864
  • fhsasa
    vki mondjom már vmit, h lehet kinyírni a tetőn a koreait :)
  • fhsasa
    én sem tudom azt a dögöt kinyírni.
    amugy hány fejezetből áll a game?
  • THUG
    Holla!

Elakadtam az 5. episodeban.. azt a koreai tetut nem tudom megverni. Van valkinek valami tippje, ami segít? De ne olyan legyen, hogy alacsony rugas meg utes blablabla..
    könnyű azt mondani.
    Meg kellene valami progi, amivel ki tudom szedni a zenéket, ha valaki tud ilyet pls irja be a nevét, meg hogy honnan tudo letolteni! köszi!
  • fhsasa
    ugynézki :)
    amugy az irányítás tényleg ratyi.
    meghát nemtudom miről szól a dolog.. :D
    de majd ha valaki csinál honosítást ujra elkezdem
  • cs31
    Az öcsém gépébe csak 256mb ram van, a többi szinte ugyanaz, mégis megy szaggatás nélkül. A videokártyája Asus radeon 9200. Ez ennyit számít?
  • Glpetyus
    :(
  • fhsasa
    aha persze
    nincs pénz másikra :)
  • Glpetyus
    Dobjátok ki a vidkártyát:P
  • fhsasa
    szaggatni nekem is szaggat, pedig low grafón van és a gépem is jobb mint az alapk.
    1133mhz
    512 ram
    ati radeon 9100 vidikari
  • cs31
    Nekem simán kiírta Daemon Toolsból mind a 4 cd-t. Ajáték is fölment rendesen, de egy kicsit szaggat. Van tippetek mit csináljak vele? Celeron 2400-es procim van, 512mb ram, Ati Radeon 9200-as videókártya.
  • cs31
    Hova küldjem a cracket? Küld el az mail címedet privibe!
  • Xelo
    Megvan a Reloaded Fucker Mother verzió...:( Valaki a mailemre küldje el az ő crack-jét ami működik please!
  • fhsasa
    asszem menni fog
    ismerősömmel a reloades-et szedettem le és sikerült neki. már játszik is vele. holnap ha mindne jol megy nekem is meglesz a sráctol szval szedd nyugodtan
  • Xelo
    Hali! Én most szedem ezt a játékot. Én valami Reloaded-est szedek.. Namost én ezt ki akarom majd írni cd-re, mennyi az esélle hogy kitudom?
  • Prowler001
    Biztos valahogy így lesz de még előtte megmenti a gonosz főellenségtől a csajszit :D
  • Kit--Kat
    hmHm hagy találjam ki a végén Rosie Nick ölébe ugrik és puszi-puszi..
    Talált??
  • gumikacsa
    Na, sikerült feltenni. Lehet, az volt a gond, hogy minden cédét külön virtuális meghajtóra tettem.
    Nagyon tetszik. főleg az, hogy verekedni is lehet.
  • Prowler001
    Ja a törént meg ez a tipikus ezerszer eljátszott amerikás magányos farkasos rendőrakció :D De így játékban még újdonságnak hat :)
  • Prowler001
    Hát ez X-akták... ma feltelepítettem újra a windowst, utánna csak kívánsiságból kipróáltam, hogy megy e a TC, hát ment,,, nem violt semmi probléma feltelepült minen baj nélkül már játszottam is vele, nekem nagyon tetszik csak az irányítás............
  • gumikacsa
    Amivel nekem gondom van, azt mint cd-kép-et hoztam el. Nekem telepítéskor kiírja, hogy error...blablabla. Rákattanok a kihagyás gombra, beugrik mégyegyszer. megint kihagyás gomb, meg még vagy 50X. De akitől elhoztam, ugyanarról a cd-képről telepítette, és neki nem hibázott, sőt már játszik vele...
  • Joey
    körbe mindenhol tűz van, vhogy bekéne a tűzber dobnom
  • Joey
    az a zombis pálya..azt simán kicsináltam..most egy gépnél harcolok egy ilyen zöldruhjás kinai faszival, akit már egyszer ledobtam az épület tetejéről:D hogy éledt fel???
  • Bat
    Hát izé...
    Verekedés közbe ugye a balra jobbrával, körülrohangálhatod a manyust, namost mindig ugy mászkálj, hogy ő legyen a tűzhelyek felé, te meg ne. Aztán jól megvered, majd egy rugós kombóval nekirúgod a tűzhelynek
  • Joey
    gecibe már hogy az ellenség folyton olyan mozdulatokat csinál amivel simán kinyir, én meg lyant nem is tudok..
  • Joey
    de a védekezés is szar, mert van mikor nem elég csak egyszerűen félreállni:)
  • Joey
    hát nos igen...de mondjuk az már a vége fele van..én az utolso fejezeten járok, ahol a főellenség van, és már csak alig van egykét pálya, és nemlehet egyszerűen megölni a faszit:D az összes lehetséges végigjátszási szálat végigvittem, most ez jön:) (ha menne)
  • PTW
    tanulgass DOJO ban combokat.. ott leirja a billentyukombinaciokat.. en kulonben altalaban csak alacsony rugast es utest hasznalok mert gyors.. aztan ha KO mehet valami finish....

