Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
Ha nem elektronikai zûr akkor marad ez a kettõ.Az sr-ditech fostalicskák sokszor televágják a kipufogót,lehet hogy nálad is az a gond.Alapjáraton a füstnek ütnie kell a kezedet minden ütemnél,ha csak egyenletesen fúj akkor az a baj.Egy dróttal erõszakold meg,hátha javul!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

BECKHAM7
és akkor amit mondtál h mi lehet a baja nem változik a véleményed?
már úgyértem h tudod h injektoros..

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

pszihopata
pl:2003-as 180-240 ezer.Balatonparton lakom.

Pszihopata! Mondtad h hozol be robogókat! Egy jó állapotú, kevés km-es, fiatal SR-t kb. mennyiért értékesítesz? És merre laksz? Köszi...
pszihopata
Injektoroson van az oké!Azt hittem karbós,utálom az injektoros piaggio blokkot,10-szer körbeforgatja az önindító,mire elindul-ezért nincs rajta berugókar.Egyre szereltünk,9-re indul mindíg,hidegen -melegen.

BECKHAM7
hát nemtom....nekem mondták igazából me eljött vki és õt kérdeztük h mi lehet a baj...
azt mondta h injektoros és azokon már számítógépes vezérlés van...el kell vinni és csinálni egy diagnosztikát
vagy nincs?
<#nemtudom>

OrioN the S
azt mondják 2ütem a tuti 😊 mármint gyorsulás szempontjából...hja láttam ilyen csicsa olyan csicsa 190.000.. gyanus is ,mert a legtöbb ami alap az 250-tõl van...hmmm kéne menni olaszba ^^ na meg úgy kell csinálnom ,hogy 50-esnek látszódjon vmennyire 😊 jogsi... szal 50-es matrica alap <#idiota> Már csak arra lennék kiváncsi ,hogy ezen sokkal nagyobb a dob mint az 50ccm-en? Mert igazából abból vágják le ,hogy 125. Úgy láttam a 125-nek még nem olyan nagy a dob a hangja az más kérdés...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
Lehet hogy kipufogódugulás,vagy a kontrasztrugó elfáradt! 'azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj,"-mire kötik a gépet?2003-as runnerre diagnosztika?Ekkora hülyeséget mondtak?

pszihopata
A jog tuti,a dio már kevésbé az öregebb levegõs vespák /zip,sfera stb./kellemes csendes verdák,a suzuki már kicsit rizikós.Nem olcsót kell venni,hanem jót,inkább legyen öregebb de bontatlan gyári!Én például imádom a sférát,120.000-ért hibátlant vehetsz.

pszihopata
Jó gépek,de ha gányolt ne vedd meg,hiába olcsó!Ha elszáll az elektronika az szívás,mert a tekercseket is hazavágja kb- 80.000 -ft.Van belõle 4-ütemû is.

pszihopata
Csak robogókat hozok.

BECKHAM7
Hellósztok! vmi nagy hozzáértõ emberkére lenne szükségem!
Van egy 2003-s Gilera Runnerem (PJ) és az lenne a bajom h van amikor gázt adok és pl kb felénél van....tövig húzom és eltelik olyan 3-4 mp és utána "rájön" h neki mennie kellene, hát mondom itt vmi nem jó! azán, dombra felfele ha jó idõben húzom meg a gázt szépen felmegy, ha kicsit késõbb akkor meg csiga....nem értem mi lehet....és van olyan h -egyenesben- 70km/h a max van olyan h 90..." mikor milyen kedve van"
tapasztalat/vélemény? mi lehet a baj? viszont ezek a hibák nem mindig jönnek elõ...
vmikor a héten viszem el Vácra vagy Kerepesre mert azt mondják rá kell kötni a gépet és majd az megmondja mi a baj, kevés km van benne az nem lehet h már széthajtották
Válaszokat elõre is köszi!

OrioN the S
Psziho! Mi a véleméányed a 125-ös runnerekrõl? jövõ hónapba veszek egyet....van hozzá értõ haver ,de nem tom elérni. Köszi!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hello! Szeretnék venni egy 50 es robogót úgy 150bõl. Mit ajánlotok? Csak suliba meg ide-oda elég szerintetek egy yamaha jog vagy honda dio féle? És a vespák megbízhatóak? Köszi a választ!

50es váltós motorokat is szoktál hozni (esetleg supermotokat: aprilia sx vagy derbi x-race)? Ha igen akkor kb. mennyibe van egy fiatalabb, jó állapotú?
pszihopata
Én is ezzel foglalkozom,meg szerelek.A 0-km-es drága,mert az ottani listaárak magasabbak,de nem is a levegõs-dobos 'kelet-európai" verziókat árulják.Nálunk igen sok a kifutó modell,amit õk már nem vesznek meg.A legkevesebbet futottakban is min. 6-8000 km van.Nem mintha ez sok lenne,igazán ennyi kell is hogy rendesen bejáródjon.Te megvennél 500-ért egy új sr-t,mikor mellette áll az 1 éves féláron?-nem hiszem,én ezért nem hozok újat.

Szóval azt mondod, hogy próbáljak meg pl. olasz piacra gyártott 50est szerezni? Gondolom vannak kereskedõk akik ezzel foglalkoznak. De szerinted lehet tõlük 0km-es külföldi mocit is szerezni?
pszihopata
Robogókat kinyitottam sokat,kismotoroknál is ugyanez van gondolom.Magyarországon a kressz szerint kismotor max 40-et tudhat. ---'Néhány európai ország /Franciaország,Svájc, Hollandia,Magyarország/ részére gyártott robogó- típus, eleve kis teljesítményû motorral, fojtott és katalizátoros kipuffogóval, pici porlasztóval, korlátozott varió váltóval van szerelve. Ezekbõl a 40 km/ó végsebességû robogókból, gyors jármûvet csinálni semmiképpen sem gazdaságos. A felsorolt fõdarabok cseréje, többe kerülne, mint amennyit a robogó ér."--idéztem.

Még semmi konkrét márka ügyileg! A kismotoroknál is így van, vagy ezt csak a robogókra értetted?
pszihopata
Kymco-ék 20000-ért csinálták,a többiek árát nem ismerem.Mit értesz-'rendes szervizen"?Milyen tipusú a motor?

pszihopata
A magyar fojtott robogók többsége nem nyitható ki teljesen,csak a bejáratást kímélõ folytások kivehetõk,így kinyitva is az olasz piacosok teljesítményének kb. 2/3-át tudják.pl:a yamaha blokkos robogóknál gyakran hiányzik a dugattyúban a 2 ablak.A henger nyílásai is szûkebbek!Aki erõs 50-est akar,az vegyen olasz piacost,mert a magyar-újra még 50000-et simán rákölthet ha normális teljesítményt akar.Persze a szervizek azt mondják hogy nyitott lesz ha kiveszik a folytást,de ez nem igaz!Az NRG-bõl kivéve a torokszûkítést,levágva a kipuf. csonkot,átfuvókázva,átgörgõzve fel lehet tornászni 65km/h-ra,míg az olasz piacos 90-et simán megy.EZ VAN!

hali! ha valaknek csináltak vagy csinált már ilyent, akkor légyszi' írja már meg h egy fojtáskivétel, karburátor fúvókázás, jó kipufogó kb. mennyibe fáj (rendes szervízben)!
Köszi
pszihopata
Ez az ami soha nem megy tönkre,max ha átmegy rajta a vonat!<#vigyor>

SET50
Van egy eladó Yamaha gyujtótrafóm 2000 ft-ért!!!Még használva sem volt,de müködik. Kinek kell? irjon akinek kell
Cim: [email protected]

http://www.7slash.net http://www.proex.hu

<#banplz>

dotkom
azt a pollini sport kipuffot milyen robogokra lehet ravarazsolni?

http://atwwebmaker.tx.hu/

Sziasztok.Lenne egy pár alkatrészem fõleg Pollini aprópénzért.Azért olcsó mert eladtam a robogóm de megmaradt egy-két apróság de én már nem tok mit kezdeni velük.Szóval:
-1db nagyon jó állapotú Pollini hengerfej
-1db gyári Pollini sportkipufogó(sajnos rozsdás kicsit de csak felületi)
-1db Pollini henger(még meg lehet fúrni)
-1gyujtás
-1 gyári fõtengely
Azt hiszem ennyi.Ja és ez így az egész iá. 4000ft.Postai utánvétel megoldható.Ha kell akkor írjatok vagy hívjatok!!
e-mail: [email protected]
tel:06705429151
van karbi azt nem kell vennem van 4 db😄

pszihopata
Nagyon rosszul állsz a kérdéshez.'vmit csak csinál vele"-ez így nem mûködik.Ha azt hiszed hogy a különbözõ dolgok amiket csak úgy kicserélgetsz egyenként majd rakosgatják a lóerõket a gépbe-nagyot tévedsz!'Egy dologgal sosem tudsz tunningolni,a jó tunning a jó arányokban van,különbözõ lépcsõkben. "-ezt már korábban leírtam.SET-nek igaza van egy karbicsere régi szûk csatornákkal csak gyengítí a motort.A régi hengereddel amúgy sem lesz jó,szûkek a felömlõi.Kicsit olvasgass utána,sok pénzt megspórolhatsz!olvasgass!

