864
  • PTW
    mindig leirja a kezdokeprnyonel az elsonel asszem a kerekkiporgetes a feladat...
    allo helyzetben egyszerre nyomod az eloret es a NUM 5 ot elkezd fustologni a gumi es kilo az auto.... nemtoim hanyat kell...
    ----------------------
    Ez a jatek ilyen rovid???? mivan ha vege .. ennyi? ....pfff..
  • CarajoEsp
    Nem tudja valaki ,hogy 24/7-es közül az autósoknál mit kell csinálni? Mert én már rögtön az elsőnél elakadtam.
  • magus
    lol nekem 1200as cerka van
  • narrow
    Azt olvastam valami külföldi oldalon, hogy a minimum követelmény nem véletlenül AMD XP1500+, hanem mert csak 1500-tól olyan felépítésüek a procik, ami ennek a gémnek kell.
    Olyanok írták akiknek eredeti játék van és felhívták az Activisiont.
    Állítólag nem tervezik patch kiadását erre a problémára.
    Ha játszani akarsz vegyél új gépet...
  • Kit--Kat
    bénábban:((
    abban elég nagyot csalódtam
  • Loco
    nekem épp most szalad lefele, de lenne 1 apró kérdés: autóvezetés - nincsenek nagy elvárásaim, de a vice city-hez képest butábban mozognak az autók, avagy ugyanazon a szinten?
  • Joczika
    Megvolt már a többszöri uninstal,meg a daemon is,de igy se megy.Ráadásul ez már a reloaded verzio ami ugye nocd crack-es.Ismerösnél minden gond nélkül indult,ugyanez az image.Lehet a gép kevés neki?? 1100TB a proci,lehetséges,hogy ez a bibi?Van aki ekkora procival nyomja vagy hasonlo teljesitményüvel?Vki help.
  • Kit--Kat
    Nekem is volt ilyen, letöröltem felraktam újra kivettem az alcoholból a cd-ket, és az 1. CD-t behúztam a daemon toolsba.
    Azóta megy gond nélkül.
  • Joczika
    Nem tudja vki miért nem indul a játék?Leszedtem mindkét verziot és a tört is azt irja hogy,TrueCrime.exe hibát észlelt,ezért leáll.Xp sp1 van fenn a gépen.Vmi szoftverre gyanakszom de nem tudok rájönni mi lehet,semmi codek csomag nincs fenn,szal ez kizárva.Jo lenne ha vki tudna segiteni.Elöre is thx.
  • Shep
    Rá lehet ugrani?
  • PAYNE
    cheat van már hozzá??
  • Gio
    telleg buntet a jatek...en csak azt nem vagom, hogy a kocsi elso updatenel, es a fegyver update1-nel mit kell csinalni:/
    vki felvilagosithatna:}
  • Kit--Kat
    hogyan lehet ráugrani arra akit üldözök??
  • fhsasa
    Újpestről nincs vki akinek megvan a játék?
  • magus
    a koreait? en annal csak dobast hasznaltam.
  • hiba
    Na vegre kiutottema kinait: csak rugasokat hasznaltam aztan ket funky kicket. de nehez volt..
  • hiba
    Nem. Ne hasonlitgasd ossze semmi massal :)
    Egyedi - annak ellenere hogy sok hasonlosag van de megis mas...

• Kit--Kat
    hogy lehet ráugrani az üldözöttekre???
    nektek is olyan halk a saját kocsitok???
  • Ramore
    Tényleg nem lehet gamepaddal irányítani a játékot? Újabb minusz pont!
  • Shep
    Az hogy a fenébe van, hogy ha leveszem a grafikát lowra akkor is ugyanannyi fps van mintha highba van FSAA + 16x Ansio mellett? tehát ígyis úgyis 40 körül mozog.
  • Shep
    hát jobban mint a lövöldözés, bár annyira az se vészes.
  • Drend
    Hi! Tősgyökeres Mafia rajongó vagyok /gondolok itt a játékra!:)/. Szerintetek egy ilyen összehasinlításban is megállná a helyét?
  • magus
    nagyon jol
  • magus
    a 3 vegigjatszas kozul 2-t vegignyomtam.

megeri jatszani vele. jo a tortenet, sok nagyon jo megoldas van benne. nem egy gta, nem az a ffajta hangulat van benne. de nem rossz jatek
  • PAYNE
    attya! verekedés az milyen az, jól meg lett oldva?
  • Shep
    annyira nem vészes, csak kissé konzolos beütésű, na meg kicsit sok a gomb, szóval polipkezűek előnyben.
  • PAYNE
    x@r az irányítás!?!?!?!?!? hú bazz! az nem faxa...
    mennyire nagyon? cheat jött már hozzá?
  • Shep
    Hát nekem pl ez a verzió is simán elindult csak bemountoltam felraktam és megy, csak ne lenne olyan nyomorék az irányítása.
  • bricsi
    én a végén vagyok: a kinainál
  • bricsi
    és a sztori?szerintem jó.
  • Shep
    1200as celeron 256 sdram gef 2 mx400 on vajon hogy menne a játék,
  • PAYNE
    :((((
    csak szerdán jön meg nekem a game! :(((
  • hiba
    probalj meg bemenni
    engem lelottek de pont beestem a bankba es azt irta teljesitve :)
  • Gerrry
    az "e" gombbal
    Segítsetek lécci:
    Elakadtam a bank alőtti tűzharcnál.
    Akármit csinálok pillanatok alatt kinyírnak.
    Nincs valahol cheat kód vagy tréner a játékhoz?
    köszi:)
  • Kit--Kat
    hogyan lehet a fegyvert felvenni?
  • Kit--Kat
    nah tegnap este sikeresen elindítottam, és elkezdtem barangolni a városabn....
    padlógázzal mentem végiig a városban a sugárutakon/autópályán és még így is 10percnél tovább tartott, hogy a város 1 pontjáról a másikra érjek.
    Iszonyat durva!!!!
  • Ramore
    Melyik cd író progival a legegyszerűbb kiégetni a játékot? Neroval nem lehet, igaz?
  • PAYNE
    hi hi! nekem tölteni sem kell, meg még szenvedni sem kell vele mert holnapitt lesz az asztalomon! :)))
  • Kit--Kat
    nekem meg most jött le, neki állok szenvedni vele, hogy elinduljon
  • PAYNE
    megjelent a normál cds true crime! ha ha megérte ennyit várni rá mert nekem majd nem kell annyit trükközni vele mint nektek! :PPPPPP másrészt meg már holnap itt lesz a kis játékocska a zasztalomon! :DDDDDDD