True Crime: Streets of LA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a verzio mukodik a
True.Crime.Streets.of.LA-RELOADED
nek a crackjevel. azt meg barhol megtalalod mar
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
5. missionbe nem vagyok vmi sikeres eddig az elso 2 lodozos reszt nyertem, 1-et vesztettem, de a vegen mikor a kinaival bunyozni kell a helikopter lesazllon az remenytelen, fingom sincs hogy csinaljam - pedig azittem a LOLA az mar nehez 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akinek kell a crack itt van
de ezek szerint tûrhetõ, ha ennyien nyomják. sose jutok el odáig, hogy mélyebben belemerüljek:/
Én komolyan mondmo annyira élveztem a játékot amiko downtownbol Cadillac Escelade-el autopályán mentem el bel air-be és onnen végig az északi peremen a kisutcákban végig beverly hillsen hollywood hills-en át a 101-es autopályáig és onnan vissza downtown!! EZ olyan 60-70 perc volt ugy hogy autopályán padlot nyomtam de ugyse voltam sokkal gyorsabb mint a többi kocsi!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Köszi!
például láttam egy fószert aki 30 fokos dõlésszögbe sétált na dealer volt õ is, de volt már hátra felésétaló is meg éneklõ is
Alchoholba mountolva instalalltam, utana lattam itt a forumon hogy dtools 3.46 a nyero uhogy oda betettem install utan az elso cdt es siman ment. Elsore meg elszornyedtem a nfo lattan, es majdnem kiirtam. Nem volt ra szukseg. Crackra sem volt szukseg.
w2k+sp4
citizen! i need your car!
just a little test drive
Meg probald meg lodozni a civileket, egy ido utan jonnek a bandak.
--
Igaz neha amugy is jonnek (gringos are back vagy mi😊 )
A hangulat nekem jobban bejon mint a gta - tobb az interaktivitas - csak a kezeles maceras, de olyan mint mikor mortal kombatoztam: ossze vissza nyomkodom a billeket 😊
Funky Kick
(vagy hogy hivja ezt a forgo fejrugast
)
--
Azt tudjatok, hogy a lovesgombot nem engeditek el, akkor lehet "pontosabban" is celozni - akar kocsibol is.
Asszem az alap verzional is voltak "rovidebb" cd-k, nem volt mind fullos!
De ha 165 db 15mb-s file van, es van egy 450-es, akkor a maradekot lehetetlen lenne 2 cd-re suriteni!
Persze - mondom - en nem tudom konkretan, mert nem neztem meg, hogy mennyi cd, nem is tudom, csak delutan, mert melozok. De a velemenyem akkor is ez.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mert 165x15Mb file-ok, de az infoban sztem 4cd-snek irja az nforce-on.
Bar meg konkretan nem neztem az ftp-n.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nagyon jók lettek a "véletlen" büncselekmények is - volt már hogy nemi erõszakot (!!!) kellet megakadályoznom... (odamentem és valóban egy nagy darab feka épp ledöntött egy nõcit)
nagyon teccenek a sztori féle elágazások - sokféle vég és fordulat- bár várom már a végét hogy szabadon "garázdálkodhassak" 😄
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az Alcohol120 a 4. CD-met 0MBatosnak ismeri csak fel😞(
Mi tegyek??
Bocs, ha már kérdezték.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
pls vki be tudna linkelni egy mentést? öcsém rí itt nekem, hogy un már vmi szürke rucis sárga csókát egy helikopterleszállón. és ezen szeretne túl jutni.
thx😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hogy lehet kinyírni a vörös csajt, amikor verekedni kell vele a rendõrségi üldözés után?
A másik, abban a bazinagy toronyházban mi a fenéért van olyan rohadt sötét és merre kell menni?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak