Robogók!!:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Helló!
Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
50 cm3-as robogóhoz a vezetõi engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
thx!

Psziho!

Az Italjet formulám már másodszor csinálta a következõt:
Tartós nagy tempónál, ami kb 5 perc 75-80-nal, leesik a fordulatszám, lelassul a jármû, de az alapjárat marad. Pár másodperc állás után már újra húz. (csak a szentendrein ma elég életveszélyes volt leállnom a belsõ sávban) Ez mitõl van? Elõtte volt szervízben, ott polasztót, karbit, mindent behangoltak. Jobban is megy, de ez a hiba gáz.

Vegyél Yamaha Jog-ot, az a legjobb kisrobogó.

Motort(50 ccm) szeretnék vásárolni 150 ezer forintig...(Egy kicsivel lehet több😄)
Mivel nincs haver aki negyon értene a motorokhoz, ezért a Ti segítségeteket kérem. A válaszokat elõre KÖSZÖNÖM.(Kínait ne pls.)

Köszi szépen a segítséget.

pszihopata
Pont fordítva,sok levegõt kap-vagy kevés benzint./a jelenség ugyanaz/

-vagy nincsen meg a kellõ vákum a karburátorban-/légszûrõház probléma/
Ilyenkor egy bizonyos gázállás felett 'összeomlik a vákum',ezért nem bírja átszívni a benzint a fúvókán.

-vagy eldugult a fuvóka
-vagy alacsony a benzinszint az úszóházban /nem folyik utána rendesen/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Nézd meg a légszûrõt, lehet, hogy annyira zsuvás, hogy ha sok gázt adsz befullad.

Sziasztok!
Az mért van ha húzom a gázt és egyszercsak megáll a motor majd ha elengedem a gázt ugyanúgy megy tovább?

Zsolti9014
ha még aktuáls: el ne dobd vazze!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Index fórumon a Babetta Love topikban van egy pár ember aki biztosan tud segíteni.

Egyébként én is Babettázom.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
most meg majd egy Keeway Venust vagymit fogok kipróbálni vmelyik nap, bár attól sokat nem várok.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez a jó benne hogy nem, mert nálunk volt napokig a 3 motor. 😄

Hajrá Magyarország!

pszihopata
Az összes 4ütemû kínai eddig lóerõ indítási és alapjárati gondokkal küzdött ami megfordult nálam.
A legtöbb úgy eszi az olajat hogy a tulajok nem gyõzik töltögetni.

Soknál meg az a gond hogy állandóan benzinnel higul az olaj,amitõl pár ezer km alatt kikészül a motor.

Minimum kymco-t vegyél,de inkább egy olcsóbb piaggio-t ha újban gondolkodsz. A zip 4ütemû 330-ért /ha mindenképp azt akarsz/ sokkal jobb vétel mint ezek a kínaiak!

Kicsizoli
Minden képpen 4 ütemüt szeretnék csak bejárni vele dolgozni, nem kell hogy 60 nal menjen😊

Azért néztem ezt az Amerigot

Készülget a gép lassan, de biztosan..

pszihopata
Bocs,akartam írni de elfelejtettem!

Egyet javítottam eddig,négyütemû amerigó valami,500 kilóméternél elrepedt a síbermembrán <#idiota>.
A tulaj gyorsan elcserélte valamire.

Szerintem hulladék.

/Ha jó motort akarsz venni a legjobb motorom most egy piaggio nrg ntt lc 50,180-ért adom.Ha érdekel küldök képeket mik vannak nálam éppen./

Kicsizoli
Erre valami vélemény ha lehet??????

Mert a tag biztos beindÍtotta elõtte.

Zsolti9014
ezek is elég lestrapáltak voltak, de 1-2 rúásra indult mind.

Hajrá Magyarország!

Nekem is sepiám a másik.
40 ért vettem.
De azóta eltûnt a hátsógumi, meg a fele a kereosszéria elemeknek.
[Talám, mert nem cross ra találták ki?<#idiota>]
Na mind1. A lényeg, hogy mivel gyenge a kontraszt és akuplungrugó, Így iszonyat lomha, de a végére 80 at meg, 50 kilós haver és a báttya mérte egy aprilia RS el.
Annya a baj vele, hogy a hidegindÍtást nem szereti..1-2 percig rugdosni kell, ha 2 hétig nem nyúzom.

