True Crime: Streets of LA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok nem tudjátok hogy a episode 3-ban, a 2.küldetésnél amikor valami limuzinnal kell csinálni valamit, nem tudjátok hogy mit kell? köszi!
akkor mé nem indul,
Törölt felhasználó
nem kell.
crack kell hozzá
??
ha jó lesz de azt irja ki hogy please insert disk1
nyomunk
skacok, nem nyomunk egy multit? versenyt, bunyót vagy miegymást?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

és ha megkérnélek letöltenéd nekem és kijavítva elküldennéd? légyszike...
wassup: hát ez pech, mert már töröltem a rar fájlokat 😞 bocs.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

fm
akkor milyen a multi?? van forgalom,vagy ilyesmi? játékmód?

végigtoltam mind3 szálat, a beátszások királyok, tisztára mintha egy akciókrimit néznénk, jól megcsinálták õket, a mozgásokkal együtt. Szvsz korrekt game így, hogy a pluszokat is felfedeztem benne. sztem jóra sikeredett, de a GTA mellett "vérszegény"nek tûnik.

Curtis! légyszi küld el e-mailben a jacított fájlodat, mert az enyém nem javítható.thank you!
wassup: a WinRAR kijavítja a sérült állományt. Csak válaszd ki a fájlt és -> Javít. Nekem sikerült 😊

magus
getawayt nem akarnak pc-re?

Hát ja.

ezt a játékot IS a konzol rontottal el... 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Ez nem egy rosz jatek! Viszont amit a Pc-es verzioval muveltek rohelyes! Egyszeruen lealaztak a jatekot a foldig. Sokan nem fognak vele jaccani emiatt higyetek el nekem. Borzalmas bazz! A mostani idokben ilyet nem lenne szabad kiadni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
mindent megprobaltam, csak 1 van, illetve 2, de egyiket letiltattam, mert nem tudtam uninstallalni, uj daemon, safedisc. nem indul el, hat annyi, sztem mar igy is tul sokart tettem a jatekert, nem erte meg

Hi,

Látom a GINV-rõl szedted 😊 az a 10-es rosszul lett felnyomva.

pénzkeresés gondolom nem lehet mivel zsaru vagy, aki a történet szerint becsületes is, csak éppen mindig nagy kalamajkát hagy maga után.. mondjuk a melóért jöhetne a zsé tényleg😊 Fegyverek végülis jól jönnének, bár ha felfejleszti magát az ember a max fegyver szintig, már nem naon lenne rá igény. max szinten ugyanis olyan hiperszuper dupla távcsöves lézerirányzékos stukkereid lesznek, hogy szitává lõsz mindenkit bármilyen fegyver nélkül.. zsír😉 autó "skill"-re fejlesztett valaki? milyen "skillek" vannak ott?

müxik csak a szerver tele van😞
köszi. megprobálom.

Csak regeld magad.

Halohó! Kéne egy szibesség valakitõl! Akinek megvan a True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO 15MB-os darabolt fájljai, örülnék ha elküldené a 2-es CD 10-es rar-ját.Elõre is köszike, meg minden.
emil: [email protected]
grebber
Jó game ,nem szaggat.
Csak azért tehettek volna bele valami GTA féle szabadságot,meg hogy tudnál lóvét keresni meg fegyvereket venni,meg hasonló.

Az viszont tetszik benne hogy lehet bilincselni.

Akinek nem tetszik majd ha lesz FOLYTATÁSA talán kijavitják (de mivel nem lesz nem javitanak semmit)

Next PC upgrade: 2022

Ennyi lehet hogy elég lenne, de szaggat mint állat.Azért fennt hagyom, hátha jön peccs.

kipróbáljuk majd? milyen módok vannak? irnál részletesebben róla?

megvenni nemtom hogy érdemes-e.. de nekem bejön, el lehet ütni vele az idõt. nem egy GTA az igaz, graf sem a legjobb, de engem mégis leköt a sztori, a fejleszthetõ combók és fegyverek, meg a zsaruskodás. eccer érdemes lenyomni.

AndrewCB
Iszonyatosan jó a multija!!! Próbáltátok?

ÚRISTEN! Gondoljatok arra aki ezt megveszi! Mekkorát bukik rajta?!

Azt itt is lehet.

Ha gondoljátok létre lehetne hozni egy chat szobát, mondjuk treforton hogy pl. a multiplayer játékot lehetne egyeztetni
üdv:laczoo
Még az uninstallja is kurva lassú.

Mayday
Nalam meg nem szaggatott egy masodpercre sem...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tikal
hangok tényleg gyengék, zenék jo, szagatni tényleg szagat nálam is, pedig semmi oka rá.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kijavítom magam : undorító ez a játék.Hogy mer ilyet az activision kiadni?Hangok, graf=0.Orba-szájba szaggat, emellett ocsmány.Így már játszhatatlan is.
Ezt nagyon elbaszták.

Mayday
Jogos a pont, semmi gond itt a mountolassal.
En mar vagy egy eve nem hasznalok daemon toolst, CloneCD-t meg meg sosem lattam...
Alcohol van fenn a gepemen, eddig minden hasitott vele!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ne, kipróbáltam, és nekem megy kiírás nélkül, sima alcohol mountolással...Remélem így is marad.Kurva ronda a gém, ez azért gáz.Remélem ennek ellenére játszható.

sztem jó a game, csak idõt kell neki adni szvsz. elõször én is csodákolztam hogy ennyire félresikerült volna, de a több úton megoldható sztori, a bunyók, fegyverek fejlesztése és a jobb kocsik eléggé dobják a hangulatot, nameg az utcai rendõr szerep, valamint a jó/rossz zsaruzás 5letes.

Tikal
egy gta klon, de nagyon gyengére sikeredett...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ökör! 😄D

kössz
Elvileg a Max Payne és a Gta3 ötvözete.Még nem próbáltam, de vissza lehet olvasni.

kis mókás mókusok!
Instict
ja akkor te a második pre béta alpha gammát szedted le véletlenül!😄D

a túúúúrót...., nekem amõba van benne.... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

szóval?
Instict
8 játékos interneten játszható sakkprogram...

meg tudja vki mondani milyen játék ez? csak hogy neki álljak-e leszedni.