Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80-85 km/h lehetetlen azzal a gagyi anyagminõséggel,meg pontatlan gyártással.
Amiket eddig javítottam azoknak mind ütött gyárilag a fõtengelye.
Kidobott pénz tunningolni,de szerintem megvenni is hiba volt.
Ha még 100ezret hozzárak valaki,azért már alap piaggio-t lehet kapni,ami ötször annyit ér.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Segítséget szeretnék kérni.Nemrég vettem egy Yamaha YogR-t, és az elözõ tulaj kicst lenyomta az optikát róla.Próbáltam a neten keresni cuccokat hozzá, de nem találtam.Ha tudna valaki olyan oldalt ahol meg lehetne nézni a dolgokat, az légyszi dobja már föl.És persze egy kis pöckölés sem ártana neki, úgyhogy ebben is kérnék segítséget.Köszi
valaki nem tudja az mitol lehet,hogy berugom a motort es 2 mp mulva leall,utana alig lehet berugni,es ha el is indul azonnal le is all.amugy a motor egy teljesen gyari malaguti f10-es,elore is kossz a valaszt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Af-16,af-24,af-31 így jönnek sorban a generációk,de bármelyik megvehetõ ha jó állapotban van.
'Lényeg hogy jól induljon hidegen-melegen,szép finom hangja legyen,és egyenletesen jól gyorsuljon.
'Ha 50-60-nál egykézzel könnyedén megy akkor a futómûve is jó.Elsõteló rugózzon,hátsó csillapítson,és könnyû legyen felhúzni /levenni/ sztenderre"
Ha süvít a motorja akkor csapágyas,a javítás kb.20-25.000 ft.
Az af-24 is lassan 20 éves,úgyhogy nehéz szépet találni közöttük.
Most akarok majd robogót venni, még sosem volt.
Honda tact ez a tipus milyen, ki mit tud mondani?
vagy milyet tudnátok ajánlani?
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Bocs ez az!!!:-))(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Üdv nektek!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Alapesetben szerintem
2T-50.000km
4t-50.000-150.000km /de csutkán meg lehet ölni bármelyiket hamar/
Persze a legtöbb magyar motor csak hajszolva van,kóklerek szerelik,idióták hajtják.Az órák többsége úgyis pörgetve van.
Kínai 5000km😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
27000km az sok?😄<#vigyor3>#vigyor3>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sõt korábban bõvebben is leírtam,ha érdekel keresd meg!
De sok sikert az eladáshoz.
Hajrá Magyarország!
Ha rendszámos,akkor meg macerás papirozgatni-mûszakiztatni,és a legtöbb robogósnak úgysincs motorjogsija.
Hajrá Magyarország!
de a JOG sem rossz csak azé nem megy 70-et<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Yo, Bitch!
Küll tényleg jó kis robogó!😄
Thx!
Szerintem nem sokat.De majd a szakértõk megmondják.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kipróbáltad???
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Szeretnék venni egy robogót, de nem tudom pontosan, hogy milyet érdemes. Öcsém most vett egy Peugeot Vivacity 100-ast, ami ugyan jól megy, de nekem kevés. Igazából nekem nem a végsebesség a lényeg, mert úgysem használom ki ( azért 90-et jó ha megy 😄 ), hanem inkább a gyorsulás. Alapból egy Gilera Runner-re 180 vagy 125, vagy Italjet Formula 125-re gondoltam. Meg tudnátok mondani, hogy mennyire mennek jól ezek a gépek, és hogy ez a 3 egymáshoz képest mit tud?
más: Úgy érzem öcsém Peugeot-jában van elég motorerõ, de mintha a váltó nem tudná annyira hatékonyan átvinni. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Jó lenne ha tudnátok segíteni! Elõre is kösz a válaszokat!
Országútra nem érdemes kimenni vele? Mert én párszor kimentem - muszáj volt - meglátogatni rokonokat, haverokat vele😄 Mondjuk egyszer sem dudáltak rám, sõt, néhányan érdeklõdtek mennyibe kerül, mert egész jól néz ki😊
Egy gond van vele csak, 50 felett érezni hogy visszaránt, nem akar tovább gyorsulni, tehát akkor ez elektronika vagy a motor le van korlátozva? Nem nagyon értek hozzá, mondták, hogy 1000 km felett szokták bevinni szervizbe, hogy levegyék a folytást, de mivel ez csak kölcsön robogó, ezért nem hiszem😄
A másik dolog, van rajta egy kis digitális óra, két gombbal, bal oldalit megnyomva tán a dátumot mutatja, újra meg az órát, jobb oldali semmit nem csinál. 1 órával siet, nem lehet valahol beállítani?
Kymco márka amugy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