True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fhsasa
a lábát rugdossad egyfolytában. majd mikor ugy látod ütni akar védekezz. nekem 2 nap után sikerült, másnak 3 alkalom 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Shep
A kis hülye kínai generális hogy lehet leverni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
Van LAN igaz?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Hát ez durva!!!

Kedden nyomtam 3 órát,tegnap 2 és felet és vége a játéknak...

Azé'majd 3 giga felinstalálása után hosszabnak gondoltam...
Na mindegy úgyse volt jó.. :I

Vanek
nincsen örökéletkód? kicsitt sok a ruszki....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

fhsasa
jah és 8 cd-s lesz vagy mi? 😊
lehetne kisebb a város, és jobb a grafi. 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

grebber
Kiváncsi leszek a True Crime 2-ben milyen lesz a kocsik mozgása és jobb lesz-e a graf!!!!!Remélem mindkettõt megcsinálják sokkal jobbra!

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
1.nekem se egy villám... :I
2.default:bal shift a védekezés,gondolom azzal...

Vanek
nálatok is kibaszott lassú az forgás? beállítom a legérszékenyebre a mouse sensitivi-t és semmi,1szerûen hátra kell menekülnöm ahoz hogy vsináljak egy 180 fokos foedulatot anélkül hogy lelöjjenek....2: verekedésnél néha elkap az ellenfél,azt hogy kell kivédeni?

Glpetyus
Még jobb lenne,ha jobb lenne😛

fhsasa
nah ma sikerült végre 😊 az volt a baj, h ideges voltam és nem védekeztem csak ütöttem..

fhsasa
egyetértek. 😊
a város tényleg kiba nagy, de milyen jó lenne ha a grafó meg az irányítás is olyan lenne mint a GTAnak

Sil3nt
hmmm..nem tom uninstallálni...errorral elszáll..mi lehet a baj? hogy lehetne ujbol felinstallálni, mert a menüpontoknál nincs ujra installálás....?

Glpetyus
Imhó néhány vélemény:
A grafika nem jó,de a driver 3-ig elmegy😊
A kocsik mozgása szar.😞
A gyalogos akció(lövöldözés) szintén 😞
A verekedés nem rossz...
A város qrva nagy😊

Szal összeségében nem nagy szám,se mégis van benne valami,mert tegnap felraktam aztán nem is hagytam abba csak 3 óra múlva

Vanek
mi van ha olyat nyomok,hogy menjen tovább a story? néha qrva sokan jönnek...

Ramore
Mi a helyes stratégia a VI. küldetések közötti koromsötétben lévõ zombis pályánál? Állandóan csak körbe-körbe megyek, semmit sem látok és nem tudom mit kellene csinálnom.
fhsasa
3 giga

Marha vékony a game... néhány óra tiszta játékidõ az egész.... És sajnos egyre jobban jövök rrá, hogy ez nagyon árkádos :p

Vanek
mennyi helyet foglal?

Üsd
Csináld aztán egyszer majd sikerül, ne bénázz már.
3x-ra sikerült nekem. Rugdosd fõleg a lábát.
Nemtom számít-e, ha a többi szálat csinálod addig, aztán tanulgatsz verekedni.
fhsasa
vki mondjom már vmit, h lehet kinyírni a tetõn a koreait 😊

fhsasa
én sem tudom azt a dögöt kinyírni.
amugy hány fejezetbõl áll a game?

Holla!

Elakadtam az 5. episodeban.. azt a koreai tetut nem tudom megverni. Van valkinek valami tippje, ami segít? De ne olyan legyen, hogy alacsony rugas meg utes blablabla..
könnyû azt mondani.
Meg kellene valami progi, amivel ki tudom szedni a zenéket, ha valaki tud ilyet pls irja be a nevét, meg hogy honnan tudo letolteni! köszi!
fhsasa
ugynézki 😊
amugy az irányítás tényleg ratyi.
meghát nemtudom mirõl szól a dolog.. 😄
de majd ha valaki csinál honosítást ujra elkezdem

Az öcsém gépébe csak 256mb ram van, a többi szinte ugyanaz, mégis megy szaggatás nélkül. A videokártyája Asus radeon 9200. Ez ennyit számít?
Glpetyus
😞

fhsasa
aha persze
nincs pénz másikra 😊

Glpetyus
Dobjátok ki a vidkártyát😛

fhsasa
szaggatni nekem is szaggat, pedig low grafón van és a gépem is jobb mint az alapk.
1133mhz
512 ram
ati radeon 9100 vidikari

