Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BECKHAM7
jah bocs<#vigyor3> az szép...szegény motor...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

SET50
Eladó egy RMS gyujtótrafó Jamahához. Jog-hoz biztos hogy jó,vadi új.
Ha kelll valakinek irjon.

http://www.7slash.net http://www.proex.hu

OrioN the S
Hja 😄 most értem haza reggel 😄 szted mit éreztek? 😄 üvölt pettyet

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
nem néztük a végét...
most nehéz görgõ van benne, hogy ne forogjon nagyon, de így is a 180as runnerem mellett jött 😊

barret
16000 kilometer van benne? 😄 Az tudod mit jelent? Eppen be van jaratva😊
Lattam olyat,amiben 30 000 volt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

BECKHAM7
az biztos... el is adoma aztán szevasz! Nem tudom elkerülni, lehet h vmi nagyon nagy baja van és nem szeretnék rá sokat költeni, de nemértem mért...haverom Sr-jében 16000km van cseréltek rajta 1-2 dolgot de még mindig bírja és gyorsabb megminden....de a Runnerem szebb 😄

amúgy pszihopata te nem hozol be TZR-eket? vagy DNA-kat, azokat nézegetem most, néztem külföldön is speciel németbe és meglepõ, TZR ugyanannyi, viszont a DNA sokkal olcsóbb és több is van mint mo.-n
és találtam egy 2006-os RS 50-et 1900 eurójé...de sztem az kamu vagy baja van...

pszihopata
Abból elõbb utóbb anyázás lesz.Nekem kínáltak ugyanilyen tünetekkel,amúgy tuti sr di-tech-et 70000-ért,nem mertem bevállalni.Késõbb hallottam hogy motort cseréltek benne régifajta karbósra építették át.Ennyit a modern jármûgyártásról,igazi szopatógépek.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

BECKHAM7
hát ha nem viszik el holnap akkor szerdán be kell vinni az Itáliamotor-hoz...azok meg kitudja mikor csinálják meg...<#shakehead>

BECKHAM7
szted így el tudom adni?
majd megyek pár kört mielõtt az érdeklõdõ megjön....<#smile>
hogy ne fulladjon le beindítás után...mert olyanaokat is csinálgat mostanában...beindul, 10 mp....puff---puff---pöff...és kész...

pszihopata
Ha karbós lenne akkor szimmering,így könnyen lehet hogy megkergült az elektronika.

BECKHAM7
fél gázon vagyok és egyszercsak felpörög és nekiindul, aztán meg máskor ugyanannnyival megy akármennyire húzom neki

BECKHAM7
Hellósztok!
Hát semmire nem jutottam a Runneremmel, ugyanolyan, a kipuval semmi nem volt és még mindig nemtom mi baja lehet, már nagyon lassú, és néha be sem akar indulni<#rinya> szegénykém....egyszerûen nem megy...ja és felhívtunk 4 márkakereskedést/szervizt és sehol nem tudják vállalni ehh mondom ez igen... holnap jönnek megnézni és remélem el is viszik mert elég sok baja kezd lenni...

psziho nem tudsz még vmiket mi lehet a baj?vagy biztosan az injektor?
úgyhallottam van vmi injektortisztító folyadék vagy mi az nem lenne jó?
már nem is tudok mit kitalálni....

pszihopata
Szerintem nem rossz választás.Ezzel a dobbal imádni fognak a szomszédok.

OrioN the S
vízes, elõl-hátul tárcsa sportkuplung meg egy sportdob oszt dzsa... 90-et halad ,jövõ hónapba szerválok egy athena 70-es aluhengert aztán meglátjuk mi lesz... meg persze fõtengely meg egyéb ...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄 Tessék.

pszihopata
Nyomhatnál egy képet!Megígérem hogy nem kötök belé!

OrioN the S
Gilera DNA ,azt nemtom mennyit megy ,de elég bitang 😄 állítólag a blokk 800k 😄 (+- 100k)

OrioN the S
nah.. basztam a runnerre és vettem egy F-12-t 😄 juhéé

barret
Asszem elrontottad a sorrendet😛
A vegsebessege nem fontosabb?<#eplus2><#eplus2>

barret
Jobb mint egy kinai csoda😊
Majdnem olyan,mint egy Dna.

Milyen motor??? Ja és mennyit megy??

Zetorg

ColdFire
😄DDD
kb.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OrioN the S
nemszabad ilyen kínai csodákra pénzt kiadni.

pszihopata
<#wilting><#wilting><#wilting>

A keeway matrix-ról mi a véleményetek?

