864
-
#664 mindig leirja a kezdokeprnyonel az elsonel asszem a kerekkiporgetes a feladat...
allo helyzetben egyszerre nyomod az eloret es a NUM 5 ot elkezd fustologni a gumi es kilo az auto.... nemtoim hanyat kell...
----------------------
Ez a jatek ilyen rovid???? mivan ha vege .. ennyi? ....pfff.. -
#663 Nem tudja valaki ,hogy 24/7-es közül az autósoknál mit kell csinálni? Mert én már rögtön az elsőnél elakadtam. -
#662 lol nekem 1200as cerka van -
narrow #661 Azt olvastam valami külföldi oldalon, hogy a minimum követelmény nem véletlenül AMD XP1500+, hanem mert csak 1500-tól olyan felépítésüek a procik, ami ennek a gémnek kell.
Olyanok írták akiknek eredeti játék van és felhívták az Activisiont.
Állítólag nem tervezik patch kiadását erre a problémára.
Ha játszani akarsz vegyél új gépet... -
#660 bénábban:((
abban elég nagyot csalódtam -
Loco #659 nekem épp most szalad lefele, de lenne 1 apró kérdés: autóvezetés - nincsenek nagy elvárásaim, de a vice city-hez képest butábban mozognak az autók, avagy ugyanazon a szinten? -
#658 Megvolt már a többszöri uninstal,meg a daemon is,de igy se megy.Ráadásul ez már a reloaded verzio ami ugye nocd crack-es.Ismerösnél minden gond nélkül indult,ugyanez az image.Lehet a gép kevés neki?? 1100TB a proci,lehetséges,hogy ez a bibi?Van aki ekkora procival nyomja vagy hasonlo teljesitményüvel?Vki help. -
#657 Nekem is volt ilyen, letöröltem felraktam újra kivettem az alcoholból a cd-ket, és az 1. CD-t behúztam a daemon toolsba.
Azóta megy gond nélkül. -
#656 Nem tudja vki miért nem indul a játék?Leszedtem mindkét verziot és a tört is azt irja hogy,TrueCrime.exe hibát észlelt,ezért leáll.Xp sp1 van fenn a gépen.Vmi szoftverre gyanakszom de nem tudok rájönni mi lehet,semmi codek csomag nincs fenn,szal ez kizárva.Jo lenne ha vki tudna segiteni.Elöre is thx. -
#655 Rá lehet ugrani? -
#654 cheat van már hozzá?? -
Gio #653 telleg buntet a jatek...en csak azt nem vagom, hogy a kocsi elso updatenel, es a fegyver update1-nel mit kell csinalni:/
vki felvilagosithatna:} -
#652 hogyan lehet ráugrani arra akit üldözök?? -
#651 Újpestről nincs vki akinek megvan a játék? -
#650 a koreait? en annal csak dobast hasznaltam. -
#649 Na vegre kiutottema kinait: csak rugasokat hasznaltam aztan ket funky kicket. de nehez volt.. -
#648 Nem. Ne hasonlitgasd ossze semmi massal :)
Egyedi - annak ellenere hogy sok hasonlosag van de megis mas...
-
#647 hogy lehet ráugrani az üldözöttekre???
nektek is olyan halk a saját kocsitok??? -
#646 Tényleg nem lehet gamepaddal irányítani a játékot? Újabb minusz pont! -
#645 Az hogy a fenébe van, hogy ha leveszem a grafikát lowra akkor is ugyanannyi fps van mintha highba van FSAA + 16x Ansio mellett? tehát ígyis úgyis 40 körül mozog. -
#644 hát jobban mint a lövöldözés, bár annyira az se vészes. -
Drend #643 Hi! Tősgyökeres Mafia rajongó vagyok /gondolok itt a játékra!:)/. Szerintetek egy ilyen összehasinlításban is megállná a helyét? -
#642 nagyon jol -
#641 a 3 vegigjatszas kozul 2-t vegignyomtam.
megeri jatszani vele. jo a tortenet, sok nagyon jo megoldas van benne. nem egy gta, nem az a ffajta hangulat van benne. de nem rossz jatek -
#640 attya! verekedés az milyen az, jól meg lett oldva? -
#639 annyira nem vészes, csak kissé konzolos beütésű, na meg kicsit sok a gomb, szóval polipkezűek előnyben. -
#638 x@r az irányítás!?!?!?!?!? hú bazz! az nem faxa...
mennyire nagyon? cheat jött már hozzá? -
#637 Hát nekem pl ez a verzió is simán elindult csak bemountoltam felraktam és megy, csak ne lenne olyan nyomorék az irányítása. -
bricsi #636 én a végén vagyok: a kinainál -
bricsi #635 és a sztori?szerintem jó.
-
#634 1200as celeron 256 sdram gef 2 mx400 on vajon hogy menne a játék, -
#633 :((((
csak szerdán jön meg nekem a game! :((( -
#632 probalj meg bemenni
engem lelottek de pont beestem a bankba es azt irta teljesitve :) -
Gerrry #631 az "e" gombbal
Segítsetek lécci:
Elakadtam a bank alőtti tűzharcnál.
Akármit csinálok pillanatok alatt kinyírnak.
Nincs valahol cheat kód vagy tréner a játékhoz?
köszi:) -
#630 hogyan lehet a fegyvert felvenni? -
#629 nah tegnap este sikeresen elindítottam, és elkezdtem barangolni a városabn....
padlógázzal mentem végiig a városban a sugárutakon/autópályán és még így is 10percnél tovább tartott, hogy a város 1 pontjáról a másikra érjek.
Iszonyat durva!!!! -
#628 Melyik cd író progival a legegyszerűbb kiégetni a játékot? Neroval nem lehet, igaz? -
#627 hi hi! nekem tölteni sem kell, meg még szenvedni sem kell vele mert holnapitt lesz az asztalomon! :))) -
#626 nekem meg most jött le, neki állok szenvedni vele, hogy elinduljon -
#625 megjelent a normál cds true crime! ha ha megérte ennyit várni rá mert nekem majd nem kell annyit trükközni vele mint nektek! :PPPPPP másrészt meg már holnap itt lesz a kis játékocska a zasztalomon! :DDDDDDD