Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
50 cm3-as robogóhoz a vezetõi engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
thx!
Az Italjet formulám már másodszor csinálta a következõt:
Tartós nagy tempónál, ami kb 5 perc 75-80-nal, leesik a fordulatszám, lelassul a jármû, de az alapjárat marad. Pár másodperc állás után már újra húz. (csak a szentendrein ma elég életveszélyes volt leállnom a belsõ sávban) Ez mitõl van? Elõtte volt szervízben, ott polasztót, karbit, mindent behangoltak. Jobban is megy, de ez a hiba gáz.
Mivel nincs haver aki negyon értene a motorokhoz, ezért a Ti segítségeteket kérem. A válaszokat elõre KÖSZÖNÖM.(Kínait ne pls.)
-vagy nincsen meg a kellõ vákum a karburátorban-/légszûrõház probléma/
Ilyenkor egy bizonyos gázállás felett 'összeomlik a vákum',ezért nem bírja átszívni a benzint a fúvókán.
-vagy eldugult a fuvóka
-vagy alacsony a benzinszint az úszóházban /nem folyik utána rendesen/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Az mért van ha húzom a gázt és egyszercsak megáll a motor majd ha elengedem a gázt ugyanúgy megy tovább?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként én is Babettázom.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A legtöbb úgy eszi az olajat hogy a tulajok nem gyõzik töltögetni.
Soknál meg az a gond hogy állandóan benzinnel higul az olaj,amitõl pár ezer km alatt kikészül a motor.
Minimum kymco-t vegyél,de inkább egy olcsóbb piaggio-t ha újban gondolkodsz. A zip 4ütemû 330-ért /ha mindenképp azt akarsz/ sokkal jobb vétel mint ezek a kínaiak!
Azért néztem ezt az Amerigot
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Egyet javítottam eddig,négyütemû amerigó valami,500 kilóméternél elrepedt a síbermembrán <#idiota>#idiota>.
A tulaj gyorsan elcserélte valamire.
Szerintem hulladék.
/Ha jó motort akarsz venni a legjobb motorom most egy piaggio nrg ntt lc 50,180-ért adom.Ha érdekel küldök képeket mik vannak nálam éppen./
40 ért vettem.
De azóta eltûnt a hátsógumi, meg a fele a kereosszéria elemeknek.
[Talám, mert nem cross ra találták ki?<#idiota>#idiota>]
Na mind1. A lényeg, hogy mivel gyenge a kontraszt és akuplungrugó, Így iszonyat lomha, de a végére 80 at meg, 50 kilós haver és a báttya mérte egy aprilia RS el.
Annya a baj vele, hogy a hidegindÍtást nem szereti..1-2 percig rugdosni kell, ha 2 hétig nem nyúzom.
A kicsik közül 2 db Suzuki Sepia és egy Address volt amivel mentem, a Sepiák nekem nagyon kellemes meglepetést okoztak, menettulajdonságaikat tekintve. Tartósan 60 km/h körüli sebességet mértünk náluk igaz az óra nem mûködött, de autóval mértük, az Address kissé lomhább, igaz, miután utánanéztem, nem is csoda, hiszen gyengébb, valamint szemmel láthatóan is nehezebb.
Hajrá Magyarország!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
50 cm3-as robogóhoz a vezetõi engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
thx!
Köszi
Készülget a gép lassan, de biztosan..
'Lényeg hogy jól induljon hidegen-melegen,szép finom hangja legyen,és egyenletesen jól gyorsuljon.
Ha 50-60-nál egykézzel könnyedén megy akkor a futómûve is jó.Elsõteló rugózzon,hátsó csillapítson,és könnyû legyen felhúzni sztenderre.
Olasz motor is nyugodtan megvehetõ,mert az összesben japán blokk van,kivéve a piaggio-de az is jó.
A léghûtésesek jobbak,mert kevesebb velük a gond,a peugeot-kat nem ajánlom,de a suzukikkal is csak óvatosan.
Lényeg hogy minnél inkább gyári állapotú legyen.A féktárcsa is sokat elárul,az óra úgyse a valódi km.-t mutatja"
-Peugeot x-fight/Speedfight
-Yamaha Aerox
-Gilera Runner
-Malaguti F15
-Aprilia SR 50
-----------------------
szerintetek ezek közül melyik lenne az igazán jo választás?
Sosem robogoztam még, de kezdek begözölni a városi forgalomtol, kell vmi megoldás. De nem szeretnék semmi szarba belenyulni 😊
Tehát, ha a fent emlitett tipusok közul(ezek jöhetnek szoba nálam) vannak gyakorlati tapasztalatok, osszátok meg velem.
Érvek ellenérvek, javaslatok, minden érdekel.
max 200k-t vagyok hajlando kiadni ilyesmire.
Köszi elöre is
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Yo, Bitch!
Különben 60-nál szabályoz.
pl.-ez egy szép darabnak tûnik.
A gond az vele,hogy 50 kilós japánoknak készült jó utakra,nálunk meg más a helyzet,ezért a futómûve majdnem mindegyiknek szar.
A motorja sosem megy tönkre,és baromi erõs-fillérekbõl fenntartható.
A kínai keeway focus-ban is elvileg ugyanaz a blokk van mint a jog-ban,de gagyi anyagokból,pontatlanul legyártva.
Az egy szarhatár!
Nekem is van egy,pont ilyen,de sosem fogom eladni!
robogót szeretnék mindenképp mert ugye itt a nyár a jó idõ
szal akkor mellõzem
viszont ez a jog micsaoda ?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
El tudom képzelni, milyen lehet egy kínai szar...
Vegyél jogot: annyi pénzért egy viszonylag újabbat is kapsz. A jogok gyorsak, megbízhatóak, és szépek is.
De a kátyúkat az sem bírja, és 70 felett az se nagyon megy. Tehát én letenném a vizsgát egy min. 125öste, nagykerekûre. Mint a Aprilia Scarabeo. Olaszban nem véletlenül jár a többség ilyennel. Sokkal kényelmesebbek a nagy kerék miatt, a magyar utakra pláne jó. A nagyobb motorral már mindenre elég lesz városban, és országútra is mehetsz vele. Remélem segítettem választani😄
mivan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
150000 megérné?
felszereltség: Automata váltó, garázsban tartott, gyári dobozok, hátsó doboz, immobiliser, keveset futott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, riasztó, tárcsafék, zárható doboz.
Leírás: Eladó egy 2006-os gyártású Keeway Focus. Kitûnõ állapotban, új akkumlátorral, kipufogócsere után, tehát nagyon halk és ennek ellenére elég motorikus is. Esztétikailag is teljesen tökéletes, karcmentes. Alacsony fogyasztás, könnyû kezelhetõség.
jótanács!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
ez most így biztos fura hogy kinek mi a jó
anny érdekelen hogy nem e valami gagyi
Sakkoo.......Baszkiiii
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//