En veszpremi voltam (kikoltoztem mar), de akkor (2 eve) nem vagtak a yardok, hogy mi a palya. Egyszer alltam meg igazoltatasnal, akkor leallitottam a mocit. Amugy a "ez 4 utemu" , meg a "katalizator miatt ekkora a kipufogo" be szokott jonni. A hatso labtarto zsir, de a feliratokat azert szedd le.
pszihopata
Én a peugeot-t és a kínaiakat nem ajánlanám!A többibõl is csak gyárit vennék,tuningoltat vagy festettet nem,inkább legyen karcos,de gyári festésû.Az injektorosakkal is lehet nagyot szívni,a karbósak jobbak.

pszihopata
Nem az apám!<#ejnye1>

Sziasztok
Robogó vásárlás elõtt állok, de tanácstalan vagyok milyet.Autóból tudom,hogy a japán s a német szerintem a legjobb,de robogóból?
névtelen újat vegyek Pl: keeywaí, cpi
használt márkás yamaha honda piaggo
Segítsetek!!!!!!!!!

Bók volt!<#vigyor2> Köszi a véleményt!
pszihopata
'osztja itt az észt"-milyen kedvesen fogalmazol!<#gonosz2>Minden 50 -es négyütemû öreguras jármû,lusta mint a dög.Aki megelékszik a teljesítményével annak jó választás.A kymco nem rossz,a keeway négyütemû viszont rizikós.

Pszihopata! Te mint nagymester, aki osztja itt az észt! (de Ti többiek is)
Mi a véleményetek a Kymco Agility 50-rõl? Mert az ára egész kedvezõ...
Van valakinek ilyene? Lehet vele olyan gyorsan menni, hogy ne legyen életveszélyes a városban? Elõre is köszi
ha beleszolhatok. nekem a sûrübb repsol t2 scooter olajat szereti s kevesebbet eszik mint a shell olajjal
pszihopata
Tök mindegy milyen benzint tankolsz bele.Olajból érdemesebb jobbat venni,tisztábban ég,meg jobb a szaga.

zsolesz92
Egyébként üzemanyag mennyire befolyásolja a müködését?
Milyen benzint szoktatok bele tölteni?
Jobb a drágább? Érdekelnek ezek a kérdések!

zsolesz92
pontosan nem tom mikor volt, de nem 40 fokba 😉

zsolesz92
Hát õsz tél, tavasz környékén volt az a 90.
Az oldalára barracuda tuning van irva.
A neont nem szeretik a rendõrbácsik ugye? mit csinálnak ha megfognak vele?
És a ledet se engedik?

pszihopata
Akkor mégsem barracuda?<#vigyor>Állóhengeres jog blokk,azért nem megy mert ebben a melegben nem kap elég oxigént,de amikkel eddig mentem kb. 70 volt a max.Hidegen fogadjunk hogy jól megy!Folytás szerintem nincs benne,tuti olasz piacos.Nézd meg hátulról ferde -e benne a kerék!

zsolesz92
Szasztok multkor jártam erre de nem tudtam megmondani milyen motorom van :S xD
Aztá megnéztem a papírját:
Yamaha Booster (a régebbi, egybelámpás)
Lenne egy kérdésem:
Haver ment a motorommal, azt mondta 90et ment vele. Fater 100 kiló körül van 70et megy alatta.
Szervizben volt a motor, nem tom mit csináltak rajta, (fékeket biztos), de én ugy érzem hozzányultak a motorjához is vagy valami máshoz, mert igaz hogy szebben megy, de alattam "csak" 70-et megy.
Azért elég durva lenne ha 20 km/h-t romlott volna a teljesítménye. Lehetséges ilyen?
Meg még 1 kérdés, de sejtem a választ.
Lehet bene folytás?

pszihopata
Konkrétan amit hozni fogok,vagy általában?

pszihopata milyen az mp3???

pszihopata
Sokkal megbízhatóbbak.Persze amik európában készülnek azok már nem annyira jók.

Hali! Mik a tapasztalatok, megbízhatóbbak a japán robogók az olasznál?

OrioN the S
hát az a plexi undorító szvsz szal alap ,hogy letépem egybõl 😄 lábtartó hmm thx 😊 téged szívatnak a yardok? vagy mindíg viszel magaddal helyszíni bírságot ? 😄

Zetorg
jah, én is a háccsót használtam a 180-ason.
sokkal jobban érezni úgy 😊

A kormanyrol vedd le a legterelo plexit! Nagyobb mint az 50-ese. Talan a labtartot se art, bar en az enyemen rajt hagytam, mert sportosabb volt hatrabaszott labakkal.
OrioN the S
1 hónap és izzik a 125-ös runner <#vigyor3><#szeret>

pszihopata
A gyertya és görgõ biztos nem okozhatja.Írd majd le mi volt,és nézz rá a kipufogóra is!

BECKHAM7
ok!
elvittük egy ismerõshöz aki autókat szerel de motorokat is néha, és majd õ kitalál vmi okosat!azt mondta elõször is gyertyacsere, aztán ha az nem akkor a görgõket megnézi, és ha ez sem válik be és mégis olyan baja van amiért diagnosztikára kell vinni van nekik ismerõsük apriliánál <#wink>

pszihopata kössz mindent!<#eljen>