True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megaztán egy limo is áll ott, a testõrjének a nyakát meg már kitörtem..
én meg ott tartok hogy vmilyen WU-t keresek, és mennék a kocsimmal, de egyikbe se lehet beszállni, mert nem engedi, mikor a legelején azt írja drive this..stbmár egészen a vége felé járok sztem, vki ezen már túljutott? a bal sarokban legfelül a fej alatt lévõ csuszka legalul van..az micsoda?
PAYNE
kiirhatod nyugodtan: 675

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Ramore
Nincsen magyar nyelvû végigjátszása valakinek?

Amikor üldözni kell a limót, mit kell csinálni? Nekem mindíg felgyullad és mission failed. 😞
Neked mi a baj vele? Melyik verziót nézed?

gumikacsa
Nekem is szaraxik. A kur***va telepítéskor.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kit--Kat
Nem tom zombi-e de 1 maszkszerûség van rajta, dagadt és nõi hangja van.
Ha õ az akkor hogyan rúgjam neki a tûzhekynek??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Haggyad azt mondják iszonyú lepra szar.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nektek semmi gond nincs a multi részével? engem állandóan kidob a windowsba, pedig tök kiváncsi vagyok mivan a multiban...
probáld a warezcenterrõl..onnan biztos jól jön le, nekem is onnan van meg..a 2. meg megse probáld kiirni,mert vmi hüly másolás védelem van rajta, amit nem lehet kiiktatni, szal inkáb csak Dameon tools al nyomd.
Hali! Harmadszorra töltöm le a második Cd-t és mindig ez a hibaüzenet fogad mikor elérek az installálásban odáig: "Nem találom a cine.cab-ot adjak meg új elérési helyet..." közben egy abort és retry gomb van csak... az Istennek sem megy tovább az install. Privát Ftp-rõl tötöttem le nem Dc-rõl szóval jónak kéne lennie, és az is eléggé valószíerûtlen hogy háromszor ugyanott rosszul jön le. (Kétszer Dc-rõl szedtem le egyszer pedig ftprõl) Min a clone Cd-s mind a reloaded-es verziót kipróbáltam. Nincs senkinek sem ötlete mi lehet ez? Régebben voltam már így a Silent Hillel is, ugyanez a hibaüzenet fogadott, annak négyszer töltöttem le asszem a hármas Cd-jét, és mindig szar volt.... Elõre is köszi a hozzászólásokat!

Nekem csak a multi a szar a jatékban, mert bármilyen pályát akarnék indítani, kilép a picsába a winfosba. Probálkoztam hogy visszaveszek a hanggyorsításból, de nem volt megoldás. Különben ha jó pontot akarsz szerezni az is jó, ha pl szirénázó autoval mész a helyszinre,mert egykét ember már az odaérkezéskor megadja magát, és meglehet bilincselni.
Ha a zombira gondolsz, akkor nem tudod sebezni, csak ha a gáztûzhelyhez vered, és meggyullad
Kit--Kat

Help PLS!
Asszem a V. résznél követni kell egy zsarut aki egy lepra házhoz vezet. Itt megkell agyalni 2 csövest, ez még megy de jön egy 3. akit sehogy se tudok leamortizálni.
Milyen kombót nyomjak, vagy mit csináljak???

Ja, de jó sok helszébe kerül
hiba
Ha Entert nyomva tartjatok menet kozbe kiugrik a kocsibol (nem biztos hogy default enter en mindent atbindeltem)

hiba
bazz 😊

uj felfedezesem:az nfsu-s kocsinal ha mesz akkor a jobbeger gomb nem fek, hanem nitro!!

Nem kell kiszállni, hagyd hogy megelõzzenek, majd visszatolatsz, és kocsibol bezoomolva szétlövöd a kerekeket
And5
ezt lehetetlen megcinsalni ha eltûnnek a képernyõrõl így egybõl mögém teleportálnak ha kiszállok lelõni õket azonnal szétlõnnek a gépfegyverrel

Remélem lesz valamikor magyarítása ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Ha téged üldöznek, akkor meneküjj ahogy csak tucc, ha nem szakadnak le, akkor hagyd hogy beérjenek, lõdd szét a kereküket, majd távozz
hiba
neha visszater gringo bandaja 😊

Téged üldöznek vagy te üldözöl valakit?
And5
ezt a kib*szott autós üldözést hogy kell megcisnalni az episode 3ban vmi stake out gone bad a címe

Ne lövöldözz az emberekre, hanem verd meg õket, majd a földön bilincseld meg, vagy ha lõsz rájuk akkor a lábuk közé vagyuk a kezükre, ahol zöld.
Ja van multi.
TwiceR-X:
Azért mert végigcsináltad az egiyk szálat. (A Bad-Cop-ot)
Most gyûjtöges józsaru pontokat az elõzõ epizódokon, és akkor a többi küldetést is engedi ha már jó zsaru leszel
mivan?
hiba
van otletem: kirugtak kepmutatasért 😊

