6802
Robogók!!:)
-
#3601 nah ezaz..
am sztem ugy lesz itt rendszamos robogo ,mint euro :D -
#3600 szerintem a biztosítások alapján név szerint lehet tudni kinél hány darab robogó van... (már ha kötöttek rá...) -
#3599 -
riddin #3598 használt robogók olcsón -
#3597 itt rendszamnak hivjak :D es 50ccm-tol felfele van. mar amelyiket nem 50-esnek hasznaljak papiron. -
RYO21 #3596 Magyarországon nincsennek táblák a robogókon???? LOL -
#3595 itt azt mondtak az okmanyirodaba ,hogy max. az ujakra ,de az se biztos. regiekre meg tuti nem ,mert allitolag lehetetlen lenne mindet nyilvantartani. meg kibaszott sok penzbe kerulne nekik es lehet hanyagoljak a dolgot. -
#3594 a gép nem az enyém... nem is vennék keewayt meg hasonlókat...
Viszont azt hallottam hogy 2010-től rendszám kell az 50es robogókra is. Mit tudtok erről? -
#3593 errefele meg gondolom mashol is a jog-osok az f-12 gyari dobjaert harcolnak :D aszondjak jot tesz. -
#3592 :D vegyetek kinai szarokat! pl. a popcornon az idomok maguktol erepedeznek ,mert megsuti a nap.. jo gepek! vegyetek minnel tobbet! megdoglotok ,de ,ha nem ,akkor a motor doglik meg... es,ha el akarod adni ,akkor annyit buksz rajta ,mint a szemet.. ha el tudod adni. -
#3591 Szerintetek lehetséges, vagy keeway "specifikus", hogy 1500 km után kitörik(!) a blokkház oldalából(!) egy darab, amire azt mondja az eladó, hogy "jó hogy élve megúsztad ez a kátyut", és utána garanciálisan kijavít rajta más egyéb keeway specifikus "betegséget"?! -
#3590 duplafalú a dob,közötte acélháló+ üveggyapot,kb. 2 métert tesz meg a gáz mire végigmegy a 3 kamrán
nagyon jól meg van csinálva,ezekkel a gyári dobokkal simán tudnak 90-et,ugyanúgy rezonátoros mint a gagyi tunningdobok.
olyan vastag acél hogy sosem rohad át,ez csak felületi rozsda
a bal oldali katalizátora /ami még félig bent van/ teljesen szar volt azon egy gramm gáz nem ment át
-ezért kell normális olajat használni,meg néha megküldeni rendesen! -
#3589 az igen :D
kis festes raferne a jobbosra -
#3588 Tegnap kipakoltam az nrg-kből a katalizátort,mert eléggé bánatosak voltak.Mehetnek homokfúvásra.
-
#3587 hát nem is hideggyújtás:) -
#3586 3581
3583 felejtős mind2.
Tudomásom szerint szivató ez... -
RYO21 #3585 én erre gondoltam:
ezt hogy hívják magyarul?
-
#3584 -
ssx22 #3583 én ilyet szeretnék
-
#3582 ne vegyel ilyeneket "tescos" :D -
#3581 Sziasztok!
Robogót szeretnék venni újonnan, már ki is néztem azt ami tetszik.
Szeretném a véleményeteket, hogy megéri-e, mivel nem nagyon értek a motorokhoz ezért lenne fontos, hogy olyanok véleményezzenek akiknek már volt egyéb robogójuk. Köszönöm
EZ LENNE A KISZEMELT 1000THX -
#3580 szólás szabadság van, nem kell kíváncsinak lenned ahhoz hogy kinyilvánítsam a véleményem... -
Jakab66 #3579 Bocsi a hülyeségeimért.
Nem kérdezősködök.. Veszek valami sz*rt, azt vagy jó vagy nem jó.
