6802
Robogók!!:)
-
#3521 Hátja :D Lejjebbiek közül egyik se arra lett tervezve ahogy most vannak :D
Én csak a 750es szivet kapott vespát sajnálom :( Barbárok!! -
#3520 Egy 1000 ccmes robogó nem életveszélyes? Mármint, hogy teljesen másol van a súlypontja mint 1 versenymocinak, és még ráadásul nem is erre lett tervezve? -
#3519 ezek betegek :D -
#3518 ja és a bigbore 26 Le körül van
-
#3517 Malossi 77ccm big bore
itt van még az 1000 es erox ról
+
2 hengeres Cristofolini
ésmég egy 2FAST
és egy vicces video: orginális gyűrűk,centrifugális és a rönós tibi.
-
#3516 Köszi -
#3515 egyszerűbb hogy mit ne:
injektoros bármit
peugeot
suzuki
italjet
rotax aprilia,morini aprilia
és a kínaiak
ha visszaolvasol párszor már írtam mit érdemes és miért,mit kell figyelni vásárláskor és mik a tipushibák egyes modelleknél
-
#3514 Lada -
#3513 Sziasztok!
Majd jövőre szeretnék venni egy robogót, nem sokat szánnék rá, ugy 120 ezret max, és természetesen használtat, mijet ajánlatok? Főleg pszihonak szól a kérdés.:) -
#3512 Jaja ez volt! Basszus én meg suzukizok itt:S Hát rég volt, azóta több liter tömény lefolyt a torkomon:) -
#3511 odabaszos mindketto :o -
RYO21 #3510 VÓTMÁ?
-
#3509 kistraktor :DDD
nagyon virsli ez a cibber.... persze jókis gép, de kevés egyszerűen a 125 4t... -
#3508 pl Honda Cbr 125 4t (elég durva a hangja)
200 gilera runner 4trobogó
ésmég...... -
#3507 RG? -
#3506 Kerestem azt a mocit, amit meséltem, de sehol nem találok 125-ös suzuki gyorsaságit:S Pedi ide a bökőt, hogy 125 felirat volt rajta és elég keskenyi volt hozzá.. Na mind1 -
#3505 Hát egy kis köbcentis motornak mindig is vinnyogó, vagy hajszárító hangja lessz:(. Kb 250-eseknek kezd normális hangja lenni, de azt is fajtája, meg tipusa válogatja. Ahoz, hogy normális hangja legyen, nagyon speckó kipufogót kell rá szerezni, vagy csinálni, vagy ha valami kipufogó gyártó cég beválallja, akkor azokkal megcsináltatni. Eddig életemben egy 125ös suzukit hallottam (gyorsasági) aminek majden olyan hangaj volt mint egy 250-es testvérének. Hogy azon mit lakítottak ehez azt nem tudom, de arra már azt mondtam, hogy ez igen! -
#3504 Sztem ha gyári, akkor a kipuff felesleges. Énis így vettem a neosom, gyári 100as volt gianelli shottal. Visszatettem a gyárit, csendesebb lett, kevésbé füstölt és jobban húzott alacsonyan (indulásnál)
Bár a hajszárítóhang nem túl behatárolható, lehet hogy valami súrlódik vagy csúszik? -
RYO21 #3503 Nekem van egy Yamaha Neos robogóm, 50 köbcentis, semmi tuning sincs rajta, kivéve egy AEROX sportkipufogót. Az a gondom vele, hogy olyan a hangja, mint egy hajszárítónak. Rendesen megy, semmi baj sincs csak vele. Csak nem tetszik a hangja. Mit kell kicserélnem rajta, hogy egy kicsitt szebb hangja legyen? -
#3502 A gyertya pucolást még egy szőke nő is meg tudja csinálni. A karburátort már kicsit viccesebb kitakarítani, de az se egy nagy történet... -
nyegabor #3501 Közben érdeklődtem egy másik fórumon is, azt írták lehet koszos a karburátor a sok állás miatt meg gyertyával is lehet gond!
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, de remélem nem kell még egy fizetést rákölteni, remélem csak meg kell puceválni egy kicsit! -
#3500 Hát én nem értek annyira hozzá, de ha rugdosásra se indult, akkor a gyertyát is beköphette.. Persze nem tudom, hogy ilyet szokott-e csinálni egy robogó -
nyegabor #3499 Szevasztok!