Nekem simán kiírta Daemon Toolsból mind a 4 cd-t. Ajáték is fölment rendesen, de egy kicsit szaggat. Van tippetek mit csináljak vele? Celeron 2400-es procim van, 512mb ram, Ati Radeon 9200-as videókártya.
Hova küldjem a cracket? Küld el az mail címedet privibe!
Megvan a Reloaded Fucker Mother verzió...😞 Valaki a mailemre küldje el az õ crack-jét ami mûködik please!
fhsasa
asszem menni fog
ismerõsömmel a reloades-et szedettem le és sikerült neki. már játszik is vele. holnap ha mindne jol megy nekem is meglesz a sráctol szval szedd nyugodtan

Hali! Én most szedem ezt a játékot. Én valami Reloaded-est szedek.. Namost én ezt ki akarom majd írni cd-re, mennyi az esélle hogy kitudom?
Biztos valahogy így lesz de még elõtte megmenti a gonosz fõellenségtõl a csajszit 😄

Kit--Kat
hmHm hagy találjam ki a végén Rosie Nick ölébe ugrik és puszi-puszi..
Talált??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gumikacsa
Na, sikerült feltenni. Lehet, az volt a gond, hogy minden cédét külön virtuális meghajtóra tettem.
Nagyon tetszik. fõleg az, hogy verekedni is lehet.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ja a törént meg ez a tipikus ezerszer eljátszott amerikás magányos farkasos rendõrakció 😄 De így játékban még újdonságnak hat 😊

Hát ez X-akták... ma feltelepítettem újra a windowst, utánna csak kívánsiságból kipróáltam, hogy megy e a TC, hát ment,,, nem violt semmi probléma feltelepült minen baj nélkül már játszottam is vele, nekem nagyon tetszik csak az irányítás............

gumikacsa
Amivel nekem gondom van, azt mint cd-kép-et hoztam el. Nekem telepítéskor kiírja, hogy error...blablabla. Rákattanok a kihagyás gombra, beugrik mégyegyszer. megint kihagyás gomb, meg még vagy 50X. De akitõl elhoztam, ugyanarról a cd-képrõl telepítette, és neki nem hibázott, sõt már játszik vele...

Renault magnum http://kamionszim.hu

körbe mindenhol tûz van, vhogy bekéne a tûzber dobnom
az a zombis pálya..azt simán kicsináltam..most egy gépnél harcolok egy ilyen zöldruhjás kinai faszival, akit már egyszer ledobtam az épület tetejérõl😄 hogy éledt fel???
Hát izé...
Verekedés közbe ugye a balra jobbrával, körülrohangálhatod a manyust, namost mindig ugy mászkálj, hogy õ legyen a tûzhelyek felé, te meg ne. Aztán jól megvered, majd egy rugós kombóval nekirúgod a tûzhelynek
gecibe már hogy az ellenség folyton olyan mozdulatokat csinál amivel simán kinyir, én meg lyant nem is tudok..
de a védekezés is szar, mert van mikor nem elég csak egyszerûen félreállni😊
hát nos igen...de mondjuk az már a vége fele van..én az utolso fejezeten járok, ahol a fõellenség van, és már csak alig van egykét pálya, és nemlehet egyszerûen megölni a faszit😄 az összes lehetséges végigjátszási szálat végigvittem, most ez jön😊 (ha menne)
PTW
tanulgass DOJO ban combokat.. ott leirja a billentyukombinaciokat.. en kulonben altalaban csak alacsony rugast es utest hasznalok mert gyors.. aztan ha KO mehet valami finish....

---------------SPOILER----------

LOAL ez az egyik legszanalmasabb jatek amivel eletemben jatszottam ...hehe bunozoket tartoztatok le es verek szet aztan 5 perc mulva foldalatti titkos barlangban jopar zombi.!! (igen zombi) lelovese utan egy lavato kozepen LANGOLO KOPONYAKRA kell lovoldozni muahahhaha mi tortenik ittt????

Srácok!
Verekedésben trükköket tudtok mondani, milyen gombvariációk vannak? Mert a fõellenségeket nem lehet kinyirni sima rugással, ütéssel és magas rúgással.
Lehajolni például lehet? Vagy valami trükk van?
PLS!
na..utso pályán vagyok, elgi van hátra egy két küldetés még, és vége..kiv vagyok mitörténik😊
hibás a játék😄 kiszálltam (persze nem annak a gombnak a segítségével ami bevan álítva) és kilépett egybõl a windowsba, ugyan úgy mintha multizni szeretnék..😄