Sziasztok. -
#3578 3575-
3577-
szerintem beszélgessetek,mert egyikőtőkhöz sincsen ma türelmem! -
Jakab66 #3577 Nagyobb karbi rá, ennyi... Még valami? -
#3576 feltetelezem ,hogy szerintem tudja... csak ,ha a hetkoznapi embernek mondod ,hogy sport dob ,akkor egybol a ordito hang jut eszebe. gondolom ezert igy irta :) -
#3575 nah akkor:
100 aerox "szar" 12 es karbi van rajta sokat nevárj tőle
Psziho a Sport dobok teljesen hal ak
szerintem te összetéveszted a Midrace és esősebb versenydobbokal
ami versenycélokra van tervezve, az már más kérdés hogy hova használják
azokban nincs is jelzés hogy utcára egyáltalán hazsnálható (mondjuk ezt magyarországon nemnézik)
és emellet még eztis odaírják a Sport dobok hoz:
Figyelem ! A gyártók a homologizáció megkönnyítése érdekében fojtást(fojtásokat) helyeznek el a kipufogókban. A maximális teljesítmény eléréséhez, ezeket el kell távolítani. -
#3574 4 hónapos TZRemben van 4800km ;) -
#3573 abba lehet 3x mar atfordult az ora :) -
#3572 hat amit a motoron latsz megtett kilometert azt ne vedd 100%-nak sztem :D -
Jakab66 #3571 Ha alacsonyabb fordulatú, akkor tovább is bírja nem?
Nekem célom, hogy egy kis pénzt ráköltök, olajcsere szíjcsere ilyenek, és nekem utánna 10000-is ne nagyon legyen vele bajom. Persze nagyon nem is nyomatnám nyél gázon, csak ésszel. Remélem megbízhatóak.
A kiszemeltem 2002-es, és 10000 van benne eddig.
Hány km-ig nincs vele nagyobb baj? Nem bánnám, ha nem kellene 1000 után 100ezret rá költenem.
Kérlek írj, hogy mennyire megbízhatóak ezek.
Köszi. -
#3570 egy nyitott 50-esnél alig erősebbek a 100-asok
alcsonyabb fordulatúak,nyomatékosabbak -
Jakab66 #3569 Én sajnos egyelőre még csak kinézet alapján tudom megmondani, hogy tetszik vagy nem, és ennyi. Nem értek a robogókhoz, csak megintam a Simson-t, mert azt 2 hetente darabokba kell szétszednem, majd megint összeraknom... (bekötött szemmel széthúzom...) Ezért kérem a segítségeteket, hogy ha sikerül, akkor ne csak szép robogót vegyek, hanem jót is.
Bocsi a hülye kérdéseimért, és köszi a válaszokért! -
Jakab66 #3568 De gondolom azzal, hogy "ugyan az mint az 50-es" nem arra gondolsz, hogy ugyan olyan erős meg minden... Azért mégiscsak 2x akkora.
Elmegyek megnézem, és ha jól szalad, akkor lehet befizetek rá.
Az NRG és a Runner az olyan jó? Jól mennek?
Előre is köszi. -
#3567 Kösz a válaszokat! Jaja nekem is úgy állt előtte hogy alig volt benne már benya és egyből tankoltam és utána csinálta ezt.
Akkor karbi pucc lesz, a szívócsonk nemtom alapjáraton most is megmozgattam mindenfelé de nem változott az alapjárat. De már határeset az is persze. Ma megnézem a karbit, a héten még motorozós idő lesz jó lenne azzal jönni melózni még.
-
#3566 nem kap benzint
hirtelen gázadásnál bespriccel a gyorsítófúvóka,hidegindítás előtt ha nehezen indul érdemes kétszer hirtelen tökig gázt húzni,majd gáz nélkül indítani
lehet a csonk persze,vagy koszos fúvókák -
#3565 nekem regen volt ilyen para... es az azert volt ,mert retkes benzin tankoltam vmi kokany ,magan kuton :\ karbit kipucoltuk es hibatlan volt. kozbetlen tankolas utan kezdte azert vagyok benne biztos ,hogy a rossz minosegu benzin miatt volt. -
#3564 valószínű onnan ered,a magyarban a legtöbb műszaki szleng német eredetű
én még nem hallottam,de a hideggyújtást sem:) -
#3563 *ET4-es -
#3562 Navazz, ma fulladozott az TE4-es.. Nem használtam majd egy hete, hát nem elsőre, de beindult, minden normál, aztán főúton 70körül egyszercsak mintha kifogyna a benya, visszalassul. Félreállok alapjárat van, ráhúzok leáll.. Start,pöccre indul.. Mondom inkább visszafelé tesztelem tovább :D és ugyanez, megy, 500m után hrrr majdnem megáll kicsit gázrángatás és újraéled megy tovább. És ez így tovább.. Lehet hogy az a repedezz szívócsonk lehet?