True Crime: Streets of LA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kedden nyomtam 3 órát,tegnap 2 és felet és vége a játéknak...

Azé'majd 3 giga felinstalálása után hosszabnak gondoltam...
Na mindegy úgyse volt jó.. :I
lehetne kisebb a város, és jobb a grafi. 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Next PC upgrade: 2022
R U Ready?!?!? ...broken soul...
a város tényleg kiba nagy, de milyen jó lenne ha a grafó meg az irányítás is olyan lenne mint a GTAnak
A grafika nem jó,de a driver 3-ig elmegy😊
A kocsik mozgása szar.😞
A gyalogos akció(lövöldözés) szintén 😞
A verekedés nem rossz...
A város qrva nagy😊
Szal összeségében nem nagy szám,se mégis van benne valami,mert tegnap felraktam aztán nem is hagytam abba csak 3 óra múlva

R U Ready?!?!? ...broken soul...
Csináld aztán egyszer majd sikerül, ne bénázz már.
3x-ra sikerült nekem. Rugdosd fõleg a lábát.
Nemtom számít-e, ha a többi szálat csinálod addig, aztán tanulgatsz verekedni.
amugy hány fejezetbõl áll a game?
Elakadtam az 5. episodeban.. azt a koreai tetut nem tudom megverni. Van valkinek valami tippje, ami segít? De ne olyan legyen, hogy alacsony rugas meg utes blablabla..
könnyû azt mondani.
Meg kellene valami progi, amivel ki tudom szedni a zenéket, ha valaki tud ilyet pls irja be a nevét, meg hogy honnan tudo letolteni! köszi!
amugy az irányítás tényleg ratyi.
meghát nemtudom mirõl szól a dolog.. 😄
de majd ha valaki csinál honosítást ujra elkezdem
nincs pénz másikra 😊
1133mhz
512 ram
ati radeon 9100 vidikari

ismerõsömmel a reloades-et szedettem le és sikerült neki. már játszik is vele. holnap ha mindne jol megy nekem is meglesz a sráctol szval szedd nyugodtan
Talált??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nagyon tetszik. fõleg az, hogy verekedni is lehet.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Renault magnum http://kamionszim.hu
Verekedés közbe ugye a balra jobbrával, körülrohangálhatod a manyust, namost mindig ugy mászkálj, hogy õ legyen a tûzhelyek felé, te meg ne. Aztán jól megvered, majd egy rugós kombóval nekirúgod a tûzhelynek
---------------SPOILER----------
LOAL ez az egyik legszanalmasabb jatek amivel eletemben jatszottam ...hehe bunozoket tartoztatok le es verek szet aztan 5 perc mulva foldalatti titkos barlangban jopar zombi.!! (igen zombi) lelovese utan egy lavato kozepen LANGOLO KOPONYAKRA kell lovoldozni muahahhaha mi tortenik ittt????
Verekedésben trükköket tudtok mondani, milyen gombvariációk vannak? Mert a fõellenségeket nem lehet kinyirni sima rugással, ütéssel és magas rúgással.
Lehajolni például lehet? Vagy valami trükk van?
PLS!