SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
persze értem én, hogy õsszel meg tavasszal mám mrkszoktuk...
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
hát tényleg fergeteges volt
egy idõ után mekszokod, hogy néha fáj. pl most is, nekem is. de ha nem mondod, fel sem tünik...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Fáj a fejem, de ez alap.
Viszont most megfájdult a karom is, könyöktõl lefelé.
Olyanokat is mondtak már, hogy ezután már majd az is érzékeny lesz az idõváltozásra. Van ennek valami alapja, mert ha igen inkább levágom.
az nem olyan hideg...

romlik.
ezt várja el tõlünk az EU. így nem leszünk olyan versenyképesek...
hihetetlen?
konkrét példa: világbanki osztály. mirõl szól? arról, hogy a szakközépiskolásnak szélesebb legyen a látóköre. ezért tanul pl egy Bláthy-s diák mûvészettörténetet, földrajtot, énekzenét, stb. ja, mivelhogy az óraszám kötött, így szakmai tantárgyataz elsõ két évben nem tanulnak, de sebaj, mivel a felsõbb években is csökkent a szakmai órák, mérések,, gyakorlatok száma, így az elsõ két évbeni lemaradást majd ügyesen behozzák.
a hab a tortán: a fent említett iskola nyolcadikosoknak szóló tájékoztatóján nagy betûkkel szerepelt a jelmondat: együtt a szülõkkek az oktatás megreformálásának az útján. vagy valami nagyon hasonló.
na... nesze neked reform!
a csukló jó. az egyszerû. és ahol eltört (repedt) at igazából nem egy mozgó alkatrész.
szóval nyugi, nem valószínû a torna.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
sínek meg a fõutca totálfagyott 😄D
és akkor a mellékutcákat még nem is említettem <#idiota>#idiota>
az Ok, hogy kell az eu-s jogharmonozációhoz, de ezektõl a szart sem érõ átszervezésektõl nem lesz több munkahely pl. a régióban, meg az oktatás is ugyan olyan szar marad.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !