864
-
#824 SZVSZ=
A játék qrva szar
1 város van benne(bár jó nagy)
Nem emléxem,hogy van-e benne multi
NEM ér meg még 1 cd-t sem
Gépigény nincs,mivel a grafika nem vmi jó -
#823 Most installálom. -
#822 Kár hogy senkisem olvassa ezt a topicot.:(
Én most töltöm le. -
#821 Na senki nem tud válaszolni? -
#820 Na valaki tud válaszolni a kérdéseimre?
Főleg a multiplayer érdekel. -
#819 Lennének kérdéseim:
A játék mijen?jó?
Megér 4cd-t letölteni?
Van benne multiplayer?
Hány város van benne?
Milyen gép kell nekI?
Bocs hogy nem olvasok vissza de nem vagyok benne biztos hogy kérdezte-e valaki ezeket.
Ja és még valami van benne repülő vagy helikopter?Bár ez nem annyira fontos. -
#818 ja köszi de már megvertem a tábornokot is meg lolát is.
-
#817 csak nyomkodod a rugásokat meg az ütéseket ész nélkül én így simán megvertem mindenkit, kivéve a tábornokot a végén, annál meg alsó rugás ha támad védekezés és kész. -
#816 khmmm! -
#815 valaki? -
#814 na jólvan emberek akkor mondja meg valaki hogy hogy lehet benne kombókat csinálni mert én csak azokat tudom amiket tanultam a dojok ban mert az a szemét lola feszt szétveri az én szerencsétlen béna emberkémet! -
#813 valaki -
#812 szevasztok! PLZ VALAKI MONDJON MÁR VALAMI OLYAN KÓDOT EHEZ A CUCCHOZ HOGY NE FOGYJON AZ ÉLETEM MERT AZ A SZEMÉT LOLA FOLYTON MEGVER!!!!!! MÁR TISZTA IDEG VAGYOK! (vagytrénert vagy valamit) -
Gabe18 #811 Üdv!
Ehhez a game-hez semmiféle magyarositás nincs?Keresgéltem kicsit,de én nem találtam... -
#810 Látom nem... :D -
#809 Sziasztok!
Tudnátok nekem Cheat-et mondani a játékhoz? köszi... -
#808 hi!
megtudnámondanivki,h mért van az,h a játék elején mikor kinyírtma a fickót kocsival mennék a zöldbe és kilép -
Yskam #807 az előző hozászólásod előtt 2-vel megtalálod a választ! -
#806 snoop doggot hogy lehet behozni? -
#805 de én nem tudom telepíteni, hibával leáll :( -
Vlala #804 Igen. A készítőknek, hogy feltörték a gammájukat.
Jó az aláírásod. Illik a játékostársadalomra. -
#803 Hány epizódból áll a game?
-
#802 a 4. cd iso-jával volt valakinek problémája? -
#801 hogy lehet behozni snoop dogot.társakat lehet hívni? -
#800 Egyáltalán nem hasonlít a Postal gammához, a True Crime egy GTA klón megspékelve 1-2 jó dologgal és rengeteg kisebb hibával.
Amennyiben szereted a GTA-t, akkor egy végigjátszást megér. -
#799 hát közelsincs szerintem a postalhoz . abba lehetett hülyülni pontosabban a hülyülésről szolt, igaz nekem teccik ez is meg az is. amugy snoop doggy dogot szerintem a 30 vagy mennyi csont összeszedésével lehet előhozni -
#798 csak 2 kérdésem lenne a játék felöl:ez olyan véres mint a postál és hogy hasonlít e vmiben a postalhoz.
ha igen akkor le se szedem -
#797 snopp doggot hogy hozom be? -
Yskam #796 köszi -
#795 nem kell elŐről kezdened csak ha rossz zsaru vagy a jo zsaut kell magadbol csinálnod hogy tovább vihesd -
Yskam #794 kezdjem előrről megint? -
#793 nincs vége még van 2 végződés azon kivöl, de ugy is marha rövid -
Yskam #792 most akkor egy kérdés amikor megölöm a Generalt akkor vége a látéknak ugye nem mer ha azzal a kicseszett 5 fejezettel akarják kiszúrni a szememet nagyon mérges leszek
! -
#791 vki végigjátszás? -
#790 lősz rájuk, azt félre ugrasz, amikor feléd jönnek. egyszerre egyet lőjj és egy idő után szétesik. a rossz hír az, hogy ha az első három meghal jön újabb négy, majd öt és asszem hat is a végén. aztán meg még egy meglepetés ... :) -
Bandy11 #789 csövi valaki meg tudfja mondan hogy kell kinyirni azt a 3 Tüzes sárkányfejet -
Rain1 #788 Az öccsémnek is GeForce2 mx440-es videokártyája van és neki megy -
Veno #787 Tegnap feltelepítettem a gémet, de sajna baxik elindulni.Bejön a logója aztán semmi. Futott ez a gém valakinek GForce2 MX400-as videókártyán?Lehet, hogy ez a gond? A g-box-ról szedtem le, remélem nem hibás alapban. -
#786 hát a 8. fejlesztés pisztojra vagy hányadik az biztos hogy az utolso -
#785 mi ez a hollow point os ami hogy kaptad meg?