6802
Robogók!!:)
-
#3481 nem jó a szivatója
nincsen rendes kompresszió
repedezett szívócsonk
főtengelyszimmering -
leipsig #3480 Sziasztok !
Egy hozzáértőtől kérdezném:
Van egy 2003-as Malaguti Ciak-om és marha nehezen indul hidegen, (garázs hőmérékleten) 10 perc rugdosás után indul...
melegen teljesen jól indul öninditóval.
Miért lehet? Köszönöm -
RYO21 #3479 am erre mifelénk úgy mondják, hogy: ajroksz -
#3478 asszem jah.. eroksz,éroksz -
RYO21 #3477 AZ aerox szót hogy ejtik? EROKSZ? -
#3476 a fojtott szívócsonkgumiba ha benézünk a kanyarban bent beszűkül,a nyitott végig 18-as belső átmérőjű
olasz piacos volt az sr-ed,vagy más?
-
#3475 sokszor az olajpumpára menő csövek törnek el közvetlenül a bilincs mellett
az a gáz hogy az egész gyujtást ki kell pakolni hogy hozzáférj
kb. 5 keeway-en már csináltam,úgyhogy valszeg ez lesz
néha elmegy a pumpa tengelyszimmeringje-ha jók a csövek akkor az a ludas -
#3474 olvass vissza nagyon sokszor leírtam már mire kell figyelni a vizes piaggióknál,és hogy melyiket érdemes venni miért stb. -
Novartis #3473 Nekem is a runnerhez húz a a szívem úgyhogy akkor egyszerűsödött a kérdés mire figyeljek, persze szeretném ha ottlenne majd valaki aki ért is hozzá de hogy kb képben legyek. Kössz
-
#3472 A keeway hurricane-t nem ajánlom! Kínai... -
Novartis #3471 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok, akik jobban értenek a robogókhoz mint én! nem volt még soha robogóm, igazából nem is vágytam rá, jogsit is B-vel szereztem meg rá azóta is napi rendszerességgel vezetek, de úgy vált szükségessé, hogy legyen egy robogóm, olcsóbb biztositás, kisebb fogyasztás hasonlók miatt. Ennek a robogónak a kiválasztásában kérném a segítségeteket. 2 robogó van amit kinéztem az egyik Gilera runner, a másik pedig a keeway hurricane. Abszolút hétköznapi célokra kell de azért nem árt ha 60-nál még nem vonyít a motor. Melyiket javasoljátok. mire figyeljek oda vásárlásnál? Amit runnereknél hallottam hogy rendszerint nem a gyári állapotukban vannak, és hogy szeretnek kisebb nagyobb mértékben elromolni. Előre is köszi a segítséget. -
#3470 Szeva Pszihó! Haverom holnap vizsgázik városiból, robogóra. Már kinézett itt helyben egy mocit, majd megírom, hogy milyent és ha ráérsz, kérlek írd meg a véleményed, hogy jóféle-e. Nekem viszont van újra egy kis problémám, amiben kérném a szakmai segítségedet. A kínai csodámba(Keeway Matrix) valamikor fél éve tettem olajat és már felénél is kevesebb van a tartályban és néha lehet látni alatta olajfoltot. Szerinted mi lehet a baja? Amúgy jól megy meg minden, csak aggódok, nehogy később nagyobb baj legyen. Köszi előre is és további jó munkát! Csákó! -
#3469 azért azt csak érzed hogy jobban megy-e mint előtte-nem?
