True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ok hogy mindegyik mûködik, de mivel hibás a második cédé fel semtelepül a prog. melyik warezt ajánljátok

hiba
Senkinek nincs 5lete ez 5missionre?
Vagy levolt mar irva?
Nem tom lezuzni a kinait

tomsolo
vagyis mind2 jó 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

magus
True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO

ez a verzio mukodik a

True.Crime.Streets.of.LA-RELOADED

nek a crackjevel. azt meg barhol megtalalod mar

Nem bízok a Dc-ben már kétszer hibásan jött le a második cédé

Srácok melyik warez az amelyik a legmegbízhatóbb és óccsó is, és persze fenn van a reloaded verziója ennek e

12346
öcsémnek cxziso van. simán csak mountoltam és megy.

Smuggler
True.Crime.Streets.of.LA-RELOADED vagy ez jobb?

Smuggler
True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO ez a verzio most akkor müködik? vagy csak kiirással? vagy hogyan?

tomsolo
ha valami minimumon ronda csak szar lehet ! 😄

LSC
grafika tényleg nem egetverõ de a hangulata szerintem nagyon jó és nálam ez elõrébb való.

ez ugye olyan mint a GTA? ha igen akkor jobb, vagy rosszabb?

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

hiba
uh eh 😊
5. missionbe nem vagyok vmi sikeres eddig az elso 2 lodozos reszt nyertem, 1-et vesztettem, de a vegen mikor a kinaival bunyozni kell a helikopter lesazllon az remenytelen, fingom sincs hogy csinaljam - pedig azittem a LOLA az mar nehez 😊

hiba
ha tetszik a max payne + driver + rap/rock zenek (bazi nagy tracklist, oriasi nagy varos (cserebe nem olyan szep de sztem ehhez boven jo gfx) es nagyon jo hangulat es jatekmenet csak ne hasonlitgasd masikhoz 😊

Bandew
Ezt a játékot érdemes letölteni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
kibaszottul ronda a jatek. alacsony felbontason, igy minimumon undorito. ja amugy eleg a crack hozza, es mukodik a regi clonecd-s verzioval.

akinek kell a crack itt van

hiba
persze mer biztos vmi szurkuleti mission probaltal 😊

12346
felbontás számít a legkevesebbet😄 azt mindenki tud állítani. köze nincs a szépséghez. olyan szürke az egész, egyhangú, sivárnak tûnik a placc. 1280ban is ilyen randa...😊
de ezek szerint tûrhetõ, ha ennyien nyomják. sose jutok el odáig, hogy mélyebben belemerüljek:/

Ruffi
grafikailag sztem egész türhetö föleg 1280*1024-ben 😊
Én komolyan mondmo annyira élveztem a játékot amiko downtownbol Cadillac Escelade-el autopályán mentem el bel air-be és onnen végig az északi peremen a kisutcákban végig beverly hillsen hollywood hills-en át a 101-es autopályáig és onnan vissza downtown!! EZ olyan 60-70 perc volt ugy hogy autopályán padlot nyomtam de ugyse voltam sokkal gyorsabb mint a többi kocsi!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Lécci írja meg valaki majd melyik warezrõl lehet szedni a reloaded verziót!
Köszi!

grebber
le nem szedm mégegyszer a Reloaded verziót.jó ez ami most van 😊

Next PC upgrade: 2022

hiba
de legalabb nem torik szet olyan gyorsan - egy versenyt is igy nyertem meg: szetlottem a furgot aztan 10-el tudott veig menni a csaj 😊

GvD
Nekem se lenne semmivel gondom ha az autók irányítása kicsit jobb lenne...a GTA-ban viszont ezt találták el iszonyatosan.
hiba
ah en nem is tudtam hogy miert mennek egyesek ferden 😊)

tomsolo
azon is behaltam hogyan lehet kiszúrni a gyanús egyéneket - akikrõl pl. a nyomozás után kiderûl hogy drogot rejteget stb.

például láttam egy fószert aki 30 fokos dõlésszögbe sétált na dealer volt õ is, de volt már hátra felésétaló is meg éneklõ is

hiba
Nalam fent van alcohol 120 legujabb, dtools 3.46, +dvd iro is van. Semmibe nem kotott bele a clone cds verzio.
Alchoholba mountolva instalalltam, utana lattam itt a forumon hogy dtools 3.46 a nyero uhogy oda betettem install utan az elso cdt es siman ment. Elsore meg elszornyedtem a nfo lattan, es majdnem kiirtam. Nem volt ra szukseg. Crackra sem volt szukseg.
w2k+sp4

hiba
Menet kozbe is lehet szabadon garazdalkodni:
citizen! i need your car!
just a little test drive

Meg probald meg lodozni a civileket, egy ido utan jonnek a bandak.

