True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
na jólvan emberek akkor mondja meg valaki hogy hogy lehet benne kombókat csinálni mert én csak azokat tudom amiket tanultam a dojok ban mert az a szemét lola feszt szétveri az én szerencsétlen béna emberkémet!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
valaki

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
szevasztok! PLZ VALAKI MONDJON MÁR VALAMI OLYAN KÓDOT EHEZ A CUCCHOZ HOGY NE FOGYJON AZ ÉLETEM MERT AZ A SZEMÉT LOLA FOLYTON MEGVER!!!!!! MÁR TISZTA IDEG VAGYOK! (vagytrénert vagy valamit)

Üdv!
Ehhez a game-hez semmiféle magyarositás nincs?Keresgéltem kicsit,de én nem találtam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KeKKSZike
Látom nem... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Sziasztok!

Tudnátok nekem Cheat-et mondani a játékhoz? köszi...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

ricsi1
hi!
megtudnámondanivki,h mért van az,h a játék elején mikor kinyírtma a fickót kocsival mennék a zöldbe és kilép

az elõzõ hozászólásod elõtt 2-vel megtalálod a választ!
SKABALABABA
snoop doggot hogy lehet behozni?

Punkerwork
de én nem tudom telepíteni, hibával leáll 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Igen. A készítõknek, hogy feltörték a gammájukat.
Jó az aláírásod. Illik a játékostársadalomra.

balintka
Hány epizódból áll a game?

Punker
a 4. cd iso-jával volt valakinek problémája?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SKABALABABA
hogy lehet behozni snoop dogot.társakat lehet hívni?

Ramore
Egyáltalán nem hasonlít a Postal gammához, a True Crime egy GTA klón megspékelve 1-2 jó dologgal és rengeteg kisebb hibával.
Amennyiben szereted a GTA-t, akkor egy végigjátszást megér.
erx13
hát közelsincs szerintem a postalhoz . abba lehetett hülyülni pontosabban a hülyülésrõl szolt, igaz nekem teccik ez is meg az is. amugy snoop doggy dogot szerintem a 30 vagy mennyi csont összeszedésével lehet elõhozni

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

bodesz
csak 2 kérdésem lenne a játék felöl:ez olyan véres mint a postál és hogy hasonlít e vmiben a postalhoz.
ha igen akkor le se szedem

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Vanek
snopp doggot hogy hozom be?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

köszi
erx13
nem kell elÕrõl kezdened csak ha rossz zsaru vagy a jo zsaut kell magadbol csinálnod hogy tovább vihesd

kezdjem elõrrõl megint?
erx13
nincs vége még van 2 végzõdés azon kivöl, de ugy is marha rövid

most akkor egy kérdés amikor megölöm a Generalt akkor vége a látéknak ugye nem mer ha azzal a kicseszett 5 fejezettel akarják kiszúrni a szememet nagyon mérges leszek
!
Vanek
vki végigjátszás?

lwb
lõsz rájuk, azt félre ugrasz, amikor feléd jönnek. egyszerre egyet lõjj és egy idõ után szétesik. a rossz hír az, hogy ha az elsõ három meghal jön újabb négy, majd öt és asszem hat is a végén. aztán meg még egy meglepetés ... 😊

csövi valaki meg tudfja mondan hogy kell kinyirni azt a 3 Tüzes sárkányfejet
Az öccsémnek is GeForce2 mx440-es videokártyája van és neki megy
Tegnap feltelepítettem a gémet, de sajna baxik elindulni.Bejön a logója aztán semmi. Futott ez a gém valakinek GForce2 MX400-as videókártyán?Lehet, hogy ez a gond? A g-box-ról szedtem le, remélem nem hibás alapban.
erx13
hát a 8. fejlesztés pisztojra vagy hányadik az biztos hogy az utolso

Shep
mi ez a hollow point os ami hogy kaptad meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nálam az átkötõ szövegnél fagy....de úgy, hogy csak kikapcsolni lehet a gépet. ja. 22! game megy most rajta zökkenõmentesen. hmmmmmmmmmmm.....

12346
neee máár komolyan vannak benne ilyenek??😄DDD
akkor meg se nézem. eddig se nagyon volt kedvem belemerülni, mert néha nyomogatom egy fél órácskát öcsémnél, de az épp elég ebbõl. de ha ilyen potter fíling van, akkor pff, soha nem lesz itt install😊

Vanek
vki tudna küldeni egy 100%os végigjátszást?

Na bumm, végre lett volna egy városautózós játék, ahol én vagyok a rendõr. Erre jönnek a varázslók meg démonok. Ezek nélkül már egy játékot sem lehet kiadni?
Bár, ha a Simshez van varázslós kiegészítõ...
Harry Potter megette a gameipart reggelire.

Ramore
Jó játéknak indult, pocsék kivitelezésben, majd erõsen visszaesett a szinvonala sajnos.
erx13
háta amikor a fõ szálat viszed találxol egy varázsloval aki jo idejében démoni szörnyek megigézésével és hullk felkeltésével foglolkazott. és csupán 350valahány éves

Elkavarodtam... A demó alapján ez egy autós-rendõrös játék, keleti harcmodorú fõszereplõvel.
Sárkány is lesz benne? Meg lebegõ koponyák? Úristen, valaki már megint rosszat álmodhatott a fejlesztõk közül...

erx13
na megcsináltam mind a 3 végzõdést good cop ként és 80%át csináltam meg az extra cuccoknak

erx13
még egy kérdés....
hány tuning van fegyverre, harcra és kocsira
én fegyverre csináltam 8at és nemtalálok training helyet
verekedésre megcsináltam 9tuningot
autora meg csak 2õt mert mem tudom eltalálni azt a hülye autot 3x

erx13
kössz hogy segitettél, de sikerült megcsinálnom, kifejlesztettem a hollow pointos ammo-t és amikor feljött és tüzetokádott akkor lõttem és amikor a lávába ugrált akkor meg ráközeitettem és lõttem a fejét és kb 0,5perc alatt kinyirtam

Shep
na várjál te arra a sárkányra gondolsz ami a lebegõ koponyák után jön? Akkor kell lõni mikor tüzet köp rád ill akkor már ne lõdd akkor már oldalazz el, hanem mikor felemlekdik hogy köpjön ill fújjon

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erx13
de nem vett le neki életetpedig kilõttem rá vagy8 tárat

Shep
lõni kell ennyi az egész

erx13
hogy kell megölni WU sárkányát, amugy a generálist 1re mmegöltem én is, ja még valami nem küldenétek egy térképet hogy holl lehet a városba trainingelni, pontosabban arrol térképet. Ide küldje vki [email protected]

Shep
hát én csak elõre futottam és kész meg közbe lõttem de mondjuk nem volt sok értelme mert ki lehet kerülni a zombikat

Ramore
A teljesen sötét alagútszerû zombis pályáról hogyan lehet kijutni? Állandóan csak körbe-körbe megyek. 😞(
Shep
Olyan pörgõs felállást miután lerugtak a földre, hogyan lehet csinálni?

hiba
ez tenyleg durva en mar 6 hete nyomom 😊 biztos masik verzio 😊

nekem elsore sikerult, az a lenyeg hogy gyepald a billt

Shep
hú hát ez óriási, tehát csak alacsony rúgás+védekezés