a szívócsonkgumiból is kétféle volt sr-ben,egy fojtott és egy sima annak kb. 18-as a belső átmérője
én csak simán kinyitnám ha fojtott volt,de semmi gyáritól eltérőt nem tennék rá
úgy vagyok vele,hogy szerintem azok értenek a legtöbbet a motorokhoz akik tervezik őket
-valszeg nem véletlenül tesznek rá akkorát amekkorát
ha a membrán-szívócsonk keresztmetszete nem változik,akkor bármekkora karburátort tehetünk rá,úgysem tud többet beszívni
a nagyobb átmérő miatt lecsökken a fúvóka fölött a légsebesség,tehát sokkal nehezebben veszi fel a benzint
minnél kisebb a légsebesség annál nehezebb belőni,és annál többet fog fogyasztani a pontatlan keverékképzés miatt
bizonyos fordulatokon szegénykeverékes is lehet,ami eléget ezt-azt
egy nagyobb karburátorhoz nagyobbat nyitó karbonmembrán kell,olyan tuninghenger amelyiknek a felömlői bővebbek,más dugattyú a hosszabb nyitás-záráshoz,nyitottabb dob-és magasabb fordulatra hangolt varió és kuplung
ha ezeket tökéletesen összehangoltuk,akkor kapunk egy ideges-hangos-drága-sokat fogyasztó-rövid életű robogót,amire kéthavonta vehetjük az újabb alkatrészeket,mert nem bírják a nagyobb igénybevételt
például az sr kontrasztrugója még a gyári hengert erejét sem bírja sokáig,amelyik tunningolt abban lehet cserélgetni rendesen,tapasztalatom szerint egy tunninghenger 2 év alatt kinyírja az 50-esek hajtókarát
egy sr 150-es szinte ugyanannyiba kerül mint egy 50-es,nem kell utólag költeni rá,és az bírja is mert minden arra van méretezve
fel kell matricázni 50-esre aztán mehet
nem egy motorról tudok,ami 50-es tunning, már rég elkerülték a fél milliót a ráfordított pénzben,és sokszor még annyiért sem lehet eladni őket mint a gyáriakat
-
#3468 igen pöccre indul,alapjárat is van,tökéletesen be van löve..azt hogy jobban megy e azt nem tudom mert és a meloba használom napi 9 km..és nem vagyok az a 20 éves hülyegyerek aki huzza a száját a gépnek..nálam max 70 a tempo.fel kell neveljem a 3 gyerekem ugyhogy lassan,,,de jól megy a gép. -
#3467 Hát hidegen sztem minden robogó jobban húz, a fura hang meg nemtom mi lehet, esetleg gyűrűk vagy dugó? Mert gondolom melegen megdagad és nem csörög úgy. De majd az okosok megmondják, én nem értek igazán ezekhez, megyek is inni tovább ::D -
RYO21 #3466 Van egy yamaha neos scooterem ami 50 köbcentis, és nincs tuningolva. 98-as évjáratú. Az a bajom vele, hogy amikor még nem melegszik be, addig brutálisan húz, és furcsa hangja van. Amikor bemelegszik akor már nem húz úgy és normális a hangja is. Ez miért van? -
#3465 ehh 70.000 az et4-esben -
#3464 egy gyári jól beállított sr-nél jobban megy?
a dugattyúd vajon meddig tolerálja?alapjárat van,jól indul?
tegnap csináltam egy rally-t,lecsuszott a légszűrő a karburátorról a tulaj pár napig úgy hajtotta-aztán egyre nehezebben indult
szétkaptam,hát a szegénykeveréktől túlhevült majd elolvadt benne a dugó -
#3463 hát azt kell hogy mondjam jó lett a gép a 21 es karbival..harapós a drága
bár csak sportlégszürövel müködik harapósan -
#3462 arra jó hogy kiprobáljam
aztán veszek 17,5 est
-
#3461 -
#3460 Sok lesz tök gyárinak a 21es szvsz -
#3459 Hát haveromnak van 21 es karbija Pénteken rátesszük és kiderül mit mutat... -
#3458 köszi -
#3457 35 000.- -
#3456 köszi a választ.
az a helyzet hogy ismerős szerelőműhelyben téblábolok a nyáron, 19 évesen nagyon élvezem hogy így tanulgathatok, szerencsére van is sok motor, de ez a kymco egyelőre nem nagyon halad előre, ezért is kérdeztelek.
ette az olajat, az meg lett szüntetve, de ez a visítás még kemény menet lesz :D
csak az a baj, hogy ha már korábban valahol javították a motort, és a gazdája nem tudja megmondani pontosan hogy mit csináltak rajta (azóta visít neki). nem jó így más után dolgozni.
Még egy kérdés, csak viszonyításképpen:
Aprilia Leonardo 150cc 4T-nél főtengelycsere nagyjából milyen árban van? Mármint a munkadíja. -
#3455 azt javítani kéne nem tuningolni-szerintem
a variója rosszul van belőve az biztos,de gondolom a karbót is át kéne nézni -
#3454 Több agility-n hallottam már ilyet,és a kínai négyüteműek is gyakran csinálják,erősebb gázadásnál.
ezeket a hangokat a legnehezebb kiszűrni,én is hátul gyanakodnék a kuplung körül,valszeg valamelyik csapágy lóghat,berezonálhat talán a tárcsa valami ilyesmi
az ilyen szereléseket nem is szoktam vállalni,mert annyi a motor hogy alíg bírom,ezek meg azért mégiscsak használhatók
kicserélhetnék 5 alakatrészt mire ráhibázok,ha meg valami tönkre akar menni és végre beszarik legalább egyből odanyúl az ember
akinek van rá ideje és nagyon zavarja az próbálkozhat megtalálni -
#3453 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne ezúttal nekem is, elsősorban Pszihóhoz, de mindenkinek akinek van ötlete.