--

Igaz neha amugy is jonnek (gringos are back vagy mi😊 )

hiba
En ezen a grafikai dolgon az elso perc utan tultettem magam, sot nekem mar szepnek tunik 😊
A hangulat nekem jobban bejon mint a gta - tobb az interaktivitas - csak a kezeles maceras, de olyan mint mikor mortal kombatoztam: ossze vissza nyomkodom a billeket 😊

Funky Kick

(vagy hogy hivja ezt a forgo fejrugast )

--

Azt tudjatok, hogy a lovesgombot nem engeditek el, akkor lehet "pontosabban" is celozni - akar kocsibol is.

magus
4cd-s a reloaded

GvD
õõõõõ...jó igazat adok neked, bár az ftp-n nem történt változás reggel óta, de gyanús hogy a gyökérben nincs nfo. Úgyhogy még lehet hogy töltik föl...sõt most már egyre jobban ez erõsödik meg bennem.
Mayday
Pedig ugy lesz!
Asszem az alap verzional is voltak "rovidebb" cd-k, nem volt mind fullos!
De ha 165 db 15mb-s file van, es van egy 450-es, akkor a maradekot lehetetlen lenne 2 cd-re suriteni!
Persze - mondom - en nem tudom konkretan, mert nem neztem meg, hogy mennyi cd, nem is tudom, csak delutan, mert melozok. De a velemenyem akkor is ez.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

GvD
Azért kétlem, mert a 3.CD-nél nekem már benn van a COMPLETE mappa, és ha az benn van akkor a 3.DC fix 450! Ha több CD-s lenne akkor sztem nem csak 450 lenne a 3. hanem mittomén 680(például). De lehet hogy a 4. CD feltöltés alatt áll...bár erõsen kétlem.
Mayday
Hmmm... Biztos, hogy nem 4cd az uj?
Mert 165x15Mb file-ok, de az infoban sztem 4cd-snek irja az nforce-on.
Bar meg konkretan nem neztem az ftp-n.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

GvD
Nálam meg úgy ment hogy 3.46-os Daemon-ban mindent bekapcsoltam a védelmek közül aztán simán fölment....szal ha csak ennyit tud az új verzió akkor kár letölteni, bár nem értem az egészet, mert az új csak 3CD (az elõzõ 4CD-shez képest), amibõl az utsó csak 450M! Na ez hogy van?
jaja aki szarakodott a clonecd verzioval, az toltse le a torottet, es ne tegye fel x-edjere ugyanazt a kerdest(miert nem megy?)

tomsolo
nekem egyébként nagyon teccik a játék... olyan gta-maffia-tekken-maxpayne keverék...😊

nagyon jók lettek a "véletlen" büncselekmények is - volt már hogy nemi erõszakot (!!!) kellet megakadályoznom... (odamentem és valóban egy nagy darab feka épp ledöntött egy nõcit)

nagyon teccenek a sztori féle elágazások - sokféle vég és fordulat- bár várom már a végét hogy szabadon "garázdálkodhassak" 😄

Van egy másik verzsön, a Reloaded féle.Nuke-ot eddig nem kapott valszeg jó a védelemtörése,és nem kell kiírkáni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

tomsolo
nálam úgy ment az install jól mountból hogy bekapcsoltam az alkoholba a bad sector emulationt és nem volt semmi gond...

LSC
nekem eddig ment daemon-ba most meg sehogy nem akarja. Valakinek esetleg ötlete?

Kit--Kat
Neheragudjatok, tudom, hogy sokan kérdezgetik ugyanazokat, de én sík hülye vagyok a számítástechnikához, meg a kifejezéseihez.
Az Alcohol120 a 4. CD-met 0MBatosnak ismeri csak fel😞(
Mi tegyek??
Bocs, ha már kérdezték.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rookie
Jha van ott azért több pozivitum pl jó zenék.. 😊 Csak nehezen bukkanak elõ.. remélem ha lesz ebbõl folytatás akkor ott már a látváyra és a hanga fekszenek rá mert maga a történet maradhat.. 😊 persze új story val.. 😊

12346
jah meg a másik kis pozitívum, hogy az autók egész jól felismerhetõk😊

12346
na ja, de aztán ennyi is a pozitívum😊 legalábbis ahogy nézegettem öcsémnél, nem nagyon jött be. mind1, majd belemerülgetek még.

Rookie
Pff.. Megérte ennyit szenvedni ezzel a játékkal h elinduljon.. eszméletlen komoly.. Szar a grafika meg egy két hang efek is ,,gagyi,, de a hangulat az nállam a toppon van már a csillagos eget veri.. 😊 az a filling mikor autos üldõzés és kibaszod a szélvédõ elé szirénát és szlalomozol civilek között közbe lövöd szitává a kocsit meg kipattansz utána futsz rávetõdsz és megbilincseled ez nekem nagoyn bejön 😄

12346
hella!
pls vki be tudna linkelni egy mentést? öcsém rí itt nekem, hogy un már vmi szürke rucis sárga csókát egy helikopterleszállón. és ezen szeretne túl jutni.
thx😊

Kit--Kat
Mindenkinek olyan neheznen indul a játék?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Figyuszok,
hogy lehet kinyírni a vörös csajt, amikor verekedni kell vele a rendõrségi üldözés után?
A másik, abban a bazinagy toronyházban mi a fenéért van olyan rohadt sötét és merre kell menni?

Ruffi
Figyi nincs hangja a saját kocsimnak minden másnak van hangja de az enyémnke nincs mi a gond?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

magus
hmmm. kiirtam az 1.cd-t, havernal megy is, nalam csak siman porgeti, kijon a true crime felirat, de semmi sem tortenik.... visszaolvastam, de nem volt normalis valasz. az se mukodik hogy autoplaybol playre kattintok. otlet?

fhsasa
kösz de tölteni nem akarok
chellom van, 90el kéne szednie de 10-20 között szed!
pedig nem kaptam korlátot. inkább várok 😊
de azért ksz

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]