6802
Robogók!!:)
-
RYO21 #3561 a hideggyújtásra gondoltam. -
#3560 A szaugen=szív egy német szó,és régen a motor "szivatását" értették rajta.
"szaugolni" a motort.Akkor még a szívótorok begogásával...Nem erre gondolhatott? -
#3559 nrg nekem is volt es semmi baj nem volt vele. jo gep es sztem eleg megbizhato. -
#3558 ha sportrobogó akkor az nrg/runner sokkal jobb gépek-szvsz -
#3557 hideggyújtás?
na legalább tanulok én is -
#3556 a 100-as aerox gyárilag max 90-et megy,simán ugyanaz mint az 50-es csak levegős,rendőr nem vágja úgysem
ha gyorsabbat akarsz akkor 125/150-es sr jobb
az sr-aerox blokkja megegyezik,kivéve a 2005 utániakat,és a 2001 utáni morini blokkot
sr-nél:
amelyik minarelli/yamaha blokk az ugyanaz mint az aerox az jó
a későbbiek szarok-morini karbo v. ditech-hulladék mind,a 2005 utáni karbós piaggio blokk az újra jó
aerox-nál nem volt varia,mind minarelli -
#3555 Na persze! Nem kell itt kötözködnöd. Irogass csak máshová! És nem érdekel sekit a véleményed! Csá! -
#3554 nem vagyok bunko csak reálisan állok hozzá ezekhez a szar kávédarálókhoz :D -
RYO21 #3553 De hogyha valami tényleg gyors robogót akarsz akkor ezeket ajánlom. -
RYO21 #3552 Hát foggalmam sincs, még nem próbáltam aerox-ot, főleg nem 100-ast de szarintem simán mennie kell 802 km-h-vel -
Jakab66 #3551 igen, találkoztam már vele régen a TDU totyikban, és azt is miatta hagytam ott. (bunkó kicsit szegény) -
Jakab66 #3550 Akkor a 100-as Aeroxnak az alap kell, hogy legyen nem?! -
RYO21 #3549 NEkem az 50cc-s yamaha neos-om 80km/h vel megy, -
RYO21 #3548 nyugi, ő csak teleflémeli a topikot. -
Jakab66 #3547 Szia psziho!
Sokat olvastam vissza, és látom te értesz ezekhez a vasakhoz. Téged kérdeznélek főleg, hogy mi a véleményed a 100-as Aeroxról?! Maga a motor adatai érdekelnének, illetve, hogy mennyire feltünő az, hogy nem 50-es.
Elöre is köszi. -
Jakab66 #3546 Igen, az a 100ccm-es aerox nekem is tetszik, főleg olyan téren, hogy nem lenne baj, ha az a motor amit veszek, a 80km/h-s utazósebességet mindenféle megsülés, és hiba nélkül tudná.
Köszönet. :) -
Jakab66 #3545 Akkor előről...
Sziasztok. Az elöbbi kérdés még mindig fenn áll, szóval, mi a véleményetek az adott robikról, és melyiket érné meg jobban.
CSAK ÉRTELMES VÁLASZADÓKRA LENNÉK KÍVÁNCSI!!
Ebből sokat tudtam meg a motorok minőségéről, és arról, hogy melyik robogók terén nézelődjek még, amik jók.
Köszönöm. -
RYO21 #3544 Én az Aerox-ot ajánlom.
-
#3543 szarok -
RYO21 #3542 szaug = hideggyújtás -
Jakab66 #3541 sziasztok! Robogót szeretnék venni, és a segítségetek kérném, hogy melyiket éri meg. Nézegettem használt Yamaha Aeroxot, illetve Aprilia SR50-et. Mind2 agyon tetszik. A Yamaha Aeroxból, néztem egy 100ccm-es verziót, ami nekem nagyon tetszik, de kérlek írjátok le a véleményetek ezekről a masinákról. Ha van jobb ajánlatotok, arra is vevő vagyok.
Előre is köszi!
Ádám -
#3540 1)-nem tudom mi az a szaug!:)
2)-nem kell átváltania semmibe,ugyanis fokozatmentes a robogók variováltója
nem tudom a t4k hangaja hogy jön ide,hallottál már élőben egyhengeres dízelmotort?
ha alapgáz-on alapjáratot értesz,akkor csavard feljebb
Ha zugatod ha nem zugatod az akkor is hangos -
#3539 bár az összes szarnak kávé daráló hangja van XDDDD -
#3538 olyan hangja van mint a kávédarálómnak :D -
#3537 MOTORT -
RYO21 #3536 Jah és elfelejtettem:
3: Miután egy kicsit motoroztam, a motor alapgáza olyan alacsony mint eyg 4 ütemű enduronak. -
RYO21 #3535 Am volna még egy pár kérdésem.
1. Minden nap szauggal kel begyújtanoma motrot. Ez miért van?
2. Miután bemelegítem a motort, és elindulok, nem akar átváltani másodikba és kb ilyen a hangja. Mikor bevált másodikba akkor elmúlik. Mi ez?
-
RYO21 #3534 Nem utálnának, mert nem zúgatom a motrot, és nagyon lassan is megyek, ellenben a menekütt jószágokkal akik végigrepesztenek 2ütemű 450-es kroszmotrokkal az utcán 80km-h-vel vasárnap délután. -
#3533 miért tiltanád be? -
#3532 ha utálnak a szomszédok,akkor ne lepődj meg!
én betiltanám a sportdobokat,de ezt már írtam! -
#3531 most neked tenyleg olyan fontos ,hogy visitson? :D majd kinovod :) -
RYO21 #3530 Ha ilyen hangot szeretnék a neos-omra akkor elég csakegy sportkipufogót vennem? -
#3529 Halii
Csak egy kérdésem lenne,ha 5000 km -nél is még benne van a mociba a folytás annak lehet valami hátránya?(jobban fogyaszt ilyesmi)
köszii -
#3528 ez egy kicsivel gyengébb
polini evo
-
#3527 hát abba van egy (egy gyengébb Hight end tuning)
mallosi 77 bigbore hengerszet
egy bigbore főtengely
egy Stage 6 belsorotors programozható versenygyujtás (20 ezres fordulatot tud)
egy Roost Srint dob
egy Mikuni (minumum) 24 es karbi
Malossi Overrage vario szet
mallosi delta kuplung
Motoforce Wing bell könnyítet kuplungharang
és még pár dolog
és 600 huf minimum
tess itvan egy hasonló csak ez 86ccm es bigbore (Erik Raner RIP)
ez meg nemtom hogy mikor készélt (mármint hogy ez a bog bore lenne)
-
#3526 -.- HUF
amugy ,ha nem is milliot ,de kurvasokat... szvsz 6 szamjegyu osszeget ,de psziho megmondja neked. annak nem csak a kiroffeno miatt van olyan hangja(tudom ,hogy nem allitottad) ,hanem van benne cucc :) ami sanszos ,hogy pro cucc. -
RYO21 #3525 euróban? -
#3524 milliot :DDDD -
RYO21 #3523 Mennyit kellene ráköltenem a neosom-ra hogy olyan hangja legyen mint az első videón? -
#3522 dehogyis... :D tok normalis :DDDD