True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
mindig leirja a kezdokeprnyonel az elsonel asszem a kerekkiporgetes a feladat...
allo helyzetben egyszerre nyomod az eloret es a NUM 5 ot elkezd fustologni a gumi es kilo az auto.... nemtoim hanyat kell...
----------------------
Ez a jatek ilyen rovid???? mivan ha vege .. ennyi? ....pfff..

CarajoEsp
Nem tudja valaki ,hogy 24/7-es közül az autósoknál mit kell csinálni? Mert én már rögtön az elsõnél elakadtam.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

magus
lol nekem 1200as cerka van

Azt olvastam valami külföldi oldalon, hogy a minimum követelmény nem véletlenül AMD XP1500+, hanem mert csak 1500-tól olyan felépítésüek a procik, ami ennek a gémnek kell.
Olyanok írták akiknek eredeti játék van és felhívták az Activisiont.
Állítólag nem tervezik patch kiadását erre a problémára.
Ha játszani akarsz vegyél új gépet...

Kit--Kat
bénábban😞(
abban elég nagyot csalódtam

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nekem épp most szalad lefele, de lenne 1 apró kérdés: autóvezetés - nincsenek nagy elvárásaim, de a vice city-hez képest butábban mozognak az autók, avagy ugyanazon a szinten?
Joczika
Megvolt már a többszöri uninstal,meg a daemon is,de igy se megy.Ráadásul ez már a reloaded verzio ami ugye nocd crack-es.Ismerösnél minden gond nélkül indult,ugyanez az image.Lehet a gép kevés neki?? 1100TB a proci,lehetséges,hogy ez a bibi?Van aki ekkora procival nyomja vagy hasonlo teljesitményüvel?Vki help.

Kit--Kat
Nekem is volt ilyen, letöröltem felraktam újra kivettem az alcoholból a cd-ket, és az 1. CD-t behúztam a daemon toolsba.
Azóta megy gond nélkül.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Joczika
Nem tudja vki miért nem indul a játék?Leszedtem mindkét verziot és a tört is azt irja hogy,TrueCrime.exe hibát észlelt,ezért leáll.Xp sp1 van fenn a gépen.Vmi szoftverre gyanakszom de nem tudok rájönni mi lehet,semmi codek csomag nincs fenn,szal ez kizárva.Jo lenne ha vki tudna segiteni.Elöre is thx.

Shep
Rá lehet ugrani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PAYNE
cheat van már hozzá??

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

telleg buntet a jatek...en csak azt nem vagom, hogy a kocsi elso updatenel, es a fegyver update1-nel mit kell csinalni:/
vki felvilagosithatna:}

Kit--Kat
hogyan lehet ráugrani arra akit üldözök??

fhsasa
Újpestrõl nincs vki akinek megvan a játék?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

magus
a koreait? en annal csak dobast hasznaltam.

hiba
Na vegre kiutottema kinait: csak rugasokat hasznaltam aztan ket funky kicket. de nehez volt..

hiba
Nem. Ne hasonlitgasd ossze semmi massal 😊
Egyedi - annak ellenere hogy sok hasonlosag van de megis mas...

Kit--Kat
hogy lehet ráugrani az üldözöttekre???
nektek is olyan halk a saját kocsitok???

Ramore
Tényleg nem lehet gamepaddal irányítani a játékot? Újabb minusz pont!
Shep
Az hogy a fenébe van, hogy ha leveszem a grafikát lowra akkor is ugyanannyi fps van mintha highba van FSAA + 16x Ansio mellett? tehát ígyis úgyis 40 körül mozog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
hát jobban mint a lövöldözés, bár annyira az se vészes.

Hi! Tõsgyökeres Mafia rajongó vagyok /gondolok itt a játékra!😊/. Szerintetek egy ilyen összehasinlításban is megállná a helyét?

magus
nagyon jol

magus
a 3 vegigjatszas kozul 2-t vegignyomtam.

megeri jatszani vele. jo a tortenet, sok nagyon jo megoldas van benne. nem egy gta, nem az a ffajta hangulat van benne. de nem rossz jatek

PAYNE
attya! verekedés az milyen az, jól meg lett oldva?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Shep
annyira nem vészes, csak kissé konzolos beütésû, na meg kicsit sok a gomb, szóval polipkezûek elõnyben.

