True Crime: Streets of LA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Ehhez a game-hez semmiféle magyarositás nincs?Keresgéltem kicsit,de én nem találtam...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tudnátok nekem Cheat-et mondani a játékhoz? köszi...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
megtudnámondanivki,h mért van az,h a játék elején mikor kinyírtma a fickót kocsival mennék a zöldbe és kilép
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Jó az aláírásod. Illik a játékostársadalomra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amennyiben szereted a GTA-t, akkor egy végigjátszást megér.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
ha igen akkor le se szedem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
akkor meg se nézem. eddig se nagyon volt kedvem belemerülni, mert néha nyomogatom egy fél órácskát öcsémnél, de az épp elég ebbõl. de ha ilyen potter fíling van, akkor pff, soha nem lesz itt install😊
Bár, ha a Simshez van varázslós kiegészítõ...
Harry Potter megette a gameipart reggelire.
Sárkány is lesz benne? Meg lebegõ koponyák? Úristen, valaki már megint rosszat álmodhatott a fejlesztõk közül...
hány tuning van fegyverre, harcra és kocsira
én fegyverre csináltam 8at és nemtalálok training helyet
verekedésre megcsináltam 9tuningot
autora meg csak 2õt mert mem tudom eltalálni azt a hülye autot 3x
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!