864
  • hammond
    Kormánnyal próbálta valaki? A pedálokat meg a gombokat az istennek se lehet bekonfigolni... A vicc az, hogy a játékban működnek, csak az opciók között nem érzékeli őket. Igy aztán a gázpedálra gyalogosan fut a fószer, de a kocsiban már valamelyik gombot kell nyomni a gázhoz. :(
  • Kit--Kat
    Az nem lehet gond, hogy a 4. CD-t máshonnan szedem le???
  • Pill
    Jó ez a játék? megéri letölteni?
  • magus
    most mondjam hogy nekem volt olyan crc-m flashfxp-vel hogy install kozben irta ki?
  • 12346
    bénák vagytok valszeg. soha a büdös életben nem jött még le hibásan egy darab iso se.. ez a gém is onnan van, állandó 60-65k-val. ugyanez van filmekkel meg a zenékkel is. nagyon hülyének vagy balszerencsésnek kell ahoz lenni, hogy probléma legyen.
  • Kit--Kat
    újraszedem a 4. CD-t mert rossz volt, hát a felénél nem szűnik meg az oldal?!
    Kurava jó itt vagyok 3és fél CD-vel.
  • arty
    a dc egy rakas szar.

masik fajlcserelok hasznalnak crc ellenorzest igy nem johet le elvileg rosszul file :)

es ingyen vannak, dcnel ezerszer kulturaltabb rencerben muxenek ...

bittorrent, emule
  • hiba
    hat ez gixer, akkor en eddig jutottam, 1/3anal jobban meg nem tudtam lezuzni. utes utes (nem talal) es pofan rug:) kb ugy megy :) aztan ha sokat vedekezek akkor turheto csak hat alig tudom sebezni. fura a lola is eloszor tok nehez volt semmit nem tudtam vele kezdeni, aztan legkozelebb meg csak utesekkel kiteritette.
  • Marcus_
    Hali!

A Reload féle törés az müködik??

Mert h azt tunnám húzni,de széb..na az ideg ha installkor szarakodna:P
  • tomsolo
    ütés, ütés, ütés, old. rugás, old. rugás, old. rugás, ezt folyamatosan ha elfárad a védekezésbe (felkiáltójelek mutatják mennyit bir ki az ájulásig) akkor finish-himek valamelyike...

...ennél lesz nehezebb fószer is :D
  • Prowler001
    Az ok hogy mindegyik működik, de mivel hibás a második cédé fel semtelepül a prog. melyik warezt ajánljátok
  • hiba
    Senkinek nincs 5lete ez 5missionre?
    Vagy levolt mar irva?
    Nem tom lezuzni a kinait
  • tomsolo
    vagyis mind2 jó :)
  • magus
    True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO

ez a verzio mukodik a

True.Crime.Streets.of.LA-RELOADED

nek a crackjevel. azt meg barhol megtalalod mar
  • Prowler001
    Nem bízok a Dc-ben már kétszer hibásan jött le a második cédé
  • Prowler001
    Srácok melyik warez az amelyik a legmegbízhatóbb és óccsó is, és persze fenn van a reloaded verziója ennek e
  • 12346
    öcsémnek cxziso van. simán csak mountoltam és megy.
  • Smuggler
    True.Crime.Streets.of.LA-RELOADED vagy ez jobb?
  • Smuggler
    True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO ez a verzio most akkor müködik? vagy csak kiirással? vagy hogyan?
  • tomsolo
    ha valami minimumon ronda csak szar lehet ! :D
  • LSC
    grafika tényleg nem egetverő de a hangulata szerintem nagyon jó és nálam ez előrébb való.
  • COFair
    ez ugye olyan mint a GTA? ha igen akkor jobb, vagy rosszabb?
  • hiba
    uh eh :)
    5. missionbe nem vagyok vmi sikeres eddig az elso 2 lodozos reszt nyertem, 1-et vesztettem, de a vegen mikor a kinaival bunyozni kell a helikopter lesazllon az remenytelen, fingom sincs hogy csinaljam - pedig azittem a LOLA az mar nehez :)
  • hiba
    ha tetszik a max payne + driver + rap/rock zenek (bazi nagy tracklist, oriasi nagy varos (cserebe nem olyan szep de sztem ehhez boven jo gfx) es nagyon jo hangulat es jatekmenet csak ne hasonlitgasd masikhoz :)
  • Bandew
    Ezt a játékot érdemes letölteni?
  • magus
    kibaszottul ronda a jatek. alacsony felbontason, igy minimumon undorito. ja amugy eleg a crack hozza, es mukodik a regi clonecd-s verzioval.

akinek kell a crack itt van
  • hiba
    persze mer biztos vmi szurkuleti mission probaltal :)
  • 12346
    felbontás számít a legkevesebbet:D azt mindenki tud állítani. köze nincs a szépséghez. olyan szürke az egész, egyhangú, sivárnak tűnik a placc. 1280ban is ilyen randa...:)
    de ezek szerint tűrhető, ha ennyien nyomják. sose jutok el odáig, hogy mélyebben belemerüljek:/
  • Ruffi
    grafikailag sztem egész türhetö föleg 1280*1024-ben :)
    Én komolyan mondmo annyira élveztem a játékot amiko downtownbol Cadillac Escelade-el autopályán mentem el bel air-be és onnen végig az északi peremen a kisutcákban végig beverly hillsen hollywood hills-en át a 101-es autopályáig és onnan vissza downtown!! EZ olyan 60-70 perc volt ugy hogy autopályán padlot nyomtam de ugyse voltam sokkal gyorsabb mint a többi kocsi!
  • Prowler001
    Lécci írja meg valaki majd melyik warezről lehet szedni a reloaded verziót!
    Köszi!
  • grebber
    le nem szedm mégegyszer a Reloaded verziót.jó ez ami most van :)
  • hiba
    de legalabb nem torik szet olyan gyorsan - egy versenyt is igy nyertem meg: szetlottem a furgot aztan 10-el tudott veig menni a csaj :)
  • GvD
    Nekem se lenne semmivel gondom ha az autók irányítása kicsit jobb lenne...a GTA-ban viszont ezt találták el iszonyatosan.
  • hiba
    ah en nem is tudtam hogy miert mennek egyesek ferden :))
  • tomsolo
    azon is behaltam hogyan lehet kiszúrni a gyanús egyéneket - akikről pl. a nyomozás után kiderűl hogy drogot rejteget stb.

például láttam egy fószert aki 30 fokos dőlésszögbe sétált na dealer volt ő is, de volt már hátra felésétaló is meg éneklő is
  • hiba
    Nalam fent van alcohol 120 legujabb, dtools 3.46, +dvd iro is van. Semmibe nem kotott bele a clone cds verzio.
    Alchoholba mountolva instalalltam, utana lattam itt a forumon hogy dtools 3.46 a nyero uhogy oda betettem install utan az elso cdt es siman ment. Elsore meg elszornyedtem a nfo lattan, es majdnem kiirtam. Nem volt ra szukseg. Crackra sem volt szukseg.
    w2k+sp4
  • hiba
    Menet kozbe is lehet szabadon garazdalkodni:
    citizen! i need your car!
    just a little test drive

Meg probald meg lodozni a civileket, egy ido utan jonnek a bandak.

--

Igaz neha amugy is jonnek (gringos are back vagy mi:) )
  • hiba
    En ezen a grafikai dolgon az elso perc utan tultettem magam, sot nekem mar szepnek tunik :)
    A hangulat nekem jobban bejon mint a gta - tobb az interaktivitas - csak a kezeles maceras, de olyan mint mikor mortal kombatoztam: ossze vissza nyomkodom a billeket :)

Funky Kick

(vagy hogy hivja ezt a forgo fejrugast )

--

Azt tudjatok, hogy a lovesgombot nem engeditek el, akkor lehet "pontosabban" is celozni - akar kocsibol is.
  • magus
    4cd-s a reloaded
  • GvD
    őőőőő...jó igazat adok neked, bár az ftp-n nem történt változás reggel óta, de gyanús hogy a gyökérben nincs nfo. Úgyhogy még lehet hogy töltik föl...sőt most már egyre jobban ez erősödik meg bennem.