PAYNE
x@r az irányítás!?!?!?!?!? hú bazz! az nem faxa...
mennyire nagyon? cheat jött már hozzá?

Shep
Hát nekem pl ez a verzió is simán elindult csak bemountoltam felraktam és megy, csak ne lenne olyan nyomorék az irányítása.

én a végén vagyok: a kinainál
és a sztori?szerintem jó.
Shep
1200as celeron 256 sdram gef 2 mx400 on vajon hogy menne a játék,

PAYNE
😞(((
csak szerdán jön meg nekem a game! 😞((

hiba
probalj meg bemenni
engem lelottek de pont beestem a bankba es azt irta teljesitve 😊

az "e" gombbal
Segítsetek lécci:
Elakadtam a bank alõtti tûzharcnál.
Akármit csinálok pillanatok alatt kinyírnak.
Nincs valahol cheat kód vagy tréner a játékhoz?
köszi😊
Kit--Kat
hogyan lehet a fegyvert felvenni?

Kit--Kat
nah tegnap este sikeresen elindítottam, és elkezdtem barangolni a városabn....
padlógázzal mentem végiig a városban a sugárutakon/autópályán és még így is 10percnél tovább tartott, hogy a város 1 pontjáról a másikra érjek.
Iszonyat durva!!!!

Ramore
Melyik cd író progival a legegyszerûbb kiégetni a játékot? Neroval nem lehet, igaz?
PAYNE
hi hi! nekem tölteni sem kell, meg még szenvedni sem kell vele mert holnapitt lesz az asztalomon! 😊))

Kit--Kat
nekem meg most jött le, neki állok szenvedni vele, hogy elinduljon

PAYNE
megjelent a normál cds true crime! ha ha megérte ennyit várni rá mert nekem majd nem kell annyit trükközni vele mint nektek! 😛PPPPP másrészt meg már holnap itt lesz a kis játékocska a zasztalomon! 😄DDDDDD

Kormánnyal próbálta valaki? A pedálokat meg a gombokat az istennek se lehet bekonfigolni... A vicc az, hogy a játékban mûködnek, csak az opciók között nem érzékeli õket. Igy aztán a gázpedálra gyalogosan fut a fószer, de a kocsiban már valamelyik gombot kell nyomni a gázhoz. 😞
Kit--Kat
Az nem lehet gond, hogy a 4. CD-t máshonnan szedem le???

Jó ez a játék? megéri letölteni?

magus
most mondjam hogy nekem volt olyan crc-m flashfxp-vel hogy install kozben irta ki?

12346
bénák vagytok valszeg. soha a büdös életben nem jött még le hibásan egy darab iso se.. ez a gém is onnan van, állandó 60-65k-val. ugyanez van filmekkel meg a zenékkel is. nagyon hülyének vagy balszerencsésnek kell ahoz lenni, hogy probléma legyen.

Kit--Kat
újraszedem a 4. CD-t mert rossz volt, hát a felénél nem szûnik meg az oldal?!
Kurava jó itt vagyok 3és fél CD-vel.

arty
a dc egy rakas szar.

masik fajlcserelok hasznalnak crc ellenorzest igy nem johet le elvileg rosszul file 😊

es ingyen vannak, dcnel ezerszer kulturaltabb rencerben muxenek ...

bittorrent, emule

Forza.

hiba
hat ez gixer, akkor en eddig jutottam, 1/3anal jobban meg nem tudtam lezuzni. utes utes (nem talal) es pofan rug😊 kb ugy megy 😊 aztan ha sokat vedekezek akkor turheto csak hat alig tudom sebezni. fura a lola is eloszor tok nehez volt semmit nem tudtam vele kezdeni, aztan legkozelebb meg csak utesekkel kiteritette.

Hali!

A Reload féle törés az müködik??

Mert h azt tunnám húzni,de széb..na az ideg ha installkor szarakodna😛

tomsolo
ütés, ütés, ütés, old. rugás, old. rugás, old. rugás, ezt folyamatosan ha elfárad a védekezésbe (felkiáltójelek mutatják mennyit bir ki az ájulásig) akkor finish-himek valamelyike...

...ennél lesz nehezebb fószer is 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo