem lakik valaki Újpesten, akinek megvan? 😊

PAYNE
na ne szivassatok! kérem válaszolni!

hiba
passz, ez mikor van?😊 vagy fakultativ?

Fred10
elloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
Segítsetek

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

PAYNE
na valaki????

Kit--Kat
az is megteszi,
látom a város kidolgozása nem 1 DRIV3R, de legalább jó nagy

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hiba
csillagokat talaltam, de alairasokat nem 😊

Kit--Kat
THX 1000köszönet!!!
És megvannak csinálva azok a csillagok is az sztárok aláírásaival??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hiba
Nah

Itt vannak a Beverly Hill es kornyekerol a kepek

Omlesztve, es nagyok (3.5mb)!

Fred10
Helloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
Segítsetek

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Rookie
Röhej ez a játék.. istenért nem akarja hogy mennyen nekem.. Felteszem cd/dvd emulációs baja van.. visszaolvasok leszedem dtools újat beállítom baja an kiderül nem jó image.. Letöltöm újra imaget és nem tudja megnyitni a dtools.. agyam eldurran..

Davidka
Nem, már rég elkesztem kb 1-2 hete, és csak most bírtam tejjesen végigvinni 😊

Kit--Kat
most jöhetne 1 Santamonica Beverly Hills sorozat

hiba

Hmm - mit vigyorog ez ?
Mintha a rockstar logoja lenne 😊

Fred10
Helloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
Segítsetek

hiba

Jól látom? 😊

Hat ez égõ

hiba
tenyleg bazi nagy a varos!

hiba

Jol mozog a csaj 😊

Atvezeto - szarra tort verdaval, osszetort pofaval 😊

Kit--Kat
Úhh azz kemény ....
20perc?? remélem komolyan mondtad és ennyire nagy a város
az fincsi
Remélem azért ezt még ma megteszed és sok képet raksz be.

hiba
Azt hiszam mar elfogult vagyok de sztem ez az utobbi idok egy legjobb jateka!
Tok allat a jatekmenet, meg hogy vannak alternativak az esmenyvonal igy nem teljesen linearis, nem baj az ha nem nyerunk meg egy csatat, most is direkt szetverettem magam egy qrvajo szukaval 😊) mindjart adok is par kepet az esetrol, ami viszont utna jott azon nagyon roghogtem 😄

Az atvezeto kepek is a cselekmeny kimeneteletol fuggon modosulnak: osszevert a csaj igy tele vagyok horzsolasokkal foltokkal verrel, es erre meg ratett egy lapattal hogy kis hijjan totalkarra zuztam a verdet, es most az eredmeny, hogy az atvezeto jelenetben, egy total leamortizalt fustolgo autoban egy szinten elegge leepult urge "telefonal" 😊).

Az utcai randalirozas meg egyszeruen tok allat 😊
Vanak pl visszatero vendegek is 😊 Hirtelen megjelneik egy kocsi benne ket smasszer aztan szorjak az aldast...alul meg ki is irja, hogy visszatert a banda, ennek meg a lenyege, hogy ram vadasznak vagyis menekulhetek - ha gondolom 😊

vki
Hi!

Lenne egy problémám. A játékot faszán kiírtam, de mikor indítom sokáig olvassa a CD-t, és kiír valami olyasmit hogy CD/DVD emulátció. Mi lehet a probléma?

Pls. minél elõbb válasazoljatok.
Kösz!

ACER Aspire 5738ZG

hiba

kicsit sok civilt gyilkoltam le aztan megjelent egy banda es midnehonnan lodoztek ram, meg ez csajszi a foszerral zaklatott (azta kicsinaltak) 😊

Nincs hely bazd ! 😊

pf magyarítottam a gémet, és valószínû azzal van a baj mer english uk, ha visszateszem english us-re semmi baja...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hiba
gondoltam fotozok parat, de az a baj hogy a kuldetesben a varos masik felen vagyok es kb 20 percet kene kocsikazni, hogy odaerjek, igy majd maskor 😊

pf ó a játék, de nem tudok továbbmenni episode 4 4-es küldinél mindig kilép, valaki esetleg találkozott ilyennel?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kit--Kat
Valaki berakhatna képeket Santamonicából és Beverly Hillsbõl.

FH ToMmY
ilyen rvid?

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

PAYNE
hoppsz!
megrendeltem a játékot!! és tudom már kérdeztem, de van e már valami kód a játékhoz? Vagy trainer, valami? Vagy annyira nem nehéz?

Davidka
Háhá, mekcsináltam 😊 Hátramentem valami kis rúdért, belevágtam a pofájába és ütöttem mint állat, aztán ott dõlt el a meccs, amikor mekfoktam reccsentettem rajta egyet és eldobtam 😊 Már 100%-is mekcsináltam, az összes alternatív kisküldetést is , meg a 3 befejezést is 😊

Rookie
Nem mükszik oké nem kérdeztem.. 😊

Rookie
Lehet Hüe kérdés de ha csináltam egy Iso imagét 1Cd rõl akkor CloneCD vel tudok abból mûködõ CCD imagét csinálni?

Kit--Kat
Arghh már én is játszamék vele

lwb
ja, én is görcsöltem vele sokat, de van egy jó taktika: védekezz, mert rendszerint egy kombót nyom végig. arra is figyelj, ha sokat védekezel el kezd dobálni, ezért amikor épp nem támad, te üsd õt. a horgokat az alsó rúgással váltogatva be lehet vinni pár pofont neki. a kombója végén (amikor két kézzel üt feléd) az alsó rúgás mindig bemegy, nem tudja blokkolni. ha elkábul nincs nagyon idõ szarozni a látványos kivégzésekkel, egyszerûen vágd földhöz. ráugrani teljesen felesleges, nekem mindig félregurult. ezt kell ismételni. nekem tegnap harmadszorra bejött.

Davidka
áááááááá
nemtudom legyõzni a legutolsó ellent, amikor repülõgép roncsainál kell küzdeni!!!!!!! Valaki tud javasolni vmi taktikát?

lwb
Végigvittem mindhárom befejezést. Az utóbbi idõk egyik leghangulatosabb játéka volt. Nekem a hitmannél is jobban bejött ...

gumikacsa
Nekem leszedni esélyem sincs (56k), meg még nincs meg egy ismerõsnek sem. sajnos.

Renault magnum http://kamionszim.hu

12346
én dcrõl szedtem. onnan is max sávszéllel jött.

Kit--Kat
nem tuok címet se, hogy honnan szedjem

Ruffi
Hát én most kezdtme el vele játszani
hát egész játszhatonak bizonyul eddig
Bár az autok fizikája nem vmi élethü....
Nem macerás...megacity-töl végig 70-el jött hiba nélkül felmegy...ja és gyorsan megy a játék

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Kit--Kat
Én is játszanék már vele, de amedddig ennyire macerás ez az egész addig inkább hagyom😞(((
Nyagyon pontosan levan modellezve a város?