864
  • M.A.D.
    nálam az átkötő szövegnél fagy....de úgy, hogy csak kikapcsolni lehet a gépet. ja. 22! game megy most rajta zökkenőmentesen. hmmmmmmmmmmm.....
  • 12346
    neee máár komolyan vannak benne ilyenek??:DDDD
    akkor meg se nézem. eddig se nagyon volt kedvem belemerülni, mert néha nyomogatom egy fél órácskát öcsémnél, de az épp elég ebből. de ha ilyen potter fíling van, akkor pff, soha nem lesz itt install:)
  • Vanek
    vki tudna küldeni egy 100%os végigjátszást?
  • Vlala #781
    Na bumm, végre lett volna egy városautózós játék, ahol én vagyok a rendőr. Erre jönnek a varázslók meg démonok. Ezek nélkül már egy játékot sem lehet kiadni?
    Bár, ha a Simshez van varázslós kiegészítő...
    Harry Potter megette a gameipart reggelire.
  • Ramore
    Jó játéknak indult, pocsék kivitelezésben, majd erősen visszaesett a szinvonala sajnos.
  • erx13
    háta amikor a fő szálat viszed találxol egy varázsloval aki jo idejében démoni szörnyek megigézésével és hullk felkeltésével foglolkazott. és csupán 350valahány éves
  • Vlala #778
    Elkavarodtam... A demó alapján ez egy autós-rendőrös játék, keleti harcmodorú főszereplővel.
    Sárkány is lesz benne? Meg lebegő koponyák? Úristen, valaki már megint rosszat álmodhatott a fejlesztők közül...
  • erx13
    na megcsináltam mind a 3 végződést good cop ként és 80%át csináltam meg az extra cuccoknak
  • erx13
    még egy kérdés....
    hány tuning van fegyverre, harcra és kocsira
    én fegyverre csináltam 8at és nemtalálok training helyet
    verekedésre megcsináltam 9tuningot
    autora meg csak 2őt mert mem tudom eltalálni azt a hülye autot 3x
  • erx13
    kössz hogy segitettél, de sikerült megcsinálnom, kifejlesztettem a hollow pointos ammo-t és amikor feljött és tüzetokádott akkor lőttem és amikor a lávába ugrált akkor meg ráközeitettem és lőttem a fejét és kb 0,5perc alatt kinyirtam
  • Shep
    na várjál te arra a sárkányra gondolsz ami a lebegő koponyák után jön? Akkor kell lőni mikor tüzet köp rád ill akkor már ne lődd akkor már oldalazz el, hanem mikor felemlekdik hogy köpjön ill fújjon
  • erx13
    de nem vett le neki életetpedig kilőttem rá vagy8 tárat
  • Shep
    lőni kell ennyi az egész
  • erx13
    hogy kell megölni WU sárkányát, amugy a generálist 1re mmegöltem én is, ja még valami nem küldenétek egy térképet hogy holl lehet a városba trainingelni, pontosabban arrol térképet. Ide küldje vki [email protected]
  • Shep
    hát én csak előre futottam és kész meg közbe lőttem de mondjuk nem volt sok értelme mert ki lehet kerülni a zombikat
  • Ramore
    A teljesen sötét alagútszerű zombis pályáról hogyan lehet kijutni? Állandóan csak körbe-körbe megyek. :((
  • Shep
    Olyan pörgős felállást miután lerugtak a földre, hogyan lehet csinálni?
  • hiba
    ez tenyleg durva en mar 6 hete nyomom :) biztos masik verzio :)
  • joe69
    nekem elsore sikerult, az a lenyeg hogy gyepald a billt
  • Shep
    hú hát ez óriási, tehát csak alacsony rúgás+védekezés
  • fhsasa
    a lábát rugdossad egyfolytában. majd mikor ugy látod ütni akar védekezz. nekem 2 nap után sikerült, másnak 3 alkalom :D
  • Shep
    A kis hülye kínai generális hogy lehet leverni?
  • M@TriX
    Van LAN igaz?
  • Glpetyus
    Hát ez durva!!!

Kedden nyomtam 3 órát,tegnap 2 és felet és vége a játéknak...

Azé'majd 3 giga felinstalálása után hosszabnak gondoltam...
    Na mindegy úgyse volt jó.. :I
  • Vanek
    nincsen örökéletkód? kicsitt sok a ruszki....
  • fhsasa
    jah és 8 cd-s lesz vagy mi? :)
    lehetne kisebb a város, és jobb a grafi. :)
  • grebber
    Kiváncsi leszek a True Crime 2-ben milyen lesz a kocsik mozgása és jobb lesz-e a graf!!!!!Remélem mindkettőt megcsinálják sokkal jobbra!
  • Glpetyus
    1.nekem se egy villám... :I
    2.default:bal shift a védekezés,gondolom azzal...
  • Vanek
    nálatok is kibaszott lassú az forgás? beállítom a legérszékenyebre a mouse sensitivi-t és semmi,1szerűen hátra kell menekülnöm ahoz hogy vsináljak egy 180 fokos foedulatot anélkül hogy lelöjjenek....2: verekedésnél néha elkap az ellenfél,azt hogy kell kivédeni?
  • Glpetyus
    Még jobb lenne,ha jobb lenne:P
  • fhsasa
    nah ma sikerült végre :) az volt a baj, h ideges voltam és nem védekeztem csak ütöttem..
  • fhsasa
    egyetértek. :)
    a város tényleg kiba nagy, de milyen jó lenne ha a grafó meg az irányítás is olyan lenne mint a GTAnak
  • Sil3nt
    hmmm..nem tom uninstallálni...errorral elszáll..mi lehet a baj? hogy lehetne ujbol felinstallálni, mert a menüpontoknál nincs ujra installálás....?
  • Glpetyus
    Imhó néhány vélemény:
    A grafika nem jó,de a driver 3-ig elmegy:)
    A kocsik mozgása szar.:(
    A gyalogos akció(lövöldözés) szintén :(
    A verekedés nem rossz...
    A város qrva nagy:)

Szal összeségében nem nagy szám,se mégis van benne valami,mert tegnap felraktam aztán nem is hagytam abba csak 3 óra múlva
  • Vanek
    mi van ha olyat nyomok,hogy menjen tovább a story? néha qrva sokan jönnek...
  • Ramore
    Mi a helyes stratégia a VI. küldetések közötti koromsötétben lévő zombis pályánál? Állandóan csak körbe-körbe megyek, semmit sem látok és nem tudom mit kellene csinálnom.
  • fhsasa
    3 giga
  • Prowler001
    Marha vékony a game... néhány óra tiszta játékidő az egész.... És sajnos egyre jobban jövök rrá, hogy ez nagyon árkádos :p
  • Vanek
    mennyi helyet foglal?
  • Bat
    Üsd
    Csináld aztán egyszer majd sikerül, ne bénázz már.
    3x-ra sikerült nekem. Rugdosd főleg a lábát.
    Nemtom számít-e, ha a többi szálat csinálod addig, aztán tanulgatsz verekedni.