Zsolti9014
Mostanában próbáltam ki egy pár robogót, egész pontosan egy Aprilia Leonardo 150cc-t ez más kategória mint a továbbiak, de nagyon tetszett.

A kicsik közül 2 db Suzuki Sepia és egy Address volt amivel mentem, a Sepiák nekem nagyon kellemes meglepetést okoztak, menettulajdonságaikat tekintve. Tartósan 60 km/h körüli sebességet mértünk náluk igaz az óra nem mûködött, de autóval mértük, az Address kissé lomhább, igaz, miután utánanéztem, nem is csoda, hiszen gyengébb, valamint szemmel láthatóan is nehezebb.

Hajrá Magyarország!

Én diomon is cask 60 ig van, de 70 es hengerrelbejáratósan,rossz kontrasztrugóval stb..szal félkészen félgázon megy 50 et.<#ravasz1>Az óra sose korlátozó ténezõ.<#vigyor>

pszihopata
Az enyém is csak 60-ig van skálázva,de a mutató végsebességnél kitámaszt az óra falán.Szemre óra szerint az kb. 80. valójában mennyi azt nem tudom.

norbi56
JOG-ról jut eszembe télleg jó egyik haveromnak kb ennél 10 éveel idõseg a JOG-ja nagyon rossz szegény abba még 50-es óra van😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Gilera Runner
OrioN the S
miert?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

icepick16
egyértelmûen az SR50 a nyerõ

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

OrioN the S
en az f-15 -re szavazok ^^ vagy a runner-re

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
ehh.. pedig az annyira kis formás .........:/ de mondjuk gyanusan "jo" árakon vannak....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

laci 700
Helló!
50 cm3-as robogóhoz a vezetõi engedély megszerzéséhez elég csak levizsgázni vagy tanfolyamra is kell menni?
Amerigo FUEGO-ról mi a véleményetek?
thx!

akarok venni az f10-es melle megeggy robogot ,nezegettem es jonak tunik benelli 491,szerintetek?

Kicsizoli
Lenne egy kérdésem régóta gondolkodom egy robogó vásárlásán, melynek neve Amerigo Bolero, egyik ismerõsõmnek van neki bevált, nektek mi a vélemények róla?

Köszi

ronso
a peugeot-ot felejsd el.

Sakkoo.......Baszkiiii

pszihopata
Akkor idemásolom újra:

'Lényeg hogy jól induljon hidegen-melegen,szép finom hangja legyen,és egyenletesen jól gyorsuljon.

Ha 50-60-nál egykézzel könnyedén megy akkor a futómûve is jó.Elsõteló rugózzon,hátsó csillapítson,és könnyû legyen felhúzni sztenderre.

Olasz motor is nyugodtan megvehetõ,mert az összesben japán blokk van,kivéve a piaggio-de az is jó.

A léghûtésesek jobbak,mert kevesebb velük a gond,a peugeot-kat nem ajánlom,de a suzukikkal is csak óvatosan.

Lényeg hogy minnél inkább gyári állapotú legyen.A féktárcsa is sokat elárul,az óra úgyse a valódi km.-t mutatja"

RIZLA
Sziasztok

-Peugeot x-fight/Speedfight
-Yamaha Aerox
-Gilera Runner
-Malaguti F15
-Aprilia SR 50
-----------------------
szerintetek ezek közül melyik lenne az igazán jo választás?
Sosem robogoztam még, de kezdek begözölni a városi forgalomtol, kell vmi megoldás. De nem szeretnék semmi szarba belenyulni 😊
Tehát, ha a fent emlitett tipusok közul(ezek jöhetnek szoba nálam) vannak gyakorlati tapasztalatok, osszátok meg velem.
Érvek ellenérvek, javaslatok, minden érdekel.

max 200k-t vagyok hajlando kiadni ilyesmire.

Köszi elöre is

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ForzaInter
hm nem rossz, nézgettem én itt Yamaha robogogókat 50-110 ezer közt akadt közte pár jó, valószínû õsszel veszek egyet, mer ami most van az már enyhén szólva se mai darab, lassan 20 éves lesz😄 50cc-s megy vagy 45-50-et...

