864
  • Prowler001
    Hali! Harmadszorra töltöm le a második Cd-t és mindig ez a hibaüzenet fogad mikor elérek az installálásban odáig: "Nem találom a cine.cab-ot adjak meg új elérési helyet..." közben egy abort és retry gomb van csak... az Istennek sem megy tovább az install. Privát Ftp-ről tötöttem le nem Dc-ről szóval jónak kéne lennie, és az is eléggé valószíerűtlen hogy háromszor ugyanott rosszul jön le. (Kétszer Dc-ről szedtem le egyszer pedig ftpről) Min a clone Cd-s mind a reloaded-es verziót kipróbáltam. Nincs senkinek sem ötlete mi lehet ez? Régebben voltam már így a Silent Hillel is, ugyanez a hibaüzenet fogadott, annak négyszer töltöttem le asszem a hármas Cd-jét, és mindig szar volt.... Előre is köszi a hozzászólásokat!
  • Joey
    Nekem csak a multi a szar a jatékban, mert bármilyen pályát akarnék indítani, kilép a picsába a winfosba. Probálkoztam hogy visszaveszek a hanggyorsításból, de nem volt megoldás. Különben ha jó pontot akarsz szerezni az is jó, ha pl szirénázó autoval mész a helyszinre,mert egykét ember már az odaérkezéskor megadja magát, és meglehet bilincselni.
  • Bat
    Ha a zombira gondolsz, akkor nem tudod sebezni, csak ha a gáztűzhelyhez vered, és meggyullad
  • Kit--Kat

Help PLS!
    Asszem a V. résznél követni kell egy zsarut aki egy lepra házhoz vezet. Itt megkell agyalni 2 csövest, ez még megy de jön egy 3. akit sehogy se tudok leamortizálni.
    Milyen kombót nyomjak, vagy mit csináljak???
  • Bat
    Ja, de jó sok helszébe kerül
  • hiba
    Ha Entert nyomva tartjatok menet kozbe kiugrik a kocsibol (nem biztos hogy default enter en mindent atbindeltem)
  • hiba
    bazz :)
  • joe69
    uj felfedezesem:az nfsu-s kocsinal ha mesz akkor a jobbeger gomb nem fek, hanem nitro!!
  • Bat
    Nem kell kiszállni, hagyd hogy megelőzzenek, majd visszatolatsz, és kocsibol bezoomolva szétlövöd a kerekeket
  • And5
    ezt lehetetlen megcinsalni ha eltűnnek a képernyőről így egyből mögém teleportálnak ha kiszállok lelőni őket azonnal szétlőnnek a gépfegyverrel
  • Szabyka
    Remélem lesz valamikor magyarítása ...
  • Bat
    Ha téged üldöznek, akkor meneküjj ahogy csak tucc, ha nem szakadnak le, akkor hagyd hogy beérjenek, lődd szét a kereküket, majd távozz
  • hiba
    neha visszater gringo bandaja :)
  • Bat
    Téged üldöznek vagy te üldözöl valakit?
  • And5
    ezt a kib*szott autós üldözést hogy kell megcisnalni az episode 3ban vmi stake out gone bad a címe
  • Bat
    Ne lövöldözz az emberekre, hanem verd meg őket, majd a földön bilincseld meg, vagy ha lősz rájuk akkor a lábuk közé vagyuk a kezükre, ahol zöld.
  • Bat
    Ja van multi.
    TwiceR-X:
    Azért mert végigcsináltad az egiyk szálat. (A Bad-Cop-ot)
    Most gyűjtöges józsaru pontokat az előző epizódokon, és akkor a többi küldetést is engedi ha már jó zsaru leszel
  • Joey
    mivan?
  • hiba
    van otletem: kirugtak kepmutatasért :)
  • Joey
    Nekem meg ha megprobálok multiplayerben indítani egy lan servert. egyből kilép a játék főmenüjébe, és nemtudom mi a baj. Nektek is volt ilyen? Sztem nem nagy eresztés ez a játék, örüljön ha egyáltalán így feketén elterjed..
  • grebber
    A legújabb, befektetők számára tartott Activision konferencián :
    A korábban már elhintett, 2005-ös megjelenések nem változtak: True Crime 2, Quake 4, Call of Duty 2, Tony Hawk folytatás, Magadascar, Iron Man and the Fantastic Four, Shrek és a The Movies esedékes.

