SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanrend is megváltozik, stb..
elvileg azért, hogy EUn belüli egyetemekkel kompatibilisebb legyen. hát ..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Valami olyasmi, hogy elõször mindenki csak három évet végez, aztán lehet maradni megszerezni a felsõbb fokozatot ami még két év, de ez nem alanyi jogon jár, hanem felvételizni kell, hogy maradhasson az illetõ. Szopás, magyarul. Nem elég tanulni, még jol is kell, hogy legyen esély a második körre.
Egyes szakokat viszont nem érint, orvosok, jogász, de a többi az ketté lesz vágva.
Ennyi a lényege.
nekem is volt sínbe a kezem :| bár nekem a könyökömmel volt gondom, miután levették gyógytornára is kellett járni... nem volt valami kiskedvenc idõtöltés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ilyet szánkóztunk, mellesleg kurvára fuj a szél odafent 😞 de benne voltunk a felhõbe, nagyon kafa volt, nem láttuk mi a föld és mi az ég <#nevetes1>#nevetes1>
hogy van maszter fokozat, meg doktor, megy mittudomén? és fõiskola megy nincsen se?
akkor?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
akkor aki most csinál diplomát, annak kisebb szintet kell teljesítenie?
akkor kevesebbet ér a diplomája, mint az enyém?
hanem?
Azért mondom, hogy volt, mert idén valamelyik okos eltörtölte a szigorlatokat.
matek szigó: minden ami matek.
fizika szigó: minden ami fizika.
számtek szigó: minden ami nem matek, nem fizika és nem közismereti tárgy.
szóval pont azért nehéz, mert nagyon nagy anyagot ölel fel mindhárom. és van ahol részenként is el kell érni az elégségest, tehát nem elég néhány tantárgyra ráfeküdni.
csak elszántság és szerencse kérdése.
igen hasznos tanácsok. Ez a párna alá beteszem a kezem éjszakára ez jó, csodálkozom hogy nem nekem jutott eszembe.
egyébként a sin azért is jó, mert végsõ esetben le is tudod venni, meg fel is tudod tenni. persze ezt nem ajánlom, mer nem véletlenül tették rá. (végsõ eset például, ha a menyasszonyi ruha ujján nem fér át...) az alvás pedig nagyban függ az alvási szokásaidtól. ha pl háton fekszel, akkor tedd magad mellé. ha hason, akkor a párna alá. én pl stabil oldalfekvõhöz hasonló pózban aludtam és mivel nem volt annyi hely, kogy kinyújtsam oldalra, így netámasztottam a radiátorhoz. így reggelre tök átmelegedett az egész, sõtt mikor iskolába mentem sem fagyott le a kezem, pedig arra nem tudtam kesztyût húzni. apám nak vót egy párnája, amikor be volt gipszelve, mindig azon tartotta a kezét tévénézés közben. icakára meg lelógatta az ágyról. mer neki úgy vót jó.
szóval ne aggój, próbálgasd a pozíciókat, elõbb-utóbb csak kitalálod hogy jó neked. oszt addig is a változatosság gyönyörködtet!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
jóreggelt
nekem a két kezem (legalább) háromszor volt eltörve. (3x vót gipszben) pedig erõsek a csontjaim, csak má gyerekkoromban is bevállalós vótam. (pl: ki mondta, hogy nem merem megállítani azt a gyorsvonatot egykézzel?!)
a legjobb az elsõ volt, amikor 4 évesen még egy ágyban aludtam a szülõkkel, mer egy garzonban laktunk. rendszeresek voltak az apróbb éjszakai fordulásos balesetek, de egyszer sukerült vérzõsre koppintanom az apám orrát. azóta tisztel...