Adott egy Kymco Agility 50 4T motor (nem az enyém, én Babettázok)
A hibajelenség a következő: olyan visítást produkál, amilyen az autók ékszíjának csúszásánál van.
Mik a lehetséges okok?
Variátor szíja cserélve lett rajta, kerékcsapágyak cserélve lettek, hajtóműolaj cserélve lett, tűgörgő ott hátul azon a mittoménmilyen tengelyen cserélve lett, a hiba továbbra is fennáll.
A választ előre is köszönöm! -
#3452 Ja és baromira füstöl indulásnál és nem akar menni legalább 200 méterig.. -
#3451 Üdv
Vettem 1 Aprilia sr 50 Replica-t,ma szétszedtem kipucováltam,görgöket kuplungot meg mindent szépen kitakaritottam..50-ig lassan gyorsul és csak utánna kezd el huzni.ez miért van? Lehet a 12 es gyári karbi miatt? mert akkor veszek 17.5 est rá (ugyis akarok).. -
#3450 Hátja, majdnem énis eltörtem amikor a fedél felől feszegettem. De rájöttem a moci elején embléma kipattint, egy csillagcsavarral lejön az a kis eleje és ott is van az egész zár+ nyítópöcök.
Hát ez van 15ropi, de muszáj, meg erre nem sajnálom a pénzt, ezt már össze kéne rendesen tenni:) Neos nem volt sokáig nálam de ennek kötelező :D -
#3449 trükkös szétszedni a piaggio kesztyűtartó mechanizmust,10-ből 9 ember a végén széttör valamit mert nem találja a megoldást
ha jól emlékszem alulról kell benyomni egy tüskét a zárszerkezeten
ha már szétkínozták akkor mindegy csak a csere után lesz tökéletes
a szilent drága mulatság én 15000 munkadíjért csinálom-szar meló -
#3448 Blokkszilentcsere kb mennyibe kerül? Kell ahoz valami szerkezet amivel kinyomják onnan a régit, mintha úgy emlékeznék? Amint megjön a lóvém meg akarom csináltatni mert elég tré már szegény hátulja. A kesztyűtartót sikerült kinyitni, maga a zárszerkezet szar, elforog néha benne és akkor "benyomhatatlan". Most beállítottam, így nyílik a cucc viszont kormányzárra már nem fordul rá. Tehát vagy ez vagy az:) Volt ott babrálás tuti :) Cserés lesz. -
#3447 Fuuúú!:-))Most sajnos mennem kell melózni de holnap még dumálunk!Te eléggé vágod ezeket úgy látom!
Csáá Köszi az infókat!! -
#3446 lassan vízpumpafelújítás,az az egyetlen gyenge pontja
az a gáz hogy a főtengelyt is ki kell hozzá venni,én 25 000-ért csinálom
ha viszont nem csinálják meg időben,akkor kinyírja a motort mert megfő
a vízpumpa csapágya beáll,a kis meghajtó bordásszíj meg nem bírja eltekerni,vagy ha mégis akkor lerágja a v.temgely végét
ha eltépi a szíjat,akkor nem hajt az olajpumpa sem,mert közös tengelyen van,akkor aztán minden kikészül-és észre sem venni csak ha már beállt a motor -
#3445 Igen ott csepeg de csak ritkán!!
Gyári kipu is jó lenne jó állapotú mert az enyém nagyon rozsdás és kezd repedezni is! -
#3444 arra nem szabad mást tenni csak a gyárit
a tömítésnél ritkán folyat,nem inkább a vízpumpa biztonsági kifolyóján?
/egy szemmel alig látható lyuk a blokk alján,a talptömítés alatt/ -
#3443 Háát én is behaltam volna!!Mondjuk szerintem a tömítést cserélni kellene mert a múltkor észrevettem hogy minimális de 1-2 csepp víz folyt a tömítésnél!Szerinted?
Esetleg nem tudnál ehhez a mocihoz használt sport kiput??Megvenném!! -
#3442 mák!
mondjuk csodáltam volna ha az a blokk behal,mert szinte bármit kibír ha a vízpumpa működik és van olaj a tartályban