Nekem meg ha megprobálok multiplayerben indítani egy lan servert. egybõl kilép a játék fõmenüjébe, és nemtudom mi a baj. Nektek is volt ilyen? Sztem nem nagy eresztés ez a játék, örüljön ha egyáltalán így feketén elterjed..
grebber
A legújabb, befektetõk számára tartott Activision konferencián :
A korábban már elhintett, 2005-ös megjelenések nem változtak: True Crime 2, Quake 4, Call of Duty 2, Tony Hawk folytatás, Magadascar, Iron Man and the Fantastic Four, Shrek és a The Movies esedékes.

info :Hardwired

Remélem ez a True Crime 2 már fényévekkel jobb lesz ennél.

Next PC upgrade: 2022

lol 10x rendor jelveny van vagy 11x es.... oh

Foszfor - jo arc :o)

PAYNE
mi nem cd2?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
azért hogyha formatálsz ne vesszen el meg dokan szenvedtek hogy nem tudják kiirni, és gondoltam ne fogják többször megkérsezni....
van már cheat hozzá?! 😄DDD

hiba
Hat gondlom a rendorjelveny mellti szamlalo nagyon megcsappant 😊 kirugtak a rendorsegtol 😊

a kinai val ötödszörre sikerult meg birkoznom, az nem nagy kunszt, de mert nem enged tovabb? ebben kene a help!! 😞(
pedig kurvajo jatek (kinait kinyirtam midnekit kiynirtam nemtom mi a baja 100%) habar lehet hogy az a baj hogy tul sok tuszt nyirbaltam ki 😄D lasitasban heccsat^^

hi all!
az 5. epizodban megakadtam, vmit kiirt hogy 1/3 nem tom mi van meg szal sztem az 1 a 3bol az a 100%ra kesz map, BAD cop vok persze😛 de nemtom miez?! nemtugyatok mi a baja? 3napja basztatom idegesit mar lassan letorlom... nemtudtok help t vagy elmentest adni? thx for help

hiba
Ja csak ez hulyeseg mer nem CD2...

--

Aztan meg minek kiirni?😊

Van a játékhoz multiplayer???mert engem csak akkor érdekel ha multiban is nyomható!
PAYNE
Így kell kiirni!
*** Installation Notes ***

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

CDmage B5 1.02.1 reports for the safedisc protected CD1 584 errors

with unused/empty content ranging from sector 1,391 to 10,701 Which

is typical for a SafeDisc 3.xx protected Cd.

Burn CD2 using newest Alcohol 120% ,set datatype as customize, uncheck all boxes

and burn at 10-12x for best quality. Check 'Bypass EFM error' if your using a later model CDRW/DVDRW .

Read more about EFM errors and the supported CDRW Drives on CloneCD,

Alcohol120% and CDMate respective sites)

Run the game from your CD-ROM/DVD-ROM drive to avoid the protection engine

checking ATiP information that will determine if your using a burnt

CDR/CDRW media or a manufactured retail CD.

CD2 ,CD3 ,CD4 can be burnt as you would burn a normal isos release
and it should be possible to mount them on virtual drives to install.
However read below -- once installed disable virtual drives
as the play disk CD1 will be blacklisted. CD1 must be burned!!!!!

Additional Notes: Make sure you Disable Virtual Drives as some may be

blacklisted by the SafeDisc protection engine

IMPORTANT.

This clone should be used only as a back up for the game you bought!!!!
(azért angol mert csak bemásoltam egy oldalról és lusta voltam lefordítani)

Kit--Kat
nagy köszi!

PAYNE
na hónap már igazán itt lehetne a játék énnálam is!!!

Na igen, de a játékban nem lehet állítani, hogy mit használjon. A ac97-es driverem meg többnyire nem szereti az eax-t, bár sima d3d-ben remekül 5.1-zik.
hiba
Ez ilyen eax-es gebasz. Ha sima stereo akkor altalban nicns ilyen.

bodesz
ezt a gamet honnan lehet ingyen letölteni bittorent és dc++ on kívül

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Amúgy nekem a hang volt bugos, de aztis mexoktam 😊
Minden kocsi szinte max hangerovel duborog, aztan ha elfordulok nulla, ha vissza megin max...
Ugyanavval amivel felkapod a fegyvert a foldrol. (alapbol e) Csak fight modban vagy civil modban kell lenni asszem.
Az irányítást csak meg kell szokni...
az 1200-as cerka mióta AMD gyártmány??? A minimum 1500 AMD-re vonatkozik. Intelnél 800 a minimum.

3 befejezés van. Értelemszerûen a leghosszabb sztori hozza a legjobb befejezést. Egyébként elég jó kis game, mindhárom befejezést végigtoltam, a fos irányítás ellenére...