---------------SPOILER----------

LOAL ez az egyik legszanalmasabb jatek amivel eletemben jatszottam ...hehe bunozoket tartoztatok le es verek szet aztan 5 perc mulva foldalatti titkos barlangban jopar zombi.!! (igen zombi) lelovese utan egy lavato kozepen LANGOLO KOPONYAKRA kell lovoldozni muahahhaha mi tortenik ittt????
  • Cassius
    Srácok!
    Verekedésben trükköket tudtok mondani, milyen gombvariációk vannak? Mert a főellenségeket nem lehet kinyirni sima rugással, ütéssel és magas rúgással.
    Lehajolni például lehet? Vagy valami trükk van?
    PLS!
  • Joey
    na..utso pályán vagyok, elgi van hátra egy két küldetés még, és vége..kiv vagyok mitörténik:)
  • Joey
    hibás a játék:D kiszálltam (persze nem annak a gombnak a segítségével ami bevan álítva) és kilépett egyből a windowsba, ugyan úgy mintha multizni szeretnék..:D
  • Joey
    megaztán egy limo is áll ott, a testőrjének a nyakát meg már kitörtem..
  • Joey
    én meg ott tartok hogy vmilyen WU-t keresek, és mennék a kocsimmal, de egyikbe se lehet beszállni, mert nem engedi, mikor a legelején azt írja drive this..stbmár egészen a vége felé járok sztem, vki ezen már túljutott? a bal sarokban legfelül a fej alatt lévő csuszka legalul van..az micsoda?
  • PAYNE
    kiirhatod nyugodtan: 675
  • Ramore
    Nincsen magyar nyelvű végigjátszása valakinek?

Amikor üldözni kell a limót, mit kell csinálni? Nekem mindíg felgyullad és mission failed. :(
  • Prowler001
    Neked mi a baj vele? Melyik verziót nézed?
  • gumikacsa
    Nekem is szaraxik. A kur***va telepítéskor.
  • Kit--Kat
    Nem tom zombi-e de 1 maszkszerűség van rajta, dagadt és női hangja van.
    Ha ő az akkor hogyan rúgjam neki a tűzhekynek??
  • Kit--Kat
    Haggyad azt mondják iszonyú lepra szar.

• Joey
    nektek semmi gond nincs a multi részével? engem állandóan kidob a windowsba, pedig tök kiváncsi vagyok mivan a multiban...
  • Joey
    probáld a warezcenterről..onnan biztos jól jön le, nekem is onnan van meg..a 2. meg megse probáld kiirni,mert vmi hüly másolás védelem van rajta, amit nem lehet kiiktatni, szal inkáb csak Dameon tools al nyomd.