Most vásároltam használtan egy piaggio typhoont. 6 éves van benne 13 e km. Elvileg a motor május óta nem nagyon volt használva, mert van mégegy motorja a fickónak.
A motort mikor megvettem, egy motorokat sűrűbben látott emberkével nézettem át. Akkor tökéletesen indult hidegen. Mikor hazatoltam, vagy fél km-re mert még csak most küldik a jogsit így nem akartam ráülni, nemcsak önindítóval alig akart beindulni, de még rugdosnom is kellett mire nagy nehezen méltóztatott.
Ilyenkor ez természetes, ha nem nagyon mentek vele és ez javulni fog ha használom, vagy más gondja lehet esetleg?
Az önindító gondolom az aksi miatt van, mert az még az eredeti és lehet már nem bírja, de hogy berúgásra se induljon.
Előre is köszönök minden segítséget!
üdv: nyegabor -
#3498 hát ez jó kérdés hogy olasz piacos volt e valamikor..én magánszemálytöl vettem meg ugy hogy fél évet állt a garázsban letakarva..karbihoz visszatérve,már lekerült a 21 es és vettem rá 17.5 est mert megette a gatyám :) és lassan nem is lehetett vele menni :) alapgáz nem volt mert csak fulladt szegény..dehát ez a karbi csak próba képp volt rajta.amugy köszi az észrevételeket.a szivócsonk nem szükül be viszont levettem és a kanyarban ki volt repedve ugy hogy átláttam rajta..kapott 1 ujat.. -
#3497 biztosítás természetesen kell... -
#3496 Akkor a segédmocikra csak az adásvételi kell? Semmi más? Se biztosítás se semmi? -
#3495 odamesz ,megirjatok a szerzodest ,kifizeted es born to be ride :D -
Novartis #3494 korrekt, ennek örülök hogy az ocsmányirodában nem kell sorbanállnom órákat:P -
#3493 Hi, hát az árakat nem ismerem de itt van egy pár eladó, lehet hasonlítgatni:
001
002
003
004
16ezer km sztem nem vészes. ha kismotor vagy kismotorként használod (pl ha 70-es) akkor adásvételin kívül biztosítás kell rá azt kész. 2-3ezer egy évre. Tehát rendőr csak a jogsit, biztit, meg az adásvételit kérheti. Aztán már csak benya meg olaj kő -
Novartis #3492 Sziasztok! kb mennyit ér meg egy 2004-es yamaha aerox nitro, 16500 km , gyári állapotban , külsőre jó állapotban, megbízható tulajtól? Illetve ha megveszek egy robogót milyen költségekkel jár az? Ilyen eredetiségvizsga meg hasonlók kellenek vagy az robogónál felejtős? Előre is köszi -
#3491 ja -
#3490 Szasztok! B-s jogsival még mindig csak 50es motort vezethetek? Lett valami változás? Vagy még mindig csak a 80-as motort csak 50es papírokkal storyt űzhetem??? -
ama142 #3489 kymco 50-es AC -
ama142 #3488 Sziasztok!
Önindítóval nem tudom beindítani a robogómat.Akku teljesen új,töltés van,mindennap használom,az indítómotorban jók a szénkefék,csapágy nem szorul.Feleket fordít a motor.
Segítsetek légyszí.
Egy Malossi kevlár szíjat tettem fel és ég és föld egy "sima szíjhoz(Athena) képest.Érdemes cserélni rá. -
#3487 :D -
#3486 Köszi a tippet. Gondolom ezt inkább bízzam szakemberre és ne álljak neki otthon javítgatni? Amúgy, ha ez a gondja, kb. mennyibe kerül egy csere+az alkatrész? Csákó! -
#3485 egereknek kell egy kis idő mire kimásznak xD :D -
valaki133 #3484 Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs elfekvőben balos fékmunkahengere?
Ha van emailt egy árral és egy képpel ide: [email protected]
Köszönöm -
#3483 klausztrofóbia :)
/gondolom a garázsban általában hosszabb ideig áll,amúgy pár fok is sokat számít/ -
leipsig #3482 Ejha... ez elég sok hibalehetőség
Ja és még azt vettem észre ha kint áll a szabadba akkor simán indul de ha a garázsba áll akkor már nem (és annyira nem hideg a garázs)
Köszönöm !