SET50
A nagyobb karbi miatt a henger beömlö vyílását is fel kéne maratni, mert igy akkor nem ér sokat az egész. Én a Suzukimon kimarattam a be és a kiömlö nyilást,és érezhetö volt a külömbség. Persze a gyári kipuffot meghagytam,de az utolsó kamrát kiszedtem és a végcsövet 15-röl 35-re cseréltem. Nem lett nagyobb hangja,csak méjebb lett.

http://www.7slash.net http://www.proex.hu

hát mert a gyári karbi 12es na már most ha 17,5est rakok rá az elvileg tán vmit csak csinál vele vettem már egy hebo variot meg van egy polini kuplongom
aztán pedig hát hogy mit kéne csinálni azt még én se tudom:Slehet hogy ma kicserélem a kontrasztrugot meg vettem ma😄vagyis most egy pár mallosi membránt nem tom motor nem akarom tuningolni mármint a hengert érted?

pszihopata
Bocs ha arrogánsnak tûntem,nem állt szándékomban!<#whatever>

pszihopata
Milyen tipus?Ha fojtott elõször ki kéne nyitni.Görgõk súlyát belõni a végén kell,nem lehet azzal kezdeni.Mennyit szánsz a tunningra?Sok idõ és sok pénz kell,és nem árt ha valakinek gyakorlata is van a szerelésben,és tudja mit kell cserélni és miért.Tunningolni nehezebb mint javítani.Motortunning kizárt-karbi csere lehet én ezt nem értem,kicsit zavarosan fogalmazol.

Igen van róla sejtésem... Nem a 7-es BMW-ben használt bi-xenon izzóra gondoltam, nyugi... Hanem olyasmire, amit Cvd is írt... Bocs robogóisten, hogy hülyeséget kérdeztem<#crazya>

Na vki segítsen van egy full gyári robogo görgö lett benne cserélve mi tudnék vele csinálni hogy jól mennyen?motor tuing kizárt a hajtásal még tudok variálni de máshogy ha teszek rá 17,5 karbit az vmit számit neki?persze gyári fuvokával meg ilyesmi meg ha csak az egyik memrán cserélem ki😄polinira mert a másik eltört😄😄akkor az nagy baj?😄

Mint a vespán!!!Tök jó lámpát árulnak az sr-hez:https://bolt.egumotors.hu/index.php?p=shop&act=prd&cid=466&pid=502
<#merges2>

pszihopata
Ebben annyira én sem vagyok otthon.Utálom ha szembe jön egy ilyen,olyan mintha hegesztõbe néznék.Vagy nem a magyar utakra valók,vagy szar bennük a szintezõ,ami úgy tudom kötelezõ beléjük.Az ötvenes robogók rendszere úgyse bírná egyiket sem ellátni.Nem is lenne gond a világítással,ha nem majmolnák a projektoros lámpákat divatból,és normális méretû lámpákat gyártanának.

Az igazsághoz hozzátartozik hogy mostanában egyre többet látni olyan "xenon" izzókat amik ugyanúgy xenongáz töltésûek, de rendes izzószál van bennük nem pedig ívfény. Így gyújtóelektronika sem kell hozzájuk csak az izzót kell kicserélni, ráadásul párezerbe kerülnek a rendes xenon szettek többtízezres árához képest. Ráadásul állítólag ugyanazt a fényhõmérsékletet tudják mint az igazi xenon szettek. Kérdés hogy ebbõl mi igaz, mert valami átbaszás tutira van a dologban.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

pszihopata
Na ja melyik sr-en ugye.3 féle sr lámpa biztos van,a nagyobb köbcentisek meg akkumlátorról világítanak,azok jók.Az 50 eseké elég szar szerintem.

pszihopata
Tudod mi az a xenon izzó?Hogy lehetne egy világítótekercses olcsó robogóra felrakni,mikor kocsiknál is csak a drágábbakon van.Gondolom nem a gagyi kék izzókra gondolsz!

Bocsi de szerintem az sr-en jó!!

És a xenon-ról mi a véleményed? Érdemes kicserélni a gyári izzót?

A Runner jol vilagit, de mikor F12-esem volt mindig bealltam valaki moge.
pszihopata
Kevés 50-esen jó a lámpa,fõleg a sportrobogókon szar.A kymco people-n kitûnõ például,igaz halogén,kitûnõ foncsorral.Egész jó gépeket csinálnak a tajvaniak,ritkán szarnak be,én inkább a szutyok peugeot-kal szopok.Aki jót akar kerülje az oroszlánt!

bp
Megvan!

Akkor leszedem a projektort elõrõl és hagyom kilógni az izzót!
Merthogy az elején csak tompít az a sz@r! :o)

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

pszihopata
Sajnos nem!A lámpa ereje fõleg a foncsorozástól függ,ezért általában a nagyobb lámpák jobban világítanak,és csak oda ahova kell.Ez a pici divatlámpa /rally,f12,sr/ csak arra jó,hogy téged észrevegyenek.Erõsebb izzóval sem lenne hatásosabb,ha egyátalán lehet kapni.

bp
Psziho!

A Rally világítása eléggé gyenge........ahogy említetted is. Nem lehet nagyobb izzót tenni bele? Esetleg más mentõ ötlet, ugyanis így alkalmatlan esti robogásra!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

4 utemut!
Az elso futomu nekem is feltunt, bar en nem vagom ennyire.
OrioN the S
😊 csak ráveszem magam a DNA-ra.. mióta eladtam az NRG-t nagy a nyomás ,hogy kéne vmi..