info :Hardwired

Remélem ez a True Crime 2 már fényévekkel jobb lesz ennél.
  • TwiceR
    lol 10x rendor jelveny van vagy 11x es.... oh
  • PAYNE
    mi nem cd2?
  • PAYNE
    azért hogyha formatálsz ne vesszen el meg dokan szenvedtek hogy nem tudják kiirni, és gondoltam ne fogják többször megkérsezni....
    van már cheat hozzá?! :DDDD
  • hiba
    Hat gondlom a rendorjelveny mellti szamlalo nagyon megcsappant :) kirugtak a rendorsegtol :)
  • TwiceR
    a kinai val ötödszörre sikerult meg birkoznom, az nem nagy kunszt, de mert nem enged tovabb? ebben kene a help!! :((
    pedig kurvajo jatek (kinait kinyirtam midnekit kiynirtam nemtom mi a baja 100%) habar lehet hogy az a baj hogy tul sok tuszt nyirbaltam ki :DD lasitasban heccsat^^
  • TwiceR
    hi all!
    az 5. epizodban megakadtam, vmit kiirt hogy 1/3 nem tom mi van meg szal sztem az 1 a 3bol az a 100%ra kesz map, BAD cop vok persze:P de nemtom miez?! nemtugyatok mi a baja? 3napja basztatom idegesit mar lassan letorlom... nemtudtok help t vagy elmentest adni? thx for help
  • hiba
    Ja csak ez hulyeseg mer nem CD2...

--

Aztan meg minek kiirni?:)
  • Joey
    Van a játékhoz multiplayer???mert engem csak akkor érdekel ha multiban is nyomható!
  • PAYNE
    Így kell kiirni!
    *** Installation Notes ***

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

CDmage B5 1.02.1 reports for the safedisc protected CD1 584 errors

with unused/empty content ranging from sector 1,391 to 10,701 Which

is typical for a SafeDisc 3.xx protected Cd.

Burn CD2 using newest Alcohol 120% ,set datatype as customize, uncheck all boxes

and burn at 10-12x for best quality. Check 'Bypass EFM error' if your using a later model CDRW/DVDRW .

Read more about EFM errors and the supported CDRW Drives on CloneCD,

Alcohol120% and CDMate respective sites)

Run the game from your CD-ROM/DVD-ROM drive to avoid the protection engine

checking ATiP information that will determine if your using a burnt

CDR/CDRW media or a manufactured retail CD.

CD2 ,CD3 ,CD4 can be burnt as you would burn a normal isos release
    and it should be possible to mount them on virtual drives to install.
    However read below -- once installed disable virtual drives
    as the play disk CD1 will be blacklisted. CD1 must be burned!!!!!

Additional Notes: Make sure you Disable Virtual Drives as some may be

blacklisted by the SafeDisc protection engine

IMPORTANT.

This clone should be used only as a back up for the game you bought!!!!
    (azért angol mert csak bemásoltam egy oldalról és lusta voltam lefordítani)
  • Kit--Kat
    nagy köszi!
  • PAYNE
    na hónap már igazán itt lehetne a játék énnálam is!!!
  • Bat
    Na igen, de a játékban nem lehet állítani, hogy mit használjon. A ac97-es driverem meg többnyire nem szereti az eax-t, bár sima d3d-ben remekül 5.1-zik.
  • hiba
    Ez ilyen eax-es gebasz. Ha sima stereo akkor altalban nicns ilyen.
  • bodesz
    ezt a gamet honnan lehet ingyen letölteni bittorent és dc++ on kívül
  • Bat
    Amúgy nekem a hang volt bugos, de aztis mexoktam :)
    Minden kocsi szinte max hangerovel duborog, aztan ha elfordulok nulla, ha vissza megin max...
  • Bat
    Ugyanavval amivel felkapod a fegyvert a foldrol. (alapbol e) Csak fight modban vagy civil modban kell lenni asszem.
  • Bat
    Az irányítást csak meg kell szokni...
  • narrow
    az 1200-as cerka mióta AMD gyártmány??? A minimum 1500 AMD-re vonatkozik. Intelnél 800 a minimum.
  • spR
    3 befejezés van. Értelemszerűen a leghosszabb sztori hozza a legjobb befejezést. Egyébként elég jó kis game, mindhárom befejezést végigtoltam, a fos irányítás ellenére...