864
  • hiba

• Rusy
    Jaja, én csak azért használomma clonecd-t, bár már egyre kevesebbet mer azt szoktam meg, régen mindig azt használtam, mostmár én se nagyon foglalkozok vele, nem is rakom vissza...
  • Sil3nt
    clone cd alapbol xar progi.....daeom ingyenes, kicsi, egyszerű és mégis jó
  • Rusy
    jaja de csak akkor ha a clone cd-t uninstalláltam akkor megy így
  • Sil3nt
    daeom tools 3.46 ( ott jobb klikk (jelre) emulation/ all options ON --így jobb alul a villám zöld lesz...nekem így jó....ha mégsem müxene akkor Alcohol 120 v1.9.2.1705 progival.....asszem ezekkel biztos megy.....
  • PAYNE
    ja bocs amúgy szevasztok!
    de lenne 1 kérdésem!
    szóval azt mondtátok borzalmas nyűg a játék szóval: mondjátok már el mit kell trükközni vele! nekem daemon tools van fent. de még nincs meg mert még most fogom megszerezni!
  • PAYNE
    sztem meg inkább a daemon tools-t használjátok nekem jobban bejött!
  • Sil3nt
    mi a min. illetve az ajánlott gépigénye?
  • hiba
    Nekem mind2 fent van. Alcholot azonban "lekapcsoltam".
  • Mayday
    Ahogy itt olvastam, a fo baj az, ha ketto program is fenn van az emberkenek (Alcohol, Daemon, CloneCD...)
    Nekem csak egy ALcohol 120% van, semmi Daemon, es hiba nelkul, tokeletesen ment vele!
  • tomika30
    Sziasztok ! Milleniummal fut valakinél ?
  • TopGun
    Sziasztok! ezeket a crack-eket, meg az egyebb hibakat mikor irja ki nektek, hogy ennyit nyuglodtok vele?
  • hiba
    "kéri a cracket" :)
    CCD image kell - ha csak iso-d van nem fog menni -, es daemon tools 3.46, ne alkoholizalj bar lehet azzal is megy, de minek ha mar irtak hogy a demonnal muxik...
  • joe69
    mivel ezt a gamot meg nem tortek fel, ezert nincs is hozza crack, csak clonecd-s version letezik...
  • hülyegyerek
    Alchollal mountoltam és ugy kéri a cracket de kiprobálom Deamonnal
  • Mayday
    Hmmm... Raszolgalt a nevere?
  • hiba
    hülyegyerek - bocs de ez van oda irva
    nem kell crk...
    dtools 3.46 cd1 mount + safedisk
  • Kaszi46
    nincsen bazzzzmeg
  • hülyegyerek
    VKI KÜLDJE MÁR EL A CRACKET A [email protected] PLS
  • hiba
    crazy taxy jah :)
    amugy fura de alig tudok leallni vele :)
    akarmerre megyek mindig lesz vmi esemeny, a varos meg dog nagy valtozatos fel orat autokaztam es meg mindig csak kb 1/8adat ha bejartam.
    konzolos az szent de valahogy ezt most felig meddig jol at tudtak ultentni mert nagyon jol el lehet vele szorakozni.

Nekem street legal, police quest, nfsu, manhunt, driver ezek kevereke az egesz, es ebbol kovetkezik, hogy akkor ez maga a GTA3 lenne de valahogy megis tok mas.
    meg azert a gta3-nak se kulonb a grafijaka, csak az "szinesebb".
    mint game ez allat, mar 2 ora abbahagytam a kuldetest es csak szaguldozok a varosba es mindig van vmi esemeny :)
    meg ha nincs is csak kilovok egyet az ablakon es maris van :)
    amiben jobb min a gta: nem doglik le a kocsi 3 koccanastol es nem robban szet azonnal...sokaig lehet uldozni az nmyt.
  • Don Load
    Érdekes annyi szent. Most kezdtem el csak tolni, és nagyon rendben is van a sztori meg a videók, de a játékmenet szörnyen KONZOL!!! Azért a GTA-ban jobban megvan csinálva, a vezetés itt meg olyan mintha a Crazy Taxi-znék.
  • hiba

here comes max payne :)
  • hiba
  • hiba
    bugvagy direkt de idegesito:

-a garazsba lehet menteni, de a visszatoltesnel nem abban a garban leszunk ahol mentettunk hanem a kozpontban

-print screen kezeles: sreenxxx neven tarolja bmp-kben, viszont minden ujrainditas utan az xxx-helyere kerulo szamokat is ujrainditja, igy a regi shootokat nemes egyszeruseggel felulirja...
  • hiba
    bar egy kicsit fura hogy mint zsaru streetracingezek egy "bugazott" autoval (helyesbitek - rendorsegi igenybevetelre kolcsonvett) - es megnyerek egy tuning jarganyt :)
  • badoer
    sajnos nem sikerul feltelepiteni.azt irja error:-1603 fatal error during installation.consult windows instaler help(msi.chm.)or msdn for more information.nem tugom ez mit jelent
  • badoer
    koszonom
  • hiba
    cat 4.5nel neha villodzik egy ket auto textura - tifeletke nem?
  • hiba
    Egesz jo kis game ez el lehet vele szorakozni, tk fix kuldetesek vannak de kozbe mindig szabadon enged a program, alap kulonbseg ez es a gta kozott hogy itt mi vagyunk a zsaruk - de ugyan ugy van garazs lehet gyujteni a kocsikat csak eppen kicsit mas modon, helyre lehet pofoztatni a totalkaros kocsikat, tobb interaktivitas van a jarokelokkel, lehetunk jo vagy szemet zsaruk :)
    Ami nem tetszik bar lehet csak az elejen van igy, allandoan "bunoznek" az utca emberei. Vagyis akarmerre jarok mindig osszeverekednek, lovoldoznek stb ez egy kicsit tulzas :) Aztan meg nemtom mi 4 cd ezen?
  • hiba
    Nyomd meg a billen azt a gombot emi felhozza a starmenu-t.
  • hiba
    nincs crack minek az?:)
  • hülyegyerek
    VKI pls adjon egy linket ahol megvan a CRACK je PLS
  • hülyegyerek
    Nyisd meg a sajátgépet amikor kéri a 2 cd t ako ALT+TAB és kész
  • badoer
    kerdezek egy hulyeseget illyenel meg nem talakoztam.mikor telepitem a demonal a jatelot belhelyezem az 1cd.amikor keri a 2cd nem tudom demont megnyitni mert a telepites az egesz kepernyot elfoglaja igy nem tudok mit csinalni.van erre valami gyogyszer
  • TTomi
    Köcsögduda Kim Ir Sen vagy hogyhivják! Uccsó főellen. Lassan harmadik napja küzdök vele. Szerencsétlen bill. már tök kivan tőle. Valaki irja le legyen oly jó, hogy hogy a francba fektette meg?!
  • hiba

itt a foszer :)

en meg ugyan nem probaltam de olyan police quest jutott eszembe rola csak eppen nyomozas helyett inkabb akcion a hangsuly :)
  • Prowler001
    Jó ez a game emberek?
    Megéri leszenvedni négy Cédét?
  • rayman2003
    Valaki irja hogy kell megállitani úgy a bünőzőt,hony ne keljen lelőni,vagy szétverni,mert levegőbelővők csak fut tovább irja le melyik bill gombinációval lehet.
    kösszi
    bye
  • dre
    héé
    nemtudjátok milyen taktikával kell kinyírni azt a 100 emeletes házon lévő generálist kinait
    előre is kösz mindenkinek
  • Alblink
    az [email protected] is letsz dobja el valaki a cracket.elore is kosz