Yo, Bitch!

pszihopata
Az enyém 80-at,de ahhoz nyitott elektronika kell./10000 ft/

Különben 60-nál szabályoz.

pl.-ez egy szép darabnak tûnik.

ForzaInter
mennyit megy egy ilyen?

Yo, Bitch!

pszihopata
A yamaha jog a legjobb robogó amit valaha gyártottak.
A gond az vele,hogy 50 kilós japánoknak készült jó utakra,nálunk meg más a helyzet,ezért a futómûve majdnem mindegyiknek szar.

A motorja sosem megy tönkre,és baromi erõs-fillérekbõl fenntartható.

A kínai keeway focus-ban is elvileg ugyanaz a blokk van mint a jog-ban,de gagyi anyagokból,pontatlanul legyártva.
Az egy szarhatár!

Nekem is van egy,pont ilyen,de sosem fogom eladni!

bauer15
vizsgát biztos nem teszek le most fejeztem be autóra😊
robogót szeretnék mindenképp mert ugye itt a nyár a jó idõ
szal akkor mellõzem
viszont ez a jog micsaoda ?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nekem most van a második olasz robogóm, de a harmadik tuti nem ez lesz. Csakis érzelmi alapon vettem olaszt újra, de ma már megbántam. Eddig annyit szenvedtem velük, hogy azt nem sok embernek kívánom. Japán robogóm még nem volt, de amiken ültem, sokkal jobbnak tûntek. De szakértõk szerint is jobbak.
El tudom képzelni, milyen lehet egy kínai szar...
Vegyél jogot: annyi pénzért egy viszonylag újabbat is kapsz. A jogok gyorsak, megbízhatóak, és szépek is.
De a kátyúkat az sem bírja, és 70 felett az se nagyon megy. Tehát én letenném a vizsgát egy min. 125öste, nagykerekûre. Mint a Aprilia Scarabeo. Olaszban nem véletlenül jár a többség ilyennel. Sokkal kényelmesebbek a nagy kerék miatt, a magyar utakra pláne jó. A nagyobb motorral már mindenre elég lesz városban, és országútra is mehetsz vele. Remélem segítettem választani😄

bauer15
nem tudom ezek szerint lehet hagynom kéne 150000 ért?

fifi
"tehát nagyon halk és ennek ellenére elég motorikus is"
mivan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bauer15
ez kínai?akkor lehet egy idõ múlva bekrepálna?
150000 megérné?

felszereltség: Automata váltó, garázsban tartott, gyári dobozok, hátsó doboz, immobiliser, keveset futott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, riasztó, tárcsafék, zárható doboz.
Leírás: Eladó egy 2006-os gyártású Keeway Focus. Kitûnõ állapotban, új akkumlátorral, kipufogócsere után, tehát nagyon halk és ennek ellenére elég motorikus is. Esztétikailag is teljesen tökéletes, karcmentes. Alacsony fogyasztás, könnyû kezelhetõség.

bp
ne vegyél kínai robogót.
jótanács!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

bauer15
hello most szeretnék robogót venni és csak annyi lenne a kérdésem hogy aki ért hozzájuk meg tudná mondani hogy a Keeway Focus nevû robogó jó -e:
ez most így biztos fura hogy kinek mi a jó
anny érdekelen hogy nem e valami gagyi

Robogóhoz nem B-s jogsi kell? Vagy egy moped jogsi, ami 30000Ft?

Hogyérted, hogy nállatok?

ronso
50 ccm alatt csak kreszvizsga + orvos kell,nem jogsi.Itt nálunk 15 ezer ft.De tényleg jobb ha leteszed az A1 jogsit 125 ccm ig.

Sakkoo.......Baszkiiii

zotya10002
Malaguti F10 2001-es évjárat akinek kell Hívjon30/9022518

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ForzaInter
psziho te mijet ajánlannál?

Yo, Bitch!

Kell jogsi, hogyne kéne. Országútra meg nem merészkednék ki ekkora teljesítményû és ekkora kerekû jármûvel. Szerintem tedd le az A kategóriás motorosjogsit, és vegyél egy 125ös nagykerekû robeszt, azzal már lehet normálisan menni.